Beraber Anne Olma Yolunda

Selamlar topiğin güzel anneleri ve anne adayları :) Biz oğluşumla 37.haftamızdayız çok şükür. Birazcık önden gidiyoruz sadece :) şu anda 3.300 gr, normal mi sezeryan mı olacak hala belli değil ama 4 kiloyu geçersek sezeryana doğru gidiyoruz sanki. Herkes nasıl? Yeni hamişler gördüm hayırlı olsun, herkes sağlkla kucağına alsın yavrusunu, isteyen herkese de nasip etsin Allahım

Selam canım ben iyiyim ne güzel haberler bunlar maşallah paşaya Rabbim hayırlı kolay doğum nasip etsin canım az kalmış doğumada bir bakmışsın oğluşun kollarında :)

Selam canım ben iyiyim ne güzel haberler bunlar maşallah paşaya Rabbim hayırlı kolay doğum nasip etsin canım az kalmış doğumada bir bakmışsın oğluşun kollarında :)
Aynı haftalarda olduğum forumdaki bazı anneler doğum yaptılar bile. O yüzden her an tetikteyim ve heyecanlıyım. Bakalım paşamızın canı ne zaman gelmek isterse o zaman gelecek kollarımıza :) Çok giremediğim topiğe canım sende ne var ne yok? En son eşinle birlikte kontrole gidecektiniz diye hatırlıyorum. Test yaptırdımı eşin?

Bende bebis istiyorum ama saglik problemlerim var banada dua edin biran once mutlu haber aliyim ....

Hoşgeldin inşallah Rabbim tez zamanda hayırlı sağlıklı evlat nasip eder herşeyden önce sağlık anlatmak istersen ne sağlık problemin nedir ?

Sende bizim kuzenle aynı haftadasın galiba pazar günü dogum yaptı bizim kuzen sabah uyanıyor sancısı var kahvaltı falan yapmıslar sonra hastahaneeye gıtmısler sancı yuksek cıkmıs nts de aksama kadar beklemıs normal olsun dıye sadece 2 cm acılmıs dr da sen 10 gunde beklesen acılmaz demıs sezeyana almıslar senın ıcınde hangı dogum hayırlı olacaksa o olsun canım canım dogru hatırlıyorsune esımde tes yaptırdı esımın sayı ve hız dusuktu urolojıye gıttık proxeed verdı ıkı ay kullan yenıden test yaptır dedı ekımı beklıyoruz ekıme kada ılacı kullanacak test sonucuna gore hareket edecegız benım dr gıdecegz nasıl bır yol ızleyeegımız konusunda ama büyük ihtimal ekimde aşılama deneyeceğiz canım

Hoşgeldin inşallah Rabbim tez zamanda hayırlı sağlıklı evlat nasip eder herşeyden önce sağlık anlatmak istersen ne sağlık problemin nedir ?
4 aylik evliyim .. ama bekarliktan beri adet duzensizligi problemim var .. kontrol amacli 1,5 ay once doktora gittim cocuk yapabilirmiyim sıkıntı varmi falan diye ... prolaktin degerimi yuksek oldugunu yeterince hastalanamadigimdan dolayi yumurtaliklarimda kistler olusmus ve yumurtaliklarim cok yavas calisiyormus .. bana cocuk dusunup dusunmedigimi soyledi (yani ne zaman dusunuyorsun )
2 yil sonra falan dedim ( cunku yeni evli oldugum icin biraz calisip birikim yapip bebegim oldugu zaman calismakti amacim ) neyse doktor bebek isini fazla uzatamiycami biran once calismalara baslamam gerektigini soyledi. Bunu soylerkende kesin olmaz diyemem yasin daha cok genc (21) tedavisiz olma ihtimalide var dedi ama moralim cok bozuk pisikolojim bozuldu hergun hamileymisim gibi geliyo ama psikolojik biliyorum

İnşallah ilaçlar etki eder de değerleri yükselir. Hayırlısıyla en kısa sürede senin de güzel haberlerini alırız canım
Bende normal yada sezeryan diye şartlamıyorum kendimi, açılmam olmayabilir sezeryana dönebilr aynı kuzeninde olduğu gibi. Hayırlısı nasılsa öyle olsun diye dua ediyorum :)

