kaçıncı denemen canım ? ay niye bukadar umutsuzsunuz kızlar yaaValla bana da umut verdi....ama olmuyor işte bugün test yaptım yine negatif yine negatif ayın 16 sında fındığa gidicem köye gelince artık aşılama yolları görünür bize
Valla bana da umut verdi....ama olmuyor işte bugün test yaptım yine negatif yine negatif ayın 16 sında fındığa gidicem köye gelince artık aşılama yolları görünür bize
kaçıncı denemen canım ? ay niye bukadar umutsuzsunuz kızlar yaa
Bir buçuk yıl oldu canım ya ilaçlarda bi işe yaramıyor kürler de eşimin değerleri hiç artmıyor aslında olmayacağını biliyorum ama yine de evde test vardı yapim dedim....bunca zaman negatif sonuç alınca ister istemez umutsuz oluyor insankaçıncı denemen canım ? ay niye bukadar umutsuzsunuz kızlar yaa
Aminnnnnnnnn canım benimAnladım canım herşeyin hayırlısı allahtan.Allah beterinden korusun hepimizi.En mümkün zamanda daha güzel şeyler yaşarsın inşaallah.Nedense kötü düşünemiyorum iyi şeyler olsun istiyorum ve umuyorum allah hepimizin yardımcısı olsun hayatta herşey karşımıza çıkaniliyo.Hayır bildiklerimizde bir şer gizli oluyo şer bildiklerimizdede bir hayır gizlenmiş olabiliyo.Allahım hayıra çevirsin inşaallah canım.
Niye kimse bana cevap vermedi acabaaaMerhaba kızlar. Bizde 2 aydır deniyoruz olmadı. Geçen ay yaptırdığım hormon tahlillerinde ploraktin 35 çıktk. Dostinex kullanıyorum. Yarın adetimin 3. günü tahlil yaptırıcam inşallah düşmüştür. Bu ay yumurta takibi yaptırıcam. Doktor 6 ay olmazsa tedaviye başlarız dedi ama ben bu ay gidip bi yumurtalarımın büyümesine çatlamasına baktırmak istiyorum. Varmı yumurta takibi yaptıran nasıl oluyor uzun sürüyormu ? Gerekirse iğne falanda yaparız dedi doktorum yine olmazsa aşılama dedi.
canım çok fazla değil prolaktin benimkide 27 haftada 2 kez yarım yarım kullanıyorum dostinexsi.......yumurta takibi yaptırdım ben canım doktor gün veriyor o gün gidiyosun çapına göre sana ilişki günü öneriyor falan filanNiye kimse bana cevap vermedi acabaaa
Ama hamile kalmaya engelmiş 24 ün üstü. Hipotiroid var bende ondan yükseldi sanırım tabi bide olucakmı diye streste yapıyoruz illa. Bende haftada 2 gün yarım tablet kullanıyorum. Doktor yumurta takibi için adetin 8. günü başlayıp 2 günde bir geliceksin dedi bana seninde öylemi oldu ? Çatlatma iğnesi falan yaptımı. Nolucak çok merak ediyorum. İnşallah iyi olur Allah isteyen herkese versin.canım çok fazla değil prolaktin benimkide 27 haftada 2 kez yarım yarım kullanıyorum dostinexsi.......yumurta takibi yaptırdım ben canım doktor gün veriyor o gün gidiyosun çapına göre sana ilişki günü öneriyor falan filan
Bende hamile kalmadan önce 40lardaydı prolaktinim.haftada yarım dostineks kullandım.zaten iki hafta kullandım bi baktım hamile yim papatyama. Darısı başına
Ama hamile kalmaya engelmiş 24 ün üstü. Hipotiroid var bende ondan yükseldi sanırım tabi bide olucakmı diye streste yapıyoruz illa. Bende haftada 2 gün yarım tablet kullanıyorum. Doktor yumurta takibi için adetin 8. günü başlayıp 2 günde bir geliceksin dedi bana seninde öylemi oldu ? Çatlatma iğnesi falan yaptımı. Nolucak çok merak ediyorum. İnşallah iyi olur Allah isteyen herkese versin.
