Bizim kızı beklerse evde kalır oğluşun valla bizde iş yok...yine de Allahtan tek duam hayırlısıyla hayırlı sağlıklı bir şekilde istemek ...sabrın sonu selamettir....inşallah iyidir bebişin rapor alıcak zamanda geldimi zaman çok çabuk geçiyor:):):) valla ben hep allahim merhametli adil iyi yurekli hayirli bir evlat olsun dedim akilli da olsun cevresine yararli olsun dedim insallah boyle olur seninde kizin olursa iyilerle karsilasir insallah kimbilir birbirlerini bulurlar belki :):)
elisa__ %14ün üzerinde normal sperm olması gerekiyor normalde siz o sınırı bayaaa geçiyorsunuz iyi bir şey bence. Yani doktor değilim ama az çok okuduklarımdan çıkardıklarım kadarı ile sizin durum vahim değil bence canım. Kısa süre bi tedavi sonra gelsin senin minik tospaaa :)
gözün aydın canım sevindim dikkat et kendineBen geldim kızlar ultrason oldum iyimişim bir sorun yokmuş böbrek yollarında.9 yada 10. ayda tekrar kontrol olcakmışım.Boool bool su içmeliymişim aynı sıkıntıları tekrar yaşamamam için.
canım benim hakkında en hayırlısı neyse o olsun üzme kendini dua et ....bende dua edicem size ....allahım yardımcın olsunGünaydın kızlar,
Burası sevimcimizi de hüznümüzü de paylaştığımız bir yer oldu bizim icin.Dün dr a gittigimde oluşmaya baslayan kesenin sönmüş oldugunu dış gebelik riskinin şu durumda hala mevcut olduğunu ögrendim.gecen salı 900 lerde olan beta 1700 olmuş deger hem iyi yukselmemis hemde düşme göstermemis.belkide hala yükseliyor az az bunu yarınki testte anlayacagız.kendi dr um gözetim altında olmam gerektigini carsamba tekrar gelmemi söyledi.bunun üstüne hastane raporu alabilmek icin özel bir hastaneye gittim kendi dr umun özel muayenehanesi vardı kurumum raporda sorun cikarmasin diye.rapor icin gittigim dr beni cok korkuttu %90dıs gebelik hemen üniversite hast.git bunun bir ignesi var onu yapmalari lazim kendiliginden düşmesi icin yoksa ic kanama cerrahi mudahale tüp kaybetmeye kadar gitti olay aksam nasil gecti sabah nasil oldu bilmiyorum.resmen ruh gibiyim.sabah kendi dr umu aradim direk bana böyle dediler dedim.dr um ben senin durumunun farkindayim o igneyi vurmayi bende bilirim hemen fakat igne kemoterapi ignesi bebegi öldürmesi icin vurulur ve tupte olusan bebek düşürülür bu da zaten yum ameliyati geciren senin yum rezervini azaltir dedi.simdi aşırı agri durumun yok biz kendiliginden düşmesini bekleyecegiz tüpte hafif ödem gördüm ama kese olusmus degil tupte dedi.yarin gel icin rahat olsun sonucta tüpü olmadan hamile kalanlar var tüp bebekle ama yum olmadan hamile kalinmaz benim önceliğim senin yumlar dedi.yarin gidecegim tekrar.belirsizliklrden ne kdar nefret edersem o kadar fazla belirsizlik yasiyorum.sanssizim demek istemiyorum kismetsizim demek istemiyorum hele isyan etmek hic istemiyorum.ailem olsun işim olsun eşim olsun düşününce sanssizim dersem nankörlük etmis olurum.bu da benim sınavlarımdan biri.hep diyorum Rabbim dermansiz dert vermesin.normal düşük olması icin dua ediyorum dış gebelikse süreç biraz daha farkli olacak çünkü.dualarinizi esirgemeyin kızlar buna ihtiyacim var.dış gebelik olmasın öyleyse bile kendiliginden sonlansin.ruhen çökmüş durumdayim kizlar.uzun oldu bayagi hakkinizi helal edin...
