Cok sagol canim.Allah razi olsun.beterin beteri var sözü cok gercek bir söz.sağlıklı bir bebek hayaliyle yasarken simdi kendiliginden düşsün benim sagligim tehlikede olmasin diye düşünür oldum ne garip her sey bir anda degisebiliyor.demekki daha zamanı var diyorumCok gecmis olsun canim.durumun cok uzdu beni.ne zaman gebeliginde sorun yasayan birini gorsem icim aciyor,kendi yasadiklarim aklima geliyor.umarim tez zamanda hersey yoluna girer.cok zor biliyorum ama gönlünü ferah tutmaya calis.çok geçmiş olsunn.
Kızlar ben dr dan geldim bugün.benle bu durumumu paylaşan arkadaşlar tek tek sagolun Allah razı olsun.degerim 1700 den 2100 e yükselmiş.tupte kanama var ama 2 gün önceki kanamadan fazlalasmamis.tupte kese de olusmamis Allahtan ic kanama riskine karşılık 2 güne bir kontrole devam.betanin düşmesi gerekiyor.dış gebelikte vurulan bir igne varmis bu igne kemoterapide uygulanan bir igneymis.dr um cok zararli oldugunu kesinlikle bu igneyi vurmak istemedigini kendiliginden tüpten atilabilme olasiliginin yüksek oldugunu söyledi.dr um benim yum durumunu bildigi icin ona göre yaklasiyor .işin özü her an tetikte ve kontrol altindayim ins kendiliginden ameliyat gerekmeden tüpten atar kendini.dış gebelik Allah kimsenin basina vermesin cok yorucu bir surec.dualarinizda unutmayın beni.
Evet canım o iğne çok zararlıymış göze falanda vuruyomuş üst konşumun annesi 2. Evliliğini yapmış 42 yaşında hamile kalmış dış gebelik olunca o iğneyi vurmuşlar kadın daha kendini toparlayamamış gözlerine bile vurmuş kadın hala hamile kalamamış.tüpte kese oluşmamışsa takipte kal canım.Vücut zaten atar bir terslik varsa.İnşaallah herşey güzele döner ve sıkıntılarını atlatırsın canım.Kızlar ben dr dan geldim bugün.benle bu durumumu paylaşan arkadaşlar tek tek sagolun Allah razı olsun.degerim 1700 den 2100 e yükselmiş.tupte kanama var ama 2 gün önceki kanamadan fazlalasmamis.tupte kese de olusmamis Allahtan ic kanama riskine karşılık 2 güne bir kontrole devam.betanin düşmesi gerekiyor.dış gebelikte vurulan bir igne varmis bu igne kemoterapide uygulanan bir igneymis.dr um cok zararli oldugunu kesinlikle bu igneyi vurmak istemedigini kendiliginden tüpten atilabilme olasiliginin yüksek oldugunu söyledi.dr um benim yum durumunu bildigi icin ona göre yaklasiyor .işin özü her an tetikte ve kontrol altindayim ins kendiliginden ameliyat gerekmeden tüpten atar kendini.dış gebelik Allah kimsenin basina vermesin cok yorucu bir surec.dualarinizda unutmayın beni.
