Beraber Anne Olma Yolunda

cooookkk doğru diyorsun.. şöyle bir geçmişe bakınca hepimiz burda hamile kalmak için çabalıyorduk kimyasal geçiren dış gebelik geçiren eşinde sorun olan nicelerii.herkes bir şekilde hamile kalıyor ve kalacakta inşallahhhh.rabbim sağlıklı hayırlı evlatlar versin hepimize

amandaaa manannn 6.haftaya girmişizzzz :)

Günaydın herkesee. Bu sabah ploraktin tahlili yaptırdım geldim. İnşallah düşmüştür ilacın yan etkileri çok fena kullanmam artık umarım.

ben lazer epilasyon yaptırıyordum canım hamileyim diye ara verdik
Nasıl iyi sonuçlar aldın mi ve hamilelikte hormonlar değişiyor diye tekrar çıkıyor diye duymuştum öyle oldu mu sende de

Nasıl iyi sonuçlar aldın mi ve hamilelikte hormonlar değişiyor diye tekrar çıkıyor diye duymuştum öyle oldu mu sende de
canım valla benim ki zaten tam bitmemişti (ben bitiş garantili anlaştığım için doğumdan sonra devam edecem).ama artmadı da ayaklarımı 6 aydır ikinci kez jiletle temizledim.çıksa bile çok çok az görünmüyor bile.yüz bölgemede lazer yaptırıyorum çıkanları şuanda cımbızla çekiyorum oda artmadı hatta ilk haline göre çok daha iyi.ama cidden iyi araştırmak lazım.gideceğin merkez güzellik solunu değil poliklinik olsun mutlaka.benim gittiğim merkezi estetik doktoru açmış poliklinik.tüylerin durumuna göre her aşama için cihazları var.sonuçta her cihaz aynı kalınlıkta tüye ve ten rengine hitap etmiyor farklılık gösteriyor.şuan kullanılan en iyi cihazlar alex , endiyak.ennnn kötüsü ise ıpl lazer (aypiel derler hatta).resmen modern ağda.döküyor geri çıkıyor hemde daha fazlası.ıpl bulunduruyorlarsa uzak dur.özel bölgemdede çok afedersin tüy gibi çıkıyor kıl gibi değil yani bu haliyle bile bana hamileliğimde büyük kolaylık sağladı.allah bulandan razı olsun

Günaydın güzel hatunlaar, günümüz güzel olsun inşallah. Gobusler büyümüş @betiboop severim o miniklerin olduğu gobusleriiii. Gecen hafta hic bisi belli değil diyorum ne ara şişmeye başladık :)
Kızlar tetanozu kaçıncı haftada oldunuz ya da olacaksınız?

ben 22. haftamda vuruldum canım

Amin amin amin canım benim

Evettt salı dan salıya yeni haftaya geçiyoruz allahım inşaallah tamamına erdirir sağlıkla
Merhaba sen beni belki tanimazsin ama ben senin hamile oldugunu gorunce cok sevindim tebrik ederim Allah tamamina erdirsin umarim saglikli bir hamilelik gecirirsin sag salim bebegini kucagina alirsin gercekten cok sevindim senin adina tebrikler

Merhaba sen beni belki tanimazsin ama ben senin hamile oldugunu gorunce cok sevindim tebrik ederim Allah tamamina erdirsin umarim saglikli bir hamilelik gecirirsin sag salim bebegini kucagina alirsin gercekten cok sevindim senin adina tebrikler
Allah razı olsun canım.Bebek isteyen biri diye bir azeri kız vardı uzun zamandır görmüyorum burda o olabilirmisin.Dualarını aldım ne mutlu bana

Canim zaten benim gittiğim yerde doktor açtı Dermatoloji kliniği. Inşallah ben vücut yaptirmadim ama yüz için igneliyi düşünüyorum çünkü inceleri görmüyor lazer. Dediğin cihazlar var zaten orda da. Bakalım inşallah iyi sonuçlar alırım

iğneli daha iyi sonuç veriyormuş ama onunda acısı bi fena yaa

Kızlar ben bi kaç gündür cok sık acikiyorum, sıksık bisiler yiyesim geliyor görmemiş gibi canım herşeyi istiyor. Ama bi seferde çok yiyemiyorum hep az az. Bide canım çok fena nescafe istiyor yaaa azcik icsem mi acaba ay ben noliciiim yarim dünya oliciiim bu gidişle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…