Hım anladım umudunu yitirme bak seni çok iyi anlıyorum ama artık herşeyin tedavisi var bende 16 aylık evlıyım ve 14 aydır cocuk ıstıyoruz ve bız hıc dr gıtmedık hazıran ayında gıttık kı esımın degerlerı dusuk cıktı sımdı ılac kullanıyor bızımde belkı normal yolla olmayacak ekımde asılama denyecegız ama hayatta herseyın hayırlısını dıle bende ılk baslarda cok üzüldüm ama üzülmek elimize birşey geçmiyor neyi nasıl yapacağımızı araştırmamız lazım hemen umudunu yitirip yelkenleri indirme bu işlerde moral çok önemli çünkü bak sana şunu söyleyim benim bir arkadaşımın prolaktını cok yuksekmıs bekarlıgından ılac kullanmıs hatta bunn gebelıge engel oldugunu ogrenıp nısanlsıına nısanı atalım bebegımız olmayabılır demıs sonra ılacla prolaktını dusmus ve evlendıkten 6 ay sonra bebek dusunmeye basladı ve ılıskden sonra hemen kalktım banyoya gıttım dedı hatta söylemesı ayıp cıksın dıye ıkındım dedı ama kısmet olacak ya oldu dedı sımdı hamıle dogumu beklıyor inançlı ve güçlü ol eğer nasibimizde anne olmak varsa Rabbim bunu bize nasip edecektir inanıyorumkı senın de bebeğin olacak sende inan ve dr nu iyi araştır başka bir dr a daha git tedaviye ne kadar erken başlarsan o kadar iyi

İnşallah canım hayırlısı bakalım biz çalışmalarda hiç dikkat etmiyorduk testten sonra aman zaten olmayacak diyorduk ilacta 3 haftasına girdi dedik artık dikkat edelim olurya kısmette varsa normal yolla kalırım diye süpriz yaparsa bir gün bende güzel haberlerle gelirim inşallah :) Aynen canım hayırlısı olsun yeterkı sız sagsalım sekılde atlatın bırbırınıze kavusun bebısınızle

Cok teskkur ederim ya gercekten boyle olumlu konusan insanlarin olmasi cok iyi motive oluyo insan . RABBIM SANADA EN YAKIN ZAMANDA NASIP ETSIN HATTA VE HATTA BU AY HASTALANMA İNSALLAH

Cok teskkur ederim ya gercekten boyle olumlu konusan insanlarin olmasi cok iyi motive oluyo insan . RABBIM SANADA EN YAKIN ZAMANDA NASIP ETSIN HATTA VE HATTA BU AY HASTALANMA İNSALLAH

Ayyy canım çok teşekkür ederim güzel dileklerin için Rabbim hepimize hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin en kısa zamanda

gecmiş olsun bebem benmde 2 tanesi sorunluydu amelıyatla aldırdım bebek planından önce inşallah doguma kadar cok sıkıstırmaz
Cok sagol tatlım hamile kalmadan once ara ara agriyordu her ufacik büyümede bir iki gün de bu kadar ağrıdigi olmazdi son son iyi cektiriyor bana resmen iri findik kadar diş çıkmış yahu

Hayir o kadar sütü neden uzerine alinmis ki yani ogluşuma onlar yahuu ne güzel hasret gidermissin ya bende özledim yavrımı

Canim mm hadi geçmiş olsin yolu yariladin :))
Sana bikaç sorum olacak lokman hekim de mi yaptılar ultrason u Etlik mi sincan mi?
Etliği aramadi ama a sincan i aradım ben devlette yaptırdım ama içime sinmedi bi de özelde olsun istedim, sincan da çok yoğunMuş iki haftadan önceye randevu yok iki haftaya da haftaniz ilerliyor olmaz dediler, cok sinit oldim telefon bekliyorum boşluk olursa arayacaklarmis. .
Eğer Etlik te de varsa arayim yarın ama genelde sincan a yönlendiriyolar tetkikler icin beni bilgilendir canım e mi

Canım etlikte yaptırdım randevu konusunda hemen verirler mi bilmiyorum. Bugün acil yasli hasta gelince ben yarim saat geç girdim, hastalar sksti ona rağmen doktor uzun uzun baktı. Hic bir hastami mağdur etmem, aksam herkes buradan randevusuna girmiş halde evine dönecek dedi. Bana ayrı eşime ayrı gösterdi herseyini. İcime sindi canım. 150tl ücreti doktorda sanırım adi nurtendi, evde rapordan bakarım bidaha. Sen bi dene bakalım randevuyu, olmazsa bende denerim sürekli hasta kotasindan :)

Canım rabbim bir avazda kurtarsın sen ve bebis icin sağlıklı hayırlı hangi doğum olacaksa onu nasip etsin çok heyecanlı :) bende acaba ay sancim tuttu koş hastaneye modunu yaşayabilmek miyiz diye dusunuyorum iki gündür kaşık bel ağrım var hazırlık ağrıları dir diye dusunuyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…