Aynen oyle her şerde bu hayir vardir.benimde gebeligimde degerlerim aşiri yuksekti.kanser riskine yakalanma orani yuksek olanlardandim.bende eşimde ilk once benim sagligimi dusunduk.o kadar bebek istememize ragmen.allah bizi siniyor canim.sabir edip allaha siginmamiz lazim.bundan sonrasinda allah daha guzel seyler getirir onumuze kim bilir.saglik olsun da hersey olurCok sagol canim.Allah razi olsun.beterin beteri var sözü cok gercek bir söz.sağlıklı bir bebek hayaliyle yasarken simdi kendiliginden düşsün benim sagligim tehlikede olmasin diye düşünür oldum ne garip her sey bir anda degisebiliyor.demekki daha zamanı var diyorum
Cok sagol canim aminnnnnÇok geçmiş olsun canım herşeyin hayırlısı senin için nasıl hayırlı sağlıklı olacaksa öyle olsun Rabbim herşeyin kolaylıgını versin sabırlı güçlü ol canım bunun arkasından güzellikler gelecektir
Cok sagol canim. Evet dr um o ignenin cok zararli etkileri oldugu icin gerekirse cerrahi mudehale yaparim ama o igneyi yapma taraftari degilim diyor.yumurta rezervini de azaltiyormus.tüpsüz hamile kalinir ama yumurtasiz kalinmaz ilerisini düşünmek zorundayim diyor dr um. Dr uma güveniyorum acil bir durumda hemen senden once ben hastanede olurum merak etme dedi.ins olmaz tabi oyle bir durum.icerde sıvı yada kan olmamasi dr umu da umutlandirdi.işte rahimde olusacak bebek sen tüpte olusmaya çalış vardir her seyde hayir elbet.Evet canım o iğne çok zararlıymış göze falanda vuruyomuş üst konşumun annesi 2. Evliliğini yapmış 42 yaşında hamile kalmış dış gebelik olunca o iğneyi vurmuşlar kadın daha kendini toparlayamamış gözlerine bile vurmuş kadın hala hamile kalamamış.tüpte kese oluşmamışsa takipte kal canım.Vücut zaten atar bir terslik varsa.İnşaallah herşey güzele döner ve sıkıntılarını atlatırsın canım.
Cok gecmis olsun canim sana da. Benimde ekimde iki yum danda kist alındı büyüktüler ve patalojide tam sınırda çıktılar yani kötü huylu degil ama meyilli hücreler varmis.bende ameliyata girerken yumurtaliklardan birini alacaklar diye girdim ameliyata.şükür dr um iki yumu da kurtardi.tabiki icerde saglam yumurtalik dokularıni biraktigi icin biran önce cocuk yapin dedi tekrar olusma riski olursa icerdeki saglam kalan dokulari da almasi gerekecek Allah korusun.derken subatta kimyasal simdi de dış gebelik.bu da bizim sinavimiz demekki.önemli olan senin sagligin diyor benim eşimde cok sukur ki anlayisli duyarli dusunceli eslerimiz var.insan beterin beterini görünce hep daha cok sukretmeli ki ben öyle yapıyorum isyan etmiyorum.elbet bizim icinde zmn gelecektir.dr um tüp bebek diyor ama ben bu durumu hayirlisiyla atlatirsam hemen cocuk calismalari düşünmüyorum psikolojik olarak cok yiprandim.Aynen oyle her şerde bu hayir vardir.benimde gebeligimde degerlerim aşiri yuksekti.kanser riskine yakalanma orani yuksek olanlardandim.bende eşimde ilk once benim sagligimi dusunduk.o kadar bebek istememize ragmen.allah bizi siniyor canim.sabir edip allaha siginmamiz lazim.bundan sonrasinda allah daha guzel seyler getirir onumuze kim bilir.saglik olsun da hersey olur
Doktorun çok iyi biriymiş kolayı seçmemiş.en küçük erkek kardeşim yeni evliydi 3 aylık korunma iynesi yapmıştı hemşire baldızı kardeşimin eşine.Ama adet günü yapılması gereken iğneyi normal zamanda yapmış.Bizimkilerde nasılolsa korunma iğnesi yaptırdık diye normal devamediyolar.Gelin hamile kalıyo ve dış gebelik tabi bizimkilerin aklına bile gelmiyo hamilelik.Balayıları falan bitti artık evlerine döncekler göreve başlıycakları için.Gelinde bir karın ağrısı başladı babam bile ısrar etti kızım senin halin hal değil doktora götüreyim diye ama kabul etmedi.kanaması var adet oluyorum diyo.Giderken yolda parça düşürdü ben dedim bu normal degil düşük falanmı yapıyosn dedim yok adet oluyorum diyo.Evlerine gittik bayıldı kaptık acile götürdük bir gecede 2 ilin bütün hastanelerini gezdik kapalı ameliyat olcam dedi diye.Neyse en son doktor iç kanama geçiriyosun ölüm tehliken var acil ameliyata almam lazım dedi yüzüne karşı.Tüpünün birini aldılar çünkü patlamış.Gösterdiler mor gri bir renk olmuş.Çok sürmedi tekrar normal bir hamilelik geçirdi 3 yaşında ağlu var şimdi.Bunu niye anlattım sana yardımcı olur belki diye.Çünkü insan en iyi kendini tanır.Doktorunla takipte kal inşaallah hiçbişeye gerek kalmadan herşey hayırlısına dönerCok sagol canim. Evet dr um o ignenin cok zararli etkileri oldugu icin gerekirse cerrahi mudehale yaparim ama o igneyi yapma taraftari degilim diyor.yumurta rezervini de azaltiyormus.tüpsüz hamile kalinir ama yumurtasiz kalinmaz ilerisini düşünmek zorundayim diyor dr um. Dr uma güveniyorum acil bir durumda hemen senden once ben hastanede olurum merak etme dedi.ins olmaz tabi oyle bir durum.icerde sıvı yada kan olmamasi dr umu da umutlandirdi.işte rahimde olusacak bebek sen tüpte olusmaya çalış vardir her seyde hayir elbet.
