Bu saatlerde pek yoğun olmaz burası akşam yine bak canım görürlerse mutlaka cevaplarlarbeklıyorum cnm
Bu saatlerde pek yoğun olmaz burası akşam yine bak canım görürlerse mutlaka cevaplarlar
Rica ederim kuzum aklına takılan başka şeyler olursa sorabilirsin burada... Evet bi oğlum olacak inşallah...Ben de 13 ay bekledim öyle oldu Rabbim nasip etti geç olsun güç olmasın herşey zamanı gelince oluveriyortmm tatlım ılgıne cok mersi..sende hamılesın sanırım ne kadar gusellllll
Düşmesi benim icin hayırlı olan canım.düşmeye baslarsa sevindirici bir olay olacak.senin minikte hayirlisiyla güzelce sagliklica büyüsün insallah.bende her zaman buralarda olacağım.Allah razi olsun canim dualarinizda oldugumu bilmek cok guc vericiHayırlısı olsun canım.Değerin yükselişe devam etmesi normalmi acabaki bu durumda bilemiyorum belki vücut hala kendini hamile zannediyordur o yüzden devam ediyordur.Bende kürtajdan sonra gögüslerim ağrı ve şişmeye devam etmişti sonra kendi kendine normale dönmüştü birsüre sonra.tez zamanda bu belirsizlikten kurtulursun inşaallah canım aklım sende dualarım seninle.
Aminnnn canim benim aminnnn vallahi burda olmak neden rahatlatiyor çünkü beni gercekten anlayan sizler varsiniz.dedigin gibi bu durumi atlatinca biraz kafami toparlar sonra oluruna bakarim.dedigin gibi bakarsin tüple ikisini aradan cikaririz.Psikolojinin şuan iyi olması beklenemez zaten sonuçta sağlığınla uğraşıyorsun ve böyle korkularının olması bebek fikrinden soğuman çok normal ama şu sıkıntın bitsin kendine biraz zaman tanı ondan sonra çok daha iyi olacak serinkanlı düşüneceksinn canımın içi...hem belki tüp yaparsan iki tane miniğin olur biri mete olur biri de kız olurRabbim tez zamanda bu sıkıntılı dönemi atlatmayı nasip etsin bitanem bu da senin sınavın ve sen sabrınla vereceksin bu sınavı...
İnşallah canım arkadaşım sen içini ferah tut duanı et güçlü olmaya çalış bizde dua ediyoruz sana...Hayaller gerçekleşmek içindir...Topiğin ikinci ikiz annesi neden sen olmayasın kiDüşmesi benim icin hayırlı olan canım.düşmeye baslarsa sevindirici bir olay olacak.senin minikte hayirlisiyla güzelce sagliklica büyüsün insallah.bende her zaman buralarda olacağım.Allah razi olsun canim dualarinizda oldugumu bilmek cok guc verici
Aminnnn canim benim aminnnn vallahi burda olmak neden rahatlatiyor çünkü beni gercekten anlayan sizler varsiniz.dedigin gibi bu durumi atlatinca biraz kafami toparlar sonra oluruna bakarim.dedigin gibi bakarsin tüple ikisini aradan cikaririz.
Rica ederim kuzum aklına takılan başka şeyler olursa sorabilirsin burada... Evet bi oğlum olacak inşallah...Ben de 13 ay bekledim öyle oldu Rabbim nasip etti geç olsun güç olmasın herşey zamanı gelince oluveriyor
maşallah mete yeDün bizim kontrolümüz vardı kızlar...Oğlumun boyu 15 cm kilosuda 173 gr mış...Doktor magnezyum verdi mutlaka iç erken doğumdan korur dedi emir telakki ettim bende...bugün aldım soğuk suya atıp eritip içtim portakal kayısı aromalıymış gayet güzel gitti... 3 lü test için kan verdik...Ayrıntılı ultrason tarihimizi de aldık 7 eylüle(çok pahalıymış yahu)... tetanozu sordum 5. aydan sonra yaptırabilirsin eğer istersen dedi... bi de çok önemli bi nokta olan kök hücre işini sorduk bilgi aldık sizinde aklınızda olsun bu kök hücre işi... Bide dedim benim vajinaya vuran ağrım oluyo zaman zaman...onunda sebebi rahmin büyümesiymiş...
