- 19 Haziran 2024
- 113
- 248
- 23
- 30
- Konu Sahibi hupsidupsi09
Bir derdim var :) danışmak istiyorum. Boşandıktan sonra yaklaşık bir buçuk yıldır ailesiyle yaşayan ve içten içte ayrı ev için planlar yapan bir kadınım . Bir adet aracım var. (Babamında pek fazla otoparktan çıkartmak istemediği bir araç daha var evde. ) ben kendi aracımı erkek kardeşimden, yaklaşık 100k daha ucuza satın aldım aldım . Boşandıktan sonra moral olsun diye indirimli verdiler öyle diyorlar. Gelelim mevzuya . Sabahları işe gidiş gelişimi aracımla yapıyorum . Akşamları çok fazla dışarı çıkmıyorum . Erkek kardeşim haftanın en az dört günü akşam arabayı alıyor şuraya buraya gidiyor. Kendi başıma kullansam muhtemelen tek seferlik depoyla bir ay gider benzin . Sorun şu ki daha bir kere depoya benzin koymadı :) yaklaşık bir yıldır benzin sigortası bakımı her şeyi ben karşılıyorum çünkü benim arabam :) geçen ailemle bu konuyu konuştuğumda nankörlükle suçlandım . Evet eve maddi bi katkı görünürde sunmuyorum çünkü ihtiyaçları yok çünkü istemiyorlar . Ev kendilerinin iyi gelirleri var vs vs . Kardeşimle aram berbattır o nedenle eve çıkmak istiyorum ancak bazı borçlardan ötürü seneye kalacak . Sizce bu benzin talebi ( en azından iki uç ayda bir koyabilir ) nankörlük mü? Somut çıkarıp maaşımdan su kadar vermiyorum evet ancak kız kardeşimi alır her Haftasonu gezdirir yedirir içiririm . Ya da bir şeye ihtiyaç varsa çay çorba çıkarken alırım vs . Ben gerçekten nankör müyüm? Bu talebim hak değil mi?