Beraber Anne Olma Yolunda

CİNSİYET TABLOMUZ

DOĞAN MELEKLER
Sırrıeyvan---------->Kız----------DOĞDU-------
Esra51-------------->Kız-----------DOĞDU ------
Larsson------------>Erkek --------DOĞDU ------
Meemure ----------> Kız ----------DOĞDU-------
Meleğim ----------> Erkek --------DOĞDU-------
Hanfendi ---------> Kız -----------DOĞDU -------
Sebebiumut ------> Erkek
--------DOĞDU--------
Hilal ---------------> Erkek -------DOĞDU -------
Wuslt --------------> Kız ----------DOĞDU--------
Elifbade -----------> Kız -----------DOĞDU--------
Abcdefcd----------->Erkek-Kız-DOĞDU--------

BEKLENEN MELEKLER
Zehsel -------------> Erkek
Nenuya ------------> Erkek
Ysmn1096 -------->Kız
Nesnesly ---------->Erkek
Tubaomur01 ----->Erkek
Afrodit26 --------->Erkek
Bebeem ------------>Erkek
Yarenim99 -------->Kız
Lovely35 ----------->Kız

Kaygılı ------------->Erkek
Okosale ------------>Kız
Zzzzynpppp--------> Erkek
Maysu--------------->Kız
Sweet42 -------------> Kız

Maleficent_bs ------> Erkek
Betiboop -------------> Erkek
Lulus_k --------------> Erkek
Mogami --------------> Erkek
Blummm ------------>

tmm tatlım ılgıne cok mersi..sende hamılesın sanırım ne kadar gusellllll
Rica ederim kuzum aklına takılan başka şeyler olursa sorabilirsin burada... Evet bi oğlum olacak inşallah...Ben de 13 ay bekledim öyle oldu Rabbim nasip etti geç olsun güç olmasın herşey zamanı gelince oluveriyor

Hyb77 -------------------> 24 Temmuz ------> 10. Deneme -------> HAMİŞ

AĞUSTOS BAT

Pesettim342 -----------> 1 Ağustos --------> 33.Deneme ------->
Eminebi ----------------> 4 Ağustos --------> 12.Deneme

Jasmine53 -------------> 10 Ağustos -------> 21.Deneme
Arsinli ------------------> 10 Ağustos -------> 16.Deneme
Friendly8584 ---------> 13 Ağustos --------> 16.Deneme

EYLÜL BAT

Pesettim342 -----------> 1 Eylül --------> 34.Deneme

Kızlar listeyi sürekli paylaşacağım eklenmek isterseniz bana ulaşın
Arkadaşlar sonuçlarınızı da yazmayı ihmal etmeyin lütfen

Düşmesi benim icin hayırlı olan canım.düşmeye baslarsa sevindirici bir olay olacak.senin minikte hayirlisiyla güzelce sagliklica büyüsün insallah.bende her zaman buralarda olacağım.Allah razi olsun canim dualarinizda oldugumu bilmek cok guc verici
Aminnnn canim benim aminnnn vallahi burda olmak neden rahatlatiyor çünkü beni gercekten anlayan sizler varsiniz.dedigin gibi bu durumi atlatinca biraz kafami toparlar sonra oluruna bakarim.dedigin gibi bakarsin tüple ikisini aradan cikaririz.

Dün bizim kontrolümüz vardı kızlar...Oğlumun boyu 15 cm kilosuda 173 gr mış...Doktor magnezyum verdi mutlaka iç erken doğumdan korur dedi emir telakki ettim bende...bugün aldım soğuk suya atıp eritip içtim portakal kayısı aromalıymış gayet güzel gitti... 3 lü test için kan verdik...Ayrıntılı ultrason tarihimizi de aldık 7 eylüle(çok pahalıymış yahu)... tetanozu sordum 5. aydan sonra yaptırabilirsin eğer istersen dedi... bi de çok önemli bi nokta olan kök hücre işini sorduk bilgi aldık sizinde aklınızda olsun bu kök hücre işi... Bide dedim benim vajinaya vuran ağrım oluyo zaman zaman...onunda sebebi rahmin büyümesiymiş...

Bizden haberler böyle canlar...testler, ölçümler.....

