- 21 Şubat 2013
- 2.858
- 1.228
- 148
- Konu Sahibi bayangezenti
-
canım mesela çalıştığım için öğünlerimi ayarlıyorum:
dün yediklerimi söyleyim
Sabah
2 yumurta haşlaması
peynir
ve 1 dilim kepe ekmeği
öğlen
3 kaşık pirinç pliavı
3 kaşık nohut
1 bardak ayran
akşam
1 tane fırın levrek
mevsim salata :)
4 litre su :)
yok canım eşime bile yasakladım ekmek yemeyi :) yersek kepekli yiyeceğiz diyorum tamam sen nasıl istersen diyor garibim :)Güzelmiş bu yaa :) sadece kepek ekmeği yiyom diyince ay dedim yoksa hep mi ekmek yiyo
yok canım eşime bile yasakladım ekmek yemeyi :) yersek kepekli yiyeceğiz diyorum tamam sen nasıl istersen diyor garibim :)
Benim eşime ekşi mayalı köy ekmeği yiyor sadece bende evde yapıyorum normalde. :) ama eşimin göbüşde aldı başını gidiyor kendi çapında özerklik kazandı göbek :)tadı cok da kötü değil eşin de alışır :) evde ekmek yapabilirsin aslında. Beyaz unla değilde başka şeylerle. Nette çok örnekleri var.
Mesela ben evlenince evde kendi ekmeğimi yapmayı düşünüyorum :)
Benim eşime ekşi mayalı köy ekmeği yiyor sadece bende evde yapıyorum normalde. :) ama eşimin göbüşde aldı başını gidiyor kendi çapında özerklik kazandı göbek :)
eşim tam bir et manyağı sebze ağzına nadir sürerhahahhaha ozaman senin işin daha kolay :) yağlı yemekler yapmazsın. eşin ağır yemek isterse sende mecburen yaparsın ve ister istemez tadına bakma da olsa yine yerdin ama şimdi eşinin böyle bi isteği olamaz yani olmamalı
ille de isterse, zayıflamak gerek filan diye daya sebzeyii
eşim tam bir et manyağı sebze ağzına nadir sürerfırın yemekleri yaparım genelde ben bakalım bu sefer olacak bu ya
amin canım benim inşallah hayırlısı olsun ne diyelimfırın yemekleri de olur tabi :)
Allah yardımcınız olsun inş kilolarınızı verip, tedavinizi de bir güzel oldumu bebişinizi kucağınıza alırsınız
Allah büyük :)
canımm günayddınnn :) ben bugün tam 80,60 kg geldim okadar mutluyum ki :) ilk başladığımda cumartesiydi ve 84,40 düştüm :) inşallah 7 li rakamları da görürüm :)
amin canım inşallah bugün eşimle birlikte tartıya çıktık iddaya girdik eşim 82 sin dedi ben yok 81 im dedim ikimizde tuturamadık 80,60 çıktım. çok sevindim ama eşim bir tuhaf oldu çok hızlı gidiyor hasta olmayasın dediay maşallah cok sevindim. fazlalıklarınız inş böyle böyle gitcek7li 6lı rakamlar hep sırayla gelcek inş.
amin canım inşallah bugün eşimle birlikte tartıya çıktık iddaya girdik eşim 82 sin dedi ben yok 81 im dedim ikimizde tuturamadık 80,60 çıktım. çok sevindim ama eşim bir tuhaf oldu çok hızlı gidiyor hasta olmayasın dedi
evet çok iyi gidiyor canım rabbimin izniyle daha iyi sonuçlar alacağıma eminim. Hamile kalana kadar 70 i göreyim çok birşey istemiyorum canım şimdilik :) Evet benim yapım bu zaten ilk hafta en az 5 kg gider sonra haftada 1 kg anca gider :)ilk zamanlar hızlı hızlı gidiyo. sonrasında gram gram gidiyo bazen durabiliyo falan :) bide kilo ne kadar fazlaysa o kadar cok gidiyo ilk zamanlar.. ödem su vs. cok oluyo
iyi gidiyosun ama maşallah. inş bunu diyet olarak değilde sağlıklı beslenme olarak gör. bi ömür :)
bozma moralini birşey olmaz hem acı metabolizma çalıştırır bu yönünden bakSabah bi sandiviç yedim. İçinde 1dilim salam,peynir, salatalık, domates vardı. Dün geceki çiğköfte moralimi bozdu
Karar verdim, tekrar fitnessa gidicem. Salı günü başlıyorum.. Haftasonu yeni tayt, tişört filan alcam motive olmak adına :)
bozma moralini birşey olmaz hem acı metabolizma çalıştırır bu yönünden bakayrıca acilen o kuzenlerden uzak durman lazım ne o öyle gecenin bir vakti sosis kızartmak, çiğ köfte yemek kilo dertleri yok sanırım. Dün gece benim eşimde çiğ köfte alayım mı sana dedi yarım saat küstüm diyette olunca teklif et zaten benim sabrımı zorla zorla dedim ben ne yptım ya diyor garibim çiğ köfte yerine limonlu madem suyumu içer yatarım arkadaş dedim
inşallah canım istediğine ulaşırsınYa aslında ikisininde göbek yavaştan cıkıyo birinin cıkmış hatta... Tuhaf olan ikisi de zayıfladıklarını iddia ediyo ama gece yemekleri bitmiyo sonra normal yemekleri bile ekmekle yiyolar... Tatlıları abur cuburları da bitmiyo :) göbeklerinin farkında değiller hep öyle kalcak sanıyolar. Onların yaşındayken bende öyleydim daha zayıftım... Kilo dediğin şey zaten bir iki günde alınmıyo. Zamanla azar azar yerleşiyo. Biri 20 dieri 21 yaşında :) ben ailemle yaşamadığım için mecburen onlarla birlikte oluyorum ama yememeyi hayır demeyi öğrencem inş... Daha dirayetli olcam.
Seninde eşine hayır diyebilmen süper bişi :) azmine sağlıkbende hayır diyecem artık :)
Fitnessa da gittim mi farkı daha da belli etcem inş :)
O gelinlikde ince belli durcam ulenn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?