Benmi sorun yapiyorum anlamadim

Babasi gecen kendi evinin taksit borcunu ortak oderiz demis edim sesini cikarmamis veririm dememis yani. Oglum cok sikisgm kiziminda dugun falan mecbur vericeksin demis. Altin ve para biriktirme olmaz kenarda olirsa esim yine babasina kiyamaz verir

Çeyrek konusunda ciddiyim bozdurunca degerini yitirmez. Ama kocanizin altindan haberi olmasin isterler yine borc diyip.
Onu yapamam derseniz artik her sey ates pahasi. Gidin et alin tereyagi alin pahali bal sucuk alin. Bunlardan bir kilo alsaniz bin lirayi gecer. Adamda para artinca aileye veriyor. Biriktirme falan anlamiyor.

E

Eve gelince esime bagirip cagirdim. Ailen kizini dusunuyor biz okadar borc odedik doymadilar. Biz cocuk dusunuyir olmuyor tedavi parasi biriktirmiyi dusunuyorduk. Rahata erene kadat cocukta yok sana dedim
Evet biraz sesini cikarmalisin yoksa bunca sorunda senin de katkin olmus oluyor. Sen ustune duseni yap..yani sesini cikar artik.ve assla birikiminden verme. Esin 6bin maas aliyosa bi zahmet kendisi odesin herseyi ve sana da yetmek zorunda evine de.. sen sakin parandan kisma.

Evet biraz sesini cikarmalisin yoksa bunca sorunda senin de katkin olmus oluyor. Sen ustune duseni yap..yani sesini cikar artik.ve assla birikiminden verme. Esin 6bin maas aliyosa bi zahmet kendisi odesin.
Esim para oldugi zaman yalan soyluyemem benden asla sakinmaz istedigimi aliyim yiyim iciyim sknti yok hatta tatile bile goturucek. Suan keseler ayrildi calistigi bizim eve kaliyor ama yine kayinbabaya borc oduyoruz. Bende bize kaldigi icin birikim yapiyorum oda gidiyor. Bundan sonra canim ne istiyorsa alicam giyicem hayatima bakicam. Para olmadigi zamsn mecbur yok diyicek

Butun ailenin düğünü sizde yani. Krediyi veriyorsaniz evi size verse bari. Hic sanmiyorum ama. Ama durum duzelmezse işin zor. Yarin çocuk oldugunda rizkinizdan kesip babaya verir bu sefer.

Butun ailenin düğünü sizde yani. Krediyi veriyorsaniz evi size verse bari. Hic sanmiyorum ama. Ama durum duzelmezse işin zor. Yarin çocuk oldugunda rizkinizdan kesip babaya verir bu sefer.
Esim 17 yasinda babasi evi ustune yapmaya gitmis ama adamlar 18 yasina girince otamatikman ustune olur demis imza falan atmis. Suan tapu ne4re bilmiyoz. En eon kayinbabam fare yemis dedi

Esim 17 yasinda babasi evi ustune yapmaya gitmis ama adamlar 18 yasina girince otamatikman ustune olur demis imza falan atmis. Suan tapu ne4re bilmiyoz. En eon kayinbabam fare yemis dedi

Yuh yani. E devletten kontrol edin kocanizin uzerine ev var mi? Bu mesajinizdan sonra evin kocanizin uzerine olmadigina eminim aslinda ama neyse. Belki o konuda kandirildigini anlarsa kocanizin akli basina gelir.

Yuh yani. E devletten kontrol edin kocanizin uzerine ev var mi? Bu mesajinizdan sonra evin kocanizin uzerine olmadigina eminim aslinda ama neyse. Belki o konuda kandirildigini anlarsa kocanizin akli basina gelir.
Tapu isine asla ben krismam zaten. Görmemos durumuna veya malda mulkte gozu var diye adimi cikartirlar. Benimde aklima takilan koskocaman adam oglunu17 yasina tapu dairesine neden goruruyorsun ki kabul olmiyacagi belli. 18 gecince otamatikmen gecmis esimde bir daha hic ilgilenmemis. Suan kayinbaba herkese ogluma ev aldim diye kendini yuksekten goruyor. Gecenlerde kendi kendine tapuyuda fare yemis diyor. Esimde safmidir nedir hic ilgilenmez sadece ailesi durumum yok derse vicdan yapar. Kayinbabamda bize sinirlenince butun borcu ustunuxe yikarim. 4 tane daireleri ar birini satip kizlarima parasini paylastiricam diyor. Allah gostermesin vefat ettiginde bile mallarinin bize kalmasindan korkuyor. E devletten gorunuyormu

