Benmi abartıyorum

Eşiniz gelince sakince konuşun hem öyle biri olsa ne kadar söylesende engellemeye çalıssanda yapar gözü dışarda olan insan ama belki hersey yalnıs anlaşılmadır böyle de günahına girmiş olursunuz

Bacim bismillah hele. Adamin üstüne hemen atlama. Böylece sadece kendinden itersin. Ortada öyle "vay pis " diyecek birsey yok gibi, ama simdi durumlar tam nasil bilmiyoruz tabi. Benim esim doktor, etrafinda her gün bir sürü kadin var. Düsünsene hepsini kafaya taksak ne hale geliriz. Baskalari önemli degil, önemli olan esinin tutumu ve davranislari. Evli olan pantolonunu yukarda tutsa kimse kolay kolay giremez. Esinle kavga etmek yerine sakince nelerde rahatsizlik duydugunu anlat. Kavga etmek tek zarar verir

Rahatsız olduğumu dile getirdim canım evet sinirimi bozan şey ise belirtmeme rağmen hala aynı yolda ilerlemesi hadi seninki doktor hastası mecbur fakat bizimki elinde oösa resmiyetini korur onun için nu kızgınlığım

Ya anlamak istediğiniz gibi anlıyorsunuz eşinize aranıza mesafe koy diyorsunuz bu ne samimiyet ona kızgınlığım
Madem kıskanç bir insansınız, o zaman eşiniz de ona göre davranacak, kadinlarla arasına mesafe koyacak. mesafesi olan bir adama hiç bi kadın (esnaf olup olmaması bir sey degirstirmez) yaa abi...tarzında gevşek gevşek konuşmaz. Kimse kusura bakmasın da esnaf ilişkisi böyle bir şey degil, her esnaf her esnafla senli benli olacak diye bir kaide yok. Ben de esnaf kızıyım, kaç kere yaz tatilinde babamin dükkanina (sanayide) muhasebe islerine yardım amacli calistim. Ne babam ne de ben hiç bir müsteriyle, ustayla senli benli de olmadık; anlatmak istediğim böyle bir kural yok yani! Ayrıca parayı yapıştıramamak nasıl bir angutluktur yahu?
Diğer kadın niye sizi görünce fellik fellik kactı ben orasını anlamadım; hiç bir şey demeden sizi görünce tırımtırıs geri mi döndü yani?

İşte tam olarak anlatmak istediğimi anlayan biri teşekkür ederim tam olarak bundan bahsediyorum

böyle şeyleri kafayı takacağınıza eğer işiniz yoksa kasada siz oturun da eşinizi de eve gönderin

Bizim burda esnaflar arasinda pek fazla gidip gelme olmaz, ama Türkiyede genelde birbirleri ile sohbet ve alisveris isleri daha cok olur. Esiniz tamamen iletisimi cevresi ile kesebilir mi bilmiyorum.

Camı çerçeveyi indirmeden geldin mi? Niye kadınlar kocanın üstüne atlamış gibi davranıyorsun? Arkadaşlar kim ne yapsın sizin kocanızı? Bi kıymete bindirip kıskanmalar filan ortada bir şey yokken.. Eşimin iş yerinde kaç tane kadın var. Beraber kahvaltı hazırlayıp yerler hergün yemek söylerler vs bir gün aklımın ucundan geçmez kıskanmak. Çünkü eşime güveniyorum. Kocanıza bu kadar güvenmiyorsanız niye evlisiniz? Başka kadınlara iftira atmak ne kadar kolay herkes potansiyel erkek avcısı. Koca avcısı.

Ama dikkat ettiyseniz "telaşla geldi ve beni görünce gitti "diyor, beni görünce telaşlandi demiyor.
Yani bilmiyorum, herkesten herşeyi bekleyin ama böyle de yaşanmaz. Vallahi yaşanmaz. O baktı bu güldü diye mesele çıkarmak akıl işi değil. Bir şüphe varsa sessiz kalınmalı, kurbağayı ürkütürseniz faydası yok.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…