Yok canım biz arı sütü almadık polen aldım balla karıştırıp yesin diye onu sevmedi yemedi. Ama keçi boynuzunu hergün yiyordu. Zaten içinde yazıyor nasıl kullanacagin. Sen bilirsin istersen siparis ver biz faydasını gördük zaten keçi boynuzu erkekler için bulunmaz bir nimet.Canim bende simdi siparis verecktim dr tedaviye baslasa bile keciboynuzu kullansin canim ne kadar erken baslarsa o kadar iyi esim hafta sonu gelecek kullanmaya baslar sen ari sutu falanda almismiydin evet tahmin ediyorum.uzun bir sure olaacgini esim 29 yasinda bende 27 canim
Anladim canim esim dr bir gidelim ilac kullanacaksam ona gerek yok dedi bende dr oneriyormis dedm dr gittikten sonra almaya karar verecegiz canim hayirlisiyla pazartesi gelseydi bende bugun folic vit aldim icinde d vitamini calsiyum ve folic asit varYok canım biz arı sütü almadık polen aldım balla karıştırıp yesin diye onu sevmedi yemedi. Ama keçi boynuzunu hergün yiyordu. Zaten içinde yazıyor nasıl kullanacagin. Sen bilirsin istersen siparis ver biz faydasını gördük zaten keçi boynuzu erkekler için bulunmaz bir nimet.
Canim ayaklarini uzat ve mümkün oldugunca dinlen yormuşsun kendini dinlenmen lazim.telefon acma sansin varsa dr una ara istersen progestan önerir belki.bende cok arastirmistim böyle olan cok icini ferah tut ve artik kendini yorma uzat ayaklarını dinlenmene bak.Koyu sarı açık kahve arası bişeydi çamaşırıma degmemiş sadece peçetede farkettim dün biraz fazla dolaştım ondanmı oldu acaba bugün sabahta yine biryerde işimiz vardı oraya gittik geldik eşimle yürüme mesafesi diye bugün bide evi süpürdüm örümcek falan aldım ondanda olurmu bilmiyorum.Doktorda ayın 11 de randevum var canım o zamana kadar birşey olmaz inşaallah dua edin kızlar.
Bence de doktorla bir görüşün ondan sonra karar verirsiniz. Bende inofolic kullanmıştım hamile kalmadan önce.Anladim canim esim dr bir gidelim ilac kullanacaksam ona gerek yok dedi bende dr oneriyormis dedm dr gittikten sonra almaya karar verecegiz canim hayirlisiyla pazartesi gelseydi bende bugun folic vit aldim icinde d vitamini calsiyum ve folic asit var
Him anladim benim dr bana birsey vermedi canim tedaviye baslayinca bende dedim vitaminleri alayim bende saglikli olum eksik birsey olmasin dedim o yuzden kapaamli bir folic asit aldimBence de doktorla bir görüşün ondan sonra karar verirsiniz. Bende inofolic kullanmıştım hamile kalmadan önce.
MasaAllah pasayaDün bizim kontrolümüz vardı kızlar...Oğlumun boyu 15 cm kilosuda 173 gr mış...Doktor magnezyum verdi mutlaka iç erken doğumdan korur dedi emir telakki ettim bende...bugün aldım soğuk suya atıp eritip içtim portakal kayısı aromalıymış gayet güzel gitti... 3 lü test için kan verdik...Ayrıntılı ultrason tarihimizi de aldık 7 eylüle(çok pahalıymış yahu)... tetanozu sordum 5. aydan sonra yaptırabilirsin eğer istersen dedi... bi de çok önemli bi nokta olan kök hücre işini sorduk bilgi aldık sizinde aklınızda olsun bu kök hücre işi... Bide dedim benim vajinaya vuran ağrım oluyo zaman zaman...onunda sebebi rahmin büyümesiymiş...
Bizden haberler böyle canlar...testler, ölçümler.....
