Benimle derdi olanlara...

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Ne hırsı ayol?
Şifan bol olsun diye hakaret etmişsin, "hahahahaha" gülüşü ardına 3 tane kahkaha emojisi koymuşsun, yetmemiş ardından bir video patlatmışsın. Kimin hırs yaptığı belli bence
Tam olarak neyini kıskanacağım onu da hiç anlamadım ya neyse.

Alıntılar yanlış oldu dur sanada cevap vereceğim

Seni engellememiştim bu hırsın niye anlamadım.Kimseyi kışkırtmak veya haklı bulunmak için hiçbir zaman açmadım bir konuyu.şifan bol olsun ne diyeyim... Gerçekten hiç kisnanmamışsın hahahahahah

Demin Allah seni az kala kurbagaya cevirecekti bana yazamadin bu bir isaret bacim akilli ol ahahahahsh
Seni kim kiskanmiyor ki ben eksik kalmayayim dedim.
Bir de engellemedigin içün üç gun üc gece sevinc cigliklari atıcam

Everett klasik tereliye diyebiliriz hanimefendi sana gayet güzel yorum yapmış zekasina laf atmisin o da gayet güzel yaptığı işleri başarısını yazmış ki senin bunu anlamadigin cok belli bunu takık olduğun kayın aileye benzetmisin ne alakaysa
Sana denilicek pek bir laf yok hadi beni de giz ardı et nolur hatırım kalir

Seninde yorumun pek iç açıcı değilmiş ya neyse gözardı edeceğim birinide açık şekilde gördüm böylelikle teşekkürler...
Çevreme göre geç bir yaşta değil annem istediği için ve eşimin annesi ağladığı için eşime evet dedim.Evi olduğunu biliyordum evet ama ev bile onun değilmiş zaten kadının tek doğru sözüne rastlamadım Eşimle ilgili açtığım konularda olmuştu yanılmışsınız ama onlar eskidendi tabi bu bir konu öncesinde ona "sümsük" denilmesini haklı çıkarmıyor.Eşim kimseye karşı birşey söyletmez tavrı budur.İnanın ailemle olan mutluluğum eşimi görmezden geliyor.Arkadaşlarımla geçirdiğim vakit paylaşımlarım yada akrabalarımla olan ilişkim çokta tın dememi sağlıyor.Ben kimseye saldırmıyorum sinirlenip cevap verdiğimde oldu ama hakaret edenler,pis imaa bulunanlar ve aşağılayacı konuşanlar bütün konularda belli.Renginizi belli ettiğiniz için teşekkürler

Bu konudaki göz ardı ettiklerime göz atmış ondan bahsetmişti sanırım anlayamadınızbirde konularımı kendine göre değiştirip yazmıştı ondan benzettim o anladı tamam ediyorum Hoşçakalın

Bugun bir psikologa bile gitseniz ise ilk basta kabul ettirip yuzlesmekle baslar sizde kabuledinki resmen burda yasiyorsunuz elestiri heryerde vardir hakaret deil demek istedigim tabiki ama elestiriye acik olmali her konu acan mesela yaziyo boyle boyle oldu nabsam falan yaziyor uyeler soyle yap oda boylemis sende Boylesin belliki falan konu sahibi birden karsi ataga geçip isi kavgaya goturuyo yani her konu acana istedigi cevap verilmez ki herkes farkli bir oneri yazar benim bir tek konum var oda 2016 miydi neydi ondan beri birsey acmadim acarsamda tepemi attiran yorumlari sikayet eder uyeyi gozardi eder kaldigim yerden devam ederim ama siz baya etkileniyor agliyorsunuz acaba ne eksik hayatinizdaki hic gormediginiz insnlarin bir tek sozuyle aglayabiliyorsunuz hakaret hakaret edenin seviyesizligidir bana hic birsey olmaz beddua gelince Allah Dan gecen yolda derimki allahim Kim benim için ne dilerse bin katini ona nasip et ben bir tek gunahina hakkina girdigim insanin bedduasindan korkarım gerisi bos sizede tavsiyem hayat kk Dan ibaret degil

Konularinizi hic hatirlamiyorum genelde bir seyler izlerken girip bakip yorum yapip cikiyorum buradan cikinca kafama taktigim kimsede olmadi. Sadece burasi bi sayfa buradakileri dert edip aglayacaksaniz coktan gidebilirdiniz. Demek ki siz sizi sikan seylerle mecbur olmasaniz bile devam ediyorsunuz. Cogu insanin kafasina takmadigi seyleri kafanizi takip agliyorsnuz. Normal hayatinizda da boyleyseniz vah halinize. Gitmek cok mantikli bir karar olmus

Önceden ağlıyordum şuan değil konu içeriğinde yazdım zaten

Polemiğe girdiginize hiç denk gelmedim.Ne ara bunlar oldu ki böyle?

Ben sana ne yazmıştım hatta bişiy yazdım mı ?? Ona göre yorum yapasım var karışıklık olmasın..yazmışsam senin beni unutman mümkün değildir ...

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…