- 30 Mayıs 2016
- 334
- 394
- 33
- 37
- Konu Sahibi Tatlibiberim87
-
tabiki canım beraber devam edelim . bir birimize testek oşalımMerhaba yıllar önce karbonhidrat diyetiyle burada kilo vermiştim 60 a çıkmayan ben atanmanin da verdiği rahatlıkla artı bulunduğum ilde çok faaliyet yapma şansı olmadığından 2 yilda 72ye çıktım.1 ayda 4 kilo gitti şu an 68 kiloyum ağırlıklı olarak proteinle besleniyorum şekeri de yararlı besinlerden almaya gayret ediyorum.hedef 60.bu ay sizinle devam etmek isterim
menün guzel . bulgur pilavını fazla kacormadıysan .Bugün kahvaltım 1 haşlanmış yumurta 2 dilim kepek ekmek çok az krem peynir 2 ince dilim salam salatalık domates.arada 3u bir ara kahve.akşam tavuklu bezelyeli bulgur pilavı ve yogurt.canım çok tatlı çekerse hurma yiyorum 2-3 tane.Çok iyi bastırıyor
evet spor çok önemli . sporsuz verebildikten sonra kafana takma . ben zaten zorkilo verıyorum . bide spor yapmazsam çok dikkat etsemde olmuyor.Günde 1 litre anca su içebiliyorum spora ağırlık versem daha iyi kilo veririm çok nadir yapıyorum
bugunki menunde guzel .Kahvaltı bir dilim kepek ekmek 2 adet üçgen peynir.Öğle arası okulda yemekhanede ne çıkarsa ekmeksiz onu yiyeceğim.
iyi geceler. internetim bittigi için giremiyorum malesefki . iki gun sonra anca internet olacak şimdi başkasının hattı taktım .Yumurta tavuk yemekten yakında gıdaklamaya başlayacağım ama seviyoRum hem de tok tutuyor henüz sıkılmadım.Sebze yemeği de düşünüyorum fakat çok ekmek yediriyor.rRendelenmiş kabak olabilir yogurtlu.ama tavuk yanına:))
canim altı haftada kac kilo verdin.İyi geceler bugün 20gr çikolatalı bisküvi ve yarım kandil simidi haricinde fire vermedim.sanırım hiç yapamadığım şeyi yaptım ve bu durumu normallestirdim hayatımın parçası gibi pzts 6.haftaya giriyorum.Sabit kiloda kalabilmek kilo almaktansa iyidir.yeterki sağlık sıhhat olsun bir şekilde veriliyor.görüşmek üzere
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?