Benimle derdi olanlara...

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Hiçbir eleştiriye doğru düzgün tepki vermedim hatta aşağılan hakaret edenleri bile uyarmışlığım çoktur.Eskiden çok girerdim ama şimdilerde iki gün varsam iki hafta yokum beş gün varsa bir ay yokum hatta sorarlar hep nerelerdesin yoksun diye.Öncelerde çok ağlardım hem buradaki yazılanlar hem yaşadıklarım ağır gelirdi ama buradakileri gözardı etmeyi eşimin ailesinden mümkün olduğunca uzak durmayı seçtiğim an şükür herşey değişti.Bu arada sizide gözardı etmişim niye ki acep

Ben sana ne yazmıştım hatta bişiy yazdım mı ?? Ona göre yorum yapasım var karışıklık olmasın..yazmışsam senin beni unutman mümkün değildir ...
Görebiliyorum seni demek ki yazmamışsın yada gözümden kaçmış annemi aşağılayan kişinin nickini bilmiyorum ama sözlerini unutmuyorum tabi valla tutamam o kadar aklımda en kolayı gözardı

Görebiliyorum seni demek ki yazmamışsın yada gözümden kaçmış annemi aşağılayan kişinin nickini bilmiyorum ama sözlerini unutmuyorum tabi valla tutamam o kadar aklımda en kolayı gözardı
Bir insanın ailesini karıştırmak ayıpların büyüğüdür. Bariz ban sebebi olmali. Bana da yapildi ama ben nickleri kolay kolay unutmam. Hepsini Allah'a havale ettim.

Kız yazmışım ben sana ,başka bir isteğin var mı çay,kahve diyen arızayım...engelle istersen
...kader derim artık...

Sabaha kadar göz ardı edip aç-kapa aç-kapa yapabilirsin. İnsanların bunu gerçekten umursadığını mı sanıyorsun nedir, herkese aynı şeyi söyleyip durmuşsun.

İnsan hangi mantıkla kayınvalide adayı ağladı diye evlenir ki? İnanalım mı şimdi buna? Tereliye evlenmezse ölecek hastalığına mı yakalanmış oğlu?
Belki annen ısrar etti, belki mecbur etti, belki senin de gönlün vardı bilemem bunları. Ama hiç kimse bir adamın anası ağlıyor diye o adamı alıp da koca yapmaz. Kedi yavrusu değil bu.

Peki kayınvalide "oğlumun evi var" derken eşin ne dedi? "Ev benim değil" demedi mi?
Seni asıl kandıran ya da kandırılmana göz yuman eş olmak için, ömrünü birlikte geçirmek için evlendiğin adam değil mi? Nasıl kayınvalide daha suçlu olabilir?

Eşinle ilgili sıkıntıların olan konuları da hatırlıyorum. Onlar bu konuyla bağlantılı olmadığı için eşine toz kondurmuyorsun dedim. Çünkü ailesiyle ilgili konularda adam hep melek nedense.
Aslında eşinden memnun değilsin ki arkadaş, akraba paylaşımlarını eş paylaşımlarından önde tutacak duruma gelmişsin, "görmezden geliyorum" diyorsun.
Evet bu kimsenin eşine sümsük demesini ya da başka hakaretler etmesini haklı çıkarmaz, o konuda haklısın. Ama asıl sorun eşinle mutsuz olman, bunu da kabul et.

Aynı evde yaşadığın adamı görmezden gelebiliyorsan ailesini de görmezden gel o zaman. Kendini hasta edeceksin yoksa bunları düşünmekten, her şeyi kafaya takmaktan.
Ya da boşan, komple herkesten kurtul.

Rengimle ilgili ne söylediğin umurumda değil, istediğini düşünebilirsin ama ben bunları sen kendini kötü hisset diye söylemiyorum. Asıl sorunun farkına var diye söylüyorum.
Gencecik kadınsın, hayatını böyle geçirirsen 10 sene sonra takıntılı, mutsuz, sinir krizleri geçiren birine dönüşeceksin. Kendine kötülük ediyorsun gerçekten.

