yok canım direk hamile kaldım.ocakta hamiş oldum test yaptım 1 haftada düştü normal adet kanamasıyla.kürtaj olmadım.şubatta pat diye hamile kaldım .hiç beklemiyordum :)Arada bir regli arası vermedin demi cnm
Waww süpermiş :)))ovülasyon takibi yapmışmıydın yani yumurtlama gününü biliyomuydun yani adetin kaçıncı günüydü normalde benimki 12. Gündür ama bu defa benimki 17. Gün oldu düşük gününüde sayarsamyok canım direk hamile kaldım.ocakta hamiş oldum test yaptım 1 haftada düştü normal adet kanamasıyla.kürtaj olmadım.şubatta pat diye hamile kaldım .hiç beklemiyordum :)
Canım bebek hızlı kilo alıyordu bu hafta sezeryan yapacaktı doktor pazartesi kontrolde kilo alması yavaslamis normal olur dedi normali bekliyoruz bakalim pazartesi 3470 gr diiyi ozaman panik yapacak bişe yok :) senin doğum nasıl görünüyor normal mi ??
canım valla goril olma yolunda ilerliyorum herkes ikiz zannediyorbugün arıyacam canım mutlaka.inşallah bu ağrılar normal doğum yapabileceğimin habercisidir.hamileyken kilo versende aldığın kilolar sayılıyor canım yani mesela 4 kilo verdin ama sonra 4 kilo aldın ya şuanda 0 kilo aldım değil 4 kilo aldım diyeceksin bide böyle bir saçmalık varmış
Arada oluyordu canım o da 20. Yada 22.günde bazen de 10 gün kala falan oluyordu dr normal döngü 21 den 35 e kadar normal dedi. Vee ben yine adet oldum dün 23.günümde oldum bu sefer 7 gün önce geldi. Çok sıkıldım artık işler çok yoğun ve yorgunum. tatile de çıkamadım stresteyim kafamı dağıtmam lazımErken geliyomuydu normalde canım ? Yerleşme olabilir mi ? Sen yine adet gününü bir bekle canım benim olumsuz düşünme belki melegin tutunuyodur annesine :)))
Canim hamile misin tebrik ederim Allah analı babalı büyütsün inşallah çok sevindim :)Baktırdım canım ya teşekkür ederim Rabbim aratmadan verdi isteyen herkese de nasip olur inşallah :) yürüyüş yapmam da mesela geçen hamileliğimde annem sürekli yumurta yediriodu işte pazardan süt alıp veriodu falan zorla yapıodum vallahi zaten bebek de ne yaptıysam gelişmedi ya neyseşimdi onları yine yapsam mı pekmez var evde bisürüüü ayy kafayı yicem :) bugün folic trio başladım işte
kız bebek kasması ne ?? iler ki zamanlarda mı oluyor.benim kide ayağını bastırıyor dışardan seviyorum resmen topuğunu ayağına kurban olduğum ayy kafayı yicem sanırımaz kaldı canım senin artık ağrılar sızılar iyice artar korkma ama temkinli ol dinlen bol bol
kuzum magnezyumluk değil ki kaslarım değil kemiklerim ağrıyorve bende ki rahatlığa bak daha doktorumu arayıp sormadım .birazdan arıyıp bilgilendirecem ya bari normal desinde kafam rahat bi şekilde çekeyim acımı
haklısın canım söyleyim doktora çnkü benim ki ara ara değil bir haftadır sürekli varTamam o kemiklerd en bazı gün zor yürüyordum ama sürekli olmuyordu Dr Una danis :)
valla canım allaha emanetti ovu.tahmini hesaplıyordum.ama o ay eşim şehir dışına çıktı ovu dan 2 gün önce üst üste beraberlik oldu sonra gitti 15 gün yoktu eşim.ama spremler 72 saat yaşıyor işte :)Waww süpermiş :)))ovülasyon takibi yapmışmıydın yani yumurtlama gününü biliyomuydun yani adetin kaçıncı günüydü normalde benimki 12. Gündür ama bu defa benimki 17. Gün oldu düşük gününüde sayarsam
Kısmetinde varsa oluyor işte bende geçen ay ne ovü ne hesap nede ilişki günü düşündüm tek hesabım iyileşmekti ve süpriz oldu hamilelik inşaallah çok bekletmez aynı süprizi tekrar yaşarım ama bu defa sonuda güzel olsun inşaallah.valla canım allaha emanetti ovu.tahmini hesaplıyordum.ama o ay eşim şehir dışına çıktı ovu dan 2 gün önce üst üste beraberlik oldu sonra gitti 15 gün yoktu eşim.ama spremler 72 saat yaşıyor işte :)
Anaamm kız nasıl hesapmis o öyle o zaman 5 kilo aldım ben noooo☺☺ hamile kaldığım kiloyu baz aliyim ben yine maysum napiyim ☺ sen çıtırsin fıstıkiyi ozaman panik yapacak bişe yok :) senin doğum nasıl görünüyor normal mi ??
