pcos ile folikül kisti aynı değil diye biliyorum ben kuzum...fol. kisti her kadında hemen her yıl bi kez olabilecek bi durummuş ve zaten tek adetle atılıyo... pcos yumurtalığın bolca kist üretmesinden kaynaklı ve bu her ay tekrarlıyor... o düşündüklerin varya hepsi bebeğin geldiğinde hatırlayıp güleceğin birer anı olacak... bende eşime ya olmazsa diyordum şimdi ne kadar komikmişim ne kadar sabırsızmışım diyorum.... bu arada annemin alt komşusu pcos luydu üstelik hem tiroidi hemde pcos tan dolayı kilo problemi vardı...1 yıl tedavi gördü ve hamile kaldı şimdi 3 yaşında bi oğlu var...bu da sana güzel bi örnek oolsun kuzum
Merhaba canim hosbuldum cok sukur az kalmis bebegini kucagina almaya aciklayici yazdigin icin Tesekkur ederim canim bizde pazartesi sabaha randevu aldik bakalim ne diyecek dr bizde herseyi deneriz en son tup bebege muracat ederiz ama bana tupe gerek kalmaz asilamada olur diye dusunuyorum eger bu ay asilama yaparsak yum donemim ay sonuna olacak esimde pazartesinden itibaren keci boynuz ozunu kullanmaya baslarsa dr verecegi ilaclarlada ay sonuna faydasi olursa ilk asilamada tutar insallahElisacim meraba hoşgeldin. Varikosel ve proxeed le ilgili kararsız kalmissin bende aynı şeyleri yaşadığım için yazmak istedim. Benim eşimin değerleri ilk tahlilleri yapturdiginda iyi demişti doktor bekledik normal yolla olmasını 3 yılın sonunda ara ara tekrarladik tabi sonra Varikosel olduğunu söyledi doktor. Elimde kararsız kaldı ama o ameliyatı oldu ve doktor ameliyattan 3 ay sonra tekrar tahlil verdi %50 oranında hareketlilikte artış vardı bizim hareketlilikte çok düşüktü ameliyattan önce. Tahlili yaptıktan sonra doktor proxeed verdi 3 ay kullan çocuk olmazsa tekrar gel demişti. Çok şükür 3 aya kalmadı hamilelik oldu tabi dusukle sonuçlandı. Aradan 5 ay geçti proxeed ve keçi boynuzu pekmezini birlikte kullandık. yine hamilelik oldu o da kimyasaldi. Sonra eşim doktoruna gitti durumu anlattı bu defa sadce proxeed i tekrar kullanmaya basladik. Tabi bende takipteydim kendi doktorumla. Çok şükür şimdi bebegimizi kucagimiza almamiza az kaldı inşallah. Herkeste aynı sonuçları verir mi bilmiyorum ama bizde olumlu sonuç verdi Allah in izniyle tabi. Biz tüp e gitmeden önce en azından bütün tedavileri denedik de olmadı deriz diye hemen tüp düşünmedik ve bizim bebeğimiz 3.5 yıl sonra oldu.
Koyu sarı açık kahve arası bişeydi çamaşırıma degmemiş sadece peçetede farkettim dün biraz fazla dolaştım ondanmı oldu acaba bugün sabahta yine biryerde işimiz vardı oraya gittik geldik eşimle yürüme mesafesi diye bugün bide evi süpürdüm örümcek falan aldım ondanda olurmu bilmiyorum.Doktorda ayın 11 de randevum var canım o zamana kadar birşey olmaz inşaallah dua edin kızlar.Canim benim 5. Haftada ve 8. Haftada geldi ama bildiğin kandi benimki. Inşallah önemli birsey değildir devamı gelmez. Doktora gitme imkanın varsa gitsene hem için rahatlar. Ben her lekeyi gördüğümde gidiyordum doktor da sağolsun ilhileniyordu usanmadan.
Inşallah canım. Keçi boynuzu özü nasıl oluyor bilmiyorum ama benpekmezini almıştım soğuk pres ibrahim saracoglunun sitesinden. Bende sana öyle hissediyorum tüpe gerek kalmayacak gibi. Hem sen bir kere hamile kaldın kimyasal oldu demi. Allah in izniyle tekrar olur. Benim esimin en son ki tahlili çok dusuktu. Yalnış hatirlamiyorsam hareketsiz %98 hareketlilik %2 ydi Varikosel ameliyatı olmasi gerekiyordu.Merhaba canim hosbuldum cok sukur az kalmis bebegini kucagina almaya aciklayici yazdigin icin Tesekkur ederim canim bizde pazartesi sabaha randevu aldik bakalim ne diyecek dr bizde herseyi deneriz en son tup bebege muracat ederiz ama bana tupe gerek kalmaz asilamada olur diye dusunuyorum eger bu ay asilama yaparsak yum donemim ay sonuna olacak esimde pazartesinden itibaren keci boynuz ozunu kullanmaya baslarsa dr verecegi ilaclarlada ay sonuna faydasi olursa ilk asilamada tutar insallah
Benim de pko var canim.ama pko belirtisi yok.adet duzensizligi falan olmuyor bende.doktor ilac dahi vermedi.ben bi kez gebe kalmistm.sorunlu bi gebelikti ama gebe kalabildim.pko gebe kalmaya cok buyuk bi engel degil.sadece gebe kalmak icin biraz uzun bi zaman bekleniyor.adetler duzensiz olunca yumurtlama takibi de zor oldugu icin.hamile kalamicam diye korkma yani.olur hayirlisiyla insçok saol cnm benım..ınan benımle aynı durumda olup hamıle olanlar warsa çok moral olacak bana
Kendini yorma o kadar inşallah hersey yolundadir bir daha gelmez. Dikkat et dinlen gidebiliyorsan yarın git bakalım doktora belki benim buyumustur pit pitlari da duyarsınız erkenden :)Koyu sarı açık kahve arası bişeydi çamaşırıma degmemiş sadece peçetede farkettim dün biraz fazla dolaştım ondanmı oldu acaba bugün sabahta yine biryerde işimiz vardı oraya gittik geldik eşimle yürüme mesafesi diye bugün bide evi süpürdüm örümcek falan aldım ondanda olurmu bilmiyorum.Doktorda ayın 11 de randevum var canım o zamana kadar birşey olmaz inşaallah dua edin kızlar.
