Beraber Anne Olma Yolunda

Oyy oyy oyy Burda bitane tavşan varmış nasılda gülermiş yesin onu teyzesi

Allah razı olsun canım.Bebek isteyen biri diye bir azeri kız vardı uzun zamandır görmüyorum burda o olabilirmisin.Dualarını aldım ne mutlu bana
Evet unutmamissin beni tesekkur ederim.Gorunce hamile oldugunu cok sevindim senin adina umarim saglikli gebelik gecirirsin Amin

canım nasılsın kırmızılar geldimi ....,gelmemiştir inşallah... güzel haberler verirsin bize

Oyy otoyu maşallah sen nasıl tatlı bişeysin şansın bahtında senin gibi güzel olsun inşallah

Yeni topik açmışsınız kızlar, hepinizi tekrar gördüğüme çok sevindim :) Evimize hırsız girip pc yi çaldığı için birkaç aydır ortalıkta yoktum. Bu sırada inşallah sizler yeni hamiş haberleri almışsınızdır

Oyy maşallah dünyaya gelen büyüyor. Ömrü de gülüşü kadar güzel olsun inşallah :)

Kuzum bebeem napiyosun bakalim :)
Duygulaniyorum bebis dönmus ya anneyi mi gormek istiyorsun sen dogmak mi istiyorsun diye triplere girdim 43 cm 2 kilo olmus yuzunu ilk defa net gordum patlican burunlu koca dudakli ama cok tatli ya :) sen ne alemdesin bakim bel agrin nasil?

Kaçaklar gelmişse A afrodit26 bebeem nerdrsiniz bakiim siz ses soluk çıkmıyor. Koca gobuslerinizle son alışverişlere mi daldiniz yoksa hani bize fotolar oyleyse??
bebeem maşallah kuzucuna uslu uslu büyümüş pozisyonu almış

Canım cok geçmiş olsun.Rabbim sağlıklı gebelikler nasip etsin inşallah amin.

Canim cok uzuldum insallah sagligina kavus da bundan sonraki bebis dogru yere tutunacak dualarim seninle canim

Duygulaniyorum bebis dönmus ya anneyi mi gormek istiyorsun sen dogmak mi istiyorsun diye triplere girdim 43 cm 2 kilo olmus yuzunu ilk defa net gordum patlican burunlu koca dudakli ama cok tatli ya :) sen ne alemdesin bakim bel agrin nasil?
Oo hadi gozun aydin canim ne guzel benm 24. Haftadan beri bs asagi kuzus:) yarin da ben gorcem bakalim benm sipa kac kilo.. Bel agrilarim eskiye gore daha iyi canm okuttum kendimi bi kocakariya ise yaradi vallah hayata dondum resmen
Hp burdayim kuzum da okuyup cikiyorum bazen de yazacakken uyuyakaliyorum alisvrrs fasli bitti cantam hazir kuzuma yatak diktim lohusa tacimi terligimi yaptim simdi de dagitacagim hediyelerimi hazirliyorum kendim yapiyorum :)

Maşallah çok tatlı ama yaaa çoook Allah bağışlasın ömrü kendi gibi güzel olsunnn

Korkma canim 15 dk da geri ayilmistim ben azcik agrin oluyor onu da ilacla geciirler insallah iyi gecsin sonuc bos gebelk olarak ciksin

Canım hiç moralini bozma bu haftalarda normal Dr randevuna kadar dinlen istirahat et iyi gelecektir
Sabahtan beri bişey yoktu yine olmaya başladı.Ve rengi kırmızıya benzemeye başladı ister istemez morelim bozuluyo cnm elimde degil şu pazartesi bir gelsin gidecegim doktora.

Evet unutmamissin beni tesekkur ederim.Gorunce hamile oldugunu cok sevindim senin adina umarim saglikli gebelik gecirirsin Amin
Hissettim sen olduğnu ama artık gelmiyorsun bizi bıraktın burda.Sen yokken çok şey yaşadım ameliyat falan oldun ameliyattan 10 gün sonrada hamile olduğmu öğrendim süpriz oldu bizede.Dün kahverengi leke başladı sabah bişeyim yoktu az önce yine wc de peçeteye bulaştı ama bu defa rengi degişiyo kahveden.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…