Beraber Anne Olma Yolunda

Valla bana da umut verdi....ama olmuyor işte bugün test yaptım yine negatif yine negatif ayın 16 sında fındığa gidicem köye gelince artık aşılama yolları görünür bize
kaçıncı denemen canım ? ay niye bukadar umutsuzsunuz kızlar yaa

Valla bana da umut verdi....ama olmuyor işte bugün test yaptım yine negatif yine negatif ayın 16 sında fındığa gidicem köye gelince artık aşılama yolları görünür bize

Hım hayırlısı bakalım canım sizedemi aynısını demişti eşim henüz izin almadıgı için birşey yapamıyoruz ürolojiye bir gidelim bakalım belki eşim tedaviye başlamadan önce aşılama deneriz bir ay ondan sonra tedaviye başlar hem benim hem eşimin dr ile kontrollü gideriz ikiside aynı hastahanede zaten eşim bir izin alabilseydi üzülme canım hayırlısı inşallah ilk aşılamanda tutar

Çok şükür umutsuz değilim canım ben hep ikizim olmasını çok istedim belkide Rabbim bana ikiz nasip edecek o yüzden yoluma aşılamayı çıkarıyor bilemeyiz yaşayıp göreceğiz inşallah hayırlısıyla yakında bebegımız gelecek

Bir buçuk yıl oldu canım ya ilaçlarda bi işe yaramıyor kürler de eşimin değerleri hiç artmıyor aslında olmayacağını biliyorum ama yine de evde test vardı yapim dedim....bunca zaman negatif sonuç alınca ister istemez umutsuz oluyor insan

Aminnnnnnnnn canım benim

Niye kimse bana cevap vermedi acabaaa

Niye kimse bana cevap vermedi acabaaa
canım çok fazla değil prolaktin benimkide 27 haftada 2 kez yarım yarım kullanıyorum dostinexsi.......yumurta takibi yaptırdım ben canım doktor gün veriyor o gün gidiyosun çapına göre sana ilişki günü öneriyor falan filan

Ama hamile kalmaya engelmiş 24 ün üstü. Hipotiroid var bende ondan yükseldi sanırım tabi bide olucakmı diye streste yapıyoruz illa. Bende haftada 2 gün yarım tablet kullanıyorum. Doktor yumurta takibi için adetin 8. günü başlayıp 2 günde bir geliceksin dedi bana seninde öylemi oldu ? Çatlatma iğnesi falan yaptımı. Nolucak çok merak ediyorum. İnşallah iyi olur Allah isteyen herkese versin.

Bende hamile kalmadan önce 40lardaydı prolaktinim.haftada yarım dostineks kullandım.zaten iki hafta kullandım bi baktım hamile yim papatyama. Darısı başına

Rabbim yar ve yardımcın olsun canım. Zor bir süreç ama neleri atlatmadıkki biz bu topikte. Bir bakıcaz rüya hayalimiz bebişini kucağına almış. Daha düne kadar hepimiz burada yok hamile kalamıyorum. Yok kimyasal gebelik kürtaj oluyorum derken elhamdülillah doğumumuza az kaldı. 9ay nasıl geçecek bana derken bak son haftalardayız.darısı hepinizin başına.bizler birbirimizi görmeden tanımadan sevdik dertleştik. Bizim minnoşlsr inşa Allah büyüyünce bu yazdıklarımızı okuyacaklar. Onlara da bizede hatıra burada paylaşılanlar

Evet ya sanki günlük gibi oldu burası her sıkıntımızı yazıyoruz her aşamayı sıkıntıyı heyecanı yazıp paylaşıyoruz.

Kızlar konumuzla alakali değil ama aranızda lazer epilasyon yaptıran var mı. Igneli ya da normal lazer epilasyon???

Evet ya sanki günlük gibi oldu burası her sıkıntımızı yazıyoruz her aşamayı sıkıntıyı heyecanı yazıp paylaşıyoruz.
Aynen öyle. Ben bazen çoook eski yorumları okuyorum mesela. Kimler neler paylaşmış neler. Zaman ne çabuk geçiyor.herşey daha dünmüş gibi

Ben yaptırdım canım. Buyur sor
Hangisini yaptirdin hangi bölgene yaptırdın. Olumlu sonuç aldın mi. Ince tüyleri görmüyor diye biliyorum. Benim tüy yapım da bacak ve kollardaki ince yapılı. Tabi diğer yerler öyle değil. Yüze yaptırdın mi

Canim benim ne güzel yazmışsın zaten sizlerin sözleri beni cok motive etti.Allah razi olsun.insallah geçecek ve rabbim zamanı geldiginde nasip edecek biliyorum sadece şu yorucu surecte ruhen biraz fazlaca yiprandim ya da daha da yipranacagim bunu zaman gösterecek ama Allahin izniyle bunu da atlatacagim inş dualarinizla.

Mesela ben dışarıya hatta ailelere karsi bile güçlü takmayan üzülmeyen biri olarak görünürken sizlere icimi dökebiliyorum korkularimdan bahsedebiliyorum dedigin gibi günlük dogru bir benzetme olmus canim.

Ben komple yaptırdım.16 seans hakkım var ve ben ancak 4 seans ysptırabildim. Hamileyken yapılmıyor çünkü. Yüzüne yaptırmadım.bıyıklarıma yaptırdım. Koltukaltı ve genital böıgem neredeyse bitti. Bıyıklarımda tabiki. Kollarımdada çok az kaldı. Doğumdan sonra devam edeceğim. Aleksandrite lazer benimkisi. Gayette memnun kaldım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…