canim zaten öyleydim bugün is yapacagim tuttu.önemli is olunca sitres oldu buda gecer insaallah.esim sagolsun alisverisi falan hallediyo bende gezeyim diye götürüyo yaninda.balım dinlen stres yapma gereksiz insanlara bak mucizen karnında onu düşün annesi...ben hamile kaldığımdan beri doğru düzgün iş yapmadım ufak tefekleri yapıyorum ger kalanları annemle eşim bölüşüyoözellikle ilk 12 hafta uzat ayağını yat
İnşallah canımm ne güzel yazmışsın valla çok sağol gülümseyerek okudum. Amin canım amin Allah isteyen herkese versin inşallah.Bak bi gün gelecek sen hamile olacaksın ve birileri de senin hamileliğine imrenecek ama Allah kimseyi imrendirtmesin kimseyi çok bekletmesin...sende de bi sorun çıkmaz bence adetlerin düzenliymiş bak... şu kontrollerden geç ondan sonra bekle bakalım minik sıpan ne zaman teşrif edecek...en az 8 ay ver kendine baktın olmuyo o zaman takip olayına başlarsın ki bence düzenli ilişki ve yum zamanına dikkat ederek 8 aya kalmadan hamile kalırsın kuzum
anladım balım sen yine de yat boşver şu 3 ay bitsin zaten vücut alışıyo gebeliğe sonra ufak ufak işlerini de yaparsın dışarı gezmelerini de daha rahat yaparsın bacım... gerçi ben hala çok yürüdüğümde kasıklarım ağrıyo...napıyoruz yormuyoruz kendimizi 9 ay...sonra bol bol yorulucazcanim zaten öyleydim bugün is yapacagim tuttu.önemli is olunca sitres oldu buda gecer insaallah.esim sagolsun alisverisi falan hallediyo bende gezeyim diye götürüyo yaninda.
Amin kuzum Allahım eksikliğini göstermesin ama hayırlı olacaksa versin Rabbimİnşallah canımm ne güzel yazmışsın valla çok sağol gülümseyerek okudum. Amin canım amin Allah isteyen herkese versin inşallah.
Sizde benim aklımdaydınız canım geldim nasılsın nasıl giidyor
gaz sancısı bir dönem cok oldu hergece en az 2-3 saat durdurulamaz aglama nobetlerimiz oldu hep aynı saatlerde.sab simplex die bi damla var onu kullanıyorum işe yaradı cok şükür.şimdi arada oluyor.gece uykumuz düzenli erken uyuyor sabahın köründe ayaktayız :) gece 2-3 saatte bir süt istiyor.anaaaamm kimler gelmiş...kıyamam yaaa minik paşa çok mu yoruyomuş annesini...sen fırsat buldukça dinlen kuzum evde varsın çok derli toplu olmasın Rüzgar paşanın sağlıklı bi anneye ihtiyacı var aman dikkat et kendine... bu arada uykusu gazı falan nasıl balım inşallah sıkıntı çıkarmıyordur sana...azcık büyüsün daha rahat eder yine takılırsın buraya daha sık...ayrıca teşekkürler teyzesi bizde büyüyoruz işte
Canım fotografını cektıler lakın siteye o gın doğan bebeklerin hiçbirinin fotografını koymamıslar.bende cok baktım ama yoklarsson bacım yaa şifanın e bebek sayfasındaki bebiş resimlerine bakıyorum sizinki hangisi
İyiuyz şükür bizim fırlama doğdu şükür Rabbim isteyen herkese nasip etsin sen nasılsın nasıl gidiyor bebek çalışmaları ne alemde sürekli dualarımdasınız inan
Dün akşamdan beri öyleyim canım salladım herşeyi önemli olan minik tosbağam.Sadece wc ye kalkıyorum bide posta geldi ona kalktım full yatış verdim kendime.Günaydın hatunlaaarbusuru sohbet etmissiniz sayfalarca okudum maşallah :)
Mogami tetanosu merak ediyorum canim saol haftaya yaptircaz demekki. Oğlusun büyümüş bu arada maşallah Mete paşaya. @betiboop balık deme deme hamilelik öncesi balık delisiydim simdi agzima suremiyorum şöyle bi alabalık tesisi bulmak lazim taze taze yapacaklar belki onu yiyebikirim ama ankarada alabalık tesisi var mi acaba @hyb77 yatis günlerine başla azcik, uzat ayaklarını keyif yap. Yorma minnak yavruyu
Oh maşşallah geri sayım başlamış sayılır. Allah kucağınıza almayı nasip etsin inşallah.Selam güzellikler biz bugün 33. haftaya girdik çok şükür.