Hosgeldin canim nerelerdeydib senHim anladim benim dr bana birsey vermedi canim tedaviye baslayinca bende dedim vitaminleri alayim bende saglikli olum eksik birsey olmasin dedim o yuzden kapaamli bir folic asit aldim
bacım sen bu doktoru değiştirsene öyle sus pus adam mı olur yaw benim doktor bak bu başı bak bu bacağı diyo suyundan tut kalp ritmine kadar her konuda bilgilendiriyo...vitaminlerle ilgili bilgilendiriyo hatta ben dedim bu magnezyumun tadı kötüdür hergün içmesem dedim olmaz öyle şey içeceksin dedi tadını sevmezsen meyvesuyuna kat ama iç dedi...hatta cinsiyetle ilgili eski bi hastasının hikayesini anlattı oturduk güldükk hep birliktevalla sen değiştir o doktoru...detaylıya 210 verdik bacım yarısını dün ödedik kalanını da ultrason günü vericez...40 dk izleyecekmişiz sıpamı...sen magnezyum iste doktorundan çünkü bana devlette gittiğim doktorumda magnezyum yazmıştı o zaman almamıştım ama kendi doktorumda yazınca anladım mecbur olduğumu...bide tetanoz vaktin gelmiş haftaya falan git vurul aşını bende 20 yi geçireyim vurulucam... bi de sizden 3 lü istemedi mi
Akinti olursa da gribim zaten bu ay yalan oldu galiba.belki şansimiz vardir.bekleyelim bakalim://16. günkü ilişkiden hamile kaldım canım...adet bitiminden hesaplarsam 10. gün oluyo...akıntını takip et..yum akıntın oluyorsa şayet o günü kaçırma
Hmmm ben grip olunca bu ay pek verimli olmadi.bi dahaki aya daha cok dikkat ederim artik.yarin yumurtlama gunum ama ben kocamon yaninda olamicam 1-2 gun.nasip degilmis demek kkCanim benim hamile kaldığım ay adet bittikten hemen sonra ilişki olmuştu. Benim adeti 7 gün sürüyor birgün ekin olmak için beklemisimdir. 9. Gün ilişki oldu. 3 gün ara verdik spermler daha iyi olsun diye 12. Gün ve diğer yum. Gunlerinde tekrar olmuştu.
Canim ayaklarini uzat ve mümkün oldugunca dinlen yormuşsun kendini dinlenmen lazim.telefon acma sansin varsa dr una ara istersen progestan önerir belki.bende cok arastirmistim böyle olan cok icini ferah tut ve artik kendini yorma uzat ayaklarını dinlenmene bak.
Canim ayaklarini uzat ve mümkün oldugunca dinlen yormuşsun kendini dinlenmen lazim.telefon acma sansin varsa dr una ara istersen progestan önerir belki.bende cok arastirmistim böyle olan cok icini ferah tut ve artik kendini yorma uzat ayaklarını dinlenmene bak.
evet canim zorladim galiba kendimi tavanin örümceklerini aldim elekrikli süpürgenin ucuyla.biryerde okudum yukari uzanmak sakincaliymis.sofrayi bile toplamadim esim topladi uzandim oda gece isine gitti giderkende akli bende kaldi.bide bugün biryerde önemli randevumuz vardi sabah ona gittik ondada evrak eksiklikleri cikti yarina ertelendi randevu. eksik olan evragi almaya gittik oda 2 hafta sonra gelin memur izinde dedi sekreter resmen sinir sitres olduk.sekreterin tavirlarina rahatligina.birazda ona üzüldüm onun etkiside oldu galiba.gerci 5 haftadan sonra kahverengi lekelenme cok yaygin birsey galiba okuduklarimdan yola cikarsak.Canim ayaklarini uzat ve mümkün oldugunca dinlen yormuşsun kendini dinlenmen lazim.telefon acma sansin varsa dr una ara istersen progestan önerir belki.bende cok arastirmistim böyle olan cok icini ferah tut ve artik kendini yorma uzat ayaklarını dinlenmene bak.
