Beraber Anne Olma Yolunda

Anladim canim sagol.bunu da atlatalım bakalım.inş işe yararda beta düşer.

Canım sen hareket halindeyken hissedilmiyo koltukta hafif yatar pozisyonda yat ayaklarını uzat koy elini karnına sev okşa. Müzik Aç ya da sesli konuş hissediceksin eminim çünkü fotodaki gobusun kadar benimkide boyle sabit uzaninca başlıyor kıpırdamaya bugün esimde yakaladi sonunda pitpit yaparken :)
Artik her sesi duyabilirlermis 19.hafta itibariyle tanışma metoduna başladık biz herkes tek tek konuşup kim olduğunu söylüyor yavruma :) hadi bi dene de bugün kıpırtı haberi ver bize

Lekelenme geçmiş sevindim canım.boşver işi gücü dinlenmene bak güzelce.dinlenki bebis rahatca tutunsun annesine.

Sagol canim.amin.nasıl sonlanmisti peki senin dış gebelik.
Canım benim karın boşluğuma yerleşmişti iç kanama ve acil açık ameliyata aldılar kadın doğum fark etmedi genel cerrah farketti iç kanamayı..insan çok etkileniyor psikolojik olarak ama yinede vaz geçme benim artı 2 kürtajım var kürtajdan korkma canım baygınlık çok uzun sürmüyor inşallah en kısa zamanda sağlığına ve sonra bebeğine kavuşursun

Amin canım.benimde deger yükseliyor dengesizce rahimde kese yok plesenta oluşumu yalanci kese tarzi bir sey var dedi dr.tupun birinde de kanama var oraya yerlesme ihtimali yuksekmis.beta kendiliginden dusmeyince bugun rahmi temizleyecek ins kendiliginden düşer beta.kurtaj sonrasi patalojiden dış mı boş gebelik mi oldugu ortaya cikacakmis tamamen.belirsiz bir surec bakalim neler olacak.psikolojik olarak hele cok yipratici bir surec.

Allah sabır versin canım ya ben gecenv yıl haziranda kürtaj öldüm 20 dk sürüyor ağrı sanci pek Bisi hissetmiyorsun canım narkozda 5 e kadar sayana kadar bisicik hissetmion Allahım sabır versin canım benim

Çok iyi anlıyorum seni canım ama yinede güçlü ol kendini yıpratma insanın elinde olmuyor ben 5 yıl önce yaşadım bu durumu hala anlatırken gözlerim dolar ama herşey Allah'tan herkesin farklı sınavı var isyan etmeden çıkmak lazım bu sınavdan ben şuan hamileyim yeniden allahım nasip ederse 12 haftalık insan her an bi endişe içinde oluyor

Allahin izniyle bunu da atlatacagim ins canim. Insanoglu her seye katlaniyor bir sekilde.bebegin sağlıklica büyüsün insallah annesinin karninda.

Allahin izniyle bunu da atlatacagim ins canim. Insanoglu her seye katlaniyor bir sekilde.bebegin sağlıklica büyüsün insallah annesinin karninda.
İnşallah canım Allah yardımcın olsun en kısa zamanda atlatırsın inşallah..amin canım darısı sana ve tüm isteyenlere inşallah

ahh ahh nerde bu doğan bebişlerimizzz özletiyolar kendilerini ama biz 4. ayımıza girdik teyzelerii gittik aşımızıda vurulduk geldik çok şükür. darısı dogum yapanlara olsun ınsallah. dıgerlerınede rabbım hayırlı dogumlar nasıp etsın ve evlat sahıbı olmak ısteyen kımsenın kucagını bos bırakmaasın ınsallahh

Eklentiler

• 20150803_170414.webp
    21,6 KB · Görüntüleme: 49
  • 20150803_170512.webp
    29,6 KB · Görüntüleme: 53
rahis Allah o gülen yüzünü soldurmasin hic maşallah ne tatlılık o öyle gözlerde pek güzelmiş kocaman kocaman bakıyor, maşallah ona masallah. Ahh ahh valla koktu burnuma bebek bebek boyle süt gibi
Bu arada hatunlar markafoni de bebeğmin ilk alışverişi diye bi butik açılmış şuan bakıyorum ayrıca primalarda indirim var ilgililere duyuruluuur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…