Sağol canım allah razı olsun iştah olmayınca acıkma,acıkma olmayınca yeme,yeme olmayıncada susama olmuyo dolayısıyla aklıma geldikçe içiyorum soğuk sudan uzak durduğum içinde ılık hiç canım istemeye istemeye içiyorum.Sen nasıl oldun bebiş nasıl üzüyomu anneyi.kuzum hadi gözün aydın...damacanayı dayıyon ağzına artık
Günaydın kızlar,
Burası sevimcimizi de hüznümüzü de paylaştığımız bir yer oldu bizim icin.Dün dr a gittigimde oluşmaya baslayan kesenin sönmüş oldugunu dış gebelik riskinin şu durumda hala mevcut olduğunu ögrendim.gecen salı 900 lerde olan beta 1700 olmuş deger hem iyi yukselmemis hemde düşme göstermemis.belkide hala yükseliyor az az bunu yarınki testte anlayacagız.kendi dr um gözetim altında olmam gerektigini carsamba tekrar gelmemi söyledi.bunun üstüne hastane raporu alabilmek icin özel bir hastaneye gittim kendi dr umun özel muayenehanesi vardı kurumum raporda sorun cikarmasin diye.rapor icin gittigim dr beni cok korkuttu %90dıs gebelik hemen üniversite hast.git bunun bir ignesi var onu yapmalari lazim kendiliginden düşmesi icin yoksa ic kanama cerrahi mudahale tüp kaybetmeye kadar gitti olay aksam nasil gecti sabah nasil oldu bilmiyorum.resmen ruh gibiyim.sabah kendi dr umu aradim direk bana böyle dediler dedim.dr um ben senin durumunun farkindayim o igneyi vurmayi bende bilirim hemen fakat igne kemoterapi ignesi bebegi öldürmesi icin vurulur ve tupte olusan bebek düşürülür bu da zaten yum ameliyati geciren senin yum rezervini azaltir dedi.simdi aşırı agri durumun yok biz kendiliginden düşmesini bekleyecegiz tüpte hafif ödem gördüm ama kese olusmus degil tupte dedi.yarin gel icin rahat olsun sonucta tüpü olmadan hamile kalanlar var tüp bebekle ama yum olmadan hamile kalinmaz benim önceliğim senin yumlar dedi.yarin gidecegim tekrar.belirsizliklrden ne kdar nefret edersem o kadar fazla belirsizlik yasiyorum.sanssizim demek istemiyorum kismetsizim demek istemiyorum hele isyan etmek hic istemiyorum.ailem olsun işim olsun eşim olsun düşününce sanssizim dersem nankörlük etmis olurum.bu da benim sınavlarımdan biri.hep diyorum Rabbim dermansiz dert vermesin.normal düşük olması icin dua ediyorum dış gebelikse süreç biraz daha farkli olacak çünkü.dualarinizi esirgemeyin kızlar buna ihtiyacim var.dış gebelik olmasın öyleyse bile kendiliginden sonlansin.ruhen çökmüş durumdayim kizlar.uzun oldu bayagi hakkinizi helal edin...
Kızlar ben dr dan geldim bugün.benle bu durumumu paylaşan arkadaşlar tek tek sagolun Allah razı olsun.degerim 1700 den 2100 e yükselmiş.tupte kanama var ama 2 gün önceki kanamadan fazlalasmamis.tupte kese de olusmamis Allahtan ic kanama riskine karşılık 2 güne bir kontrole devam.betanin düşmesi gerekiyor.dış gebelikte vurulan bir igne varmis bu igne kemoterapide uygulanan bir igneymis.dr um cok zararli oldugunu kesinlikle bu igneyi vurmak istemedigini kendiliginden tüpten atilabilme olasiliginin yüksek oldugunu söyledi.dr um benim yum durumunu bildigi icin ona göre yaklasiyor .işin özü her an tetikte ve kontrol altindayim ins kendiliginden ameliyat gerekmeden tüpten atar kendini.dış gebelik Allah kimsenin basina vermesin cok yorucu bir surec.dualarinizda unutmayın beni.
Sagol canim evet hayırlı olan buymus demekki.aminnn Allah daha beterinden korusunRabbim beterinden saklasın canım benim.. daha büyükken sorun çıksaydı daha da zor olurdu.. Her işte bir hayır vardır gerçekten de.. Geçmiş olsun tekrardan..
canım hoşgeldin...dilerim hiçbi tedaviye gerek kalmadan hamile kalırsın... ilacı düzenli kullanırsan düşer... bide yanlış anlamazsan naçizane tavsiyem (anladığım kadarıyla çok olmadı çocuk isteyeli) senin yumurtlamada ve eşinin spermlerinde sorun yoksa bence tedaviye hemen başlama çok erken...bu konuda stres yaptığın için de hormonlarını yükseltiyor olman çok olası...Ben 8 ayda kavuştum miniğime ama benden daha uzun bekleyenler oldu...doğal yollarla olmasını bekle bana sorarsan...en azında 8-9 ay akışına bırak...tabi karar senin ben topikteki tecrübelerime dayanarak konuşuyorum...Çok bekletmez dilerim miniğinMerhaba kızlar. Bizde 2 aydır deniyoruz olmadı. Geçen ay yaptırdığım hormon tahlillerinde ploraktin 35 çıktk. Dostinex kullanıyorum. Yarın adetimin 3. günü tahlil yaptırıcam inşallah düşmüştür. Bu ay yumurta takibi yaptırıcam. Doktor 6 ay olmazsa tedaviye başlarız dedi ama ben bu ay gidip bi yumurtalarımın büyümesine çatlamasına baktırmak istiyorum. Varmı yumurta takibi yaptıran nasıl oluyor uzun sürüyormu ? Gerekirse iğne falanda yaparız dedi doktorum yine olmazsa aşılama dedi.