Hosbuldum canim biraz ara vermistim yeniden sahalardayimHosgeldin canim nerelerdeydib sen
elifim nasılsın bitanem Ali paşa nasıl oyy yesin onu teyzesi...doktorum magvital yazmış ama eczanede o kalmamış muadilini vermişler sevdim ama ben tadını portakallı güzel bi aroma vermişler...Canim magnezyum benim karin sertlesmelerimin kurtaricisiydi kesinlikle icmelisin bu arada magvital icmeni tavsiye ederim limonata gibi:)
valla kuzum o komşu şehirdışına taşındı aylar oldu ulaşma imkanım yok... kullandığı ilaçlar vardı bide yum takibi yaptırmıştı... yum takibi ve çatlatma iğnesiyle hamile kaldı onu biliyorum ama...çünkü doktor saat vermiş bunlara o saatte ilişkiye giriyorlardı...ha bide soğan kürü yaptığını biliyorum
akıntının griple ilgisi olmaz kuzum sen takipte ol hem nolmuş gripsen hem sana bişey diyeyim mi hamile kaldığım ilişkide bende griptimAkinti olursa da gribim zaten bu ay yalan oldu galiba.belki şansimiz vardir.bekleyelim bakalim://
balım dinlen stres yapma gereksiz insanlara bak mucizen karnında onu düşün annesi...ben hamile kaldığımdan beri doğru düzgün iş yapmadım ufak tefekleri yapıyorum ger kalanları annemle eşim bölüşüyoevet canim zorladim galiba kendimi tavanin örümceklerini aldim elekrikli süpürgenin ucuyla.biryerde okudum yukari uzanmak sakincaliymis.sofrayi bile toplamadim esim topladi uzandim oda gece isine gitti giderkende akli bende kaldi.bide bugün biryerde önemli randevumuz vardi sabah ona gittik ondada evrak eksiklikleri cikti yarina ertelendi randevu. eksik olan evragi almaya gittik oda 2 hafta sonra gelin memur izinde dedi sekreter resmen sinir sitres olduk.sekreterin tavirlarina rahatligina.birazda ona üzüldüm onun etkiside oldu galiba.gerci 5 haftadan sonra kahverengi lekelenme cok yaygin birsey galiba okuduklarimdan yola cikarsak.
anaaaamm kimler gelmiş...kıyamam yaaa minik paşa çok mu yoruyomuş annesini...sen fırsat buldukça dinlen kuzum evde varsın çok derli toplu olmasın Rüzgar paşanın sağlıklı bi anneye ihtiyacı var aman dikkat et kendine... bu arada uykusu gazı falan nasıl balım inşallah sıkıntı çıkarmıyordur sana...azcık büyüsün daha rahat eder yine takılırsın buraya daha sık...ayrıca teşekkürler teyzesi bizde büyüyoruz işteAhh ahhh hiç unutmam geçen sene bu günlerdi yine hamile kalmak için atmadığım takla yemediğim halt yoktu :) şifa olacağını bilsem at pohu bile yiyecek kıvamda bir pisikolojideydim
Mevla yüzüme bu ayın sonunda gülmüş rahmime bereketini vermişti çok şükür.oğlum doğdu büyüdü maşallah neredeyse 3 aylık oldu Rüzgar.
Mogamicim seninde oğlun hayırlısıyla gelsin annesinin kollarına inş canım.öpüyorum seni.aranıza katılamıyorum malesef.her günümüz evde bir koşturmacayla geçiyor valla.vucudumdan ter,ayaklarımdan agrı eksik olmuyor yorgunluktansağlık olsun bu gunlerde gecer diyip sabrediyorum.annelik zor iş valla.heleki evde yardımcın yoksaev işleri bebeğin bakımı ilgi alakası zor zanaat.
Mevla isteyen herkese nasip etsin.mutlulugu sevgisi herseye degıyor.
Çok şükür onu bana veren mevlama.
Benim de pko var canim.ama pko belirtisi yok.adet duzensizligi falan olmuyor bende.doktor ilac dahi vermedi.ben bi kez gebe kalmistm.sorunlu bi gebelikti ama gebe kalabildim.pko gebe kalmaya cok buyuk bi engel degil.sadece gebe kalmak icin biraz uzun bi zaman bekleniyor.adetler duzensiz olunca yumurtlama takibi de zor oldugu icin.hamile kalamicam diye korkma yani.olur hayirlisiyla ins
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?