- 10 Ekim 2020
- 1.997
- 8.772
- 88
Sigarayı neden özellikle belirtme gereği duydunuz? Gerçekten merak ettiğim için soruyorum, olaydaki yeri ne sigaranın?br elinde sigara diğer elimde minnacık yırtılmış bir 200 lira ile
Sizde eşeğin aklına karpuz kabuğu sokmaya ne diyimNe diyim siz hayata pembe gözlükler ile bakmaya devam edin :=)
Bence eşinizle sakince konuşup çözmeniz en mantıklısı oluryok yok doğru anladınız bemi gördü ve telaşla geri dönüş yaptı
Rahatsız olduğumu dile getirdim canım evet sinirimi bozan şey ise belirtmeme rağmen hala aynı yolda ilerlemesi hadi seninki doktor hastası mecbur fakat bizimki elinde oösa resmiyetini korur onun için nu kızgınlığımBacim bismillah hele. Adamin üstüne hemen atlama. Böylece sadece kendinden itersin. Ortada öyle "vay pis" diyecek birsey yok gibi, ama simdi durumlar tam nasil bilmiyoruz tabi. Benim esim doktor, etrafinda her gün bir sürü kadin var. Düsünsene hepsini kafaya taksak ne hale geliriz. Baskalari önemli degil, önemli olan esinin tutumu ve davranislari. Evli olan pantolonunu yukarda tutsa kimse kolay kolay giremez. Esinle kavga etmek yerine sakince nelerde rahatsizlik duydugunu anlat. Kavga etmek tek zarar verir
Olaya " sevdigim kiz bana abi deyince..." gözlüğüyle bakiyorumdurKadın abi demiş daha ne desin?
Elinde parayla gelmiş yapıştır diye ne var bunda??
Abi abi diyenleri çok gördüm valla gerek tvde gerek çevremdeKadın abi demiş daha ne desin?
Elinde parayla gelmiş yapıştır diye ne var bunda??
Madem kıskanç bir insansınız, o zaman eşiniz de ona göre davranacak, kadinlarla arasına mesafe koyacak. mesafesi olan bir adama hiç bi kadın (esnaf olup olmaması bir sey degirstirmez) yaa abi...tarzında gevşek gevşek konuşmaz. Kimse kusura bakmasın da esnaf ilişkisi böyle bir şey degil, her esnaf her esnafla senli benli olacak diye bir kaide yok. Ben de esnaf kızıyım, kaç kere yaz tatilinde babamin dükkanina (sanayide) muhasebe islerine yardım amacli calistim. Ne babam ne de ben hiç bir müsteriyle, ustayla senli benli de olmadık; anlatmak istediğim böyle bir kural yok yani! Ayrıca parayı yapıştıramamak nasıl bir angutluktur yahu?Ya anlamak istediğiniz gibi anlıyorsunuz eşinize aranıza mesafe koy diyorsunuz bu ne samimiyet ona kızgınlığım
Esprik kız seni :)Olaya " sevdigim kiz bana abi deyince..." gözlüğüyle bakiyorumdur
İşte tam olarak anlatmak istediğimi anlayan biri teşekkür ederim tam olarak bundan bahsediyorumMadem kıskanç bir insansınız, o zaman eşiniz de ona göre davranacak, kadinlarla arasına mesafe koyacak. mesafesi olan bir adama hiç bi kadın (esnaf olup olmaması bir sey degirstirmez) yaa abi...tarzında gevşek gevşek konuşmaz. Kimse kusura bakmasın da esnaf ilişkisi böyle bir şey degil, her esnaf her esnafla senli benli olacak diye bir kaide yok. Ben de esnaf kızıyım, kaç kere yaz tatilinde babamin dükkanina (sanayide) muhasebe islerine yardım amacli calistim. Ne babam ne de ben hiç bir müsteriyle, ustayla senli benli de olmadık; anlatmak istediğim böyle bir kural yok yani! Ayrıca parayı yapıştıramamak nasıl bir angutluktur yahu?
Diğer kadın niye sizi görünce fellik fellik kactı ben orasını anlamadım; hiç bir şey demeden sizi görünce tırımtırıs geri mi döndü yani?
Pardonnn! Sebebi ne?Birde tabi bunlara ek olarak eşiniz işyerine gelmeniizi istemiyor kıskançlıkla alakalı değil hemen saldırıya geçmeyin
Rahatsız olduğumu dile getirdim canım evet sinirimi bozan şey ise belirtmeme rağmen hala aynı yolda ilerlemesi hadi seninki doktor hastası mecbur fakat bizimki elinde oösa resmiyetini korur onun için nu kızgınlığım
Yani bilmiyorum, herkesten herşeyi bekleyin ama böyle de yaşanmaz. Vallahi yaşanmaz. O baktı bu güldü diye mesele çıkarmak akıl işi değil. Bir şüphe varsa sessiz kalınmalı, kurbağayı ürkütürseniz faydası yok.Ama dikkat ettiyseniz "telaşla geldi ve beni görünce gitti "diyor, beni görünce telaşlandi demiyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?