Bizden haberler böyle canlar...testler, ölçümler.....
İnşallah canım. Evet adetlerim düzenli yumurtlamada sorun yok yaşımız genç benimde eşiminde. Sigara içkide yok. Ama hipotiroid hipoglisemi var bende ama çok şükür zayıfım o hastalıklara rağmen. Bugün tahlil yaptırdım düşmüş ploraktin doktor çok güzel dedi ilacı bıraktırdı 1-2 ay yükselmez dedi. Bu ay eşiminde test yaptırmasını istedim oda yaptırıcak. Ben onca tahlil muane uğraşıyorum bi onada bakılsın daha iyi olur dedi doktorumda. 2 ay oldu bizim daha yeni ama sabırsızım ben biraz. Bu ay yumurta takibi yaptırıcam büyümesini falan merak ediyorum. Doktorum eğer büyümüyorsa öbür ay ilaca başlarız dedi. Ya bide bu ara çevremde herkes hamile şaka gibi yaa kedi gibi doğuruyo millet :) inşallah doğal yollarla olur tek isteğim o. Allah isteyen herkesi bu yolda çok uğraştırmasın.canım hoşgeldin...dilerim hiçbi tedaviye gerek kalmadan hamile kalırsın... ilacı düzenli kullanırsan düşer... bide yanlış anlamazsan naçizane tavsiyem (anladığım kadarıyla çok olmadı çocuk isteyeli) senin yumurtlamada ve eşinin spermlerinde sorun yoksa bence tedaviye hemen başlama çok erken...bu konuda stres yaptığın için de hormonlarını yükseltiyor olman çok olası...Ben 8 ayda kavuştum miniğime ama benden daha uzun bekleyenler oldu...doğal yollarla olmasını bekle bana sorarsan...en azında 8-9 ay akışına bırak...tabi karar senin ben topikteki tecrübelerime dayanarak konuşuyorum...Çok bekletmez dilerim miniğin
bu haftalardan itibaren haftada bir balık yememiz gerekiyomus kim yiyecek acaba@betiboop bende yiyorum aslında ama kahveden çok korkuttulardi beni hain cenesi düşükler içtim rahatladim valla. Sütü gün içinde yudum yudum iç canım bende çok icemiyorum yoğurda verdim kendimi. Oda market yoğurdu ya neyse.
Hareketlenmeler ne durumda bizimki artik bayaa bayaa hareketli bu sabah sağ tarafında bi sertlik oldu dokundum semsert bi şişlik kafayı dayandı herhalde sevdim sevdim kaçtı
@elf21 ya bi bebis gecedrn sabaha uyanık 3saat napar anlat bize Allah askina nasıl dayanıyorlar yaa
Amin kuzum...Ben ameliyatlıydım evlenmeden 2 ay önce sağ yumurtalıktan 6 cm lik bi çikolata kisti ameliyatı oldum açık ameliyattı... doktorum yumurtalığıma zarar vermedi işini iyi yaptı...11 ay korundum doğum kontrol hapıyla...bıraktıktan sonra hemen olur sanıyorudum ama 13 ay bekledim arada 3 ay folikül kisti yüzünden tekrar hap kullandım...en son devlette bi doktora gittiğimde normal yoldan çocuğum olmayacağını muhtemelen tüpümün tıkalı olduğunu ve çikolata kisti yüzünden dokularımın zarar görmüş olabileceğini söyledi tabi moral çöktü bende...o sırada formasyonu kazanınca Ankaraya gittim 4 ay evimden uzak kalacaktım gelincede tedaviye başlayacaktım ama nisanda ara tatilde eve geldim gittim o sırada hamile kalmışım...tedaviye gerek kalmadı aslında hiçbir sorunumun olmadığını anladım...13 ay boyunca ateş ölçmeler ovulasyon testi kullanmalar falan o kadar çok takmıştım ki ama ne zaman bu ankara işi çıktı kafadan silindi bebek hop diye oldu...uzun anlattım birazevet cnm haklısım Rabbim ne zaman ol derse öyle olacak..senın bı sorunun war mıydı?ıns kazasız belasız alırsın kucagına oglunu
