Oyy oyy oyy Burda bitane tavşan varmış nasılda gülermiş yesin onu teyzesiahh ahh nerde bu doğan bebişlerimizzz özletiyolar kendilerini ama biz 4. ayımıza girdik teyzelerii gittik aşımızıda vurulduk geldik çok şükür. darısı dogum yapanlara olsun ınsallah. dıgerlerınede rabbım hayırlı dogumlar nasıp etsın ve evlat sahıbı olmak ısteyen kımsenın kucagını bos bırakmaasın ınsallahh
Evet unutmamissin beni tesekkur ederim.Gorunce hamile oldugunu cok sevindim senin adina umarim saglikli gebelik gecirirsin AminAllah razı olsun canım.Bebek isteyen biri diye bir azeri kız vardı uzun zamandır görmüyorum burda o olabilirmisin.Dualarını aldım ne mutlu bana
canım nasılsın kırmızılar geldimi ....,gelmemiştir inşallah... güzel haberler verirsin bizeValla canım ben de öyle düşünmeye başladım sanki koca ömrü eşimle geçirecez diye.. Allahım hayırlısını versin hep öyle dua ediyorum. Belki de bu benim sınavım sabrımla sınanıyorum belki de dediğin gibi hiç ummadığım bi anda gelecek miniğim. Konyaya gitmiştim dayımın kızı evleniyordu. Ananemler belki göbeğin düşüktür dedi teyzemle bi kadına gittik düşmüş dedi çevirdi biraz ağrılı oldu inşallah sebebi olur. Eğer olursa evde iki tane kız çocuğu vardı ikizin olsun diye dua ettiler o çocuklara hediye alıp göndereceğim. Yine de Allah tan diliyorum o vereceği zamanı bilir geç olsun güç olmasın :):)
maşallah canım benim...Kizlar ogluşla randevu vardi bugun 2 kilo olmus tospam bir de donmuuuuusss :) cok guzel birsey y Allah'im isteyen herkese versin :)
Heyecan basti :-/maşallah canım benim...
Oyy otoyu maşallah sen nasıl tatlı bişeysin şansın bahtında senin gibi güzel olsun inşallahahh ahh nerde bu doğan bebişlerimizzz özletiyolar kendilerini ama biz 4. ayımıza girdik teyzelerii gittik aşımızıda vurulduk geldik çok şükür. darısı dogum yapanlara olsun ınsallah. dıgerlerınede rabbım hayırlı dogumlar nasıp etsın ve evlat sahıbı olmak ısteyen kımsenın kucagını bos bırakmaasın ınsallahh
ınsallah canım Allah razı olsunOyy otoyu maşallah sen nasıl tatlı bişeysin şansın bahtında senin gibi güzel olsun inşallah
Oyy maşallah dünyaya gelen büyüyor. Ömrü de gülüşü kadar güzel olsun inşallah :)ahh ahh nerde bu doğan bebişlerimizzz özletiyolar kendilerini ama biz 4. ayımıza girdik teyzelerii gittik aşımızıda vurulduk geldik çok şükür. darısı dogum yapanlara olsun ınsallah. dıgerlerınede rabbım hayırlı dogumlar nasıp etsın ve evlat sahıbı olmak ısteyen kımsenın kucagını bos bırakmaasın ınsallahh
Kuzum bebeem napiyosun bakalim :)Ama iki doktor da bana hareketli olanlarin toplami önemli demisti ben bi 3-4 doktorla görüştüm de o ara
DuygulaniyorumKuzum bebeem napiyosun bakalim :)
Canım cok geçmiş olsun.Rabbim sağlıklı gebelikler nasip etsin inşallah amin.Kızlar ben geldimmm.yine değişikliklerle tabi bir günüm digerinin aynısı degil ki her an atraksiyon.dr uma gittim.beta düşmüyor aksine iki güne bir ortalama +350 artıyor.dr bu durum hoşuma gitmedi dedi.rahimdede kesecik görünümlü yalancı bir seyler varmış detayını cok ogrenmeye calismadim bu sefer.bugün 17.00da narkozlu kürtaj olacagim.rahmi temizleyip ordaki oluşumu patalojiye gonderecekmis.biz dış derken patalojiden boş gebelikde cikabilir dedi. Kurtajdan sonra betanin dusmesi lazim kendi atmadi biz alacagiz artık dedi.tupdeki kanama ayni seviyedeymis. Kürtajdan korkmuyorumda şu narkoz beni ürkütüyor.ekimde ameliyatimda narkozu yemistim 3saat surmustu o zaman ama.gerci bu kisa surermis. Narkozlu kürtaj hakkinda bilgisi olan var mi kizlar ??