Sagolasin canim benim.her an o yığılma korkusuylayim ama ins o duruma gelmeden kendiliginden sonlanir.dr iki gune alttan muayene ile kontrolünü yapiyor tüpte büyüme var mi diye.hayırlısı canim olmadi bu durumu atlatayim kış ayinda tüp bebekle kesin çözüme ulasmayi düşünüyorum bu süreçler beni yipratti bayagi.Canımın içi Rabbim öncelikle şifa versin biran önce inşallah...Bebeğin tüpte oluşmasına çok üzüldüm ama senin canından önemli mi sen şu durumdan tez zamanda zararsız ziyansız kurtul yine olur bebişin bu defa doğru yerde...Doktorun iyi yönlendirmiş seni...aman o iğneden uzak dur...Benim teyzemin başına geldi bu dış gebelik olayı ve 10 haftalık olana kadar farkedilmedi en son bi yığıldı kaldı ben ve annem zor götürdük hastaneye ve tüpleri alındı gerçi şimdi tüp bebek yöntemiyle 8 haftalık hamile...senin çok çabuk farkedildi çok şükür sen moralini olabildiğince yüksek tut bitanem dualarım seninle atlatacaksın bu dönemi
Canımın içi Rabbim öncelikle şifa versin biran önce inşallah...Bebeğin tüpte oluşmasına çok üzüldüm ama senin canından önemli mi sen şu durumdan tez zamanda zararsız ziyansız kurtul yine olur bebişin bu defa doğru yerde...Doktorun iyi yönlendirmiş seni...aman o iğneden uzak dur...Benim teyzemin başına geldi bu dış gebelik olayı ve 10 haftalık olana kadar farkedilmedi en son bi yığıldı kaldı ben ve annem zor götürdük hastaneye ve tüpleri alındı gerçi şimdi tüp bebek yöntemiyle 8 haftalık hamile...senin çok çabuk farkedildi çok şükür sen moralini olabildiğince yüksek tut bitanem dualarım seninle atlatacaksın bu dönemi[/QUOTE
Moral olarak hep kendimi motive etmeye calisiyorum forumu okuyorum evde yatmak yerine sürekli bir ugras bulmaya calisiyorum kendime ama dönem dönem gelen aglama krizlerine care bulamadım henuz.malum hala hamilelik hormonlari da aktif onunda etkisi var.hamileyim beta 2500 lerde ortada bebegim yok o tüpte büyümeye çalışıyor ve biz dört gözle sonlanmasi icin dua ediyoruz.derinlemesine düşününce kafayi.yiyecek gibi oluyorum sonra normale dönüyorum.bak yine icimi döktüm ohhh rahatladimmmm
yok öyle düşünüp korkutma kendini...teyzemin hiç farkedilmemişti ama senin çabuk farkedildi o yüzden doktorun senin o hale gelmene izin vermez bitanem...bi de şu var ne yazık ki dış gebelik tekrarlayan bi durumdur...teyzem bi dış gebelik geçirdikten sonra ikincisi de dış oldu...o yüzden tüp bebeği tercih etmeni anlarım...Rabbim önce sağlık versin sonrada gönlünün muradını versin canım benimSagolasin canim benim.her an o yığılma korkusuylayim ama ins o duruma gelmeden kendiliginden sonlanir.dr iki gune alttan muayene ile kontrolünü yapiyor tüpte büyüme var mi diye.hayırlısı canim olmadi bu durumu atlatayim kış ayinda tüp bebekle kesin çözüme ulasmayi düşünüyorum bu süreçler beni yipratti bayagi.
Neden öyle diyosun cnm.Kanaman falan varmı ağrı yadaSagolasin canim benim.her an o yığılma korkusuylayim ama ins o duruma gelmeden kendiliginden sonlanir.dr iki gune alttan muayene ile kontrolünü yapiyor tüpte büyüme var mi diye.hayırlısı canim olmadi bu durumu atlatayim kış ayinda tüp bebekle kesin çözüme ulasmayi düşünüyorum bu süreçler beni yipratti bayagi.
