benimde bir diyet günlüğüm olsundu

Şunun şurasında 48e ne kaldı :) sene oldu mu bebek doğalı ? Kaç kiloyla hamile kalıp kaç kiloyla doğum yaptın ?

7 aylık oldu bebeğim canım 60 ile hamile kaldım ama ondan 2 ay önce 55 ile ilk bebegime hamile kalmıştım o düşmüştü ... 100 kilo ile doğum yaptım fakat doğumda 20 kilosu gitti sorunlu bir gebelikti vücudum ödem tutuyordu 1 ay hastanede yatalak gibi bi şey oldum öyle uzun oldu

Evlendikten sonra ilk yil kilo alınıyor genelde mutluluktan heralde çok yiyorsun mesela ben 4 ayda 8 kilo aldım ama hic dert etmiyordum çünkü vücudum çok güzeldi çatlak bile yoktu ve 60 kilo gostermiyordum simdi dert ediyorum çünkü sert değil eskisi gibi vücudum ama çok sertleşti spor yaptığım için ve eskisinden de sert olsun istiyorum ... biraz yavaş olacak gibi ama hayırlısı bakalım

Ay cok gecmiş olsun . Allah tekrar yaşatmasın inş. Doğumda 20 kilo gitmesi de iyi olmuş :) seninki istisnadır tabi.

Ama genede iyi kilo veriyosun maşallah :) arada kacamaklar olsa da bi sene icinde epey yol katetmişsin :)

Bi yakınım mutluluk hormonları salgılanıyo iştahın açılıyo gibi bişiyler söylemişti. Belki dediğin gibi kilo alabilirim ama hayatımdan sporu cıkarmak istemiyorum kesinlikle..
Simdi spor yapma sürem rahat 1 saati geciyo ama ilerde o kadar yapamasam bile günde en aZından yarım saat yapmak istyorum. Her gün ama az.
Bakalım seneye bu zamanlarda nolcam :)
Ömrümüz yeterse yazarım buraya :)

Sabah 2 haşlanmış yumurta bol domates salatalık ve 2-3 çatal koyun peyniri yedim.. 1 adet de zeytin :) yarım dilim tam buğdaylı ekmek de yemiş oldum :)
bacaklarım agrıyo. Dünkü spor ağır geldi sanırım soll bacağımı incittim. O yüzden Sabah spor yapamadım akşam sadece jillian yapcam .

Öglenden sonra menemen yedim. kaç dilim oldugunu hatırlamıyorum saymadım bile acayip şişim acayip rahatsızım. Nası yedim belli değil ama napiyim uzun zamandır böyle menemen yememiştim özlemişim

cok şükür. hedefime 3 kilo kaldı. bu sabah da ofisde birsürü kişiden zayıflamışsın baya sözlerini duydum. artık yeter daha zayıflama diyen bile vardı banane banane zayıflıcam daha cok zayıflıcaaam

Aynen banada diyolar dinleme onları zayıfla çatlar herkesi birde benide geçmişsin bak bu olmadi ama 48 olmalısın hatta 50 değil 48 olalım kız ... ben bu hafta 2 gün dikkat etmiştim sadece bu gidişle spor yapamicam uyan süre evde tadilat isleri oldu kocam tepeme çöktü etrafi düzenliyorum titizdir baya bir Kocacim da . Bide bebek hasta oldu ben hasta yani ancak beslenmeme dikkat edebilirim bu arada haftaya 52 kusurleri görürüz umarim

cok gecmiş olsun bebişine de sana da.
inş 52yi de görürüz. umuyorum ki görcez :) bende spor yapmaya basladım biara boşlamıştım ya şimdi yapıyorum cok sükür. incecik olsak şöyle dümdüz karnımız olsa ah ahhh

öğlen ezogelin çorbası içtim. yanında da salata yedim. ama cok direndim başka bişey yememek için.
aklım adana dürüme gitti, pizzaya gitti hatta bi ara burger mı yesem diye düşündüm bile ama çok şükür çorbayla salata da karar kaldım :)

Bende 1 ay önce sigarayı bıraktım zaten iştahlıydım sigarasızda kalınca epey yedim ve neredeyse 3 kilo aldım.İşimde masa başı yani gün boyu ye iç otur hiç hareket yok derkennnnn hayatımda ilk defa 65 kg oldum. Benimde düğünüm ağustosta ve bana görümcem, halam herkes çok kilo almışsın böyle gelinlik hiç güzel olmaz vs diyorlar artık yeter dedim sigaranın yoksunluk etkileri de biraz geçtiği için bugün sıkı bır dıyete basladım.Aksamları mutlaka en az 45 dk yuruyus yapıcam ve aksam yemegı yemıcem. Mutlaka düğüne kadar 52,53 olmalıyımmmmmmm

İnanın fazla fazla verirsiniz. Akşam yemeklerini kesmek yerine bol hareket ve dengeli, sağlıklı beslenmeyle ayda 4kg vermek mümkün.. Azminiz daim olur inş.

Benimde dügünüm agustosda. Zayıflamam da en büyük pay, gelinlik icinde ince belli olma hevesi

İnşallahhhh..Benimde amacım düğün günü zayıf olmak ama başarıcam dün 1 saat tempolu yürüdüm.Akşam sadece 1 kase yoğurt yedim bol bitki çayı bol su az yemek bakalım 1 hafta sonra tartılcam

İnşallahhhh..Benimde amacım düğün günü zayıf olmak ama başarıcam dün 1 saat tempolu yürüdüm.Akşam sadece 1 kase yoğurt yedim bol bitki çayı bol su az yemek bakalım 1 hafta sonra tartılcam

dengeli beslenildiğinde spor da yapılırsa zayıflamamak mümkün değil :)
agustosun kacında düğün ?

saat 11 ve ben 1.5 lt suyu devirdim bile
işten kovulmasam iyi valla devamlı masamdan kalkıyom wc durumundan dolayı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…