Benmi sorun yapiyorum anlamadim

Heralde var ya bizim evin bilgileri cikiyor. Ama babasinin geri alabilme hakki varmi bilmiyorum

Ay iğrenç insanlar ya , ayda 5 bin TL nedir ya ? Kazancınızın hepsini alıyorlar nerdeyse , ne borcuymuş bu , bu kadar çok öde öde bitmeyen? Eşine güzellikle söyle , bağırıp çağırmadan akılcı sözler söylersen eşin yavaş yavaş ikna olabilir.Kirek mahkumu gibi çalış çalış para kazanama , gerçekten çok zor ve can sıkıcı bir durum.

Ayrıca kısma yemenden içmenden.Çocuk düşünüyormuşsunuz , olmuyor diyorsun , sağlıklı beslenmeniz gerek.Her besin türünden yemelisiniz sen de eşin de.

1 adet tasinmaz bilgisi bulunmaktadir diyor

Ne demek ya 6 bin maasin 5 ini aliyorlar?

Saka mi bu?

Esinin kafa iyi mi?

Biraz korkut esini
Cocuk meselesini ertele

Ay ne diyim

Lutfen sorum cikar biraz ya
Bu kadar iyilik olmaz ki?

Heralde var ya bizim evin bilgileri cikiyor. Ama babasinin geri alabilme hakki varmi bilmiyorum

Sizin evin bilgileri çıkıyorsa geri alamaz. Biraz rahatladim açıkçası. Konuyu açacak olursa neden baktiginizi açıkça söyleyebilirsiniz. Ailesini alttan aldikca üzerinize geliyorlar. Esiniz de bilsin artik rizkiniza surekli ortak olmalarina rizanizin olmadigini.

Ahh ahh bu kadinlar kulubu olmasa ne olursum bilmiyordum. Inanin sayenizde gozumu actim eskisi gibi degilim yine faxla fedakarlik yapio alttan almiyorum ama bazen susmam gereken yerler oluyor. Misal o da bu konu konussan bir dert konusmasan bin dert

Ya ailesi duyarsa malda mulkte gozu var diye adimi cikartirlsr esimin gozundede oyle gorunmek istemiyorum. Inanin suan bende rahatladim herdeyimizi alirlar ama bu evi asla alamazlsr bu konuds icim rahatladi. Esim 13 yadindan beri babasiyla calisiyir aylik gelirleri en az 4bin diyim kendi isleri oldugu icin. Evide hak etmis yani

Ne demek ya 6 bin maasin 5 ini aliyorlar?

Saka mi bu?

Esinin kafa iyi mi?

Biraz korkut esini
Cocuk meselesini ertele

Ay ne diyim

Lutfen sorum cikar biraz ya
Bu kadar iyilik olmaz ki?
Zsten kayinbaba kendi kizinin kayinbabasi olucak kisiye kizima evlenince borc ciksrmasin dedikten 1 saat sonra bizden para istemesi kafami attirdi. Esimede kusum zaten . Yarin da kurban icin et dogramaya gidicem ona bile yardim edesim yok

Siz naparsanız yapın, ayda altı bin kazanıp beş binini babasına veren bir kocanız olduktan sonra iflah olamazsınız.
Boşuna kendinizde suç aramayın, eşinizin aklı başında değil belli ki.
Dikkat edin borcumuz var diye diye evinizi falan satmasın eşiniz

Bu saydıklarınız benim için boşanma sebebi. Ona da sesimi çıkarmadım buna da sesimi çıkarmadım diyosunuz. Taş olsa çatlar yahu. 5bini almak ne? Allah sabır versin ne deyim.

Okadarina gucleri yetmez kayinbabamin 4 dairesi altinda 40bin tllik arabasi var. Konuda bahsettigim kadar fakir insanlar degiller aslinda . Ayrica 3kira ve 2 kisi calisiyor. Esimdende okadar para aliyor 3 kisi diyelim

Eşiniz çocuk mu? Ne demek parasının beş binini vermek, ikide bir borç çıkardıklarında hayırdır demiyor mu?

Okadarina gucleri yetmez kayinbabamin 4 dairesi altinda 40bin tllik arabasi var. Konuda bahsettigim kadar fakir insanlar degiller aslinda . Ayrica 3kira ve 2 kisi calisiyor. Esimdende okadar para aliyor 3 kisi diyelim
Tamam ben kayınbabanıza bir şey demedim ki zaten. Eşinizde bu kafa olduktan sonra borçları ödeyemiyorum diyerek evinizi satmaya kalkışmasın dedim, kinaye yani
Siz evlenmeden aralarında yapılmış bir anlaşma varsa bilemem ama aksi durumda hiçbir erkek böyle bir şekilde para yedirmez başkasına, kim olursa olsun.
Hatayı kayınbabanızda değil kocanızda arayın

6 bin maasin 5 ini verince kalan 1000 lirayla siz nasil geciniyorsunuz?
Ay sinirlerim bozuldu

Bosanma sebebi vallahi
Varlıkta yokluk çekmek resmen.
Hayır bir de sürekli ödüyorlarmış, iki senelik evliyiz demiş arkadaş.
Nasıl bir borç bu böyle bitmek bilmeyen?
Bir ev parası kadar borç ödenmiş hala isteniyor

Esime laf kondurmamaya calisiyorum ama butun hata esimde insan gibi ben kendi evimi gecindircem evinizin taksidini oduyemem benim eve tek maas sizin eve 4 maas giriyor diyip kestirio atamiyor

6 bin maasin 5 ini verince kalan 1000 lirayla siz nasil geciniyorsunuz?
Ay sinirlerim bozuldu

Bosanma sebebi vallahi
Bu kocayi nasil adam edicem bikmiyorum. Her seferinde babasina uzuluyor babasida millete borcu tek basima iduyorum diyor sagolsun oglum yardimci ediyor bile diyemiyor

Esime laf kondurmamaya calisiyorum ama butun hata esimde insan gibi ben kendi evimi gecindircem evinizin taksidini oduyemem benim eve tek maas sizin eve 4 maas giriyor diyip kestirio atamiyor
Aç değiller açıkta değiller , eşiniz de kendi evini damını bilsin artık.
Ciddi ciddi sinirim bozuldu şu duruma, eşinizi omuzlarından tutup sallamak istedim kendine gel diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…