- 15 Ekim 2016
- 7.082
- 12.683
- 248
- Konu Sahibi banabenigeriver
-
Burda ki yorumlar yüzünden agliyormuydunEskiden çok takardım ağlardım gerçekten ama artık umursamıyorum gözardı ettiğim bildikleri halde hala yorum yapıyorlar bundan vazgeçsinler istiyorum ama anlayana tabi
Seni engellememiştim bu hırsın niye anlamadım.Kimseyi kışkırtmak veya haklı bulunmak için hiçbir zaman açmadım bir konuyu.şifan bol olsun ne diyeyim... Gerçekten hiç kisnanmamışsın hahahahahah
Alıntılar yanlış oldu dur sanada cevap vereceğimNe hırsı ayol?
Şifan bol olsun diye hakaret etmişsin, "hahahahaha" gülüşü ardına 3 tane kahkaha emojisi koymuşsun, yetmemiş ardından bir video patlatmışsın. Kimin hırs yaptığı belli bence
Tam olarak neyini kıskanacağım onu da hiç anlamadım ya neyse.
Ne hırsı ayol?
Şifan bol olsun diye hakaret etmişsin, "hahahahaha" gülüşü ardına 3 tane kahkaha emojisi koymuşsun, yetmemiş ardından bir video patlatmışsın. Kimin hırs yaptığı belli bence
Tam olarak neyini kıskanacağım onu da hiç anlamadım ya neyse.
Alıntılar yanlış oldu dur sanada cevap vereceğim
Seni engellememiştim bu hırsın niye anlamadım.Kimseyi kışkırtmak veya haklı bulunmak için hiçbir zaman açmadım bir konuyu.şifan bol olsun ne diyeyim... Gerçekten hiç kisnanmamışsın hahahahahahkiskanacagim vallahi billahi en son insansin.
Hepimizin oyle aslinda
İnsanlar seni kiskanmiyorlar, sen kiskanc oldugun icin kiskanildigini saniyorsun.
.
Ornegin bir whatsapp grubunda ornegin bir komsu oturmasinda ornegin kalabalik bir arkadas grubunda yani hic fark etmez bir kisinin haddini astigini, kibirden onunu goremedigini dusunuyorsam beni hic ilgilendirmese de haksizlik ediliyor alarmina gecer beynim ve savunmaya baslarim.
Cogumuzun tasidigi icgudu bu, konularin senin sahhane hayatin ve kiskanilman sebebiyle degil bu sebeple ragbet goruyor
Sana insanlar bir seyler anlatmaya calisiyor, onlara da gicik oluyorsun cunku ennn hakli haphakli sen olmalisin.
Buraya duzenli konu acman ve bu son konun sadece manipule etme caban, ikna etmek istiyorsun, hakli olmak daima hakli olmak ve hep pohpohlanmak
bunun da herkesler tarafindan kabul gormesini istiyorsun.
Ama oyle olmuyor, hirs yapiyorsun, yine olmuyor
Uzucu
genc yasta bak rahatsizlanirsin bu hirs iyi bir sey degil (Buraya da gulucuk de gulucuk efem gulucuk de gulucuk)
Milleti sana da engel cinims ay seni de gozardi bebis demeden engelleyemedigin icin arkadas tahmin etmekte zorlanmamistir.
Hatta 0-7 yas arasi okumayi bilen hic kimse zorlanmaz da sen simdi ona da karsi cikarsin ahahah
Seni engellememiştim bu hırsın niye anlamadım.Kimseyi kışkırtmak veya haklı bulunmak için hiçbir zaman açmadım bir konuyu.şifan bol olsun ne diyeyim... Gerçekten hiç kisnanmamışsın hahahahahah
Everett klasik tereliye diyebiliriz hanimefendi sana gayet güzel yorum yapmış zekasina laf atmisin o da gayet güzel yaptığı işleri başarısını yazmış ki senin bunu anlamadigin cok belli bunu takık olduğun kayın aileye benzetmisin ne alakaysaHahahhahaha buradakilere mı baktıneşimin ailesine çok benzettim seni çok uyanık sanıyorsun ama maalesef yaaa.Kendi övende ne bileyim Bir önceki yorumunda hala beni yeriyorsun bu zekayla bunu yapma lütfen...Ben kim olduğunu söyleyeyim sana bir hiçsin öylede kalacaksın artık yorum yok sana
Seninde yorumun pek iç açıcı değilmiş ya neyseİnsanların mutsuz olduğunu nereden çıkardınız ki? Buraya eşinin ailesiyle ilgili sürekli onu açan, insanlara garip garip cevaplar veren sizsiniz.
Asıl sizin bütün evliliğiniz devasa bir mutsuzluk yumağı farkında değilsiniz. Bunun sorumlusunu da eşinizin ailesi sanıyorsunuz.
Kendinizle, eşinizle ilgili olduramadığınız şeyler var bence ve kabul etmek istemiyorsunuz.