hımm sizde bizim durumdasınız galiba ....maddi durumun varsa bide tam zamanı diyosan her açıdan müsaitsen hiç beklemeden tüp bebek yaptır canım ....o pahalı ilaçlara sacma sapan kürlerle sakın uğraşma ....he dersenki biraz daha bekleyebilirim şu proxed plus ı 3 ay kullanın değerlerde artış olursa devam edersiniz ( bazılarında işe yaramıyo o ilaç bizde yaramadı ama bazılarında da çok fayda veriyor o da 3 ay içinde belli oluyor)Kızlar bu eşimin sonuçları dr 13.000.000 tam hareketli (0) yarı hareketli (5) hareketsiz(85) kısmını işaretli ürolojiye yönlendirdi sayı iyi çocugunuz olur ama ürolojiye gitmeniz lazım dedi.hareketlilii arttırmak için ne yapabiliriz haftaya randevu alacagız ürolojiden
hımm sizde bizim durumdasınız galiba ....maddi durumun varsa bide tam zamanı diyosan her açıdan müsaitsen hiç beklemeden tüp bebek yaptır canım ....o pahalı ilaçlara sacma sapan kürlerle sakın uğraşma ....he dersenki biraz daha bekleyebilirim şu proxed plus ı 3 ay kullanın değerlerde artış olursa devam edersiniz ( bazılarında işe yaramıyo o ilaç bizde yaramadı ama bazılarında da çok fayda veriyor o da 3 ay içinde belli oluyor)
hımm sizde bizim durumdasınız galiba ....maddi durumun varsa bide tam zamanı diyosan her açıdan müsaitsen hiç beklemeden tüp bebek yaptır canım ....o pahalı ilaçlara sacma sapan kürlerle sakın uğraşma ....he dersenki biraz daha bekleyebilirim şu proxed plus ı 3 ay kullanın değerlerde artış olursa devam edersiniz ( bazılarında işe yaramıyo o ilaç bizde yaramadı ama bazılarında da çok fayda veriyor o da 3 ay içinde belli oluyor)
bizde 71 milyon sperm var sizin ki 13 milyon bizim toplamda %35 hareket sizdeki %15 .....ya doktorlar olur diyo ama mümkün açısından çünkü bebek olması için 1 tane sperm yeterli. bana acele etme bi 5 yıl sonra olur dedi ......ben bu sonuçları bülent traş a gönderdim yaş evlilik süresi dikkate alınarak tüp veya aşılama yaptırabilirsiniz veyada bekleyin yazdı ...hani ben seni üzüp moralini bozmak istemem ama 26 ocak itibariyle her türlü kürü denedim 8 kutu da proxeed plus kullandı eşim ama maalesef olmadı ....bu durumda aşılamanın da cok fazla tutma ihtimali yok hani hiç mi olan yok var tabi değerleri bizden daha kötü olanlar var doğal yolla hamile kalmış veyada bu ilaçdan kürden fayda görüp hamile kalan da var ama inanki psikoloji yerle bir oluyo okuyosun benim eşim keçiboynuzu kürü kullandı değerler yükseldi hamile kaldım sende yapıyosun kürü tabi ister istemez hamile kalacağını düşünüyosun hatta vucudun hamile sanıyo kendini prolaktin tavan yapıyo gelsin hormon düşürücü ilaçlar o yüzden hiç bu olaylara girmemeni tavsiye ederim 3 ay bi ilaç tedavisi görün eğer eşinin vucudu ilaça cevap verirse 3 ayda gösteriyormuş kendini bülent traş bana 3 ay dedi ona göre beklersin ama cevap vermezse direk tüp bebek yaptır aşılama ile de yıpranıp para harcamaya gerek yokCanım acıkcası bu degerlerın tam ne ıfade ettıgını bılmıyorum dr cocuk olur dedı ama hangı yontemle olur bırsey demedı urolojıye gıdın dedı sızındemı degerler bu sekılde canım ne nasıl olacak bılmedıgım ıcın kafam karısık bu degerler yukselırmı normal yolla kalnırmı asılama mı tup mu bırsey bılmıyorum senın bılgın varsa bana yardımcı olabılırmısın canım
