Beraber Anne Olma Yolunda

Siyah00 tatlim geçmiş olsun hep her şeyde söyledik ya bunda da vardır bi hayır. Hamile kalıp anne olduğunda belki de bu zor günler senin daha güçlü daha iyi bir anne olmanı sağlayacak. Rabbim gösterdiğini sabri görür şüphesiz. Burada birbirimizi hic tanımadan hep dualar ediyoruz birbirimize, yine ederiz. En kısa zamanda atkatirsin bu günleri inşallah. Biz hep buradayız hep

nenuya canım bende gittim maalesef gittiğim yer basarili olamadı ne bende ne esimde. O yüzden iyi bir yer araştırıp git mutlaka müşterilerini memnun etmiş bir yer olsun. Ben bi daha gitmeyi düşünüyorum gebelik emzirme sonrası gidersen arkadaşlarımın gidip memnun kaldığı bi yere gidicem faydasını gören çok var doğru yere gidip

Sagolun canım biliyorum ve desteginizi candan hissediyorum.insallah mutlu anlarda paylasmak nasip olur ileriki dönemlerde.

Anladım canım. Ben önce biyiklarimla başladım sonra yüzümun hepsine yaptırdım dedim. Favori çene boyun... orda seyrelme oldu ama bazı yerlerde de inceleri kalinlastirdi. Artık ince tüyleri görmez dedi. İğneli epilasyon yapmaya karar verdik hamile olunca yapamadık. Ama cenemin alt kismina arka tarafa doğru deneme yaptık iz kalıyor mu diye iz de kalmadı. Tüy de çıkmadı ya alan azdı ondan anlamamista olabilirim. Igneliye kesin çözüm diyorlar ama iz kaldı diyen de var. Galiba işin ehli birinin yapması lazım. Deneme yapmamış olsam asla yaptirmam derdim ama denemede yaptık iz kalmadı. Ne yapsam bilemiyorum. Sürekli sirle de aldiramam

Kızlar konumuzla alakali değil ama aranızda lazer epilasyon yaptıran var mı. Igneli ya da normal lazer epilasyon???
Bende hep istiyorum yaptırmak ama daha nasibolmadı.Kışın yaptırmanın daha iyi olduğnu duydum.Yazın güneşe çıkarsan leke olma ihtimali varmış.Ben bide yüzümdeki güneş lekelerinden lazerle kurtulmak istiyorum çil lekesi gibi noktalar var bide alnımda dogum lekesi gibi bir leke var geniş alanda yrnilerde ortaya çıktı oda eskiden az belliydi şimdi tam belli.

Bıyıklarını neredeyse hiç almıyorum artık.iğneliyi çok uzman bir yere yaptır. Benim arkadaşın yüzünde izler kaldı

Özel bölgeyle koltuk altında iyi sonuçlar alındığını biliyorum. Aslında yüze hiç mi bulasmasaydim diyorum. Ben biyiklardaki sigiller için gittim mikrop kaptirmisim alırken. Biyiklarini sigiller geçene kadar almicaksin dedi bende duramadim lazer yaptirirsak sigiller de yanar iyi olur dedi. Oylelikle başladık. Ama biyiklardaki de siğil gibi değil de sıcaktan isilik çıkar ya onun gibi birsey. Doğum yaptıktan sonra İğneli yaltiririm mecbur çünkü çene ve boyun bölgesinde var. Hamilelik boyunca da sirle aldirdim napim öyle dolasamazdim

Bıyıklarını neredeyse hiç almıyorum artık.iğneliyi çok uzman bir yere yaptır. Benim arkadaşın yüzünde izler kaldı
Yaaa( yüzünün neresinde iz kaldı. Bana az bir alana deneme yaptı ya kalmadı iz inşallah kalmaz diye umut ediyorum

Kımple yüz için Braun un kalem şeklinde epilatöründen aldım cımbızlı önce bebek pudrası sürüyorum sonra onla alıyorum bıyık çene ve yanları.Temiz oluyo sürekli kuaföre gitmek istemiyorum sir yaptırsam da kıpkırmızı kızarıyorum ve ateş gibi yanıyo yüzüm.

Nasıl peki güzel oluyor mu. Çıkma süresi nasıl. Azalma oluyor mu. Ayy ben bu cilt konusunda çok pimpirikli miyim neyim bakımlı olmak lazım demi. Bebisler de olunca boşlamak istemiyorum kendimi ondan da korkuyorum. Bugün böyle kendimle ilgili takıntılı oldum:)

Elisa nerelerdesin tatlım özlettin kendini arada aklıma geliyordu nerelerdeelisa diye uğeamıyo diyordum

Igneli epilasyonda demi. Benim bu gittiğim yerdeki doktor iyi işte yüz de kesin sonuç alinamiyormus lazerle. Konuşmaya gittiğimde Igneli yaptığınız yüz görmek istiyorum dicem. Ya bir de k. Marasta başka neresi iyi bilmiyorum ki. Bu kadın da doktor diye güvendim. Bakalım ne olacak. Peki sirle yüzü sürekli aldırmak kararmaya neden olur mu acaba biliyor musun

Çenesine yapmıştı canım. İğnenin delik izleri kaldı yüzünde
Ah ya böyle duyunca da korkuyorum. Inşallah bende kalmaz. Acaba yapan kişi iyi mi değildi de öyle oldu. Yoksa çok güzel sonuçlar alanları da okuyorum.

İğneli değildi benimde canım tüm vücut diot makine atıldı bana. yarenim99 dediği makine çok daha etkilidir ama kesinlikle uzman kullanmalı onu, çok güçlü atış yaptığı için yanik riski yuksek aceminin elinde.
Ağda karartmaz ama sarkma yapar zamanla canim cildinin erken yaşlanmasına neden olur sürekli yaparsan. forumda güzellik bölümüne yazsana marasta lazer öneren var mi diye

Tamam canım yazayım. Sağolasın. Zaten sürekli yaptırmak istemiyorum siri sadece hamilelik döneminde yaptırdım.

Aldığımdan beri 3 defa falan yaptım ihtiyaç duydukça kullanıyorum yani heran kılla tüyle uğraşmıyorum ama kaşımı falanda hep kendim alırım kuaföre pek ihtiyaç duymuyorum yani.bıyıklarım çabuk çıkıyo benim.Azaltıyomu bilmiyorum ama beni idare ediyo

Ah ya böyle duyunca da korkuyorum. Inşallah bende kalmaz. Acaba yapan kişi iyi mi değildi de öyle oldu. Yoksa çok güzel sonuçlar alanları da okuyorum.
İgneli lazer epilasyonun videosunu izlemiştim resmen her kılın dibine igneyle giriyo ve çekiyo iğneyi sonuçta yüzlerce kıl var ve yüzlerce iğne deliği olması olağan.İz kalacağınıda düşünüyorum çünkü herkesin cildi aynı tepkiyi vermiyo.Ben sir ağda yada cımbızla işlem yaptırsam bile yüzüm komple kabarıp kızarıyo ve yanıyo ertesi güne kadar geçmedigi bile oluyo o yüzden ben hiç yanaşmayım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…