Anladim canim sagol.bunu da atlatalım bakalım.inş işe yararda beta düşer.Ben narkozlu kürtaj olmuştum cnm.Hiçbir agrı sızı hissetmiyorsun uyandığında ama ben biraz geç uyanmışım.ilk gün çok az kanama oluyo sonra hiçbişey kalmıyo bende sadece gögüs ağrısı kalmıştı oda ardından geçti zaten.
Canım hiç moralini bozma bu haftalarda normal Dr randevuna kadar dinlen istirahat et iyi gelecektirSende kaçıncı hafta olmuştu cnm.Dün benim 5.3 tü.
Canım sanada çok geçmiş olsun Rabbim kısa zamanda sağlıklı gebelik nasip etsin bende ilk dış gebelik geçirdimAnladim canim sagol.bunu da atlatalım bakalım.inş işe yararda beta düşer.
Canım sen hareket halindeyken hissedilmiyo koltukta hafif yatar pozisyonda yat ayaklarını uzat koy elini karnına sev okşa. Müzik Aç ya da sesli konuş hissediceksin eminim çünkü fotodaki gobusun kadar benimkide boyle sabit uzaninca başlıyor kıpırdamaya bugün esimde yakaladi sonunda pitpit yaparken :)lulus_k canım aynen balık ismi bile yetiyor tiksinme için, alabalık tesisi var canım Çevreyolu tarafında ; cesaretin varsa yemeye başla valla bende hala yok bakalım ne zaman yerim şimdilik kırmızı eti güzel yiyorum. 21 e girdik biz bugün ama ben hala belirgin bi hareket hissetmiyorum pimpiriklenmeye başlıcam valla acaba çok ilgilenmek mi gerekiyo çok dokunyorumm karnıma müzik falan da dinlemeye başlamadım 25 cm olmuş bebis hissetmek lazım artık ya
Lekelenme geçmiş sevindim canım.boşver işi gücü dinlenmene bak güzelce.dinlenki bebis rahatca tutunsun annesine.Eveg dün akşam üstü kahverengi geldi peçeteye akşam biraz üzüldüm bişey olurmu diye sabah baktım bişey yoktu.Eşimde hemrn herkese söylüyosun ondsn oluyo dedi.Yatışa geçtim gece işe giderkende teselli verip gitti boşver bişey olmaz önemli olan senin sağlığın herşey olacağına varır sitres yapma kendine falan dedi.Şu saat olmuş wc dışında kalkmıyorum bakalım inşaallah bişeyim kalmaz.
Sagol canim.amin.nasıl sonlanmisti peki senin dış gebelik.Canım sanada çok geçmiş olsun Rabbim kısa zamanda sağlıklı gebelik nasip etsin bende ilk dış gebelik geçirdim
Canım benim karın boşluğuma yerleşmişti iç kanama ve acil açık ameliyata aldılar kadın doğum fark etmedi genel cerrah farketti iç kanamayı..insan çok etkileniyor psikolojik olarak ama yinede vaz geçme benim artı 2 kürtajım var kürtajdan korkma canım baygınlık çok uzun sürmüyor inşallah en kısa zamanda sağlığına ve sonra bebeğine kavuşursunSagol canim.amin.nasıl sonlanmisti peki senin dış gebelik.
