Canım teşekkür ederim amin inşallah..Hoşbuldum canım nasılsın tebrik ederim seni Rabbim sağ salim kucağına almayı nasip etsin :)
Canım çok teşekkür ederim inşallah 2016 annelerıne yetısırım canım esım henuz ürolojiye gitmedi yeni iş başı yaptığı için izin sıkıntısı var ve esımle haftada bır kere gorusuyoruz ıl dısında calısıyor hafta sonu gelecek konuyu masaya yatıracagız yuz yuze konusacagız benım dr um varkısoel olabılır dedı ama henuz urolojıye gıtmedıgı ıcın kesın sorun ne onuda bılmıyoruz cok ıyı bır dr var ona gıdecegız canım guvenıyorum dr amelıyata kalırsa ısımız onda kararsızım kımısı faydası oldugunu kımısı olmadıgını soyluyor proxed kullananlarda kımısı faydalı oldugunu kımısı degısık yapmadıgını kımısı olan degerlerı dusurdugunu soyluyor benım suankı dusuncem eger benım ve esımın dr u suan esım tedavı gormeden asılamada tutma ıhtımalını onaylarlarsa esım tedavı gormeden ılk ay asılama denemek eger tutmazsa esım öyle tedavıye baslasın dıyorum sen nasıl fıkır verırsın canım
bu prof. ların huyu bu galiba tenezzül bile etmiyorlar konuşmaya gerçi hepsi bir olmuyo ama...yavrum bu kaan kacatepe ankarada değil mi ona gitsen ya... konuşmayan doktoru napıyım bencanım bu adam çok ünlü birisi, ankara tıp ta hoca prof, hastane içinde özeli var her muayeneye 112 tl veriyoruz.bakışından güven veriyo o tür birisi, bahsettiğim ürolog eniştem yani ablamın eşinin hocası ve iki bebeğini de ona emanet eetiler ikisi de doğdu sağlıcakla.. o vesile ile gidiyoruz bu daha bizim torpilli halimiz tanıyo diye ,diğerlerine nasıl bilmiyorum
velhasılı bi memorial maceram oldu hatırlar mısın bilmem bi bayan prof a gittik 300 tl muayenesi, para bi yana gözüm yemed,i kadını çok da konuştu açıkladı ama güven vermedi.. derken bu hocada karar kıldık.. evet güveniyorum sonuna kadar ama be adam azcık da bi sohbet muhabbet iki kelam etse.. hadi ben neyse de benimki artık sıkıldı bişeler duymak istiyorum diyeablama diyorum sen beklemiyo muydun bi açıklama bişe, yok diyo ne açıklayacak bi sorun olsa zaten söyler şükret sorunun yok diyo buyur burdan yak :)) durum bu mogi kafamızda deli sorularla detaylıyı bekliyoruz her an bi u dönüşü yapabililirz bilmiyorum ben de
Sorma yaa üst üste kaç tane haber aldım hepsi yakın çevre en sonuncusunda yuh artık dedim sevinemedim ne yalan söyliyim sinir oldum eşim stres yapma üzme kendini diyo devamlı sağolsun tam destek :) bende öyle düşündüm oda test yaptırsın bişey varsa boşa uğraşmayalım. Doktor bi sorun çıkarsa direk aşılama yaparız dedi. İnşallah çıkmaz.. Şu an bi tedavi olmıycak zaten sadece yumurtaların büyümesine çatlamasına bakılacak canım. Yoksa benimde istediğim tabiki doğal yol. Kim uğraşmak ister ki :)eşin yaptırsın tabi bende eşime yaptırmıştım erkenden ki varsa bi sorun boşuna uğraşmayalım tedavi olalım demiştim...yumurtalıklarında da bi sorun çıkmazsa bence biraz akışına bırak emin ol doğal yolla hamile kalmak daha iyi...öbür türlü hiçbi sorunun yokken ilaç işine girersen dengeni bozarsın...sonuçta hormon yüklüyor o ilaçlar... ayrıca o etrafındaki herkesin hamile olması olayı sanırım hamile kalmak isteyen herkesin o süreçte hissettiği bi durumben ve burdaki bi çok arkadaşımın bu olaydan şikayetçi olduğu günler dün gibi daha bi kere bebek istemeye gör sana inat sanki herkes hamile kalıyomuş gibi olur emin ol çok normal bi durum yaşıyorsun
ankarada mı bilmiyorum ki reklamlarını falan biliyorum onun da , işte yolun yarısında öyle demeye başladık biz de daha ilerki zamanlarda telkine ihtiyacımız olacak napacaz diye.. benim medical parkta bi dr vardı adam uzman ama on numara bi adam o bile olur yani.. hayırlısı bacım iyi olsunlar da buluruz konuşkan bi doktor inşallahbu prof. ların huyu bu galiba tenezzül bile etmiyorlar konuşmaya gerçi hepsi bir olmuyo ama...yavrum bu kaan kacatepe ankarada değil mi ona gitsen ya... konuşmayan doktoru napıyım ben