ılık su da içilmez yaaa ama mecbursan yapıcak bişey yok ben sadece soğuk içebiliyorum...biz iyiyiz dün kontrolümüz vardı çok şükür kocaman olmuş paşam..ayrıntıları yazıcam...şu sayfaları okumayı bitirirsemSağol canım allah razı olsun iştah olmayınca acıkma,acıkma olmayınca yeme,yeme olmayıncada susama olmuyo dolayısıyla aklıma geldikçe içiyorum soğuk sudan uzak durduğum içinde ılık hiç canım istemeye istemeye içiyorum.Sen nasıl oldun bebiş nasıl üzüyomu anneyi.
Ister istemez her an bir sey olacak mi korkusuna kapiliyorum.dis gebelik durumunda cok acillesen ornek okudum duydum.Ne kadar panik yapsakda her sey olacagina varacak.Aynen öyle canım tekrardan aynı olayı yasama korkusu oluşur kesin hatta simdiden cocuk fikrinden sogudum şu psikolojiyle.tekrarlama olasiligina karşılık dr um da direk tüp diyor.aminnn.bir müddet senin mete'yi severiz varsın benimki de canı ne zaman isterse o zaman gelsin.yok öyle düşünüp korkutma kendini...teyzemin hiç farkedilmemişti ama senin çabuk farkedildi o yüzden doktorun senin o hale gelmene izin vermez bitanem...bi de şu var ne yazık ki dış gebelik tekrarlayan bi durumdur...teyzem bi dış gebelik geçirdikten sonra ikincisi de dış oldu...o yüzden tüp bebeği tercih etmeni anlarım...Rabbim önce sağlık versin sonrada gönlünün muradını versin canım benim
kuzu tetanozu dün doktoruma sordum 20 den sonra dediGünaydın güzel hatunlaar, günümüz güzel olsun inşallah. Gobusler büyümüş @betiboop severim o miniklerin olduğu gobusleriiii. Gecen hafta hic bisi belli değil diyorum ne ara şişmeye başladık :)
Kızlar tetanozu kaçıncı haftada oldunuz ya da olacaksınız?
Agrim yok cok şükür ama degerim (beta)dusmek yerine yukseliyor canim.kanamam da hafif hafif var cok degil damla damla.tek tesellim dr kont olmam.ister istemez tedirginlik oluyor.yarin ins düşmeye baslar beta.Neden öyle diyosun cnm.Kanaman falan varmı ağrı yada
nescafe cııııssssssssssssssKızlar ben bi kaç gündür cok sık acikiyorum, sıksık bisiler yiyesim geliyor görmemiş gibi canım herşeyi istiyor. Ama bi seferde çok yiyemiyorum hep az az. Bide canım çok fena nescafe istiyor yaaa azcik icsem mi acabaay ben noliciiim yarim dünya oliciiim bu gidişle
canım hoşgeldin...bu sorunu yaşayanlar görünce cevaplarlar sorunu...umarım sende bi an önce kavuşursun miniğinekızlar hepınıze hayırlı gunler olsun.nassınız.bnde pko war.adet sorunu yasıyorum..suanda glıfor kullanıyorum.benım gıbı olan warmıydı ıcınızde???
canım hoşgeldin...bu sorunu yaşayanlar görünce cevaplarlar sorunu...umarım sende bi an önce kavuşursun miniğine
Hayırlısı olsun canım.Değerin yükselişe devam etmesi normalmi acabaki bu durumda bilemiyorum belki vücut hala kendini hamile zannediyordur o yüzden devam ediyordur.Bende kürtajdan sonra gögüslerim ağrı ve şişmeye devam etmişti sonra kendi kendine normale dönmüştü birsüre sonra.tez zamanda bu belirsizlikten kurtulursun inşaallah canım aklım sende dualarım seninle.Agrim yok cok şükür ama degerim (beta)dusmek yerine yukseliyor canim.kanamam da hafif hafif var cok degil damla damla.tek tesellim dr kont olmam.ister istemez tedirginlik oluyor.yarin ins düşmeye baslar beta.
Psikolojinin şuan iyi olması beklenemez zaten sonuçta sağlığınla uğraşıyorsun ve böyle korkularının olması bebek fikrinden soğuman çok normal ama şu sıkıntın bitsin kendine biraz zaman tanı ondan sonra çok daha iyi olacak serinkanlı düşüneceksinn canımın içi...hem belki tüp yaparsan iki tane miniğin olur biri mete olur biri de kız olurIster istemez her an bir sey olacak mi korkusuna kapiliyorum.dis gebelik durumunda cok acillesen ornek okudum duydum.Ne kadar panik yapsakda her sey olacagina varacak.Aynen öyle canım tekrardan aynı olayı yasama korkusu oluşur kesin hatta simdiden cocuk fikrinden sogudum şu psikolojiyle.tekrarlama olasiligina karşılık dr um da direk tüp diyor.aminnn.bir müddet senin mete'yi severiz varsın benimki de canı ne zaman isterse o zaman gelsin.
Bizim topikte pcos lu olup hamile kalan vardı diye hatırlıyorum mutlaka onlarda söylerler kuzumçok saol cnm benım..ınan benımle aynı durumda olup hamıle olanlar warsa çok moral olacak bana
Bizim topikte pcos lu olup hamile kalan vardı diye hatırlıyorum mutlaka onlarda söylerler kuzum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?