benimde bir diyet günlüğüm olsundu

annemler gitti eski düzenimi oluşturmaya başlıyorum. 2 hafta kaybım oldu resmen
önümüzdeki 1 ayı cok güzel gecirmem gerek. nisanın 8inde 53ü görmek istiyorum. nisanın 20sinde de nişanlım askerden geliyo ama ben onu 23 nisanda görcem ve onu 50 kiloyla karşılamak istiyorum.
zor ama imkansız değil.

ama öncelikli hedefim nisanın 8 inde 53 kg olmak. Allahım banada nasip et nolur nolurrrr

sabah 1 dilim kepek ekmeği ve 2 domates yedim. ara öğün olarak da 1 küçük haşlanmış tavuk yedim.
öğlendeyse evden getirdiğim yeşil mercimek corbasını içicem inş. 2 kepçeydi.

akşama da spora gidecem eski formuma kavuşuyorum. durmak yok efeniiimm

Son düzenleme:
sabah 2 haşlanmış yumurta, 1 domates ve salatalık yedim.

bu pzrtesi ucundan da olsa 55i görsem ne güzel olcak yaaa

tam 2 ayda 7 kilo vermişim. şu anki halim bile bana şişman geliyo. 2 ay önceki zamanımda kendime resmen kötülük yapmışım. nasıl gezinmişim dışarlarda.. nasıl hunharca yiyip icip yatmışım. yazık etmişim bedenime Allah affetsin.

7 kiloyu vermiş olmanın rahatlığı üzerime çöküyo artık.. cok korkuyorum hedefe ulaşamıcam diye daha bugün öglende acaba burger mi yesem dedim. zor defettim o hain düşünceyi

inş hedefime ulaşırım. hedefime ulaştıktan sonrası kolay inş. o zaman dengelerim bi şekilde

Nişanlımın askerden gelmesine 40, benimse onu karşılamama 43 gün var.

onu 50 kiloyla karşılasam süpper olur yiaaaa

Son düzenleme:
Canım belki 6 kiloyu veremezsin ama 6 kilo vermiş gibi görünebilirsin biliyorsun :) Sporu ihmal etme.

Son kilolar biraz zor gidiyor ondan dedim, motivasyon düşürmek için değil yani. Ama neden olmasındı değil mii :)

evet son kilolar zor gidiyor dediğin gibi. şuanda regl dönemindeyim. o bittikten sonra özellikle 1 hafta boyunca detoks görünümlü şeyler yapcam. mesela; daha az kalorili şeylerden bol yeme ( salatalık, domates, maydonoz, yoğurt, yumurta vs.), 3lt su içme, iş çıkışı en az yarım saat yürüyüş gibi :)
bakalım nolcak :)

sabah regl oldum. kavaltıda 1 tam simit yedim ama cok büyük değildi.. normalde çeyrek yada yarım yerdim sırf ilaç almak icin karnımı tam doyuriyim dedim.. bide zaten yanında baska bişi yoktu. 1 kücük bardak cay ictim o kadar

Öğlen ıspanak yemeği ve yoğurt yedim. Akşamı da corba ve salatayla kapatırsam bugünlük tamamım :)

Akşam 1 lahmacun ve 3 kase cacık yedim resmen tıkandım

Dayımlardaydık. Yemege lahmacun söylediler evde de cacık vardı. Bende lahmacuna gömülmemek icin öncesinde 2 kase cacık içtim. Lahmacunla da 1 kase cacık içtim. Oy yarabbim cok yidim cok tıkandım.

Merhaba bende 60 ile hamile kaldım senin için çok olabilir ama benim hayatım BOYUNCA en zayıf halimdi 85 ile doğuma girdim çıktım 75dim 1 haftada 4 kilo verdim şimdi 70 dayanmış vaziyette tam olarak blmyrm suan ama senin yazdıkların bi daha çok hirslandirdi tsk ediyorum hergün düzenli spor yapıyorum cardio ağırlıklı 40 dk hiç soluksuz aksamada 200 ip alıyorm ve 3 lt re şu içiyorum genelde senin gibi besleniyorm hedef 60 ama neden 55 olmasın dimi

55 olur bence. Gayet de ulaşılabilir bir hedef sizin için :)
Ki programınız cok iyiymiş. Cardio, ip atlama, 3lt su içimi. Maşallah
15kiloyu 3-4 ay icinde saglıklı bir şekilde verirsiniz böyle devam ederse :)

55 olur bence. Gayet de ulaşılabilir bir hedef sizin için :)
Ki programınız cok iyiymiş. Cardio, ip atlama, 3lt su içimi. Maşallah
15kiloyu 3-4 ay icinde saglıklı bir şekilde verirsiniz böyle devam ederse :)
İnş yaa herkes aynı şeyi söylüyor ama inandım gelmiyor bakalım 3 4 ay sonra görcez artık

Sabah kahvaltıda baya şey yedim
ama bugün enteresan şeyler oldu :) aç karnına tartıldım, 2 gün önceki kilomdan fazla cıktı.. Kahvaltıyı yaptım biraz zaman gecti yine tartıldım -500 gr cıktı :) ay ben şok

Tabi cok mutlu oldum :) öglen acıkmadım akşam da 2 kepçe domatesli bulgur pilavı yedim 1 bardak ayranla... Saat 8 gibi de sade kahve ictim. evde misafirler var onlar gittikten sonra halim gücüm olursa spor yapmak istyorum. İnş yapabiliriim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…