İnşallah canım arkadaşım sen içini ferah tut duanı et güçlü olmaya çalış bizde dua ediyoruz sana...Hayaller gerçekleşmek içindir...Topiğin ikinci ikiz annesi neden sen olmayasın ki

evet cnm haklısım Rabbim ne zaman ol derse öyle olacak..senın bı sorunun war mıydı?ıns kazasız belasız alırsın kucagına oglunu

maşallah mete ye boyunu kiliosunu söylemesi ne güzel bizimki allah a emanet bana magnezyum falan da vermedi bu dr ne umursamaz adam yahu vitamini de bıraktım.. canım ne kadar istediler detaylıya ben 88 vercem pazartesi günü benimkisi

İnşallah canım. Evet adetlerim düzenli yumurtlamada sorun yok yaşımız genç benimde eşiminde. Sigara içkide yok. Ama hipotiroid hipoglisemi var bende ama çok şükür zayıfım o hastalıklara rağmen. Bugün tahlil yaptırdım düşmüş ploraktin doktor çok güzel dedi ilacı bıraktırdı 1-2 ay yükselmez dedi. Bu ay eşiminde test yaptırmasını istedim oda yaptırıcak. Ben onca tahlil muane uğraşıyorum bi onada bakılsın daha iyi olur dedi doktorumda. 2 ay oldu bizim daha yeni ama sabırsızım ben biraz. Bu ay yumurta takibi yaptırıcam büyümesini falan merak ediyorum. Doktorum eğer büyümüyorsa öbür ay ilaca başlarız dedi. Ya bide bu ara çevremde herkes hamile şaka gibi yaa kedi gibi doğuruyo millet :) inşallah doğal yollarla olur tek isteğim o. Allah isteyen herkesi bu yolda çok uğraştırmasın.

bu haftalardan itibaren haftada bir balık yememiz gerekiyomus kim yiyecek acaba sıcak havalar doğru düzgün yenmiyo ki yememiz gerekenleri yieylim.. canım benimki hala gaz gibi gezen bi hareketlilik var öyle dışardan hissedilecek bise yok ama sertleşme bende de oluyo bianda taş kesiliyo karnım napıyosa içerde :)

evet cnm haklısım Rabbim ne zaman ol derse öyle olacak..senın bı sorunun war mıydı?ıns kazasız belasız alırsın kucagına oglunu
Amin kuzum...Ben ameliyatlıydım evlenmeden 2 ay önce sağ yumurtalıktan 6 cm lik bi çikolata kisti ameliyatı oldum açık ameliyattı... doktorum yumurtalığıma zarar vermedi işini iyi yaptı...11 ay korundum doğum kontrol hapıyla...bıraktıktan sonra hemen olur sanıyorudum ama 13 ay bekledim arada 3 ay folikül kisti yüzünden tekrar hap kullandım...en son devlette bi doktora gittiğimde normal yoldan çocuğum olmayacağını muhtemelen tüpümün tıkalı olduğunu ve çikolata kisti yüzünden dokularımın zarar görmüş olabileceğini söyledi tabi moral çöktü bende...o sırada formasyonu kazanınca Ankaraya gittim 4 ay evimden uzak kalacaktım gelincede tedaviye başlayacaktım ama nisanda ara tatilde eve geldim gittim o sırada hamile kalmışım...tedaviye gerek kalmadı aslında hiçbir sorunumun olmadığını anladım...13 ay boyunca ateş ölçmeler ovulasyon testi kullanmalar falan o kadar çok takmıştım ki ama ne zaman bu ankara işi çıktı kafadan silindi bebek hop diye oldu...uzun anlattım biraz ama sende kafanı rahat tut zamanı gelince hiçbirşey engel olamıyor sıpaların gelmesine...bizim topikte hemen herkes bebek sahibi olmadan önce türlü sıkıntılarla boğuştu ve nihayet çoğumuz mutlu sona ulaştık...Eminim senin sıpanda zamanı gelince annesine sürpriz yapacak

agzın bal yesın cnm benım...inşallah annesını bekletmez çok...bnde de folıkul kıstı war ıste cnm.pko demek bu demek ya zaten..takıyorum ne yalan solıyım.bazen kendımle knusuyorum ya hıc olmazsa dıyorum.o an kafayı yıcek gıbı oluyom bnde ovı testı yptım ama hıc cıft czgı goremedım hemde hıc

bacım sen bu doktoru değiştirsene öyle sus pus adam mı olur yaw benim doktor bak bu başı bak bu bacağı diyo suyundan tut kalp ritmine kadar her konuda bilgilendiriyo...vitaminlerle ilgili bilgilendiriyo hatta ben dedim bu magnezyumun tadı kötüdür hergün içmesem dedim olmaz öyle şey içeceksin dedi tadını sevmezsen meyvesuyuna kat ama iç dedi...hatta cinsiyetle ilgili eski bi hastasının hikayesini anlattı oturduk güldükk hep birlikte valla sen değiştir o doktoru...detaylıya 210 verdik bacım yarısını dün ödedik kalanını da ultrason günü vericez...40 dk izleyecekmişiz sıpamı...sen magnezyum iste doktorundan çünkü bana devlette gittiğim doktorumda magnezyum yazmıştı o zaman almamıştım ama kendi doktorumda yazınca anladım mecbur olduğumu...bide tetanoz vaktin gelmiş haftaya falan git vurul aşını bende 20 yi geçireyim vurulucam... bi de sizden 3 lü istemedi mi

