• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Benimle sadece mantık için mi ilgilendi

borcun bir kısmını biliyordum ev kredisi ara ödemesi 40 bin tl civarı ben sanıyordum ki sadece bu 40 bin tl çekti ama sonradan konusu açıldı 70 bin tl çekmiş kredi 30 bini kredi kartı borçlarımı falan kapattım dedi. Planı suymuş ; arabasını satıp krediyi kapatcak arabadan biraz para kalır sonra sen de ben de para biriktiririz ama çok uzatmadan da evlenmek istediği için borç olacak tabiki. Bana 4 aylık bir ilişkide para biriktir demesi itici geldi. Çabucak evlenmek isteyen sensin maddiyat elvermiyorsa beklenmeli bence.

Aman canım bas tekmeyi cehenneme kadar yolu var. 26 yaşında gencecik kızsın hayırdır elalemin sıpasının borcunu ödeyeceksin de neymiş bir bilezik takamazmış daa.... Ooooo.... Yani durumu olmaz, samimidir eyvallah ama seninki resmen kurnaz, sinsi. Evlenip altına kendi çökecek. Karı parası yiyecek haspam. Bas tekmeyi. Hiç de burnunu yere düşürme kendi derdine yansın sümsük

Kaldı ki erkeklerden özellikle erkek ailelerinden öğretmen kız olsun diye düşünen çok var. Burada mantık ağır basıyor sonuçta ve mantık evliliği yapan çok var öğretmen kızlarla. Eee bu devlet memuresi öğretmen kızlarımız ortalama kaç bin dolar alıyorlar ki bunlarla mantık evliliği yapılsın yahuuuu :confused:

İzin günleri çok, günde 3 saat çalışıyorlar, maaş desen 5 binin altına bakan yok. 5.5 alıyorum korona yüzünden diye ağlıyor benim arkadaşım. Bunlardan iyi gelin mi var... Mis gibi. Bak özeldekilere korona yüzünden süründüler, öğretmenler aylardır evdeler. Evden ölüm tehlikesi yok bir şey yok çalışıyorlar ders anlatıyorlar diye yine şikayetçiler. İyi iş yani..

Kaldı ki erkeklerden özellikle erkek ailelerinden öğretmen kız olsun diye düşünen çok var. Burada mantık ağır basıyor sonuçta ve mantık evliliği yapan çok var öğretmen kızlarla. Eee bu devlet memuresi öğretmen kızlarımız ortalama kaç bin dolar alıyorlar ki bunlarla mantık evliliği yapılsın yahuuuu :confused:
laf olsun torba dolsun işte

Aman canım bas tekmeyi cehenneme kadar yolu var. 26 yaşında gencecik kızsın hayırdır elalemin sıpasının borcunu ödeyeceksin de neymiş bir bilezik takamazmış daa.... Ooooo.... Yani durumu olmaz, samimidir eyvallah ama seninki resmen kurnaz, sinsi. Evlenip altına kendi çökecek. Karı parası yiyecek haspam. Bas tekmeyi. Hiç de burnunu yere düşürme kendi derdine yansın sümsük
zaten benim en ifrit olduğum şey erkekte cimrilik ve kadına güvenerek para hesabı yapmaktır beni buluyor ama malesef her seferinde.

Hayatta neyden korkuyorsan gelip seni buluyor. Konu sahibi de aslında erkek arkadaşı gibi bir tip. O yüzden birbirlerini bulmuşlar. Konu sahibinin para içeren o kadar açıklaması var ki , aklımda sadece para muhabbeti kalmış. Bu defa açtığı konuda haklı bişey demiyorum ama çekiyor.

Canım geçen seferde yazmstm başta böyle olan kocadan pek bi hayır gelmiyor yak8n bi arkadsmda evlenmeden kocası hep maddi konulrdan konu açıyormuş sürekli inanki kız evlendi eşya bile almadı ikinci el eşyalar şimdi adam evi arabası güzel bi işi bile var daha karisini oyalıyor altınlarını filan bile aldı bi 4 sene sonra karisi gözünü açtı ama imce bi bilezik bile aldiramadi kendisine eşya zaten yok düşündensen 9 yıllık evlisin ve hala kocan gönlünce bi eşya bile almyr yani şundan örnek verdm başta böyle çok maddi konuları açan adamlar gerçekten cimri olyr seninde maaşın var birinmişim vardr diye de dusnmstr mantıklı geldiği için ilgilenme bence yoksa aşk için olsa inan cimri de olsa sana gelince gözü görmez lafını çok etmez öyle orneklrde var çok yakinmda inslh Rabbim daha iyilerle karsilastrsn

Canım geçen seferde yazmstm başta böyle olan kocadan pek bi hayır gelmiyor yak8n bi arkadsmda evlenmeden kocası hep maddi konulrdan konu açıyormuş sürekli inanki kız evlendi eşya bile almadı ikinci el eşyalar şimdi adam evi arabası güzel bi işi bile var daha karisini oyalıyor altınlarını filan bile aldı bi 4 sene sonra karisi gözünü açtı ama imce bi bilezik bile aldiramadi kendisine eşya zaten yok düşündensen 9 yıllık evlisin ve hala kocan gönlünce bi eşya bile almyr yani şundan örnek verdm başta böyle çok maddi konuları açan adamlar gerçekten cimri olyr seninde maaşın var birinmişim vardr diye de dusnmstr mantıklı geldiği için ilgilenme bence yoksa aşk için olsa inan cimri de olsa sana gelince gözü görmez lafını çok etmez öyle orneklrde var çok yakinmda inslh Rabbim daha iyilerle karsilastrsn
aslında benim öyle masrafsız biri olmadığımı anlamıştır ama muhtemelen ben yönetirim diye düşündü, teşekkür ederim :)

4-4 ayda birbirinizi ne kadar tanidiniz da hemen evlilik muhabbetlerine girdiniz? Ee adamin zaten borcu da varmis. Ne cesaret evlilik yapacak? Adamin acelesi niye? Ben benim parami nasil yonetecegimin hesabini yapan biri e daha evlenmeden ustelik sen kimsin de paramin hesabini yapiyorsun derdim. Adam sanki borclarini kapattiracak enayi ariyor gibi. Bir de iliskide bu kadar para muhabbeti benim hosuma gitmiyor ya. Daha 4-5 aylik iliski de herseyin canimli cicimli olmasi gerektigi donemde para hesap altin muhabbetleri beni sıkardı. Hic romantik degil yani. Once ruhumun doymasi lazim. Ben bile okurken bunaldim bu adamla omur boyu para muhabveti cekemezdim.

Back
X