canım ağrılar tam gaz devam geçmicek sanırım yaİyiyim maysu mm az kaldı da bugün adet sancısı gibi sizlamam var gaz sanıyordum ama değil anladım biraz panik olmadım desem yalan olur sen nslsin ağrıların nasıl oldu
Maşallah sende benim gibi kilo alanlardansin canim bebeğin sağlıklı olsun da gider elbet kilolar bende 20 kilo aldım :) biz sona yaklaştık rabbim iyi geçirmenizi nasip etsin gerisini bel ağrısı zordur dikkat et kendinekızlarr nasılsınız ?? ben ağrılarla boğuşmaktayım.yarın 29.haftaya giriyoruz şimdiden 13 kilo almışım.bebiş henüz 1.127 kilo :) zaman geçsede alsak kucağımıza .. sanki zaman daraldıkça geçmiyor gibi geliyor
canım ağrılar tam gaz devam geçmicek sanırım yaadet sancısı gibi ağrılar arada bende de oluyor vücud kendini hazırlıyormuş doğuma.ama bu çatı ağrısı ve bel ağrısıyla başım dertte
kuzum magnezyumluk değil ki kaslarım değil kemiklerim ağrıyorMagnezyum a rağmen geçmiyorsa Dr la araştırmak lazım önemli
kız bebek kasması ne ?? iler ki zamanlarda mı oluyor.benim kide ayağını bastırıyor dışardan seviyorum resmen topuğunu ayağına kurban olduğum ayy kafayı yicem sanırımGunaydinnlar iki gecedir adet ağrısı gibi ağrım var havalar serinledi gaz yaptı sandım bu sabah yaramazlık yaptık ağrı yine devam ılık duş umu aldım gecmiyo tam aksi duşTada kastı bebisimyalancı doğum sancısı mi gaz mi bilemedim
bende çatı ağrısıda var canım çok erken başladı 1 haftadır hayatım zindan oldu resmenMaşallah sende benim gibi kilo alanlardansin canim bebeğin sağlıklı olsun da gider elbet kilolar bende 20 kilo aldım :) biz sona yaklaştık rabbim iyi geçirmenizi nasip etsin gerisini bel ağrısı zordur dikkat et kendine
Canım ben 4. Aydan bu yana yaşıyorum çatı ağrısını ne zordur bilirim magnezyum biraz azalttı ayagimin üstüne zor basiyordum penguen gibi yürüyorum magnezyum kullanmiyorsan doktoruna danis belki biraz seninkini de azaltırbende çatı ağrısıda var canım çok erken başladı 1 haftadır hayatım zindan oldu resmen
canım arıcam bugün doktorumu artık 1 hafta oldu çnküCanım ben 4. Aydan bu yana yaşıyorum çatı ağrısını ne zordur bilirim magnezyum biraz azalttı ayagimin üstüne zor basiyordum penguen gibi yürüyorum magnezyum kullanmiyorsan doktoruna danis belki biraz seninkini de azaltır
Evet canim aynen özel bölgedeki kemik ağrısı pumbik kemiği deniyor orası aynen ayağa kalkınca yürüyünce oluyor ağrı yatakta dönerken oluyor hareketsiz iken birsey yokcanım arıcam bugün doktorumu artık 1 hafta oldu çnkübuarada sende ki ağrı da özel bölge kemiklerinde ve bacak arası kemiklerinde mi oluyor du ??bende otururken hiç bi ağrı yok ayağa kalkıp yürünce ağrı başlıyor
evettt yatakta dönerkenn de var.heleki gece tuvalate kalkacağım zaman yürüyemiyorum ağrıdan allah yardımcımız olsun.bebekte bastırıyor hep kendini bir yandan ayağını sırtını dayıyorda dayıyor canımda yanmaya başladı ama onun ki tatlı bir acıEvet canim aynen özel bölgedeki kemik ağrısı pumbik kemiği deniyor orası aynen ayağa kalkınca yürüyünce oluyor ağrı yatakta dönerken oluyor hareketsiz iken birsey yok
Canim ihmal etme ara bugün muhakkak ne diyecek merak ediyorum; tontis mi oldin sen yakışmış ama guzellesmmissin canım ☺ben hamile kaldığım kiloma daha yeni geldim altıncı ay kilo almadan bitecek neyse ki, normalde de tontis olunca ben☺evettt yatakta dönerkenn de var.heleki gece tuvalate kalkacağım zaman yürüyemiyorum ağrıdan allah yardımcımız olsun.bebekte bastırıyor hep kendini bir yandan ayağını sırtını dayıyorda dayıyor canımda yanmaya başladı ama onun ki tatlı bir acı
Tatlı acı canim biraz zaman geçsin daha da hissettirir kendini benimki hiç durmuyor artık iki gün önce yüzünü on tarafa döndü herhalde dirsek kısmı belli olur el ile tutuluyordu ay çok tatliydi :) herseyi güzel bir kavussa idikevettt yatakta dönerkenn de var.heleki gece tuvalate kalkacağım zaman yürüyemiyorum ağrıdan allah yardımcımız olsun.bebekte bastırıyor hep kendini bir yandan ayağını sırtını dayıyorda dayıyor canımda yanmaya başladı ama onun ki tatlı bir acı
korunma canım ben ocakta kimyasal gebelik yaşadım şubatta tekrar hamile kaldım :)Günaydın hamişler ve adayları:))Nasılsınız bakalım Y ysmn1096 çat kemigin açılmaya başlamış normal doğumu kolay yapcaksın anlaşılan cnm.Hayırlısıyla sağlıklısıyla bir avazda doğurursunuz inşaallah bebişlerinizi kızlar.Bende bat belirsiz günler geçiriyorum.Cumartesi ovü testi yaptım koskoca bir O işareti çıktı dijital ovüde.pazar akıntılar artınca ve idrar koyu görünce pazartesi son kalan testi kullandım ve ikinci idrar oldugu halde yanıp sönen gülen yüz çıktı buda yuma 1 gün var demek.Yani salı günü yumurtladım ovü testine bakılırsa.Doktor korun demedigi için korunmadım öncesi ve sonrası 1 gün arayla çalıştık dün gece sol kasıktaki batmalar bayağı uykumu bozdu sizce varmıdır bir şansım
Kemigin adı da manidar :))Pamuk gibi:))Evet canim aynen özel bölgedeki kemik ağrısı pumbik kemiği deniyor orası aynen ayağa kalkınca yürüyünce oluyor ağrı yatakta dönerken oluyor hareketsiz iken birsey yok
Arada bir regli arası vermedin demi cnmkorunma canım ben ocakta kimyasal gebelik yaşadım şubatta tekrar hamile kaldım :)
iyi ozaman panik yapacak bişe yok :) senin doğum nasıl görünüyor normal mi ??Evet canim aynen özel bölgedeki kemik ağrısı pumbik kemiği deniyor orası aynen ayağa kalkınca yürüyünce oluyor ağrı yatakta dönerken oluyor hareketsiz iken birsey yok
canım valla goril olma yolunda ilerliyorum herkes ikiz zannediyorCanim ihmal etme ara bugün muhakkak ne diyecek merak ediyorum; tontis mi oldin sen yakışmış ama guzellesmmissin canım ☺ben hamile kaldığım kiloma daha yeni geldim altıncı ay kilo almadan bitecek neyse ki, normalde de tontis olunca ben☺
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?