- Konu Sahibi Tatlibiberim87
-
benim her yerim çok orantılı , kalcam göbeğim ,göğus . biraz bile versem cok iyi oluyor . ilk hedefim 79 u görmek . 79 demek bile hayal gibi geliyor artık . havalar biraz duzelsın yuruyuşede cıkarım . ayda bir kilo olsada 79 görmek nadip olur inşaallah
evet ilk bu marotona sizinle katılmıştım . inşallah canım gidecek .Selam canim hatirladinmi beni
Azmedersen olur canim haftada 500 gr bile gitse yaza kadar 6 kilo gitmis olur
Yok canim hala devam ediyorum 6. Tk dayim cok sukur 68.4 kiloyu gordum ilk hedefim 65 i gormek oda olucak insallah.evet ilk bu marotona sizinle katılmıştım . inşallah canım gidecek .
sen naptın , hala devam ediyomusun yoksa hedefe ulaştınmı
olur inşaallah şurada ne kalmışki . darısı bana olsunYok canim hala devam ediyorum 6. Tk dayim cok sukur 68.4 kiloyu gordum ilk hedefim 65 i gormek oda olucak insallah.
Amin canim darisi sana olsun ve tum kilo vermek icin cabalayanlara olsun insallaholur inşaallah şurada ne kalmışki . darısı bana olsun
Canim takimlara hergun duzenli girmek gerekiyo sorumlulugu var takimlarin kursllara uymayinca diskalifiye olma durumu falan var stresli biraz ama olsun takimlar sayesinde 3 ayda 10 kilo verdimaslında bende 8. takıma katılmıştım . benim bazen internet bitiyor giremiyorum . bide telefon un tuşları bozuk çok katılım yapamayınca cıkarıldım . bende burda devam etcem . ne olursa artık . ama dediğim gibi burda olunca gercekten mutlu oluyorum .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?