Hayırlı cumalar canım benimde lekelenmem oldu ama drum kahve rengi leke önemli değil dedi kırmızı olması tehlike oluyor yorma kendini zaten yatış moduna geçmişsin Rabbim hepimize sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallahGünaydın arkadsşlar Hayırlı Cumalar.Allahım Cuma günü hürmetine Bebek isteyen herkesi tez zamanda Müjdelesin.Bizim gibi yolun başında olan anne adaylarınada sağlık sıhhat ve bebeklerimizi hayırlısıyla zamanında kucağımıza almayı nadibetsin.Doğmuş olan bebeklerimizede hayırlı sağlıklı uzun ömürler versin inşaallah.
Hayırlı cumalar fıstık okudum yazdıklarıni aynısı bende de oldu aynı haftada ama ben sevinmistim içerde çalışmalar yoğun diye :) biyerde okumuştum bebek inşaat gibi kazı yaparmış yerleşmek için o leke de onun lekesi imiş :) parmak kesigi gibi kan kırmızı olmadığı sürece korkma ama dinlemeyi eksik etme temizlik falan aman ha 12 hafta tam gün izinlisi n sonra parttime başlasın ☺Günaydın arkadsşlar Hayırlı Cumalar.Allahım Cuma günü hürmetine Bebek isteyen herkesi tez zamanda Müjdelesin.Bizim gibi yolun başında olan anne adaylarınada sağlık sıhhat ve bebeklerimizi hayırlısıyla zamanında kucağımıza almayı nadibetsin.Doğmuş olan bebeklerimizede hayırlı sağlıklı uzun ömürler versin inşaallah.
Eveg dün akşam üstü kahverengi geldi peçeteye akşam biraz üzüldüm bişey olurmu diye sabah baktım bişey yoktu.Eşimde hemrn herkese söylüyosun ondsn oluyo dedi.Yatışa geçtim gece işe giderkende teselli verip gitti boşver bişey olmaz önemli olan senin sağlığın herşey olacağına varır sitres yapma kendine falan dedi.Şu saat olmuş wc dışında kalkmıyorum bakalım inşaallah bişeyim kalmaz.Hayırlı cumalar canım benimde lekelenmem oldu ama drum kahve rengi leke önemli değil dedi kırmızı olması tehlike oluyor yorma kendini zaten yatış moduna geçmişsin Rabbim hepimize sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah
Sende kaçıncı hafta olmuştu cnm.Dün benim 5.3 tü.Hayırlı cumalar fıstık okudum yazdıklarıni aynısı bende de oldu aynı haftada ama ben sevinmistim içerde çalışmalar yoğun diye :) biyerde okumuştum bebek inşaat gibi kazı yaparmış yerleşmek için o leke de onun lekesi imiş :) parmak kesigi gibi kan kırmızı olmadığı sürece korkma ama dinlemeyi eksik etme temizlik falan aman ha 12 hafta tam gün izinlisi n sonra parttime başlasın ☺
Ben narkozlu kürtaj olmuştum cnm.Hiçbir agrı sızı hissetmiyorsun uyandığında ama ben biraz geç uyanmışım.ilk gün çok az kanama oluyo sonra hiçbişey kalmıyo bende sadece gögüs ağrısı kalmıştı oda ardından geçti zaten.Kızlar ben geldimmm.yine değişikliklerle tabi bir günüm digerinin aynısı degil ki her an atraksiyon.dr uma gittim.beta düşmüyor aksine iki güne bir ortalama +350 artıyor.dr bu durum hoşuma gitmedi dedi.rahimdede kesecik görünümlü yalancı bir seyler varmış detayını cok ogrenmeye calismadim bu sefer.bugün 17.00da narkozlu kürtaj olacagim.rahmi temizleyip ordaki oluşumu patalojiye gonderecekmis.biz dış derken patalojiden boş gebelikde cikabilir dedi. Kurtajdan sonra betanin dusmesi lazim kendi atmadi biz alacagiz artık dedi.tupdeki kanama ayni seviyedeymis. Kürtajdan korkmuyorumda şu narkoz beni ürkütüyor.ekimde ameliyatimda narkozu yemistim 3saat surmustu o zaman ama.gerci bu kisa surermis. Narkozlu kürtaj hakkinda bilgisi olan var mi kizlar ??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?