Amin kuzum...Ben ameliyatlıydım evlenmeden 2 ay önce sağ yumurtalıktan 6 cm lik bi çikolata kisti ameliyatı oldum açık ameliyattı... doktorum yumurtalığıma zarar vermedi işini iyi yaptı...11 ay korundum doğum kontrol hapıyla...bıraktıktan sonra hemen olur sanıyorudum ama 13 ay bekledim arada 3 ay folikül kisti yüzünden tekrar hap kullandım...en son devlette bi doktora gittiğimde normal yoldan çocuğum olmayacağını muhtemelen tüpümün tıkalı olduğunu ve çikolata kisti yüzünden dokularımın zarar görmüş olabileceğini söyledi tabi moral çöktü bende...o sırada formasyonu kazanınca Ankaraya gittim 4 ay evimden uzak kalacaktım gelincede tedaviye başlayacaktım ama nisanda ara tatilde eve geldim gittim o sırada hamile kalmışım...tedaviye gerek kalmadı aslında hiçbir sorunumun olmadığını anladım...13 ay boyunca ateş ölçmeler ovulasyon testi kullanmalar falan o kadar çok takmıştım ki ama ne zaman bu ankara işi çıktı kafadan silindi bebek hop diye oldu...uzun anlattım birazama sende kafanı rahat tut zamanı gelince hiçbirşey engel olamıyor sıpaların gelmesine...bizim topikte hemen herkes bebek sahibi olmadan önce türlü sıkıntılarla boğuştu ve nihayet çoğumuz mutlu sona ulaştık...Eminim senin sıpanda zamanı gelince annesine sürpriz yapacak
bacım sen bu doktoru değiştirsene öyle sus pus adam mı olur yaw benim doktor bak bu başı bak bu bacağı diyo suyundan tut kalp ritmine kadar her konuda bilgilendiriyo...vitaminlerle ilgili bilgilendiriyo hatta ben dedim bu magnezyumun tadı kötüdür hergün içmesem dedim olmaz öyle şey içeceksin dedi tadını sevmezsen meyvesuyuna kat ama iç dedi...hatta cinsiyetle ilgili eski bi hastasının hikayesini anlattı oturduk güldükk hep birliktemaşallah mete yeboyunu kiliosunu söylemesi ne güzel bizimki allah a emanet bana magnezyum falan da vermedi bu dr ne umursamaz adam yahu vitamini de bıraktım.. canım ne kadar istediler detaylıya ben 88 vercem pazartesi günü benimkisi
hoşgeldin elisaaaaaaaaaaaaaammm
eşin yaptırsın tabi bende eşime yaptırmıştım erkenden ki varsa bi sorun boşuna uğraşmayalım tedavi olalım demiştim...yumurtalıklarında da bi sorun çıkmazsa bence biraz akışına bırak emin ol doğal yolla hamile kalmak daha iyi...öbür türlü hiçbi sorunun yokken ilaç işine girersen dengeni bozarsın...sonuçta hormon yüklüyor o ilaçlar... ayrıca o etrafındaki herkesin hamile olması olayı sanırım hamile kalmak isteyen herkesin o süreçte hissettiği bi durumİnşallah canım. Evet adetlerim düzenli yumurtlamada sorun yok yaşımız genç benimde eşiminde. Sigara içkide yok. Ama hipotiroid hipoglisemi var bende ama çok şükür zayıfım o hastalıklara rağmen. Bugün tahlil yaptırdım düşmüş ploraktin doktor çok güzel dedi ilacı bıraktırdı 1-2 ay yükselmez dedi. Bu ay eşiminde test yaptırmasını istedim oda yaptırıcak. Ben onca tahlil muane uğraşıyorum bi onada bakılsın daha iyi olur dedi doktorumda. 2 ay oldu bizim daha yeni ama sabırsızım ben biraz. Bu ay yumurta takibi yaptırıcam büyümesini falan merak ediyorum. Doktorum eğer büyümüyorsa öbür ay ilaca başlarız dedi. Ya bide bu ara çevremde herkes hamile şaka gibi yaa kedi gibi doğuruyo millet :) inşallah doğal yollarla olur tek isteğim o. Allah isteyen herkesi bu yolda çok uğraştırmasın.