kız bu kaan kocatepe istanbuldaymış da uzman sadece benim herif gitmez ona prof olacak bizimkinebu prof. ların huyu bu galiba tenezzül bile etmiyorlar konuşmaya gerçi hepsi bir olmuyo ama...yavrum bu kaan kacatepe ankarada değil mi ona gitsen ya... konuşmayan doktoru napıyım ben
Bak bi gün gelecek sen hamile olacaksın ve birileri de senin hamileliğine imrenecek ama Allah kimseyi imrendirtmesin kimseyi çok bekletmesin...sende de bi sorun çıkmaz bence adetlerin düzenliymiş bak... şu kontrollerden geç ondan sonra bekle bakalım minik sıpan ne zaman teşrif edecek...en az 8 ay ver kendine baktın olmuyo o zaman takip olayına başlarsın ki bence düzenli ilişki ve yum zamanına dikkat ederek 8 aya kalmadan hamile kalırsın kuzumSorma yaa üst üste kaç tane haber aldım hepsi yakın çevre en sonuncusunda yuh artık dedim sevinemedim ne yalan söyliyim sinir oldum eşim stres yapma üzme kendini diyo devamlı sağolsun tam destek :) bende öyle düşündüm oda test yaptırsın bişey varsa boşa uğraşmayalım. Doktor bi sorun çıkarsa direk aşılama yaparız dedi. İnşallah çıkmaz.. Şu an bi tedavi olmıycak zaten sadece yumurtaların büyümesine çatlamasına bakılacak canım. Yoksa benimde istediğim tabiki doğal yol. Kim uğraşmak ister ki :)
senin herif kendi doktorlarını proftan seçsin yahu senin doktorundan ona neymişkız bu kaan kocatepe istanbuldaymış da uzman sadece benim herif gitmez ona prof olacak bizimkine
Elisacim meraba hoşgeldin. Varikosel ve proxeed le ilgili kararsız kalmissin bende aynı şeyleri yaşadığım için yazmak istedim. Benim eşimin değerleri ilk tahlilleri yapturdiginda iyi demişti doktor bekledik normal yolla olmasını 3 yılın sonunda ara ara tekrarladik tabi sonra Varikosel olduğunu söyledi doktor. Elimde kararsız kaldı ama o ameliyatı oldu ve doktor ameliyattan 3 ay sonra tekrar tahlil verdi %50 oranında hareketlilikte artış vardı bizim hareketlilikte çok düşüktü ameliyattan önce. Tahlili yaptıktan sonra doktor proxeed verdi 3 ay kullan çocuk olmazsa tekrar gel demişti. Çok şükür 3 aya kalmadı hamilelik oldu tabi dusukle sonuçlandı. Aradan 5 ay geçti proxeed ve keçi boynuzu pekmezini birlikte kullandık. yine hamilelik oldu o da kimyasaldi. Sonra eşim doktoruna gitti durumu anlattı bu defa sadce proxeed i tekrar kullanmaya basladik. Tabi bende takipteydim kendi doktorumla. Çok şükür şimdi bebegimizi kucagimiza almamiza az kaldı inşallah. Herkeste aynı sonuçları verir mi bilmiyorum ama bizde olumlu sonuç verdi Allah in izniyle tabi. Biz tüp e gitmeden önce en azından bütün tedavileri denedik de olmadı deriz diye hemen tüp düşünmedik ve bizim bebeğimiz 3.5 yıl sonra oldu.Canım çok teşekkür ederim inşallah 2016 annelerıne yetısırım canım esım henuz ürolojiye gitmedi yeni iş başı yaptığı için izin sıkıntısı var ve esımle haftada bır kere gorusuyoruz ıl dısında calısıyor hafta sonu gelecek konuyu masaya yatıracagız yuz yuze konusacagız benım dr um varkısoel olabılır dedı ama henuz urolojıye gıtmedıgı ıcın kesın sorun ne onuda bılmıyoruz cok ıyı bır dr var ona gıdecegız canım guvenıyorum dr amelıyata kalırsa ısımız onda kararsızım kımısı faydası oldugunu kımısı olmadıgını soyluyor proxed kullananlarda kımısı faydalı oldugunu kımısı degısık yapmadıgını kımısı olan degerlerı dusurdugunu soyluyor benım suankı dusuncem eger benım ve esımın dr u suan esım tedavı gormeden asılamada tutma ıhtımalını onaylarlarsa esım tedavı gormeden ılk ay asılama denemek eger tutmazsa esım öyle tedavıye baslasın dıyorum sen nasıl fıkır verırsın canım
Sanada Maşa Allah mogamimyerim ben o papatyayı maaşallah