bu arada eşine bi sor önce acık konuşacağım afedersin ama tam olarak örnek kabına boşalabilmiş mi elleri falan temiz miymiş krem sabun falan kullanmışmı bunlar çok etkilliyormuş....bide bu son aylardaki beslenmesinden de kaynaklı olabilir....psikolojikde olabiliyormuş o stres ortamındaysa falancanım bak bızım degerler boyle cıktı
bizde 71 milyon sperm var sizin ki 13 milyon bizim toplamda %35 hareket sizdeki %15 .....ya doktorlar olur diyo ama mümkün açısından çünkü bebek olması için 1 tane sperm yeterli. bana acele etme bi 5 yıl sonra olur dedi ......ben bu sonuçları bülent traş a gönderdim yaş evlilik süresi dikkate alınarak tüp veya aşılama yaptırabilirsiniz veyada bekleyin yazdı ...hani ben seni üzüp moralini bozmak istemem ama 26 ocak itibariyle her türlü kürü denedim 8 kutu da proxeed plus kullandı eşim ama maalesef olmadı ....bu durumda aşılamanın da cok fazla tutma ihtimali yok hani hiç mi olan yok var tabi değerleri bizden daha kötü olanlar var doğal yolla hamile kalmış veyada bu ilaçdan kürden fayda görüp hamile kalan da var ama inanki psikoloji yerle bir oluyo okuyosun benim eşim keçiboynuzu kürü kullandı değerler yükseldi hamile kaldım sende yapıyosun kürü tabi ister istemez hamile kalacağını düşünüyosun hatta vucudun hamile sanıyo kendini prolaktin tavan yapıyo gelsin hormon düşürücü ilaçlar o yüzden hiç bu olaylara girmemeni tavsiye ederim 3 ay bi ilaç tedavisi görün eğer eşinin vucudu ilaça cevap verirse 3 ayda gösteriyormuş kendini bülent traş bana 3 ay dedi ona göre beklersin ama cevap vermezse direk tüp bebek yaptır aşılama ile de yıpranıp para harcamaya gerek yok
bu arada eşine bi sor önce acık konuşacağım afedersin ama tam olarak örnek kabına boşalabilmiş mi elleri falan temiz miymiş krem sabun falan kullanmışmı bunlar çok etkilliyormuş....bide bu son aylardaki beslenmesinden de kaynaklı olabilir....psikolojikde olabiliyormuş o stres ortamındaysa falan
Canım tüp bebektede aynı önce ilaç tedavisi yapıyolar çünkü sağlıklı siperm ve sağlıklı yumurta lazım onada.Onlarda pahalı ilaçlar veriyo normal seviyeye getirmek için soerm sayıları zaten oldukça iyiymiş sadece tam hareketli sperm yok olanlar yarı harejetli ve kısa sürede ölüyomuş.Doktorda varikoselden şüpelenmişhımm sizde bizim durumdasınız galiba ....maddi durumun varsa bide tam zamanı diyosan her açıdan müsaitsen hiç beklemeden tüp bebek yaptır canım ....o pahalı ilaçlara sacma sapan kürlerle sakın uğraşma ....he dersenki biraz daha bekleyebilirim şu proxed plus ı 3 ay kullanın değerlerde artış olursa devam edersiniz ( bazılarında işe yaramıyo o ilaç bizde yaramadı ama bazılarında da çok fayda veriyor o da 3 ay içinde belli oluyor)
Allah razıolsun canım.gözün aydın canım sevindim dikkat et kendine
öyle diyolar varikosel diye ama şuana kadar bizim herife kimse o teşhisi koymadı ....ha bide işinize karışmak istemem ama sakın eşini ameliyat ettirme .......anlıyorum seni canım aynı şeyleri yaşadım çünkü ama zamanla alışıyo insan herkesin doğal yollla çocuğu olacak diye bişi yokki biraz zaman gecsin düzelirsin merak etme hem eşine destek olman lazım sen üzülürsen o kendini suçlu hisseder bizdeki tek sorun herkes gibi doğal yolla cocuğumuzun olma olasılığı düşük....yine de şükürler olsunki imkansız değil hiç sperm olmayanlarda var tüp bebek