Benmi sorun yapiyorum anlamadim

Normal bir ailede malda mülkte gözü var denmesi hoş olmaz elbette. Asil malda gözü olan kendileriyken ne hakla adınızı çıkaracaklar yani. Eşinizle bu konu dışında nasılsınız peki? Gezelim deseniz gezdirir mi mesela? Gencecik insanlarsiniz bu yaşta borç adi altinda yokluk çekmek olacak şey değil. Siz simdiden gorumcenin düğününü yapmayi evini döşemeyi balayini odemeyi hesaplayin. Damatlari asgari ucret aliyor diye eve mutfak masrafini bile yardim ettirebilirler. Ama tekrar söylüyorum bu aileyle ve bu aileye ses cikarmayan eşle bir ömür zor gecer.

Bi gun bende cinnet geciricem zaten
Cinnete gerek yok gezin tozun giyinin. İhtiyaçlarım var deyin para isteyin.
Bin lira neye yetecek? Yetiştiremediğini fark edince elbet bir değişiklik yapmak zorunda kalacaktır.
TelefonuZu atın yere kırılsın, eli yüzü düzgün bir telefon nerden baksanız iki bin eder.
Masraf çıkarın, niye siz kısıyorsunuz ki? Yemeyenin malını yerler diye boşa dememişler

Bu devran hep böyle gitmez ,eşinizin aklı başına gelecektir mutlaka.Nereye ne kadar borç yaptınız bilmiyor musunuz ?Borçlarınizi kp mi ödüyor? Hesabınızı bilin derim böyle nereye kadar?Artik sizde bir ailesiniz .

Bu devran hep böyle gitmez ,eşinizin aklı başına gelecektir mutlaka.Nereye ne kadar borç yaptınız bilmiyor musunuz ?Borçlarınizi kp mi ödüyor? Hesabınızı bilin derim böyle nereye kadar?Artik sizde bir ailesiniz .

Hakkini yiyemem eve karsi cimri degil tatile bile gidicez. Cok lux bir yer degil sms kafa dsgitmsk icin goturuyor.

Nasıl hayat bu böyle anlamadım.neden ve kimin için kimin hatrına hangi kafayla bu muamaleleri kendinize reva görüyorsunuz? ben bazı hayat hikayelerini anlım kırışmış gözlerim pörtlemiş şekilde okuyorum ...nasıl yaa neden yani yok artık diye diye...saydıklarınızın bir tanesine bile katlanmam bıçak gibi tüm bağımı keserim böyle insanlarla..kendi ananız babanız bu saygısızlıkları yapsa eminim katlanmazsınız değiş mi? Ama koca tarafı tapınca geçinicem geçimli insan olucam diye yırtınmak nedendir??

Ay şiştimmm. Borç ödemek nedir 2 sene hemde..yazık kp paragöz . Kocanız coookkk iyi niyetli. Onu yola getirecek olan da sizsiniz

Bunu ben de çok gördüm çevremden. Benim başıma gelmedi çünkü görümcem yok. Erkek evlenirken geline acımazlar ama kızları evlenirken kılı kırk yararlar. Anlamak çok zor.

Esim 17 yasinda babasi evi ustune yapmaya gitmis ama adamlar 18 yasina girince otamatikman ustune olur demis imza falan atmis. Suan tapu ne4re bilmiyoz. En eon kayinbabam fare yemis dedi
Tapu da sanki 1kagit parcasiydi fare yiyince inek icince karakedi dala cikinca vs kaybolacakti..yenisini cikarttirsinlar ozaman...

Bak bunca yildir konu okuyorum burda. Ogrendigim sey su, erkeklere acimayacaksiiiin. Smdi sen halden anlar idareli davranirsan harcamazsan eger,ben cok yeterliyim super erkegim..havalarina giriyor erkekler. Kadinlari ezmeye basliyor.
Ama para yer kuaforunden kiyafetinden makyajindan esyalarindan vs odun vermezsen sana para yetiremezse kendini ezik hissedyor ve seni yuksek goruyorlar. Denklem bu .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…