Canim seni korkutmak istemem ama en azindan doktorunu ara derim.en ufak bi lekelenmede bile tehlike olarak goruluyor.bekletmeden doktora git.erkenden tedavi her zaman onemlidir biliyrsn kiKoyu sarı açık kahve arası bişeydi çamaşırıma degmemiş sadece peçetede farkettim dün biraz fazla dolaştım ondanmı oldu acaba bugün sabahta yine biryerde işimiz vardı oraya gittik geldik eşimle yürüme mesafesi diye bugün bide evi süpürdüm örümcek falan aldım ondanda olurmu bilmiyorum.Doktorda ayın 11 de randevum var canım o zamana kadar birşey olmaz inşaallah dua edin kızlar.
Randevu gününden erken alcaklarını zannetmiyorum canım.çok yoğun bir doktor çünkü zaten benim doktorum bu randevumda olmıycak çünkü izne çıktı Türkiyede dir şimdi.Diğer doktor muayene edecek bakalım ne diyecek salı günü gidecegim.Kendini yorma o kadar inşallah hersey yolundadir bir daha gelmez. Dikkat et dinlen gidebiliyorsan yarın git bakalım doktora belki benim buyumustur pit pitlari da duyarsınız erkenden :)
İnsallah canim benim esiminde iki saat sonunda hareketli %0 yari hareketli %5 yerinde %10 hareketsiz %85 bakalim bizi neler bekliyor canim benim esim iki kavanoz keci boynuzu pekmezi bitirmisti birini marketten birini eczaneden almistik bir haftada keci boynuzu kuru yapmistim bu yaptiklarimizlami bu halr geldi diye dusunmekten kendimi alamiyorumInşallah canım. Keçi boynuzu özü nasıl oluyor bilmiyorum ama benpekmezini almıştım soğuk pres ibrahim saracoglunun sitesinden. Bende sana öyle hissediyorum tüpe gerek kalmayacak gibi. Hem sen bir kere hamile kaldın kimyasal oldu demi. Allah in izniyle tekrar olur. Benim esimin en son ki tahlili çok dusuktu. Yalnış hatirlamiyorsam hareketsiz %98 hareketlilik %2 ydi Varikosel ameliyatı olmasi gerekiyordu.
Anladım canım o zaman dinlen is yapma. Şu anda devamı yok demiRandevu gününden erken alcaklarını zannetmiyorum canım.çok yoğun bir doktor çünkü zaten benim doktorum bu randevumda olmıycak çünkü izne çıktı Türkiyede dir şimdi.Diğer doktor muayene edecek bakalım ne diyecek salı günü gidecegim.
Iste benim bildiğim her keçi boynuz pekmezi aynı olmuyor içindeki maddenin kaybolmamasi için soğuk pres olmasi gerekiyor. Onların bir yan etkisi olmamıştır inşallah diye düşünüyorum. Inşallah hakkında hayırlısı olsun canımİnsallah canim benim esiminde iki saat sonunda hareketli %0 yari hareketli %5 yerinde %10 hareketsiz %85 bakalim bizi neler bekliyor canim benim esim iki kavanoz keci boynuzu pekmezi bitirmisti birini marketten birini eczaneden almistik bir haftada keci boynuzu kuru yapmistim bu yaptiklarimizlami bu halr geldi diye dusunmekten kendimi alamiyorum
Him Anladım canim siz ordan aldiginizin kesin faydasini gordunuz dimiIste benim bildiğim her keçi boynuz pekmezi aynı olmuyor içindeki maddenin kaybolmamasi için soğuk pres olmasi gerekiyor. Onların bir yan etkisi olmamıştır inşallah diye düşünüyorum. Inşallah hakkında hayırlısı olsun canım
Tabi canım onun çok faydasını gördük biz. Ne zaman pekmezle birlikte doktorun ilaçlarını kullanmak hamilelik oldu. Tabi bunlar vesile Rabbim ol dedi imtihanlardan geçtik. Biz çok memnun kaldık ordan başka da bir yerden almadık. Bir de ordan dene istersen diğer kullandiklarinla arasında fark görecek misin.Him Anladım canim siz ordan aldiginizin kesin faydasini gordunuz dimi
Anladim.canim acaba simdiden siparis versem mi dr gitmeyi mi beklesek aynen oyle canim herseyin hayirlisi yeterki Rabbim ol desin benim esim hafta sonlari sadece bir gun geliyor ihtimalde azaliyor o yuzden bu ay asilamayi denesem diyorum ben hep ikizim olsun diyorum acaba Rabbim ikizi nasip edecek yolumi asilamaya donderiyor diyorum olumlu dusunmek istiyorumTabi canım onun çok faydasını gördük biz. Ne zaman pekmezle birlikte doktorun ilaçlarını kullanmak hamilelik oldu. Tabi bunlar vesile Rabbim ol dedi imtihanlardan geçtik. Biz çok memnun kaldık ordan başka da bir yerden almadık. Bir de ordan dene istersen diğer kullandiklarinla arasında fark görecek misin.