için 1 tane bile yetiyormuş.....sen niye boş boş konuşuyorsun yaptırmıyosun diyeceksin haklısın da bizim ev durumu var tüp bebek de en az 6 binlira bide hamile kalınca doktor hastane hazırlık herşey para o yüzden şu ev işinin aradan çıkmasını bekliyorum o zamana kadarda doktorları dinleyip hani olur olur diyolarya ovulasyon günlerini takip edip gayret içindeyim.....tabi tüp bebeğinde tutmama ihtimali var sonucta verecek olan rabbim dua etmekten başka yapcak bişi yokAnladım canım çok tesekkur ederım ayrıntılı bır sekılde yazmıssın canım bız bu olayı dun ogrendık suan stresten uzuntuden basımdakı damarlarım agrıyor sankı ne olacagını bılmıyorum ıse konsantre olamıyorum sadece sabır dılıyorum hayırlısı ıle urolojıye bır gıtseydık pekı bunun sebebı ne canım varkısoel mı
baktımm canım sonuçlarınıza evet onla karşılaştırdımben onları esıme soylemıstım canım dırek agzını kapat hemen getır falan dıye hersey etkılıyor demıstım canım sen tahlıl sonuclarına bakabıldınmı canm eklemıstım onlarlamı karsılastırın sızınkıyle
öyle diyolar varikosel diye ama şuana kadar bizim herife kimse o teşhisi koymadı ....ha bide işinize karışmak istemem ama sakın eşini ameliyat ettirme .......anlıyorum seni canım aynı şeyleri yaşadım çünkü ama zamanla alışıyo insan herkesin doğal yollla çocuğu olacak diye bişi yokki biraz zaman gecsin düzelirsin merak etme hem eşine destek olman lazım sen üzülürsen o kendini suçlu hisseder bizdeki tek sorun herkes gibi doğal yolla cocuğumuzun olma olasılığı düşük....yine de şükürler olsunki imkansız değil hiç sperm olmayanlarda var tüp bebek için 1 tane bile yetiyormuş.....sen niye boş boş konuşuyorsun yaptırmıyosun diyeceksin haklısın da bizim ev durumu var tüp bebek de en az 6 binlira bide hamile kalınca doktor hastane hazırlık herşey para o yüzden şu ev işinin aradan çıkmasını bekliyorum o zamana kadarda doktorları dinleyip hani olur olur diyolarya ovulasyon günlerini takip edip gayret içindeyim.....tabi tüp bebeğinde tutmama ihtimali var sonucta verecek olan rabbim dua etmekten başka yapcak bişi yok
ameliyat konusunda bi yazı okumuştum faydalı olan da var ama sonucta yine tüp bebek yaptıranda madem tüp bebekyaptıracam ameliyata gerek yok o zaman bence ama sonuçta doktor değiliz biz pek anlamayız en iyisini doktor söyler size canım bakarsın hiç bişi ye gerek kalmaz kendiliğinden olur ......AAAAA sen bizim betiye göndersene sonuçları @betiboop abisiydi yanlış hatırlamıyorsam ürolog bizim sonuçları göndermişti sağolsun, sanada yardımcı olurAnladım canım ameıyat cozum olmuyormu canım bızede sımdı tup bebek dese yaptıramayız canım bende esıme oyle soyledım kendını kotu hıssetme hıc degerı olmayanlar var en azından tup bebek sansımız var dedım esıme yansıtmamaya calısyorum canım
ameliyat konusunda bi yazı okumuştum faydalı olan da var ama sonucta yine tüp bebek yaptıranda madem tüp bebekyaptıracam ameliyata gerek yok o zaman bence ama sonuçta doktor değiliz biz pek anlamayız en iyisini doktor söyler size canım bakarsın hiç bişi ye gerek kalmaz kendiliğinden olur ......AAAAA sen bizim betiye göndersene sonuçları @betiboop abisiydi yanlış hatırlamıyorsam ürolog bizim sonuçları göndermişti sağolsun, sanada yardımcı olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?