Insallah canim.sürekli dr kontrolünde olmam avantaj benim icin.dr umum tecrubesine de guveniyorum.sonu güzel örnekler beni umutlandiriyor.bakalim neler olacak.Doktorun çok iyi biriymiş kolayı seçmemiş.en küçük erkek kardeşim yeni evliydi 3 aylık korunma iynesi yapmıştı hemşire baldızı kardeşimin eşine.Ama adet günü yapılması gereken iğneyi normal zamanda yapmış.Bizimkilerde nasılolsa korunma iğnesi yaptırdık diye normal devamediyolar.Gelin hamile kalıyo ve dış gebelik tabi bizimkilerin aklına bile gelmiyo hamilelik.Balayıları falan bitti artık evlerine döncekler göreve başlıycakları için.Gelinde bir karın ağrısı başladı babam bile ısrar etti kızım senin halin hal değil doktora götüreyim diye ama kabul etmedi.kanaması var adet oluyorum diyo.Giderken yolda parça düşürdü ben dedim bu normal degil düşük falanmı yapıyosn dedim yok adet oluyorum diyo.Evlerine gittik bayıldı kaptık acile götürdük bir gecede 2 ilin bütün hastanelerini gezdik kapalı ameliyat olcam dedi diye.Neyse en son doktor iç kanama geçiriyosun ölüm tehliken var acil ameliyata almam lazım dedi yüzüne karşı.Tüpünün birini aldılar çünkü patlamış.Gösterdiler mor gri bir renk olmuş.Çok sürmedi tekrar normal bir hamilelik geçirdi 3 yaşında ağlu var şimdi.Bunu niye anlattım sana yardımcı olur belki diye.Çünkü insan en iyi kendini tanır.Doktorunla takipte kal inşaallah hiçbişeye gerek kalmadan herşey hayırlısına döner
Sonu hayırlı sağlıklı mutlu olsun canım.En son keseyi dördünüz diye hatırlıyorum o konuyu biraz açarmısın cnm.Insallah canim.sürekli dr kontrolünde olmam avantaj benim icin.dr umum tecrubesine de guveniyorum.sonu güzel örnekler beni umutlandiriyor.bakalim neler olacak.
Olusmaya baslayan kese kayboldu yalanci keseymis sanirim canim.zaten ufacik yeni olusmaya baslamisti.biz büyüyecek diye beklerken kayboldu yalanci kese dedilerSonu hayırlı sağlıklı mutlu olsun canım.En son keseyi dördünüz diye hatırlıyorum o konuyu biraz açarmısın cnm.