"Size ve çevrenize göre" geç olduğunu düşündüğünüz bir yaşta iyi bir kısmet çıktığını düşündünüz büyük ihtimalle, görücü usulüne tamam dediniz.
Eşinizin ailesi maddi olarak "şunu yaparız, bunu yaparız, ev veririz, evlendikten sonra yardım ederiz" vs dedi, bunlar da gözünüzü boyamıştır eminim. Çünkü sık sık dile getiriyorsunuz yapılmayanları.
Ama sonra ne evlendiğiniz adam beklediğiniz gibi çıktı ne ailesi söyledikleri maddi yardımları yaptı.
Her fırsatta konu açıp kötülediğiniz insanların oğullarına toz kondurmuyorsunuz. Anası kötü, babası kötü, kız kardeşi kötü, akrabaları kötü, hatta anasının komşuları, arkadaşları bile kötü ama eşiniz mükemmel.
Eşiniz ailesi konusunda size karışmıyor, size hak veriyor, sizi destekliyor, hiçbir konuda "yav hanım sen de abartma" bile demiyor vs
Ben bunun doğru olduğunu düşünmüyorum.
Eşi tarafından haklı görülen, yeterli değeri gören bir kadın böyle şeyleri dert etmez kendine. Gerçekten haksızlığa uğradığında ve eşinin desteğini gördüğünde kendini ispatlaması gereken ya da kafaya takması gereken bir durum kalmamıştır artık.
İnanılmaz bir kafa rahatlığı gerçekten.
Sizde olmayan şey tam olarak bu.
Ya eşinizin size hak vermemesi, hatta belki sizi ciddiye bile almaması sizi mutsuz ediyor ya da ailesine, size, herkese karşı aşırı pasif oluşu.
Eşinizle mutlu olmadığınız için ailesine bu kadar öfkelisiniz bence.
Mutsuzluğunuzun, mutsuz evliliğinizin sorumlusu kınada dağıtılmayan çerez sanıyorsunuz, buna inanmak istiyorsunuz.
Buna hak vermeyen herkesi size saldırmakla suçluyorsunuz. Ama mutsuzluğunuzun sorumlusu ne kına çerezi ne yapılmayan maddi yardım.
Seçimlerinizden mutlu değilsiniz sadece, bu kadar basit.
O yüzden insanlara boşuna saldırmayın. Kaç kişi size yardımcı olmaya çalıştı bu forumda, onlara bile atarlı giderli cevap veren, haksızlığını asla kabul etmeyen sizsiniz.
İnsanlar bir milyonuncu konunuzda isyan ettiyse artık, bunun sebebini kendinizde arayın biraz da.
Yasin ne niyetle okunursa o dua kabul oluyor o sebeple onu dedi...konuyu anlamadim devamini okumadim da yasin okuyup beddua etmek nedir.. yasin okuyan insan beddua edebilir mi
Bu konudaki göz ardı ettiklerime göz atmış ondan bahsetmişti sanırım anlayamadınızEverett klasik tereliye diyebiliriz hanimefendi sana gayet güzel yorum yapmış zekasina laf atmisin o da gayet güzel yaptığı işleri başarısını yazmış ki senin bunu anlamadigin cok belli bunu takık olduğun kayın aileye benzetmisin ne alakaysa
Sana denilicek pek bir laf yok hadi beni de giz ardı et nolur hatırım kalir
Artık üzülmeDemin Allah seni az kala kurbagaya cevirecekti bana yazamadin bu bir isaret bacim akilli ol ahahahahsh
Seni kim kiskanmiyor ki ben eksik kalmayayim dedim.
Bir de engellemedigin içün üç gun üc gece sevinc cigliklari atıcam
Tövbe yarabbim ya millet iyice siyirdiYasin ne niyetle okunursa o dua kabul oluyor o sebeple onu dedi...
yok artik daha neler.. elime yasin alicam Allah kaynanamin belasini versin dicem okuyacagim ve verecek. ne sacma ya.. Allah kelamini bu ise karistiran insan insan midir.Yasin ne niyetle okunursa o dua kabul oluyor o sebeple onu dedi...
Önceden ağlıyordum şuan değil konu içeriğinde yazdım zatenKonularinizi hic hatirlamiyorum genelde bir seyler izlerken girip bakip yorum yapip cikiyorum buradan cikinca kafama taktigim kimsede olmadi. Sadece burasi bi sayfa buradakileri dert edip aglayacaksaniz coktan gidebilirdiniz. Demek ki siz sizi sikan seylerle mecbur olmasaniz bile devam ediyorsunuz. Cogu insanin kafasina takmadigi seyleri kafanizi takip agliyorsnuz. Normal hayatinizda da boyleyseniz vah halinize. Gitmek cok mantikli bir karar olmus
Aman boşver neyse ne salla...yok artik daha neler.. elime yasin alicam Allah kaynanamin belasini versin dicem okuyacagim ve verecek. ne sacma ya.. Allah kelamini bu ise karistiran insan insan midir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?