- 30 Mayıs 2016
- 334
- 394
- 33
- 37
- Konu Sahibi Tatlibiberim87
-
Teşekkür ederim canim. Desteğini beklerim.besten sonra yememek olmayaydi ben katilirdim ama aksamlari agzimi tutamiyorum malesef((size destek veririm ama gönulden insallh idealinizdeki kiloya ulasirsiniz.saglikli bir sekilde..hayirli olsun
tesekkur ederim:)malesef ben pazartesi baslayip sali bozanlardanim.cok fazla yok aslinda ama vermek istiyorum..sizi takip eder motive ederim:iyi giderse birdahaki ay katilirim belki..:)saglikli gunler dilerim kac kilo olursaniz olsun cok tatli bir bayan oldugunuzu hissedebiliyorum.hersey gonlunuzce olsunTeşekkür ederim canim. Desteğini beklerim.
Eğer senin de kilo problemin varsa bir ay sık dişini beraber yapalım.
Canimm hayirli olsun yeni topigin insallah hedefine ulasirsin yaza az kaldi.Bismillahirrahmanirrahiim.
Merhaba arkadaşlar. Ben 30 yaşında 156 boyunda 82 kg mim.
Uzun süreli diyetler beni çok sıkıyor o yuzden bir ay dedim. Şayet guzel giderse üstüne bir ay daha ekleyerek ilerleye biliriz.
Benim gibi diyetten sıkılan arkadaşları ve kiloma yakın olanları beklerim.
Kurallar..
☝Kesinlikle bir ay boyunca hiç kaçamak yapmak yok.
☝haftada kesinlikle 45 dk egzersiz yapılacak.
☝akşam beşten sonra hiç birşey yenilmeyecek. Bir adet meyve olabilir.
☝ve ilk kilo bildirisinden sonra bir ayimiz dolana kadar tartilmak yasak.
Ilk başlama zamanımız pazartesi olsun . Önüne kadar kayitlarimizi tamamlayalım en geç sali dan sonra katılım yok.
Merhaba canim. Tabiki faydasi olur mutlaka. menulerini duzenli paylas canim buraya yazinca daha dengeli besleniyor insan.Çok sağol canim. Seni burda görmek çok guzel.
Belki böyle daha çok motive olurum. Hep aklimdaydi ama bir turlu cesaret edememistim. Bir ay kendimi denicem bakalim.
Evet doğru söylüyorsun canim . Desteğin için teşekkür ederim. Irademi olcecegim bu bir ayda. Kusur benim irademdemi yoksa benlik bir sorun değilmi bak cam ve kesin çözüm uretecegim ona göre.Merhaba canim. Tabiki faydasi olur mutlaka. menulerini duzenli paylas canim buraya yazinca daha dengeli besleniyor insan.
Hosgeldin canim. Allah bağışlasın kuzucuklarini.Merhaba bende katılmak ıstıyorum ama ben emzırıyorum bende kendımı 1 ay denemek ıstıyorum 7.5 aylık kızım var 2 kız annesı olarak spor olarak yuruyus yapamam ama eliptik bisikletim bide kondısyon bısıkletım var her ıkısı yaparak yuruyus olarak yapabılırım
Çook tesekkur ederımHosgeldin canim. Allah bağışlasın kuzucuklarini.
Ben kosu bandında yürüyorum sende o zaman bisikletle yap. Zaten önemli olan egzersiz hangi çeşit olursa olsun.
Hergün yediklerimizi yazalım . Sporumuzu yazalım. Kaçamak yapmayalım. Bakalım ne kadar vercez
Afiyet olsun :) bu arada senın bebegın kac aylıkSabah. Üç dilim tam buğday ekmegi ve bir porsuyon et siz soğan kavurmasi.
Ara elma
Ara sütlü şekersiz kahve.
Yürüyüş henüz yapmadım. Ufak ligi uyutuyum yaparım insaallah.
Canım benimki büyük kızım sekiz yaşında küçük kızım beş yaşında üçüncüsü erkek oğlumla üç yaşında. Yani bebeğim yok ama üç tane afacan olunca yuruyus bandına çıkamıyorum hepsi başıma geliyo.Afiyet olsun :) bu arada senın bebegın kac aylık
Maşallah ya yavrularımızı allahım korusun hayırlı ınsanlarla karsılastırsın benımde 2.kızım 7 yasında :) oda ben bısıklet bınınce hemen ynıma gelıyo bende yapcam dıye ben ınıyom o cıkıyo ben yarın cıkem artık sımdı cıkarsam fazla cıkarım yarın hem yedıklerımı hemde tartıda kaç cıktıgımı soylerım :)Canım benimki büyük kızım sekiz yaşında küçük kızım beş yaşında üçüncüsü erkek oğlumla üç yaşında. Yani bebeğim yok ama üç tane afacan olunca yuruyus bandına çıkamıyorum hepsi başıma geliyo.
Ben tartilmistim 85.2 ve 84 arası gidip geliyorum . Sende tartil sonra bir ay hiç tartinin yüzünü gormeyelim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?