- 26 Temmuz 2015
- 6.661
- 9.348
- 198
- Konu Sahibi bayangezenti
-
Şunun şurasında 48e ne kaldı :) sene oldu mu bebek doğalı ? Kaç kiloyla hamile kalıp kaç kiloyla doğum yaptın ?
Gecen gün yengem bu kiloları geri alcagımı söylemişti. Bende gülüp gecmiştim . Dün de amcamın kızı, beni bi arkadaşına söylemiş 8 kilo verdi diye.. O da kiloları geri alcak demiş.. İnsanlar niye böyle anlamıyorum ya. Ben o kadar spor yapıyorum kilom sabitlensin diye.. Ama bende onlara inat 50 kilo olmassam. Hatta dügün zamanı 48-49 kilo olcam ki evlendikten sonra en fazla 1-2 kilo alıp önlemimi alcam hemen. Görür onlarr
7 aylık oldu bebeğim canım 60 ile hamile kaldım ama ondan 2 ay önce 55 ile ilk bebegime hamile kalmıştım o düşmüştü ... 100 kilo ile doğum yaptım fakat doğumda 20 kilosu gitti sorunlu bir gebelikti vücudum ödem tutuyordu 1 ay hastanede yatalak gibi bi şey oldum öyle uzun oldu
Evlendikten sonra ilk yil kilo alınıyor genelde mutluluktan heralde çok yiyorsun mesela ben 4 ayda 8 kilo aldım ama hic dert etmiyordum çünkü vücudum çok güzeldi çatlak bile yoktu ve 60 kilo gostermiyordum simdi dert ediyorum çünkü sert değil eskisi gibi vücudum ama çok sertleşti spor yaptığım için ve eskisinden de sert olsun istiyorum ... biraz yavaş olacak gibi ama hayırlısı bakalım
Aynen banada diyolar dinleme onları zayıfla çatlar herkesicok şükür. hedefime 3 kilo kaldı. bu sabah da ofisde birsürü kişiden zayıflamışsın baya sözlerini duydum. artık yeter daha zayıflama diyen bile vardıbanane banane zayıflıcam daha cok zayıflıcaaam
Aynen banada diyolar dinleme onları zayıfla çatlar herkesibirde benide geçmişsin bak bu olmadi ama 48 olmalısın hatta 50 değil 48 olalım kız ... ben bu hafta 2 gün dikkat etmiştim sadece bu gidişle spor yapamicam uyan süre evde tadilat isleri oldu kocam tepeme çöktü etrafi düzenliyorum titizdir baya bir Kocacim da . Bide bebek hasta oldu ben hasta yani ancak beslenmeme dikkat edebilirim bu arada haftaya 52 kusurleri görürüz umarim
Bende 1 ay önce sigarayı bıraktım zaten iştahlıydım sigarasızda kalınca epey yedim ve neredeyse 3 kilo aldım.İşimde masa başı yani gün boyu ye iç otur hiç hareket yok derkennnnn hayatımda ilk defa 65 kg oldum. Benimde düğünüm ağustosta ve bana görümcem, halam herkes çok kilo almışsın böyle gelinlik hiç güzel olmaz vs diyorlar artık yeter dedim sigaranın yoksunluk etkileri de biraz geçtiği için bugün sıkı bır dıyete basladım.Aksamları mutlaka en az 45 dk yuruyus yapıcam ve aksam yemegı yemıcem. Mutlaka düğüne kadar 52,53 olmalıyımmmmmmm
İnşallahhhh..Benimde amacım düğün günü zayıf olmakİnanın fazla fazla verirsiniz. Akşam yemeklerini kesmek yerine bol hareket ve dengeli, sağlıklı beslenmeyle ayda 4kg vermek mümkün.. Azminiz daim olur inş.
Benimde dügünüm agustosda. Zayıflamam da en büyük pay, gelinlik icinde ince belli olma hevesi
İnşallahhhh..Benimde amacım düğün günü zayıf olmakama başarıcam dün 1 saat tempolu yürüdüm.Akşam sadece 1 kase yoğurt yedim bol bitki çayı bol su az yemek bakalım 1 hafta sonra tartılcam
21.08.2016dengeli beslenildiğinde spor da yapılırsa zayıflamamak mümkün değil :)
agustosun kacında düğün ?
hayırlısı olsun. inşallah istediğimiz kiloda prenses gibi gelin oluruzay benim senden önce4ü kına 7si dügün :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?