Bende hiç anlamadım senin niye bu kadar üstüme geliniyor. Yazdıklarında çok haklısın seni sevmiyorlar ama günlerce konuma yorum yapıyorlar. Seni tanımam etmem,ben senin yanındayım

Gecenlerde actigim konumda herkes bana cok yardimci oldu, fikrini belirttiler. Sanirim iki kisi vardi, tamamen hayat gorusume zit yonde yorum yapip kirici olan.. ama yine de saygi duydum, acikcasi kendime hic dert etmedim. Bunun haricinde iyi ki yazip fikir almisim diyorum, gercekten bu forumda kaliteli, kendini bilen insan sayisi da cok. Naif, kibar insanlari da gordum cunku. Genellemek yanlis olur.
Bence bu kadar kafaniza takmayin. Evet bende bazi konularda cok kirici yorum yapanlari goruyorum, bazen hakarete kadar variyor, ya da dalga geciliyor. Cok uzucu. Ama dedigim gibi guzel bir uslupla yazan, size yardimci olmaya calisan, yanlislarinizi guzelce aciklayan insanlari ciddiye alirsiniz diger hakaretvari yorumlari da umursamazsiniz. Simdi bunun icin ayri bir konu acmaniz daha cok olumsuzluga sebep olmus, gerek yoktu ki.

Önceden dert ediyordum zaten olumsuz yorum amenna ama had aşılınca benim dur deme yolumda gözardı etmek oluyor.

İnanma ne yapayım o an sen benimle yoktun benim zihnimide okuyamazdın istediğine inan bu sebeple yapacak birşey yok...Eşim beni bulmadı ailesi buldu bu sebeple onların sözlerine bakarım ben yalansa onların yalanı gerçekse onların gerçeği eğer ben bir olumsuz durum yaşıyorsam ya bunu ellerinden geldiği kadar düzelteceklerdi yada hiç sebep olmayacaklardı.Ben oğlumu biliyorsam ona göre davranırım hiçbir yerde eşim kusursuz demedim demem...Ama oğlun kusurluysa sen insanların karşısına çıkıyorsan ya insan gibi davranıp kusur kapatacaksın yada o işe hiç bulaşmayacaksın eşimin ailesi onu başından attı hepsi bu...Artık takmıyorum önemsemiyorum onları biliyorum ki gerçek hayatta gördüğüm en garip insanlar onlar hep yabancı insanlarmış gibi düşünüyorum yaptıkları veya yapmadıkları dokunmuyor bu sebepten bana.
Ruh halim gayet iyi öneriler için teşekkürler iyi günler

Ben mutfak tezgahını ovuyordum sadece. Valla sizi tanımıyorum. Kendi halimde mutfak temizliyorum.

Düzeltme :aaa sen tereliye misin tanıyorum tanımaz olur muyum çok seviyorum seni tereliye. Forum sensiz olmaz.
Senide engellememiştim bu tavrı bırakmayı olgunlaşınca öğreneceksiniz onada zaman gelir

Atıyorum şimdi onlara inat çünkü dert etmeyi bıraktım onlara dert olsun
Kimseye dert olmuyor sadece kendinizi sandigimizdan daha da takintili bir insan konumuna dusurdunuz
“Umursamiyorum gozardi ettim” havalarina burumussunuz ama bal gibi de umursuyorsunuz ben goz ardi ettigim insana ne konu acarim ne laf atarim ne profiline bakarim isim olmaz

Ailesi verdikleri sözleri tutsalardı, ev gerçekten eşinin olsaydı, yapacaklarını söyledikleri maddi yardımları yapsalardı, sizi geçindirselerdi, ailesinin bile başından atmaya çalışacağı kadar kötü, çekilmez olan kişinin kusurları kapanacak mıydı?

Ben anladım ki senin sinirinin sebebi "hem adamı itelediler hem para vermediler" diye düşünmen.

Karşıdakinin sözde evini, kınadaki çerezi, düğündeki yemeği, evlendikten sonra verecekleri paraları dert ettiğin kadar hayatını birleştireceğin kişinin nasıl bir insan olduğunu dert etseydin başına bunlar gelmezdi.
Aynı kafada devam ettiğin için de böyle yaşayıp gideceksin belli ki.
Ne diyelim, kendi düşen ağlamaz...

Milleti sana da engel cinims ay seni de gozardi bebis demeden engelleyemedigin icin arkadas tahmin etmekte zorlanmamistir.
Hatta 0-7 yas arasi okumayi bilen hic kimse zorlanmaz da sen simdi ona da karsi cikarsin ahahah

hayır bi de zekamdan dem vurunca bahsedeyim biraz da kiminle dalga geçtiğini görsün dedim ama kendinle övünen de ne biliiim diyip güldü

e kendisi 45804634 sayfadır kendiyle övünüyo, biz bişey diyemiyoruz ama ahahah

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…