Canim ben sol tarafimda hissettim herzaman hatta annem ve kaynanam kizin olacak demisti:)Ben soğan yemedim tatlı da yemedim erkeğe dair hiçbi belirtim yok ama erkek☺ ne taraftaydi seninki canm sağ mi sol mi
Benim de solda sipa :) allah hayırlı evlatlar versin bebis in nasıl alıştın mi iyice anneligeCanim ben sol tarafimda hissettim herzaman hatta annem ve kaynanam kizin olacak demisti:)
Canim aglama krizlerimiz bitmedi bir turlu once gunduzleri hep aglardi simdi gece 3 te uyaniyor sabah 6 ya kdr uyanik tekrar yarim saat uyuyor ve uyaniyor zombi gibi geziyorum:)Benim de solda sipa :) allah hayırlı evlatlar versin bebis in nasıl alıştın mi iyice annelige
Dertleri neyse siplarain yatsa uyusalar ne var sanki :))Canim aglama krizlerimiz bitmedi bir turlu once gunduzleri hep aglardi simdi gece 3 te uyaniyor sabah 6 ya kdr uyanik tekrar yarim saat uyuyor ve uyaniyor zombi gibi geziyorum:)
bir bilsem anasi uyku diye agliyor kendisi gezme pesinde eve giresi yok xocugun:)Dertleri neyse siplarain yatsa uyusalar ne var sanki :))
canim ilk saatlerde suratima bakip agulayip guluyor benim onunla konusmami istiyor zombi halimle nasil konusacaksam onunla:) son saate gelincede ciglik atarak aglamaya basliyor 1 saatte uyuymaya calis tam uyudu derken bu seferde acliktan uyaniyor butun gunumuz boyle@betiboop bende yiyorum aslında ama kahveden çok korkuttulardi beni hain cenesi düşükler içtim rahatladim valla. Sütü gün içinde yudum yudum iç canım bende çok icemiyorum yoğurda verdim kendimi. Oda market yoğurdu ya neyse.
Hareketlenmeler ne durumda bizimki artik bayaa bayaa hareketli bu sabah sağ tarafında bi sertlik oldu dokundum semsert bi şişlik kafayı dayandı herhalde sevdim sevdim kaçtı
E elf21 ya bi bebis gecedrn sabaha uyanık 3saat napar anlat bize Allah askina nasıl dayanıyorlar yaa
bacım en doğru karar bencede...bak benim aldığım modeli öneririm ara kat çoğunda geçmeli ama bizim modelde fermuarlı...kraft calipso... bi bak derim@hyb77 ablacım geçmiş olsuuunnn, bu da geldi geçti maşallah bebişine gümbür gümbür sağlıkla tutunuyor sana
@betiboopMogami park yatakta karar verilmiştir öyleyse :) insanın içi kaynıyor valla odada alayım yatakta alayım park yatakta alayım her bişeyi alayım diye
@yarenim99 az kalmış bebişeee ard arda bebişkolar geliyor topikte şenleniyoruz büyüyoruuzzBenim bebişimde zayıf hatta fotosunu görenler bana kızdı bu ne zayıf diye ama doktorumuz hep maşallah diyerek baktı bizimkinin yapısı zayıf ve uzunmuş hatta normalden biraz daha uzunmuş. Büyüdükçe sağlam tekmeler savuracak bana anlaşılan. Sende üzme canını zayıf olsun sağlıklı olsunlar yavrularımız.
Bu arada evet erkek bebişler tembel oluyor, cumartesi günü pasta yedim evden çıktım, hastanede çikolata yedim ultrasonda yine tepetaklak olmuş duruyordu bizimki. Tembel sıpa bir de her gittiğimizde ters duruyor başı dönmüyor mu içerde acaba
yerim ben o papatyayı maaşallahAmin.canım benim inşa Allah normal doğum olacak benimki. Papatyam pozisyonunu almış zaten. Rabbim bizede buradan resimlerini paylaşmayı nasip etsin
Anca girebildim canım napıyo bakalım minik sıpangünaydınnn kızlarrrr. @betiboopMogami neredesiniz fıstıklarrrr ??? @ruya hayal ne yaptın canım son durum nedir ?
