Benimle bir ay kacamaksiz spor yaparak zayıflamak isteyenler

bugun sabah da peynir akşamdan kalan soğan kavurması
tabiki canım beraber devam edelim . bir birimize testek oşalım

menün guzel . bulgur pilavını fazla kacormadıysan .

Günde 1 litre anca su içebiliyorum spora ağırlık versem daha iyi kilo veririm çok nadir yapıyorum
evet spor çok önemli . sporsuz verebildikten sonra kafana takma . ben zaten zorkilo verıyorum . bide spor yapmazsam çok dikkat etsemde olmuyor.

bugunde yurudum 45 dk . egzersiz yapmıyorum bu ara çok sıkı vucudum biraz gevşesin istiyorum

Kesinlikle şunun önemini anladım devamlılık.mesela önceden sıkılır bırakırdım diyeti şimdi tam bırakmayı düşünürken kilo veriyorum.Arada çok yersem akşam telafi ediyorum.
Öğle arasi kuru fasulye ve mercimek çorbası.
Akşam patlıcan yemeği dereotlu yogurt bir dilim kepek ekmek

Evliyim 1 yıldır fakat eşim İstanbulda ben bayburttayim öğretmenim yaş 33.Şükürler olsun tayini çıktı gelecek.Çocuk yok henüz kısmetse istiyoruz tabi.Ama öncesinde kilo versem iyi olacak

Kahvaltı 1 dilim kepek ekmek 1 dilim üçgen peynir.Öğle arası et sote yoğurt çorbası salata bir dilim beyaz ekmek.akşam da yine patlıcan yemeği yoğurtlu makarna sonra bir parça bitter ve Türk kahvesi içerim.Su şimdiye kadar 2 bardak 4 olur inşallah:)

Kahvaltı 1 dilim kepek ekmek peynir.öğlen etsiz çiğ köfte 150 gr yemisimdir yanında yoğurt.akşam da sadece protein düşünüyorum

Dün aksam haşlanmış 3 yumurta peynir dereotu.bugün de şimdiye kadar 600 kalori almışım 25 dakika yürüyüş.akşam da protein ve meyve

Bugün dersim yok geç kalktım kahvalti omlet peynir ve azıcık şekerli çay 1 dilim kepek ekmek.Çarşıya çıkıp 2 saat yürürüm hafif tempolu.akşam için de salata ile balık ya da tavuk düşünüyorum.su henüz yok

Sabah haşlanmış 3 yumurta peynir.Ara türk kahvesi iki parça bitter.Küçük meyveli yoğurt.Akşam tavuk salata çok az pirinç pilavı keşke bulgur olsaydı neyse çok yemeyecegim inşallah.Bugün 1litreye yakın şu içtim tempolu 1 saat yürüyüşümü de yaptım yokuslarla tatlandirarak.

Yumurta tavuk yemekten yakında gıdaklamaya başlayacağım ama seviyoRum hem de tok tutuyor henüz sıkılmadım.Sebze yemeği de düşünüyorum fakat çok ekmek yediriyor.rRendelenmiş kabak olabilir yogurtlu.ama tavuk yanına:))

iyi geceler. internetim bittigi için giremiyorum malesefki . iki gun sonra anca internet olacak şimdi başkasının hattı taktım .
sen bu arada bırakmamışındır insaallah canim.
ben malesefki kilo almadım ama veremedimde

İyi geceler bugün 20gr çikolatalı bisküvi ve yarım kandil simidi haricinde fire vermedim.sanırım hiç yapamadığım şeyi yaptım ve bu durumu normallestirdim hayatımın parçası gibi pzts 6.haftaya giriyorum.Sabit kiloda kalabilmek kilo almaktansa iyidir.yeterki sağlık sıhhat olsun bir şekilde veriliyor.görüşmek üzere

canim altı haftada kac kilo verdin.
bu arada internet im de geldi cok şukur

Gözün aydın:)
6 haftada 5 kilo verdim eczanede tartilacagim yine.Çünkü evdeki baskül fazla tartıyor kilosundan emin olan bir arkadaş da tartıldı.teselli buluyorum:)belki 6 kilo da kaybetmiş olabilirim.İlk baslayınca çabuk gitti sanırım bir de kilolar yerleşmemis olunca daha kolay gitti.Sağlıklı beslenmeye devam ediyorum yarın ödül olarak misafir ikramları yiyeceğim:)

Misafir ikramları yedim ev sahibesi sevgili arkadasim bir de paket yapti bugün de onları yedim akşam spor yapıp telafi etmeyi umuyorum:))

Akşam spor da yapmadım telafi de edemedim hatta az önce ev yapımı bir adet poaca yedim pişman değilim yine olsa yine yerim:)))arada sevdiğimiz şeylerden yiyebiliriz bence:))))teselli benimkisi.Kaldığım yerden devam edecegim tabiki sağlıklı beslenme

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…