bel rahatsızlığı yaşadığı dönemde yanlış teşhis yüzünden yatalak oldu herif ondan sonra daha bi dikkatli , oğlan ortak değil mi kızsenin herif kendi doktorlarını proftan seçsin yahu senin doktorundan ona neymişsen kendini rahat hissettiğin doktor kimse onu tercih et kuzum bu arada evet yaa istanbuldaymış
Kaygilicim senin o dediğin bende de oluyordu ama.dunden beri daha çok oluyor toplanıyor nefesim kesiliyor. Bazen karnimi ikiye bölüyor. Ben birsey yoktur diye tahmin ettim. Doktor da bu hafta izindeymis artık haftaya gidecem
Bizim kızı beklerse evde kalır oğluşun valla bizde iş yok...yine de Allahtan tek duam hayırlısıyla hayırlı sağlıklı bir şekilde istemek ...sabrın sonu selamettir....inşallah iyidir bebişin rapor alıcak zamanda geldimi zaman çok çabuk geçiyor
Canim sana yazdığım gün çok oldu öyle toplanmalar ama şimdi normal yine toplanıyor da o günkü gibi değil. Pazartesi gideceğim bakalım ne diyecek. Bende 40 haftayı beklemek istemiyorum ya. Hayırlı zamanda gelsin bakalım ne zaman teşrif edecekler :))Nenummm onlarin olmasi bence iyi su an seninicin daha iyi iyice alissin kaslar kismer 38 39 da gelir minigin belki hayirlisiyla bende tam 40 degil rabbim hayirlisiyla belki 38 de gonderir diyorum :) kendimi o haftaya hazirladim :) kismet nasip biz daha kucuguz yalanci kasilmalar benimki sikligi artmadikca skinti yok bizde sen de cok oluyorsa en azindan aile hekiminde bakarlar belki ya da dogum yapacagin hastane bellimise nst ile kontrol edebilirler dr olmadanda
Sen tekrar ise ki başladın ne raporu alacaksınHayirlisiyla gelecek simdikiler zor bebusler biliyorsun :) biz aceleciyiz ama cocuklar gayet rahatrabbim sabrini gorup bebegini verecektir sana tum kalbimle inaniyorum :) haftaya rapor alicaz ama zaman cabuk gecmiyo bana gore ya buraya kadar cok hizliydi artik yok yoruldum 32ye girdim sayiyorum 38de olsa diyorum 6 hafta oyle oyle kisaltiyorum zamani
Sen tekrar ise ki başladın ne raporu alacaksın
Amin canım hepimizin yardımcısı olsun. Sorarım inşallahEvet hayirlisiyla ama zamaninda gelsinler insallah rabbim yardimcin olsun:) p tesi sanci durumuju soylersin calismiyorum ama sigortami oduyorum :)
Canim benim 5. Haftada ve 8. Haftada geldi ama bildiğin kandi benimki. Inşallah önemli birsey değildir devamı gelmez. Doktora gitme imkanın varsa gitsene hem için rahatlar. Ben her lekeyi gördüğümde gidiyordum doktor da sağolsun ilhileniyordu usanmadan.Kızlar bişi sorcam az önce wc de peçeteye kahverengi akıntı degdi az bişeydi ama sizce bu nedir devamı gelirmi yerleşme kanaması 6.haftaya girincemi oluyo kafam karıştı endişelenmelimiyim.
Cok Tesekkur ederim canim aciklayici yazdigin icin insallah 2016 annesi olurum ben dr gittim muayenemde hicbirsey cikmadi esinin olumlu cikarsa hsg isteyecegim demisti pazartesi sabah 08.30 randevumuz var canim bakalim ne diyecek drCanım teşekkür ederim amin inşallah..
Valla ameliyat konusuna temkinli yaklaş derim bende çünkü iyileşme beklerken daha da kötü olan sonuçlarda olabiliryormuş bende eşimde hafif varikosel olduğunu duyduğumda araştırmıştım...yalnız varikosel ilerlemişse ameliyat olsun derim çünkü muhtemelen bu etkilemiştir spermleri bide bildiğim kadarıyla varikosel operasyonu kolay bi operasyonmuş yanlış hatırlamıyorsam...bi kere aşılama denemekten zarar gelmez bence de...ama şayet olmazsa ve varikoselin derecesine göre (tabi varikosel sorunu varsa) ameliyat düşünülebilir peşine de ilaç ve yeme şeklindeki düzenlemeyle artış olabilir kuzum...baktınız yine tık yok o zaman tüp bebeğe yönelin bak lovely şimdi kızını kucağına almak üzere...sende bi sorun yoksa tüpün tutma ihtimali çok daha yüksek oluyo...dilerim bunların hiçbirine gerek kalmadan çözülür bu sorun ya da en kötü ilk aşılama da... ben eminim 2016 annesi olacaksın sen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?