Ben yuzumun bir kısmına yaptırdım iz kalıp kalmadığını anlamak için. Dayanamayacagim kadar acimadi. Benim tek korkum iz kalmasıydi. O bölgede de iz kalmadı. Inşallah tekrar yaptirdigim da da aynı sonucu alırım. Yine ufak ufak alanlara yaptiracagimiğneli daha iyi sonuç veriyormuş ama onunda acısı bi fena yaa
Elifcim meraba. Peki senin yüz bolgende iyi sonuç aldın mi. Tüy yapısı da çok etki ediyormuş. Benimkiler çok siyah ve kalın değildi. Yüzümde incelme ve seyrelme oldu ama tamamen bitmedi. Ince kalanları da iğneli yaptırmak istiyorumCanim bende hamileleikten once lazer ep.yaptiriyordum yuz icin alexsandrite vucut icinde diot utulemeye giriyordum tam 9 ay boyunca hicbir yerimde kil tuy cikmadi nasil sevindim artik boyle kalacam diye dogum yaptiktan 2 hafta sonra benim killar biz geliyoruz demeye basladi eski hallerine geldi
gözün aydın canım netleşmiş nihayet oğluş... isim belli mi paşanınTopigi anca buldum cok sukur. Bizde butun sorunlarimizi atlattik 15.haftada bi oglum olacagini ogrendim cok istiyordum bi oglum olmasini cok sukur rabbim nasip etti binlerce kez sukurler olsun.
Biz cok saglikliyiz 19+1 iz dun aksam babamiz ilk kez oglumun tekmesini hissetti ve agladi esimle dunyadan kopup bambaska bir hayt yasiyorum hamile kaldigimdan beri allahima hep sukrediyorum ki saglikli ve gonlumuze gore veriyo rabbim simdi tek duam hayirlisi ile normal dogum yaparak bebegimi kucagima almak
Gecenin bu vaktinde kurt gibi acikmis olan ben kilodan korkarak oturdum 3 salatalık yiyorum :)
hoşgeldin elisaaaaaaaaaaaaaammmKızlar merhaba nasılsınız ben geldim yeniden iyi haberlerle gelmek isterdim ama malesef iyi haberlerle gelemedim
Anne olan tüm annelere çocuklarıyla musmutlu günler geçirmelerini hamile olanlara bebeklerini sağlıcakla kucaklarına almayı Rabbim nasip etsin...
canım benim çok çok geçmiş olsun...aşılmayacak bi durum değil normal olmasa bile aşılama olur tüpe gideceğini düşünmüyorum tabi hız artarsa çok daha sağlam olur...eşin bol bol meyve yesin kuzum keçiboynuzu yesin...ilaç verilmiştir mutlaka onları da düzenli kullansın mutlaka bi düzelme olur o zamanda gecikmeden aşılama yaptırırsınız ki dilerim gerek kalmaz...varikosel yüzünden de böyle olabilir ama benim eşimde de hafif varikosel vardı yine de olumsuz etki etmedi spermlerine...siz yine de bikaç doktor önerisi alarak varikosel ameliyatı düşünün bi tek doktorun demesiyle acele etmeyin bitanem...güzel haberlerini alıcaz inşallah seni de 2016 annesi yapıcaz evellallahEşim dr gitti değerleri düşük çıktı canım dr ürolojiye yönlendirdi ne olacak nasıl olacak bilmiyorum
sayı iyi ama hareketlilik kötü dr çocugunuz olur sayu iyi dedi ama hareketliliği yükseltebiecekmiyiz bilmiyorum iki saatin sonunda hareketlilerin tamamı ölüyor yarı hareketlinin %5 kalıyor yerinde hareketlinin %10 hareketsiz oranı %85
toplam sayı 58.500.000 ml de ise 13.000.000 bu 13.000.000 de biraz düşük dedi kafam karısık ne olacak nasıl olacak bilmiyorum bu hareketlilik yükselirmi aşılama mı tüp mü ne olacak bilemiyorum yada normal yolla olacakmı hareketlilik yükselirmi binlerce soru var kafamda
kuzum hadi gözün aydın...damacanayı dayıyon ağzına artıkBen geldim kızlar ultrason oldum iyimişim bir sorun yokmuş böbrek yollarında.9 yada 10. ayda tekrar kontrol olcakmışım.Boool bool su içmeliymişim aynı sıkıntıları tekrar yaşamamam için.
Rabbim beterinden saklasın canım benim.. daha büyükken sorun çıksaydı daha da zor olurdu.. Her işte bir hayır vardır gerçekten de.. Geçmiş olsun tekrardan..Cok sagol canim.Allah razi olsun.beterin beteri var sözü cok gercek bir söz.sağlıklı bir bebek hayaliyle yasarken simdi kendiliginden düşsün benim sagligim tehlikede olmasin diye düşünür oldum ne garip her sey bir anda degisebiliyor.demekki daha zamanı var diyorum
Beenn.. :)kızlar hepınıze hayırlı gunler olsun.nassınız.bnde pko war.adet sorunu yasıyorum..suanda glıfor kullanıyorum.benım gıbı olan warmıydı ıcınızde???
Beenn.. :)
Çağımızın getirdiği sağlık problemlerinden biri de pko maalesef.. Ama hiç birşey imkansız ve çözümsüz değil canım.. İlaçlarını kullanmaya ve doktor kontrolünü ihmal etme canım..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?