Amin canım.benimde deger yükseliyor dengesizce rahimde kese yok plesenta oluşumu yalanci kese tarzi bir sey var dedi dr.tupun birinde de kanama var oraya yerlesme ihtimali yuksekmis.beta kendiliginden dusmeyince bugun rahmi temizleyecek ins kendiliginden düşer beta.kurtaj sonrasi patalojiden dış mı boş gebelik mi oldugu ortaya cikacakmis tamamen.belirsiz bir surec bakalim neler olacak.psikolojik olarak hele cok yipratici bir surec.Canım benim karın boşluğuma yerleşmişti iç kanama ve acil açık ameliyata aldılar kadın doğum fark etmedi genel cerrah farketti iç kanamayı..insan çok etkileniyor psikolojik olarak ama yinede vaz geçme benim artı 2 kürtajım var kürtajdan korkma canım baygınlık çok uzun sürmüyor inşallah en kısa zamanda sağlığına ve sonra bebeğine kavuşursun
Allah sabır versin canım ya ben gecenv yıl haziranda kürtaj öldüm 20 dk sürüyor ağrı sanci pek Bisi hissetmiyorsun canım narkozda 5 e kadar sayana kadar bisicik hissetmion Allahım sabır versin canım benimKızlar ben geldimmm.yine değişikliklerle tabi bir günüm digerinin aynısı degil ki her an atraksiyon.dr uma gittim.beta düşmüyor aksine iki güne bir ortalama +350 artıyor.dr bu durum hoşuma gitmedi dedi.rahimdede kesecik görünümlü yalancı bir seyler varmış detayını cok ogrenmeye calismadim bu sefer.bugün 17.00da narkozlu kürtaj olacagim.rahmi temizleyip ordaki oluşumu patalojiye gonderecekmis.biz dış derken patalojiden boş gebelikde cikabilir dedi. Kurtajdan sonra betanin dusmesi lazim kendi atmadi biz alacagiz artık dedi.tupdeki kanama ayni seviyedeymis. Kürtajdan korkmuyorumda şu narkoz beni ürkütüyor.ekimde ameliyatimda narkozu yemistim 3saat surmustu o zaman ama.gerci bu kisa surermis. Narkozlu kürtaj hakkinda bilgisi olan var mi kizlar ??
Çok iyi anlıyorum seni canım ama yinede güçlü ol kendini yıpratma insanın elinde olmuyor ben 5 yıl önce yaşadım bu durumu hala anlatırken gözlerim dolar ama herşey Allah'tan herkesin farklı sınavı var isyan etmeden çıkmak lazım bu sınavdan ben şuan hamileyim yeniden allahım nasip ederse 12 haftalık insan her an bi endişe içinde oluyorAmin canım.benimde deger yükseliyor dengesizce rahimde kese yok plesenta oluşumu yalanci kese tarzi bir sey var dedi dr.tupun birinde de kanama var oraya yerlesme ihtimali yuksekmis.beta kendiliginden dusmeyince bugun rahmi temizleyecek ins kendiliginden düşer beta.kurtaj sonrasi patalojiden dış mı boş gebelik mi oldugu ortaya cikacakmis tamamen.belirsiz bir surec bakalim neler olacak.psikolojik olarak hele cok yipratici bir surec.
Aminnn canimmmmAllah sabır versin canım ya ben gecenv yıl haziranda kürtaj öldüm 20 dk sürüyor ağrı sanci pek Bisi hissetmiyorsun canım narkozda 5 e kadar sayana kadar bisicik hissetmion Allahım sabır versin canım benim
Allahin izniyle bunu da atlatacagim ins canim. Insanoglu her seye katlaniyor bir sekilde.bebegin sağlıklica büyüsün insallah annesinin karninda.Çok iyi anlıyorum seni canım ama yinede güçlü ol kendini yıpratma insanın elinde olmuyor ben 5 yıl önce yaşadım bu durumu hala anlatırken gözlerim dolar ama herşey Allah'tan herkesin farklı sınavı var isyan etmeden çıkmak lazım bu sınavdan ben şuan hamileyim yeniden allahım nasip ederse 12 haftalık insan her an bi endişe içinde oluyor
İnşallah canım Allah yardımcın olsun en kısa zamanda atlatırsın inşallah..amin canım darısı sana ve tüm isteyenlere inşallahAllahin izniyle bunu da atlatacagim ins canim. Insanoglu her seye katlaniyor bir sekilde.bebegin sağlıklica büyüsün insallah annesinin karninda.
Sağol canım morel oldunuz bana.Canım hiç moralini bozma bu haftalarda normal Dr randevuna kadar dinlen istirahat et iyi gelecektir
Amin canım inşallah.tek isteğim şu surecin biran once hayirlisiyla sonuçlanması.Siyah00 cok çok geçmiş olsun. İnşallah cabuk atlatirsin canım geçer gider bu günler hemen.
Allah razılosun canım.İnşaallah senin durumlarda geçer gider.Lekelenme geçmiş sevindim canım.boşver işi gücü dinlenmene bak güzelce.dinlenki bebis rahatca tutunsun annesine.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?