cooookkk doğru diyorsun.. şöyle bir geçmişe bakınca hepimiz burda hamile kalmak için çabalıyorduk kimyasal geçiren dış gebelik geçiren eşinde sorun olan nicelerii.herkes bir şekilde hamile kalıyor ve kalacakta inşallahhhh.rabbim sağlıklı hayırlı evlatlar versin hepimizeRabbim yar ve yardımcın olsun canım. Zor bir süreç ama neleri atlatmadıkki biz bu topikte. Bir bakıcaz rüya hayalimiz bebişini kucağına almış. Daha düne kadar hepimiz burada yok hamile kalamıyorum. Yok kimyasal gebelik kürtaj oluyorum derken elhamdülillah doğumumuza az kaldı. 9ay nasıl geçecek bana derken bak son haftalardayız.darısı hepinizin başına.bizler birbirimizi görmeden tanımadan sevdik dertleştik. Bizim minnoşlsr inşa Allah büyüyünce bu yazdıklarımızı okuyacaklar. Onlara da bizede hatıra burada paylaşılanlar
ben lazer epilasyon yaptırıyordum canım hamileyim diye ara verdikKızlar konumuzla alakali değil ama aranızda lazer epilasyon yaptıran var mı. Igneli ya da normal lazer epilasyon???
amandaaa manannn 6.haftaya girmişizzzz :)Bende hep istiyorum yaptırmak ama daha nasibolmadı.Kışın yaptırmanın daha iyi olduğnu duydum.Yazın güneşe çıkarsan leke olma ihtimali varmış.Ben bide yüzümdeki güneş lekelerinden lazerle kurtulmak istiyorum çil lekesi gibi noktalar var bide alnımda dogum lekesi gibi bir leke var geniş alanda yrnilerde ortaya çıktı oda eskiden az belliydi şimdi tam belli.
Nasıl iyi sonuçlar aldın mi ve hamilelikte hormonlar değişiyor diye tekrar çıkıyor diye duymuştum öyle oldu mu sende deben lazer epilasyon yaptırıyordum canım hamileyim diye ara verdik
Evettt salı dan salıya yeni haftaya geçiyoruz allahım inşaallah tamamına erdirir sağlıklaamandaaa manannn 6.haftaya girmişizzzz :)
Göbüş ben burdayım demeye başlamışşşş:)))MaşaallahhhGünaydın fıstıklarrrr bu da benim ☺☺
Günaydınnnn hepinizee.günaydınnn güzellll bayanlarrrr
canım valla benim ki zaten tam bitmemişti (ben bitiş garantili anlaştığım için doğumdan sonra devam edecem).ama artmadı da ayaklarımı 6 aydır ikinci kez jiletle temizledim.çıksa bile çok çok az görünmüyor bile.yüz bölgemede lazer yaptırıyorum çıkanları şuanda cımbızla çekiyorum oda artmadı hatta ilk haline göre çok daha iyi.ama cidden iyi araştırmak lazım.gideceğin merkez güzellik solunu değil poliklinik olsun mutlaka.benim gittiğim merkezi estetik doktoru açmış poliklinik.tüylerin durumuna göre her aşama için cihazları var.sonuçta her cihaz aynı kalınlıkta tüye ve ten rengine hitap etmiyor farklılık gösteriyor.şuan kullanılan en iyi cihazlar alex , endiyak.ennnn kötüsü ise ıpl lazer (aypiel derler hatta).resmen modern ağda.döküyor geri çıkıyor hemde daha fazlası.ıpl bulunduruyorlarsa uzak dur.özel bölgemdede çok afedersin tüy gibi çıkıyor kıl gibi değilNasıl iyi sonuçlar aldın mi ve hamilelikte hormonlar değişiyor diye tekrar çıkıyor diye duymuştum öyle oldu mu sende de
anammmmm senin göbeğini sevsinlerrr maşallahhhh maşallahhhhh :) kız benimkini görseler doğum ne zaman derlerGünaydın fıstıklarrrr bu da benim ☺☺
ben 22. haftamda vuruldum canımGünaydın güzel hatunlaar, günümüz güzel olsun inşallah. Gobusler büyümüş @betiboop severim o miniklerin olduğu gobusleriiii. Gecen hafta hic bisi belli değil diyorum ne ara şişmeye başladık :)
Kızlar tetanozu kaçıncı haftada oldunuz ya da olacaksınız?
Amin amin amin canım benimcooookkk doğru diyorsun.. şöyle bir geçmişe bakınca hepimiz burda hamile kalmak için çabalıyorduk kimyasal geçiren dış gebelik geçiren eşinde sorun olan nicelerii.herkes bir şekilde hamile kalıyor ve kalacakta inşallahhhh.rabbim sağlıklı hayırlı evlatlar versin hepimize
Merhaba sen beni belki tanimazsin ama ben senin hamile oldugunu gorunce cok sevindim tebrik ederim Allah tamamina erdirsin umarim saglikli bir hamilelik gecirirsin sag salim bebegini kucagina alirsin gercekten cok sevindim senin adina tebriklerEvettt salı dan salıya yeni haftaya geçiyoruz allahım inşaallah tamamına erdirir sağlıkla
Allah razı olsun canım.Bebek isteyen biri diye bir azeri kız vardı uzun zamandır görmüyorum burda o olabilirmisin.Dualarını aldım ne mutlu banaMerhaba sen beni belki tanimazsin ama ben senin hamile oldugunu gorunce cok sevindim tebrik ederim Allah tamamina erdirsin umarim saglikli bir hamilelik gecirirsin sag salim bebegini kucagina alirsin gercekten cok sevindim senin adina tebrikler
Canim zaten benim gittiğim yerde doktor açtı Dermatoloji kliniği. Inşallah ben vücut yaptirmadim ama yüz için igneliyi düşünüyorum çünkü inceleri görmüyor lazer. Dediğin cihazlar var zaten orda da. Bakalım inşallah iyi sonuçlar alırımcanım valla benim ki zaten tam bitmemişti (ben bitiş garantili anlaştığım için doğumdan sonra devam edecem).ama artmadı da ayaklarımı 6 aydır ikinci kez jiletle temizledim.çıksa bile çok çok az görünmüyor bile.yüz bölgemede lazer yaptırıyorum çıkanları şuanda cımbızla çekiyorum oda artmadı hatta ilk haline göre çok daha iyi.ama cidden iyi araştırmak lazım.gideceğin merkez güzellik solunu değil poliklinik olsun mutlaka.benim gittiğim merkezi estetik doktoru açmış poliklinik.tüylerin durumuna göre her aşama için cihazları var.sonuçta her cihaz aynı kalınlıkta tüye ve ten rengine hitap etmiyor farklılık gösteriyor.şuan kullanılan en iyi cihazlar alex , endiyak.ennnn kötüsü ise ıpl lazer (aypiel derler hatta).resmen modern ağda.döküyor geri çıkıyor hemde daha fazlası.ıpl bulunduruyorlarsa uzak dur.özel bölgemdede çok afedersin tüy gibi çıkıyor kıl gibi değilyani bu haliyle bile bana hamileliğimde büyük kolaylık sağladı.allah bulandan razı olsun
iğneli daha iyi sonuç veriyormuş ama onunda acısı bi fena yaaCanim zaten benim gittiğim yerde doktor açtı Dermatoloji kliniği. Inşallah ben vücut yaptirmadim ama yüz için igneliyi düşünüyorum çünkü inceleri görmüyor lazer. Dediğin cihazlar var zaten orda da. Bakalım inşallah iyi sonuçlar alırım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?