Öylemii çok sevindim Allah kucağınıza almayı nasip etsin... İnşallahBende hamile kalmadan önce 40lardaydı prolaktinim.haftada yarım dostineks kullandım.zaten iki hafta kullandım bi baktım hamile yim papatyama. Darısı başına
Amin canım benimÖylemii çok sevindim Allah kucağınıza almayı nasip etsin... İnşallah
Rabbim yar ve yardımcın olsun canım. Zor bir süreç ama neleri atlatmadıkki biz bu topikte. Bir bakıcaz rüya hayalimiz bebişini kucağına almış. Daha düne kadar hepimiz burada yok hamile kalamıyorum. Yok kimyasal gebelik kürtaj oluyorum derken elhamdülillah doğumumuza az kaldı. 9ay nasıl geçecek bana derken bak son haftalardayız.darısı hepinizin başına.bizler birbirimizi görmeden tanımadan sevdik dertleştik. Bizim minnoşlsr inşa Allah büyüyünce bu yazdıklarımızı okuyacaklar. Onlara da bizede hatıra burada paylaşılanlarKızlar ben dr dan geldim bugün.benle bu durumumu paylaşan arkadaşlar tek tek sagolun Allah razı olsun.degerim 1700 den 2100 e yükselmiş.tupte kanama var ama 2 gün önceki kanamadan fazlalasmamis.tupte kese de olusmamis Allahtan ic kanama riskine karşılık 2 güne bir kontrole devam.betanin düşmesi gerekiyor.dış gebelikte vurulan bir igne varmis bu igne kemoterapide uygulanan bir igneymis.dr um cok zararli oldugunu kesinlikle bu igneyi vurmak istemedigini kendiliginden tüpten atilabilme olasiliginin yüksek oldugunu söyledi.dr um benim yum durumunu bildigi icin ona göre yaklasiyor .işin özü her an tetikte ve kontrol altindayim ins kendiliginden ameliyat gerekmeden tüpten atar kendini.dış gebelik Allah kimsenin basina vermesin cok yorucu bir surec.dualarinizda unutmayın beni.
Evet ya sanki günlük gibi oldu burası her sıkıntımızı yazıyoruz her aşamayı sıkıntıyı heyecanı yazıp paylaşıyoruz.Rabbim yar ve yardımcın olsun canım. Zor bir süreç ama neleri atlatmadıkki biz bu topikte. Bir bakıcaz rüya hayalimiz bebişini kucağına almış. Daha düne kadar hepimiz burada yok hamile kalamıyorum. Yok kimyasal gebelik kürtaj oluyorum derken elhamdülillah doğumumuza az kaldı. 9ay nasıl geçecek bana derken bak son haftalardayız.darısı hepinizin başına.bizler birbirimizi görmeden tanımadan sevdik dertleştik. Bizim minnoşlsr inşa Allah büyüyünce bu yazdıklarımızı okuyacaklar. Onlara da bizede hatıra burada paylaşılanlar
Aynen öyle. Ben bazen çoook eski yorumları okuyorum mesela. Kimler neler paylaşmış neler. Zaman ne çabuk geçiyor.herşey daha dünmüş gibiEvet ya sanki günlük gibi oldu burası her sıkıntımızı yazıyoruz her aşamayı sıkıntıyı heyecanı yazıp paylaşıyoruz.
Ben yaptırdım canım. Buyur sorKızlar konumuzla alakali değil ama aranızda lazer epilasyon yaptıran var mı. Igneli ya da normal lazer epilasyon???
Hangisini yaptirdin hangi bölgene yaptırdın. Olumlu sonuç aldın mi. Ince tüyleri görmüyor diye biliyorum. Benim tüy yapım da bacak ve kollardaki ince yapılı. Tabi diğer yerler öyle değil. Yüze yaptırdın miBen yaptırdım canım. Buyur sor
Canim benim ne güzel yazmışsın zaten sizlerin sözleri beni cok motive etti.Allah razi olsun.insallah geçecek ve rabbim zamanı geldiginde nasip edecek biliyorum sadece şu yorucu surecte ruhen biraz fazlaca yiprandim ya da daha da yipranacagim bunu zaman gösterecek ama Allahin izniyle bunu da atlatacagim inş dualarinizla.Rabbim yar ve yardımcın olsun canım. Zor bir süreç ama neleri atlatmadıkki biz bu topikte. Bir bakıcaz rüya hayalimiz bebişini kucağına almış. Daha düne kadar hepimiz burada yok hamile kalamıyorum. Yok kimyasal gebelik kürtaj oluyorum derken elhamdülillah doğumumuza az kaldı. 9ay nasıl geçecek bana derken bak son haftalardayız.darısı hepinizin başına.bizler birbirimizi görmeden tanımadan sevdik dertleştik. Bizim minnoşlsr inşa Allah büyüyünce bu yazdıklarımızı okuyacaklar. Onlara da bizede hatıra burada paylaşılanlar
Mesela ben dışarıya hatta ailelere karsi bile güçlü takmayan üzülmeyen biri olarak görünürken sizlere icimi dökebiliyorum korkularimdan bahsedebiliyorum dedigin gibi günlük dogru bir benzetme olmus canim.Evet ya sanki günlük gibi oldu burası her sıkıntımızı yazıyoruz her aşamayı sıkıntıyı heyecanı yazıp paylaşıyoruz.
Ben komple yaptırdım.16 seans hakkım var ve ben ancak 4 seans ysptırabildim. Hamileyken yapılmıyor çünkü. Yüzüne yaptırmadım.bıyıklarıma yaptırdım. Koltukaltı ve genital böıgem neredeyse bitti. Bıyıklarımda tabiki. Kollarımdada çok az kaldı. Doğumdan sonra devam edeceğim. Aleksandrite lazer benimkisi. Gayette memnun kaldımHangisini yaptirdin hangi bölgene yaptırdın. Olumlu sonuç aldın mi. Ince tüyleri görmüyor diye biliyorum. Benim tüy yapım da bacak ve kollardaki ince yapılı. Tabi diğer yerler öyle değil. Yüze yaptırdın mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?