Beraber Anne Olma Yolunda

Benim de solda sipa :) allah hayırlı evlatlar versin bebis in nasıl alıştın mi iyice annelige
Canim aglama krizlerimiz bitmedi bir turlu once gunduzleri hep aglardi simdi gece 3 te uyaniyor sabah 6 ya kdr uyanik tekrar yarim saat uyuyor ve uyaniyor zombi gibi geziyorum:)

@betiboop bende yiyorum aslında ama kahveden çok korkuttulardi beni hain cenesi düşükler içtim rahatladim valla. Sütü gün içinde yudum yudum iç canım bende çok icemiyorum yoğurda verdim kendimi. Oda market yoğurdu ya neyse.
Hareketlenmeler ne durumda bizimki artik bayaa bayaa hareketli bu sabah sağ tarafında bi sertlik oldu dokundum semsert bi şişlik kafayı dayandı herhalde sevdim sevdim kaçtı
E elf21 ya bi bebis gecedrn sabaha uyanık 3saat napar anlat bize Allah askina nasıl dayanıyorlar yaa

Dertleri neyse siplarain yatsa uyusalar ne var sanki :))
bir bilsem anasi uyku diye agliyor kendisi gezme pesinde eve giresi yok xocugun:)

canim ilk saatlerde suratima bakip agulayip guluyor benim onunla konusmami istiyor zombi halimle nasil konusacaksam onunla:) son saate gelincede ciglik atarak aglamaya basliyor 1 saatte uyuymaya calis tam uyudu derken bu seferde acliktan uyaniyor butun gunumuz boyle

bacım en doğru karar bencede...bak benim aldığım modeli öneririm ara kat çoğunda geçmeli ama bizim modelde fermuarlı...kraft calipso... bi bak derim

iğneli daha iyi sonuç veriyormuş ama onunda acısı bi fena yaa
Ben yuzumun bir kısmına yaptırdım iz kalıp kalmadığını anlamak için. Dayanamayacagim kadar acimadi. Benim tek korkum iz kalmasıydi. O bölgede de iz kalmadı. Inşallah tekrar yaptirdigim da da aynı sonucu alırım. Yine ufak ufak alanlara yaptiracagim

Elifcim meraba. Peki senin yüz bolgende iyi sonuç aldın mi. Tüy yapısı da çok etki ediyormuş. Benimkiler çok siyah ve kalın değildi. Yüzümde incelme ve seyrelme oldu ama tamamen bitmedi. Ince kalanları da iğneli yaptırmak istiyorum

gözün aydın canım netleşmiş nihayet oğluş... isim belli mi paşanın

Gecenin bu vaktinde kurt gibi acikmis olan ben kilodan korkarak oturdum 3 salatalık yiyorum :)
ah o salatalık varya benim kurtarıcım resmen...sende ne zaman acıksan yapış salatalığa bacım

hoşgeldin elisaaaaaaaaaaaaaammm

kızlar hepınıze hayırlı gunler olsun.nassınız.bnde pko war.adet sorunu yasıyorum..suanda glıfor kullanıyorum.benım gıbı olan warmıydı ıcınızde???

canım benim çok çok geçmiş olsun...aşılmayacak bi durum değil normal olmasa bile aşılama olur tüpe gideceğini düşünmüyorum tabi hız artarsa çok daha sağlam olur...eşin bol bol meyve yesin kuzum keçiboynuzu yesin...ilaç verilmiştir mutlaka onları da düzenli kullansın mutlaka bi düzelme olur o zamanda gecikmeden aşılama yaptırırsınız ki dilerim gerek kalmaz...varikosel yüzünden de böyle olabilir ama benim eşimde de hafif varikosel vardı yine de olumsuz etki etmedi spermlerine...siz yine de bikaç doktor önerisi alarak varikosel ameliyatı düşünün bi tek doktorun demesiyle acele etmeyin bitanem...güzel haberlerini alıcaz inşallah seni de 2016 annesi yapıcaz evellallah

Ben geldim kızlar ultrason oldum iyimişim bir sorun yokmuş böbrek yollarında.9 yada 10. ayda tekrar kontrol olcakmışım.Boool bool su içmeliymişim aynı sıkıntıları tekrar yaşamamam için.
kuzum hadi gözün aydın...damacanayı dayıyon ağzına artık

Rabbim beterinden saklasın canım benim.. daha büyükken sorun çıksaydı daha da zor olurdu.. Her işte bir hayır vardır gerçekten de.. Geçmiş olsun tekrardan..

kızlar hepınıze hayırlı gunler olsun.nassınız.bnde pko war.adet sorunu yasıyorum..suanda glıfor kullanıyorum.benım gıbı olan warmıydı ıcınızde???
Beenn.. :)
Çağımızın getirdiği sağlık problemlerinden biri de pko maalesef.. Ama hiç birşey imkansız ve çözümsüz değil canım.. İlaçlarını kullanmaya ve doktor kontrolünü ihmal etme canım..

aynı ben gıbımısın cnm??adet goremıyorum resmen kafayı yıcem..bıkere asılama oldum ((( sonuc erkenden adet oldum.glmeyen adetım kostu geldı resmen..glifor kullanıyom suan doktorum werdı.2 aydır kullamıyom.40 gunu gectı adet olmadım.senın nasıl pkon??sende glıfor ıctınmı?hamılemısın yoksa:)ay umut olur bana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…