canım benim çok çok geçmiş olsun...aşılmayacak bi durum değil normal olmasa bile aşılama olur tüpe gideceğini düşünmüyorum tabi hız artarsa çok daha sağlam olur...eşin bol bol meyve yesin kuzum keçiboynuzu yesin...ilaç verilmiştir mutlaka onları da düzenli kullansın mutlaka bi düzelme olur o zamanda gecikmeden aşılama yaptırırsınız ki dilerim gerek kalmaz...varikosel yüzünden de böyle olabilir ama benim eşimde de hafif varikosel vardı yine de olumsuz etki etmedi spermlerine...siz yine de bikaç doktor önerisi alarak varikosel ameliyatı düşünün bi tek doktorun demesiyle acele etmeyin bitanem...güzel haberlerini alıcaz inşallah seni de 2016 annesi yapıcaz evellallah
pcos ile folikül kisti aynı değil diye biliyorum ben kuzum...fol. kisti her kadında hemen her yıl bi kez olabilecek bi durummuş ve zaten tek adetle atılıyo... pcos yumurtalığın bolca kist üretmesinden kaynaklı ve bu her ay tekrarlıyor... o düşündüklerin varya hepsi bebeğin geldiğinde hatırlayıp güleceğin birer anı olacak... bende eşime ya olmazsa diyordum şimdi ne kadar komikmişim ne kadar sabırsızmışım diyorum.... bu arada annemin alt komşusu pcos luydu üstelik hem tiroidi hemde pcos tan dolayı kilo problemi vardı...1 yıl tedavi gördü ve hamile kaldı şimdi 3 yaşında bi oğlu var...bu da sana güzel bi örnek oolsun kuzumagzın bal yesın cnm benım...inşallah annesını bekletmez çok...bnde de folıkul kıstı war ıste cnm.pko demek bu demek ya zaten..takıyorum ne yalan solıyım.bazen kendımle knusuyorum ya hıc olmazsa dıyorum.o an kafayı yıcek gıbı oluyombnde ovı testı yptım ama hıc cıft czgı goremedım hemde hıc
canım bu adam çok ünlü birisi, ankara tıp ta hoca prof, hastane içinde özeli var her muayeneye 112 tl veriyoruz.bakışından güven veriyo o tür birisi, bahsettiğim ürolog eniştem yani ablamın eşinin hocası ve iki bebeğini de ona emanet eetiler ikisi de doğdu sağlıcakla.. o vesile ile gidiyoruz bu daha bizim torpilli halimiz tanıyo diye ,diğerlerine nasıl bilmiyorumbacım sen bu doktoru değiştirsene öyle sus pus adam mı olur yaw benim doktor bak bu başı bak bu bacağı diyo suyundan tut kalp ritmine kadar her konuda bilgilendiriyo...vitaminlerle ilgili bilgilendiriyo hatta ben dedim bu magnezyumun tadı kötüdür hergün içmesem dedim olmaz öyle şey içeceksin dedi tadını sevmezsen meyvesuyuna kat ama iç dedi...hatta cinsiyetle ilgili eski bi hastasının hikayesini anlattı oturduk güldükk hep birliktevalla sen değiştir o doktoru...detaylıya 210 verdik bacım yarısını dün ödedik kalanını da ultrason günü vericez...40 dk izleyecekmişiz sıpamı...sen magnezyum iste doktorundan çünkü bana devlette gittiğim doktorumda magnezyum yazmıştı o zaman almamıştım ama kendi doktorumda yazınca anladım mecbur olduğumu...bide tetanoz vaktin gelmiş haftaya falan git vurul aşını bende 20 yi geçireyim vurulucam... bi de sizden 3 lü istemedi mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?