Anladım canım herşeyin hayırlısı allahtan.Allah beterinden korusun hepimizi.En mümkün zamanda daha güzel şeyler yaşarsın inşaallah.Nedense kötü düşünemiyorum iyi şeyler olsun istiyorum ve umuyorum allah hepimizin yardımcısı olsun hayatta herşey karşımıza çıkaniliyo.Hayır bildiklerimizde bir şer gizli oluyo şer bildiklerimizdede bir hayır gizlenmiş olabiliyo.Allahım hayıra çevirsin inşaallah canım.Olusmaya baslayan kese kayboldu yalanci keseymis sanirim canim.zaten ufacik yeni olusmaya baslamisti.biz büyüyecek diye beklerken kayboldu yalanci kese dediler
Canim okudum yaşadıklarını allah sana bu süreçte kolaylik versin ve de sabır. Geçecek bu günler de umarım en az zararla geçer neyse ki doktorun çok iyiymiş. . Üzülme sıkıldığın an yaz bizler buradayız duaların seninleKızlar ben dr dan geldim bugün.benle bu durumumu paylaşan arkadaşlar tek tek sagolun Allah razı olsun.degerim 1700 den 2100 e yükselmiş.tupte kanama var ama 2 gün önceki kanamadan fazlalasmamis.tupte kese de olusmamis Allahtan ic kanama riskine karşılık 2 güne bir kontrole devam.betanin düşmesi gerekiyor.dış gebelikte vurulan bir igne varmis bu igne kemoterapide uygulanan bir igneymis.dr um cok zararli oldugunu kesinlikle bu igneyi vurmak istemedigini kendiliginden tüpten atilabilme olasiliginin yüksek oldugunu söyledi.dr um benim yum durumunu bildigi icin ona göre yaklasiyor .işin özü her an tetikte ve kontrol altindayim ins kendiliginden ameliyat gerekmeden tüpten atar kendini.dış gebelik Allah kimsenin basina vermesin cok yorucu bir surec.dualarinizda unutmayın beni.
Cok sagol betimmm . Dışarıya güçlü görünmeye calissamda burda sizlere icimi dokebiliyorum iyiki varsiniz.ins kötü sonuclar olmadan sonlanir uzun ve yorucu bir surec çünkü.Canim okudum yaşadıklarını allah sana bu süreçte kolaylik versin ve de sabır. Geçecek bu günler de umarım en az zararla geçer neyse ki doktorun çok iyiymiş. . Üzülme sıkıldığın an yaz bizler buradayız duaların seninle
canım allahh yardımcın olsun bunuda atlatacaksın emin ol.allah sağlığına zeval vermesin çocuk olur dert etmeKızlar ben dr dan geldim bugün.benle bu durumumu paylaşan arkadaşlar tek tek sagolun Allah razı olsun.degerim 1700 den 2100 e yükselmiş.tupte kanama var ama 2 gün önceki kanamadan fazlalasmamis.tupte kese de olusmamis Allahtan ic kanama riskine karşılık 2 güne bir kontrole devam.betanin düşmesi gerekiyor.dış gebelikte vurulan bir igne varmis bu igne kemoterapide uygulanan bir igneymis.dr um cok zararli oldugunu kesinlikle bu igneyi vurmak istemedigini kendiliginden tüpten atilabilme olasiliginin yüksek oldugunu söyledi.dr um benim yum durumunu bildigi icin ona göre yaklasiyor .işin özü her an tetikte ve kontrol altindayim ins kendiliginden ameliyat gerekmeden tüpten atar kendini.dış gebelik Allah kimsenin basina vermesin cok yorucu bir surec.dualarinizda unutmayın beni.
Sagol canim inan suan bende cocuktan gectim ins kötü sonuclar olmadan cok yipratmadan sonuçlanir derdine düştüm.değişik ve tehlikeli bir durum maalesef bu ve suan beklemekten baska yapabilecegim hic bir sey yokcanım allahh yardımcın olsun bunuda atlatacaksın emin ol.allah sağlığına zeval vermesin çocuk olur dert etme
Sordun mu canım ne dedi betibooptamam canım ben hergun gırerım zaten :)
Sordun mu canım ne dedi betiboop
Valla bana da umut verdi....ama olmuyor işte bugün test yaptım yine negatif yine negatif ayın 16 sında fındığa gidicem köye gelince artık aşılama yolları görünür bizesordum canım bunları demıs
Hızlı spermler az
İkinci bir test vermek guVenli olur
Onda da benzerse varikoseli varsa ameliyat öneririm varikosel varsa.
Aşılama denenebilir
Beş milyon altında olmayınca tup bebek denenmiyor genelde
Normal yollada olabilir
Bence neofertil hap kullansın. Sigara içiyosa bıraksın Kilo varsa versin
İkinci testide yaptırsın..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?