Beraber Anne Olma Yolunda

Elisam hoşgeldin ben de ara sıra uğruyorum eskisi gibi değilim.. burada neredeyse arkadaşlarımızın hepsi hamile kaldı şükür.. Sen nasılsın

Elisam hoşgeldin ben de ara sıra uğruyorum eskisi gibi değilim.. burada neredeyse arkadaşlarımızın hepsi hamile kaldı şükür.. Sen nasılsın

Hosbuldum canim ben uzun zamandir hic girmiyordum canim esime sprem testi yaptirdik olumsuz cikinca yeniden gelmek istedim insallah bizde arkadaslarimiz gibi hamile kalacagiz canim

canim hareketli olanlarin %50 yi gecmesi herekiyor sizinki geciyor zaten bir de kendi doktoruna gostersen?
Benim dr gecmiyor dedi canim sen %25 yazan kisimlarimi topluyorsun bende ilk once oraya bakarak sonuc iyi demistim ama oyle degilmis canim

Hosbuldum canim ben uzun zamandir hic girmiyordum canim esime sprem testi yaptirdik olumsuz cikinca yeniden gelmek istedim insallah bizde arkadaslarimiz gibi hamile kalacagiz canim
Geçmişolsun canım hem sayı hem hareket çok düşük olup hamile kalan biçok kişi var. İçini ferah tut bizimde yüzümüz güler inşallah

Geçmiş olsun canım...
Hepimizin imtihanı farklı.. Rabbim en güzel zamanda güzel haberlerle donatsın seni de canım..

Geçmişolsun canım hem sayı hem hareket çok düşük olup hamile kalan biçok kişi var. İçini ferah tut bizimde yüzümüz güler inşallah

Teşekkür ederim canım inşallah tedaviye başlarsak hayırlısıyla biz elimizden geleni yapıyoruz gerisi Rabbime kalmıs

Günaydın balım buralardayım sen nasılsın otuz a doğru hızla kosuyosun zaman nasıl geçiyor yaa
hiçç sormaa betim koşturuyor zaman mevsim yaz olunca anlamıyorsun nasıl geçtiğni kış ayı olsaydı yavaş geçerdi.yarın 26.haftaya giriyoruz ben bile inanamıyorum.bak sen 20.haftadasın ne araaaa :) bizim minnoşş iyice hareketlendi kurban olsun anası onaaa.seninkide başladı harekete sanırım

Biz de yarın 21 e giriyoruz çok hareket yok canım ufaktan bi dalga dalga hissediyorum arada, iç karın geniş yeri rahat diyorum artık :) zamanlama süper oldu bizim zor zamanlarda günler kısalacak sıcak basmalari olmayacak yatcaz kalkcaz yatcaz kalkcaz hooop günümüz gelmiş :) allahın izniyle tabi :)

gözün aydın canım benim inşallah önce minik kesesini sonra da pıt pıt kalbini duyarsın....aklına takılan bişey olursa yaz buraya mutlaka bi bilenimiz çıkar...güzel haberlerini bekleriz

amin canım bakalım bu akşam gidicem çok heyecanlıyım

Kızlar ben dr dan geldim bugün.benle bu durumumu paylaşan arkadaşlar tek tek sagolun Allah razı olsun.degerim 1700 den 2100 e yükselmiş.tupte kanama var ama 2 gün önceki kanamadan fazlalasmamis.tupte kese de olusmamis Allahtan ic kanama riskine karşılık 2 güne bir kontrole devam.betanin düşmesi gerekiyor.dış gebelikte vurulan bir igne varmis bu igne kemoterapide uygulanan bir igneymis.dr um cok zararli oldugunu kesinlikle bu igneyi vurmak istemedigini kendiliginden tüpten atilabilme olasiliginin yüksek oldugunu söyledi.dr um benim yum durumunu bildigi icin ona göre yaklasiyor .işin özü her an tetikte ve kontrol altindayim ins kendiliginden ameliyat gerekmeden tüpten atar kendini.dış gebelik Allah kimsenin basina vermesin cok yorucu bir surec.dualarinizda unutmayın beni.

Cok gecmis olsun canim.durumun cok uzdu beni.ne zaman gebeliginde sorun yasayan birini gorsem icim aciyor,kendi yasadiklarim aklima geliyor.umarim tez zamanda hersey yoluna girer.cok zor biliyorum ama gönlünü ferah tutmaya calis.çok geçmiş olsunn.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…