Beraber Anne Olma Yolunda

Kızlar ploraktinim düşmüş çok şükür. İlacı bıraktırdı doktor 1-2 ay yükselmez dedi. Bi sıkıntı kalmadı bu ay yumurta takibi yaptırıcam inşallah güzel bir ay olur bebiş gelir dualarınızı esirgemeyin.

Aziciktan bisey olmaz canim nefsini koreltecek kadar ic :)

Hayirlisiyla Rabbim saglikli evlatlar nasip eylesin insaAllah:)

Canim bende hamileleikten once lazer ep.yaptiriyordum yuz icin alexsandrite vucut icinde diot utulemeye giriyordum tam 9 ay boyunca hicbir yerimde kil tuy cikmadi nasil sevindim artik boyle kalacam diye dogum yaptiktan 2 hafta sonra benim killar biz geliyoruz demeye basladi eski hallerine geldi

Aziciktan bisey olmaz canim nefsini koreltecek kadar ic :)
Bunu demesi gerekiyordu birinin koştum mutfağa hemen :) gecen gecede uykumdsn uyanmisim eşime pasta diyip uyumusum tekrar. Su aserme isine inanmazdim çok ama 3aylik kusma ve tiksinme sonrası bünye tüm nimetlere özlem duyuyor galiba.

Evet artık belli oluyo bi hafta bile farkettim :) canm ben de olmadım henüz tetanoz aile hekimimi değiştirmem gerekiyordu pazartesiye anca dediler salı falan da yapılır igne ; 23 24 haftaya kadar süresi var

98 ile doguma girdim dogumdan bir hafta sonra 84 e dusmustum Allah'tan 37 haftalik dogum yaptimda 100 u gecmedim
Maşallah kız bi de 41 i falan beklesen nolur :)) kaç kilo aldın toplamda bi de baştan beri mi aldın ben suan daha hic almadım sonradan mi aldin

Canim benim hamisligin ilk 4 ayi iskence gibiydi Rabbim kimseye gostermesin disim apse oldu ve 4 aylik olana kadar cektim pipetle sut ve su icmeye baslamistim aklima o gunler geldikce aglayasim geliyor dis iyilestikten sonra benim istah bi acildi aakolsun durdurabilene gecenin korunde kalkip sogan dograyip bol limon be pulbiber dokup yerdim

Canim o kadar kasma hicbiseyin azından bişe olmaz ben Cola da içiyorum keccap mayonez de yiyorum çok sağlıklı değil hala beslenmem süt icemiyorum mesela şişkinlik yapıyo en son laktozsuz aldım onu deniyim dedim

Ayyy güldüm elif yaa soğan limon ha ☺ ilahi kiz neyse 4 aydan sonra aldin demek ki vermişsin bayagi ama

Maşallah kız bi de 41 i falan beklesen nolur :)) kaç kilo aldın toplamda bi de baştan beri mi aldın ben suan daha hic almadım sonradan mi aldin
Canim hatirlarsan 4 ay dis sorunum vardi tam 4 kilo verdim 19 haftaya gelince ilk kilomu o zaman aldim en hizli kilo alimi 32 den sonra oldu bende tam hatirlamiyorum ama 78 ile hamile kaldim galiba 4 kilo ilk 4 ay gitti dogumda 98 anamm 24 kilo almisim

Kiz Allah'tan cocukta toplu dogduda annemler pek laf atamadi amca kizi benim kadar kilo almisti ve cocugu 3 150 gr di bizimkiler utanmadin ki bu kucuk cocugu sezeryan dogurmaya dedi

Hatırlamam mi elif sonumuz benzerse ve 40 haftayı da görürsem otuz beni bekler ☺

Ayyy güldüm elif yaa soğan limon ha ☺ ilahi kiz neyse 4 aydan sonra aldin demek ki vermişsin bayagi ama
Canim kebabin tadi bile o kadar guzel gelmemisti :)Sogan yedigim gun nilgun abla kesinlikle erkek seninki demisti hakkaten oyle oldu:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…