Beraber Anne Olma Yolunda

kuzum hadi gözün aydın...damacanayı dayıyon ağzına artık
Sağol canım allah razı olsun iştah olmayınca acıkma,acıkma olmayınca yeme,yeme olmayıncada susama olmuyo dolayısıyla aklıma geldikçe içiyorum soğuk sudan uzak durduğum içinde ılık hiç canım istemeye istemeye içiyorum.Sen nasıl oldun bebiş nasıl üzüyomu anneyi.

Canımın içi Rabbim öncelikle şifa versin biran önce inşallah...Bebeğin tüpte oluşmasına çok üzüldüm ama senin canından önemli mi sen şu durumdan tez zamanda zararsız ziyansız kurtul yine olur bebişin bu defa doğru yerde...Doktorun iyi yönlendirmiş seni...aman o iğneden uzak dur...Benim teyzemin başına geldi bu dış gebelik olayı ve 10 haftalık olana kadar farkedilmedi en son bi yığıldı kaldı ben ve annem zor götürdük hastaneye ve tüpleri alındı gerçi şimdi tüp bebek yöntemiyle 8 haftalık hamile...senin çok çabuk farkedildi çok şükür sen moralini olabildiğince yüksek tut bitanem dualarım seninle atlatacaksın bu dönemi

Rabbim beterinden saklasın canım benim.. daha büyükken sorun çıksaydı daha da zor olurdu.. Her işte bir hayır vardır gerçekten de.. Geçmiş olsun tekrardan..
Sagol canim evet hayırlı olan buymus demekki.aminnn Allah daha beterinden korusun

canım hoşgeldin...dilerim hiçbi tedaviye gerek kalmadan hamile kalırsın... ilacı düzenli kullanırsan düşer... bide yanlış anlamazsan naçizane tavsiyem (anladığım kadarıyla çok olmadı çocuk isteyeli) senin yumurtlamada ve eşinin spermlerinde sorun yoksa bence tedaviye hemen başlama çok erken...bu konuda stres yaptığın için de hormonlarını yükseltiyor olman çok olası...Ben 8 ayda kavuştum miniğime ama benden daha uzun bekleyenler oldu...doğal yollarla olmasını bekle bana sorarsan...en azında 8-9 ay akışına bırak...tabi karar senin ben topikteki tecrübelerime dayanarak konuşuyorum...Çok bekletmez dilerim miniğin

Sagolasin canim benim.her an o yığılma korkusuylayim ama ins o duruma gelmeden kendiliginden sonlanir.dr iki gune alttan muayene ile kontrolünü yapiyor tüpte büyüme var mi diye.hayırlısı canim olmadi bu durumu atlatayim kış ayinda tüp bebekle kesin çözüme ulasmayi düşünüyorum bu süreçler beni yipratti bayagi.

yok öyle düşünüp korkutma kendini...teyzemin hiç farkedilmemişti ama senin çabuk farkedildi o yüzden doktorun senin o hale gelmene izin vermez bitanem...bi de şu var ne yazık ki dış gebelik tekrarlayan bi durumdur...teyzem bi dış gebelik geçirdikten sonra ikincisi de dış oldu...o yüzden tüp bebeği tercih etmeni anlarım...Rabbim önce sağlık versin sonrada gönlünün muradını versin canım benim

Neden öyle diyosun cnm.Kanaman falan varmı ağrı yada

ılık su da içilmez yaaa ama mecbursan yapıcak bişey yok ben sadece soğuk içebiliyorum...biz iyiyiz dün kontrolümüz vardı çok şükür kocaman olmuş paşam..ayrıntıları yazıcam...şu sayfaları okumayı bitirirsem

Ister istemez her an bir sey olacak mi korkusuna kapiliyorum.dis gebelik durumunda cok acillesen ornek okudum duydum.Ne kadar panik yapsakda her sey olacagina varacak.Aynen öyle canım tekrardan aynı olayı yasama korkusu oluşur kesin hatta simdiden cocuk fikrinden sogudum şu psikolojiyle.tekrarlama olasiligina karşılık dr um da direk tüp diyor.aminnn.bir müddet senin mete'yi severiz varsın benimki de canı ne zaman isterse o zaman gelsin.

kuzu tetanozu dün doktoruma sordum 20 den sonra dedi

Neden öyle diyosun cnm.Kanaman falan varmı ağrı yada
Agrim yok cok şükür ama degerim (beta)dusmek yerine yukseliyor canim.kanamam da hafif hafif var cok degil damla damla.tek tesellim dr kont olmam.ister istemez tedirginlik oluyor.yarin ins düşmeye baslar beta.

nescafe cııııssssssssssssss Bacım acıkınca fındık fıstık meyve salatalık havuç yoğurt falan ye...bak sonra kilo vermek için didinip durmaktansa şimdi kıvamında yemek bizi büyük dertten (kilodan) kurtarır

kızlar hepınıze hayırlı gunler olsun.nassınız.bnde pko war.adet sorunu yasıyorum..suanda glıfor kullanıyorum.benım gıbı olan warmıydı ıcınızde???
canım hoşgeldin...bu sorunu yaşayanlar görünce cevaplarlar sorunu...umarım sende bi an önce kavuşursun miniğine

Agrim yok cok şükür ama degerim (beta)dusmek yerine yukseliyor canim.kanamam da hafif hafif var cok degil damla damla.tek tesellim dr kont olmam.ister istemez tedirginlik oluyor.yarin ins düşmeye baslar beta.
Hayırlısı olsun canım.Değerin yükselişe devam etmesi normalmi acabaki bu durumda bilemiyorum belki vücut hala kendini hamile zannediyordur o yüzden devam ediyordur.Bende kürtajdan sonra gögüslerim ağrı ve şişmeye devam etmişti sonra kendi kendine normale dönmüştü birsüre sonra.tez zamanda bu belirsizlikten kurtulursun inşaallah canım aklım sende dualarım seninle.

Psikolojinin şuan iyi olması beklenemez zaten sonuçta sağlığınla uğraşıyorsun ve böyle korkularının olması bebek fikrinden soğuman çok normal ama şu sıkıntın bitsin kendine biraz zaman tanı ondan sonra çok daha iyi olacak serinkanlı düşüneceksinn canımın içi...hem belki tüp yaparsan iki tane miniğin olur biri mete olur biri de kız olur Rabbim tez zamanda bu sıkıntılı dönemi atlatmayı nasip etsin bitanem bu da senin sınavın ve sen sabrınla vereceksin bu sınavı...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…