gelir buraya canım okur merak etme :)hadi ya betiboop'a nasıl ulaşabılırımkı bugun gormedım hıc
gelir buraya canım okur merak etme :)
Elisam hoşgeldin ben de ara sıra uğruyorum eskisi gibi değilim.. burada neredeyse arkadaşlarımızın hepsi hamile kaldı şükür.. Sen nasılsınKızlar merhaba nasılsınız ben geldim yeniden iyi haberlerle gelmek isterdim ama malesef iyi haberlerle gelemedim
Anne olan tüm annelere çocuklarıyla musmutlu günler geçirmelerini hamile olanlara bebeklerini sağlıcakla kucaklarına almayı Rabbim nasip etsin...
canim hareketli olanlarin %50 yi gecmesi herekiyor sizinki geciyor zaten bir de kendi doktoruna gostersen?canım bızımde morfolojiye bakılmadı bak tahlıl sonucunu yukluyorum bızımkı boyle
Elisam hoşgeldin ben de ara sıra uğruyorum eskisi gibi değilim.. burada neredeyse arkadaşlarımızın hepsi hamile kaldı şükür.. Sen nasılsın
Benim dr gecmiyor dedi canim sen %25 yazan kisimlarimi topluyorsun bende ilk once oraya bakarak sonuc iyi demistim ama oyle degilmis canimcanim hareketli olanlarin %50 yi gecmesi herekiyor sizinki geciyor zaten bir de kendi doktoruna gostersen?
Ama iki doktor da bana hareketli olanlarin toplami önemli demisti ben bi 3-4 doktorla görüştüm de o araBenim dr gecmiyor dedi canim sen %25 yazan kisimlarimi topluyorsun bende ilk once oraya bakarak sonuc iyi demistim ama oyle degilmis canim
Geçmişolsun canım hem sayı hem hareket çok düşük olup hamile kalan biçok kişi var. İçini ferah tut bizimde yüzümüz güler inşallahHosbuldum canim ben uzun zamandir hic girmiyordum canim esime sprem testi yaptirdik olumsuz cikinca yeniden gelmek istedim insallah bizde arkadaslarimiz gibi hamile kalacagiz canim
Geçmiş olsun canım...merhaba durumunu bir arkadaşımdan duydum geldim.Öncelikle Allah yardımcın olsun.Ben de dış gebelik geçirdim.değerlerim senin gibi yükseliyordu.374 - 568 - 794 - 925 bunlar 2 günde bir ölçüldü.tam o vakitlerde ben 4.5 - 5 haftalıktım.ama ben senin kadar şanslı değildim.özel hastanede doktor anlamadı dış gebelik olduğunu.keseyi görür gibi oldu sonra kese yok oldu adetinle düşüreceksin kürtaja gerek yok dedi.ben arkasından 3 gün sonra çok sancılı adet oldum tabi doktora güvendiğim için düşük yaptım gitti sandım.meğerse dış gebelikmiş tüpte takılıp kalmış yavrum.tam 8 haftam dolduğunda işyerinde fenalaştım bayılacak düzeydeydim makata vuran ağrılarla zor attım koridora kendimi hastaneye kaldırdılar ve dış gebelik tüpü patlamış dediler kanamalı şekilde aldılar ameliyata hayati tehlikem vardı mecbur açık ameliyat yapmışlar.anlayacağın arkadaşım nasibim mi böyleydi imtihan edildim yoksa doktor mu gerizekalıydı anlam veremedim.5 ünite kan aldım.şimdi bebeğim olmadığı halde 18-20 cm.lik bir sezeryan dikişim var.her baktığımda acısı içimde her aklıma geldiğinde ağlarım şuan yazarken bile gözlerim dolu dolu yazıyorum.bunları seni üzmek korkutmak için değil acısının ve psikolojisinin tarifi olmadığı için önlem amaçlı paylaştım.doktorunla irtibatı kesme bugünlerde sürekli görüş bence çünkü bebek o kadar hızlı büyüme gösteriyorki bilemezsin.anladığım şu ki kan değerleri yükselmemiş yükselse bile bu sağlıklı bir gebelik değil hatta kese sönükse dış gebelik benim gibi.yani bebeğin yaşama şansı yok.burda tek önemli olan bu saatten sonra senin sağlığın.dilerim hayırlısıyla doktorunun dediği gibi kendiliğinden düşer bu günlerde yada biran önce bir şekilde dış gebelikten kurtulursun inşaallah.Allah yardımcın olsun arkadaşım senin içinde dua edeceğim.Allah'a emanet ol sonrasında sağlıklı gebeliğin olur inşaallah.
Geçmişolsun canım hem sayı hem hareket çok düşük olup hamile kalan biçok kişi var. İçini ferah tut bizimde yüzümüz güler inşallah
hiçç sormaa betim koşturuyor zaman mevsim yaz olunca anlamıyorsun nasıl geçtiğni kış ayı olsaydı yavaş geçerdi.yarın 26.haftaya giriyoruz ben bile inanamıyorum.bak sen 20.haftadasın ne araaaa :) bizim minnoşş iyice hareketlendi kurban olsun anası onaaa.seninkide başladı harekete sanırımGünaydın balım buralardayım sen nasılsın otuz a doğru hızla kosuyosun zaman nasıl geçiyor yaa
Özelden yazısiyoruz canım :)
Biz de yarın 21 e giriyoruz çok hareket yok canım ufaktan bi dalga dalga hissediyorum arada, iç karın geniş yeri rahat diyorum artık :) zamanlama süper oldu bizim zor zamanlarda günler kısalacak sıcak basmalari olmayacak yatcaz kalkcaz yatcaz kalkcaz hooop günümüz gelmiş :) allahın izniyle tabi :)hiçç sormaa betim koşturuyor zaman mevsim yaz olunca anlamıyorsun nasıl geçtiğni kış ayı olsaydı yavaş geçerdi.yarın 26.haftaya giriyoruz ben bile inanamıyorum.bak sen 20.haftadasın ne araaaa :) bizim minnoşş iyice hareketlendi kurban olsun anası onaaa.seninkide başladı harekete sanırım
gözün aydın canım benim inşallah önce minik kesesini sonra da pıt pıt kalbini duyarsın....aklına takılan bişey olursa yaz buraya mutlaka bi bilenimiz çıkar...güzel haberlerini bekleriz
Cok gecmis olsun canim.durumun cok uzdu beni.ne zaman gebeliginde sorun yasayan birini gorsem icim aciyor,kendi yasadiklarim aklima geliyor.umarim tez zamanda hersey yoluna girer.cok zor biliyorum ama gönlünü ferah tutmaya calis.çok geçmiş olsunn.Kızlar ben dr dan geldim bugün.benle bu durumumu paylaşan arkadaşlar tek tek sagolun Allah razı olsun.degerim 1700 den 2100 e yükselmiş.tupte kanama var ama 2 gün önceki kanamadan fazlalasmamis.tupte kese de olusmamis Allahtan ic kanama riskine karşılık 2 güne bir kontrole devam.betanin düşmesi gerekiyor.dış gebelikte vurulan bir igne varmis bu igne kemoterapide uygulanan bir igneymis.dr um cok zararli oldugunu kesinlikle bu igneyi vurmak istemedigini kendiliginden tüpten atilabilme olasiliginin yüksek oldugunu söyledi.dr um benim yum durumunu bildigi icin ona göre yaklasiyor .işin özü her an tetikte ve kontrol altindayim ins kendiliginden ameliyat gerekmeden tüpten atar kendini.dış gebelik Allah kimsenin basina vermesin cok yorucu bir surec.dualarinizda unutmayın beni.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?