eşin yaptırsın tabi bende eşime yaptırmıştım erkenden ki varsa bi sorun boşuna uğraşmayalım tedavi olalım demiştim...yumurtalıklarında da bi sorun çıkmazsa bence biraz akışına bırak emin ol doğal yolla hamile kalmak daha iyi...öbür türlü hiçbi sorunun yokken ilaç işine girersen dengeni bozarsın...sonuçta hormon yüklüyor o ilaçlar... ayrıca o etrafındaki herkesin hamile olması olayı sanırım hamile kalmak isteyen herkesin o süreçte hissettiği bi durum ben ve burdaki bi çok arkadaşımın bu olaydan şikayetçi olduğu günler dün gibi daha bi kere bebek istemeye gör sana inat sanki herkes hamile kalıyomuş gibi olur emin ol çok normal bi durum yaşıyorsun

Canım çok teşekkür ederim inşallah 2016 annelerıne yetısırım canım esım henuz ürolojiye gitmedi yeni iş başı yaptığı için izin sıkıntısı var ve esımle haftada bır kere gorusuyoruz ıl dısında calısıyor hafta sonu gelecek konuyu masaya yatıracagız yuz yuze konusacagız benım dr um varkısoel olabılır dedı ama henuz urolojıye gıtmedıgı ıcın kesın sorun ne onuda bılmıyoruz cok ıyı bır dr var ona gıdecegız canım guvenıyorum dr amelıyata kalırsa ısımız onda kararsızım kımısı faydası oldugunu kımısı olmadıgını soyluyor proxed kullananlarda kımısı faydalı oldugunu kımısı degısık yapmadıgını kımısı olan degerlerı dusurdugunu soyluyor benım suankı dusuncem eger benım ve esımın dr u suan esım tedavı gormeden asılamada tutma ıhtımalını onaylarlarsa esım tedavı gormeden ılk ay asılama denemek eger tutmazsa esım öyle tedavıye baslasın dıyorum sen nasıl fıkır verırsın canım

pcos ile folikül kisti aynı değil diye biliyorum ben kuzum...fol. kisti her kadında hemen her yıl bi kez olabilecek bi durummuş ve zaten tek adetle atılıyo... pcos yumurtalığın bolca kist üretmesinden kaynaklı ve bu her ay tekrarlıyor... o düşündüklerin varya hepsi bebeğin geldiğinde hatırlayıp güleceğin birer anı olacak... bende eşime ya olmazsa diyordum şimdi ne kadar komikmişim ne kadar sabırsızmışım diyorum.... bu arada annemin alt komşusu pcos luydu üstelik hem tiroidi hemde pcos tan dolayı kilo problemi vardı...1 yıl tedavi gördü ve hamile kaldı şimdi 3 yaşında bi oğlu var...bu da sana güzel bi örnek oolsun kuzum

canım bu adam çok ünlü birisi, ankara tıp ta hoca prof, hastane içinde özeli var her muayeneye 112 tl veriyoruz.bakışından güven veriyo o tür birisi, bahsettiğim ürolog eniştem yani ablamın eşinin hocası ve iki bebeğini de ona emanet eetiler ikisi de doğdu sağlıcakla.. o vesile ile gidiyoruz bu daha bizim torpilli halimiz tanıyo diye ,diğerlerine nasıl bilmiyorum
velhasılı bi memorial maceram oldu hatırlar mısın bilmem bi bayan prof a gittik 300 tl muayenesi, para bi yana gözüm yemed,i kadını çok da konuştu açıkladı ama güven vermedi.. derken bu hocada karar kıldık.. evet güveniyorum sonuna kadar ama be adam azcık da bi sohbet muhabbet iki kelam etse.. hadi ben neyse de benimki artık sıkıldı bişeler duymak istiyorum diye ablama diyorum sen beklemiyo muydun bi açıklama bişe, yok diyo ne açıklayacak bi sorun olsa zaten söyler şükret sorunun yok diyo buyur burdan yak :)) durum bu mogi kafamızda deli sorularla detaylıyı bekliyoruz her an bi u dönüşü yapabililirz bilmiyorum ben de

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…