Bence sen şimdi bekle önce doktorla görüşün bakalım o ne diyecek. Doktorun dediğine göre asilamya karar verirsin. Eğer doktor asilamaya gerek yok ilaçlarla biraz devam edelim derse o zaman alırsın keçi boynuzu pekmezini de. Biraz da öyle denersiniz olmazsa sonraki asamalara geçersiniz. Yasiniz da daha genc galiba. Beklemesi zor bir süreç uzun da olabiliyor bazen ama sonu güzel oluyor ve bu kadar cektigine değiyor inan.Anladim.canim acaba simdiden siparis versem mi dr gitmeyi mi beklesek aynen oyle canim herseyin hayirlisi yeterki Rabbim ol desin benim esim hafta sonlari sadece bir gun geliyor ihtimalde azaliyor o yuzden bu ay asilamayi denesem diyorum ben hep ikizim olsun diyorum acaba Rabbim ikizi nasip edecek yolumi asilamaya donderiyor diyorum olumlu dusunmek istiyorum
Canim benim hamile kaldığım ay adet bittikten hemen sonra ilişki olmuştu. Benim adeti 7 gün sürüyor birgün ekin olmak için beklemisimdir. 9. Gün ilişki oldu. 3 gün ara verdik spermler daha iyi olsun diye 12. Gün ve diğer yum. Gunlerinde tekrar olmuştu.Kizlar ya size bisiy danişmak istiyorm.bu hafta yumurtlama zamanim.ama aksilik bu ya grip oldum yaz günu.sadece 2 gun oncesi iliski oldu ama ondan da umutsuzum yaasize sorum şu olacak adet bittikten kac gun sonra iliski yasadiginizda hamile kaldiniz.bi nebze de olsa umut edeyim bari cok heyecanli bi surec.sabir gostermek zor oluyr
16. günkü ilişkiden hamile kaldım canım...adet bitiminden hesaplarsam 10. gün oluyo...akıntını takip et..yum akıntın oluyorsa şayet o günü kaçırmaKizlar ya size bisiy danişmak istiyorm.bu hafta yumurtlama zamanim.ama aksilik bu ya grip oldum yaz günu.sadece 2 gun oncesi iliski oldu ama ondan da umutsuzum yaasize sorum şu olacak adet bittikten kac gun sonra iliski yasadiginizda hamile kaldiniz.bi nebze de olsa umut edeyim bari cok heyecanli bi surec.sabir gostermek zor oluyr
Canim bende simdi siparis verecktim dr tedaviye baslasa bile keciboynuzu kullansin canim ne kadar erken baslarsa o kadar iyi esim hafta sonu gelecek kullanmaya baslar sen ari sutu falanda almismiydin evet tahmin ediyorum.uzun bir sure olaacgini esim 29 yasinda bende 27 canimBence sen şimdi bekle önce doktorla görüşün bakalım o ne diyecek. Doktorun dediğine göre asilamya karar verirsin. Eğer doktor asilamaya gerek yok ilaçlarla biraz devam edelim derse o zaman alırsın keçi boynuzu pekmezini de. Biraz da öyle denersiniz olmazsa sonraki asamalara geçersiniz. Yasiniz da daha genc galiba. Beklemesi zor bir süreç uzun da olabiliyor bazen ama sonu güzel oluyor ve bu kadar cektigine değiyor inan.
valla kuzum o komşu şehirdışına taşındı aylar oldu ulaşma imkanım yok... kullandığı ilaçlar vardı bide yum takibi yaptırmıştı... yum takibi ve çatlatma iğnesiyle hamile kaldı onu biliyorum ama...çünkü doktor saat vermiş bunlara o saatte ilişkiye giriyorlardı...ha bide soğan kürü yaptığını biliyorumay cıdden mı cnm..?? haklısın cnm pko farklı.dogru.cok guzel acıkladın wala sen.tebrıkler..nasıl bı tedawı gordu acaba cnm.benım ıcın bılgı alabılır mısın komsudan???
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?