Benimle derdi olanlara...

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

ne yazık ki 10 sayfadan önceki konular çıkmadığı için insanlar daha eskiyi göremeyip son konuya göre haklı görüyor arkadaşı bir de.

:)
aman şimdi size de başlar "sen bir hiçsin" demeye..

Tereliye ha gayret, yakında göz ardı etmediğin üye kalmayacağı için açtığın konulara olumsuz yorum yapan da olmaz ve hepimiz rahatlarız.
Sen sağ, biz selamet.

Şaka bir tarafa şu forumda mesleki ilgi nedeniyle takip ettiğim sayılı üyelerdensin.
İster kabul et ister etme, tüm konuların sosyolojik/psikolojik inceleme konusu.

Senide engellememiştim bu tavrı bırakmayı olgunlaşınca öğreneceksiniz onada zaman gelir
Abla bu forumda olgunluktan bahsedecek en son insan sensindir herhalde.
Takmadığın,gözardı ettiğin insanlar için konu açıp, bu konuyu emojilerle doldurup herkese laf sokan, herkese "ama ben haklıyım bana beddua ettiler bana şunu dediler bla bla bla" " diyende sensin. Zerrece olgun bir insan değilim ama hiçbir insanı bu kadar umursamam.
Burada birçok insan bunun farkında değil ama burası sosyal bir platform, hepimiz anonim takılan insanlarız. Burada biri bana birşey dese (ki diyor) yapıştırır cevabı geçerim. İnternet sayfasındaki çarpıya tıkladığımda ise hayatımdan tamamen çıkar,umrumda olmaz. Bunun için konu açıp kendime güldürmem yani.
Amacını hiç anlamadım ama birkaç konunda garip bir şekilde beni polemiğe sürüklediğin için banlandım, bu yüzden senin konularına yorum yapmıyorum.
Öncelikle bunu kabul etmelisin ki sen takıntılı bir insansın. Eş ailesine. Biz burada sana ne dersek diyelim asla bunu kabul etmiyor, insanları aşağılıyorsun.
Herkes yanlış, bir tek sen doğrusun. Sürekli anlamadığım bir şekilde garip fikirler üretiyor, kafanda kuruyor ve bunları gerçekmiş gibi söylüyorsun. Örneğin bundan bir önceki konun. Daha iftar gelmeden iftar zamanı olacakları düşünüp sanki kv yemek yapmamış gibi bize konu açtın. Çünkü öyle olacağına inanıyorsun. Belki öyle olmayacak destekte asla inanmıyorsun. Kadın bu sefer yapsa kesin çıkarı var diyeceksin. Çünkü onlara karşı iyi niyetin yok.
Ne diyebilirim ki, inşallah bi şekilde kurtulursun bu takıntından sevgili morsever

Ya düşüreyim ne önemi var neden önemsiyorsunuz buradakileri boşverin yaaa

Onlar gerçekten doğru şekilde evlat yetiştirebilseydi zaten eşimin bir sıkıntısı olmayacaktı herşeye sebep onlar zaten bu sebepten eşimi suçlu görmüyorum.Aynen aynen bu.

Yok var dolu bak ben sadece sorunluları ayırt ediyorum iyi kötü belli olsun kalan sağlar bizimdir

Bosver ablacigim ya. Mustakil bir baslik acip yine niye yaraliyorsun yuregini? Burasi neden populer ?Bundan. Her duygudan, dusunceden insan var. Özgur bir platform. Kimisi sallar silkeler kimisi iki tane cakar gozunun uzerine kimisi sefkatli kimisi bilgili vs.

Neyse ben baska bir sey diyeceğim aslinda. Sen Tereli misin? Nedense senin bu uye adin bana hep mantolamayi cagristiriyor. Oyle bir şema ile kaydetmisim zihnime seni. Mantoladilar mi sizin evi?

Arkadaşlar bir insanın üzerine bu kadar gidilmez, kırdıysam kusura bakma denir olur biter.
Çünkü kırılmış ve üzülmüş. Bu yazıdan bunu görememek çok mu zor?
Ben tek bir konusunu biliyorum, demek ki derdini tam ifade edemedi.

Yapmayın yahu.. sabahtan beri 100 kişi yüklenmiş ama insaf

Yok be yaralandığım yok aksine artık daha çok eğleniyorum gözardı ettikçe Evet dede sağolsun yaptırdı zaten dede olmasa bu evde olmazdı sağolsun

Önceden kırılıyordum üzülüyordum şuan öyle bir durum yok şükür beni düşündüğünüz için teşekkürler Keşke artık benzer şeyleri başkalarına yapmasalar benim temennim bu

Boşan

Önceden kırılıyordum üzülüyordum şuan öyle bir durum yok şükür beni düşündüğünüz için teşekkürler Keşke artık benzer şeyleri başkalarına yapmasalar benim temennim bu

Koca yüreğinden öpüyorum seni. Ben şahsen kendi adıma bu kadar hümanist değilim. Beni yaralayanlar karantinada yüz kilo olsun, evlatlarının halı üstünde kalan Legosuna bassınlar, koltuk örtüleri kaysın istiyorum. Bak sen bir de seni yaralayanlar başka canlara kıymasınlar diye önlem alıyor, o masum insanları uyarıyorsun şerlerinden korunsunlar diye. Bu yüce gönüllülük, bu bambaşka bir şey. İnan gözlerim doldu şöyan.

Yok be yaralandığım yok aksine artık daha çok eğleniyorum gözardı ettikçe Evet dede sağolsun yaptırdı zaten dede olmasa bu evde olmazdı sağolsun
Aaa bak dogru bilmisim. Konularını bilmiyorum sadece bu mantolama kalmis aklimda. Hayattaki en büyük derdin insallah bu mantolama olur.

Kafani azicik dagitmak istedim. Sana akil verdigimi dusunme hepimiz bazen sorunlara odaklaniyoruz ve guzel seyleri iskaliyoruz. Her animiz her sahip oldugumuz sey o kadar degerli ki su gunlerde bunu daha iyi anlıyorum.
Saglicakla...

Estağfurullah Aynen katılıyorum sizesizde sağlıcakla kalan Hoşçakalın

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…