Günaydın kızlar,
Burası sevimcimizi de hüznümüzü de paylaştığımız bir yer oldu bizim icin.Dün dr a gittigimde oluşmaya baslayan kesenin sönmüş oldugunu dış gebelik riskinin şu durumda hala mevcut olduğunu ögrendim.gecen salı 900 lerde olan beta 1700 olmuş deger hem iyi yukselmemis hemde düşme göstermemis.belkide hala yükseliyor az az bunu yarınki testte anlayacagız.kendi dr um gözetim altında olmam gerektigini carsamba tekrar gelmemi söyledi.bunun üstüne hastane raporu alabilmek icin özel bir hastaneye gittim kendi dr umun özel muayenehanesi vardı kurumum raporda sorun cikarmasin diye.rapor icin gittigim dr beni cok korkuttu %90dıs gebelik hemen üniversite hast.git bunun bir ignesi var onu yapmalari lazim kendiliginden düşmesi icin yoksa ic kanama cerrahi mudahale tüp kaybetmeye kadar gitti olay aksam nasil gecti sabah nasil oldu bilmiyorum.resmen ruh gibiyim.sabah kendi dr umu aradim direk bana böyle dediler dedim.dr um ben senin durumunun farkindayim o igneyi vurmayi bende bilirim hemen fakat igne kemoterapi ignesi bebegi öldürmesi icin vurulur ve tupte olusan bebek düşürülür bu da zaten yum ameliyati geciren senin yum rezervini azaltir dedi.simdi aşırı agri durumun yok biz kendiliginden düşmesini bekleyecegiz tüpte hafif ödem gördüm ama kese olusmus degil tupte dedi.yarin gel icin rahat olsun sonucta tüpü olmadan hamile kalanlar var tüp bebekle ama yum olmadan hamile kalinmaz benim önceliğim senin yumlar dedi.yarin gidecegim tekrar.belirsizliklrden ne kdar nefret edersem o kadar fazla belirsizlik yasiyorum.sanssizim demek istemiyorum kismetsizim demek istemiyorum hele isyan etmek hic istemiyorum.ailem olsun işim olsun eşim olsun düşününce sanssizim dersem nankörlük etmis olurum.bu da benim sınavlarımdan biri.hep diyorum Rabbim dermansiz dert vermesin.normal düşük olması icin dua ediyorum dış gebelikse süreç biraz daha farkli olacak çünkü.dualarinizi esirgemeyin kızlar buna ihtiyacim var.dış gebelik olmasın öyleyse bile kendiliginden sonlansin.ruhen çökmüş durumdayim kizlar.uzun oldu bayagi hakkinizi helal edin...
Oo hadi gozun aydin canim ne guzel benm 24. Haftadan beri bs asagi kuzus:) yarin da ben gorcem bakalim benm sipa kac kilo.. Bel agrilarim eskiye gore daha iyi canm okuttum kendimi bi kocakariya ise yaradi vallah hayata dondum resmenDuygulaniyorumbebis dönmus ya anneyi mi gormek istiyorsun sen dogmak mi istiyorsun diye triplere girdim 43 cm 2 kilo olmus yuzunu ilk defa net gordum patlican burunlu koca dudakli ama cok tatli ya :) sen ne alemdesin bakim bel agrin nasil?
Hp burdayim kuzum da okuyup cikiyorum bazen de yazacakken uyuyakaliyorum
Maşallah çok tatlı ama yaaa çoook Allah bağışlasın ömrü kendi gibi güzel olsunnnahh ahh nerde bu doğan bebişlerimizzz özletiyolar kendilerini ama biz 4. ayımıza girdik teyzelerii gittik aşımızıda vurulduk geldik çok şükür. darısı dogum yapanlara olsun ınsallah. dıgerlerınede rabbım hayırlı dogumlar nasıp etsın ve evlat sahıbı olmak ısteyen kımsenın kucagını bos bırakmaasın ınsallahh
Korkma canim 15 dk da geri ayilmistim ben azcik agrin oluyor onu da ilacla geciirler insallah iyi gecsin sonuc bos gebelk olarak ciksinAmin canım.benimde deger yükseliyor dengesizce rahimde kese yok plesenta oluşumu yalanci kese tarzi bir sey var dedi dr.tupun birinde de kanama var oraya yerlesme ihtimali yuksekmis.beta kendiliginden dusmeyince bugun rahmi temizleyecek ins kendiliginden düşer beta.kurtaj sonrasi patalojiden dış mı boş gebelik mi oldugu ortaya cikacakmis tamamen.belirsiz bir surec bakalim neler olacak.psikolojik olarak hele cok yipratici bir surec.
Sabahtan beri bişey yoktu yine olmaya başladı.Ve rengi kırmızıya benzemeye başladı ister istemez morelim bozuluyo cnm elimde degil şu pazartesi bir gelsin gidecegim doktora.Canım hiç moralini bozma bu haftalarda normal Dr randevuna kadar dinlen istirahat et iyi gelecektir
Hissettim sen olduğnu ama artık gelmiyorsun bizi bıraktın burda.Sen yokken çok şey yaşadım ameliyat falan oldun ameliyattan 10 gün sonrada hamile olduğmu öğrendim süpriz oldu bizede.Dün kahverengi leke başladı sabah bişeyim yoktu az önce yine wc de peçeteye bulaştı ama bu defa rengi degişiyo kahveden.Evet unutmamissin beni tesekkur ederim.Gorunce hamile oldugunu cok sevindim senin adina umarim saglikli gebelik gecirirsin Amin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?