Hayatta en nefret rttgm mevzu para konusu onun icin esimi verme diye zorlamadim. Suan esime bu konu icin rest cekemem ama aklini basina getirmesi icin baska sebebler bulmak istiyorum
Neden rest çekemezsin?
Bak çocuk tedavisi diyorsun benimde 6 yıl çocuğum olmadı ne paralar gitti lütfen artık kendinizi düşünün...
InşAllah tedaviye gerek kalmadan evladımız olur ama lütfen tedavi olacağız diye para biriktirip onlara yedirmeyin eşinizde aklını başına devşirsin...

Esinizin e devletine girebilirseniz ben uzerine olan mallar görünüyor diye biliyorum. Başka bir şeye bakacağım falan diyip e devletine girersiniz. Ama bu aileyle ömür geçmez onu da söyliyeyim.

Ah be kuzum tapu ücreti filan ödenmeden hop diye eşinin uzerine nasil geçsin be ablacım ya...
Senin kayınbaba benimkinin biraz fazla versiyonu....
Eşin ne iş yapıyor?
O daire kesin eşinin uzerine değildir....
Tapuyu fare yedi ne salakça bir kelime ilkokul çağındaki çocuklar bile yemez o lafı kusura bakma kbna çok sinirlendim ya....

6bin maaştan eline bin tl kalması ne demek ya?
Şaka mı bu?
Nasıl idare ediyorsun koca bir ay?

Daha da önemlisi niye idare ediyorsun?
Etme!

Güzel güzel alışverişini yap.
Buzdolabını doldur.

Eşin de yetiremeyince çıkarır sesini babasına artık.

Sinir oldum ya banka bile bu kadar boğazına yapışmıyor insanın.
Bin lira ne

Ben suan esimin e devlet sifresini aldim. Tapunun esimin uzerine oldugunu anlamam icin bilgilerde nelerin olmasi lazim

Bundan sonrs oyle yapmaya karar verdim. suan bin tl degil keseler ayri ssdece birikim yaptgm para borca gitmedi zoruma gidiyir bende bundan sonra yapmicam inadina harcicam

Gerçekten sınır bozucu.bu ne boyle.esine sözün geçiyorsa kabul etme.keske baştan etmeseydiniz.bunlar artık sizi sömürmeye alışmış.simdiden sonra kabul etmeyince kötü olan da siz olursunuz

Bak canım girdikten sonra arananlara tapu yaz ve tıkla bilgiler çıkıyor zaten eğer eşinin üzerinde ev yada arsa varsa adresine kadar çıkar....
Off esim yakaldi ya e devleti neden istiyon drdi elimden teli aldi bakti ustume tapu vsrmi diye mi bakiyosun diye imali imali bakti bans yatmaya gitti. Cok kitu oldum

Eşiniz de siz de hatalısınız. İyi gelin olmak bu devirde işe yaramıyor. Keşke her şeye tepki verseydiniz baştan. Bu kadar ileri gitmezlerdi. Siz de susuyorsunuz ve içinizde birikiyor. Kocanız anlamıyor madem bundan sonra siz engel olun. Borç ödemeyi filan da bırakın artık. Yalan bence kocanız da biliyor. Kendinize para biriktirin.

Off esim yakaldi ya e devleti neden istiyon drdi elimden teli aldi bakti ustume tapu vsrmi diye mi bakiyosun diye imali imali bakti bans yatmaya gitti. Cok kitu oldum
Neden saklıyorsun o zaman var mi yok mu öğrenmek istiyorum deseydin keşke canım ya....
Yalnız eşinde senden saklıyor haberin olsun tapu eşinin uzerine değil büyük ihtimal...
Lütfen onlara para vermesine engel ol alışverişe çık 200 tl ye aldığına 400e aldım de ve böyle böyle kenara para at eşinden habersiz biriktir eşin bunu hakediyor çünkü...

Anlarsa anlasin. Onun da gücü size yetiyor. Paragöz demesinler diye daha ne kadar aptal yerine konacaksiniz?
E devlette Kurumlar'in altinda tapu ve kadastro müdürlüğünün altinda uzerine taşınmaz mal var mi diye kontrol edebilirsiniz. Ogrenmeden pesini birakmayin bu isin. Bu sefer yakalanmayin mümkünse. Gerekirse kavga çıksın güzellikle bir şey değişmiyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…