canım valla goril olma yolunda ilerliyorum herkes ikiz zannediyorbugün arıyacam canım mutlaka.inşallah bu ağrılar normal doğum yapabileceğimin habercisidir.hamileyken kilo versende aldığın kilolar sayılıyor canım yani mesela 4 kilo verdin ama sonra 4 kilo aldın ya şuanda 0 kilo aldım değil 4 kilo aldım diyeceksin bide böyle bir saçmalık varmış
Tatlımmm ben yine adet oldum hem de erken 23.günümdeAĞUSTOS BAT
Pesettim342 -----------> 1 Ağustos --------> 33.Deneme ------->
Eminebi ----------------> 4 Ağustos --------> 12.Deneme ------->
Jasmine53 -------------> 10 Ağustos -------> 21.Deneme ------->
Arsinli ------------------> 10 Ağustos -------> 16.Deneme ------->
Friendly8584 ---------> 13 Ağustos --------> 16.Deneme ------->
EYLÜL BAT
Pesettim342 -----------> 1 Eylül --------> 34.Deneme
Eminebi ----------------> 1 Eylül --------> 13.Deneme
Arsinli ------------------> 4 Eylül -------> 17. Deneme
Friendly8584 ---------> 10 Eylül ------> 17. Deneme
Jasmine53 -------------> 18 Eylül ------> 22.Deneme
Kızlar listeyi sürekli paylaşacağım eklenmek isterseniz bana ulaşın
Arkadaşlar sonuçlarınızı da yazmayı ihmal etmeyin lütfen
canım maşallah senin doğumunada az kalmış hayırlısıyla kurtulursun inşallah.. sende normal doğum düşünüyosun sanırım valla bu topikte herkes çok cesaretli ben hayatta normal doğuramam :)Kislaaaar benm bacak arasi kemigime dunden beri Ara ara agri giriyo heralde bebis kanala giriyo artik yavastan cati agrisindan farkli cunku valla dogueuyorum sandim dun oldugum yere coku cokuverdim o anlarda :)
Bu pazar ablamin oglunun sunneti var ondan sonra doguverse kuzum guzel olur :)
Kız cesaretlik nesi var ıkın ıkın çıksın işte narkozu yiyip bıçak altına yatmak dahamı iyi izle bir sezeryan dogumları gör bakalım nasıl çekiştiryolar bebegi dünyadan habersizken.normal doğum öylemi anneden çıkana kadar kimse değmiyo kendi istegiyle bütün aşamalardan geçiyo öyle dünyaya gözlerini açıyo zamanında doğmuş oluyo.Sezeryan erkenden çekip alıyolar yavrum noldum şoku yaşıyo.Sonrada 4 ay ağlıyo dünyaya uyum sorunu çekiyo bebek.canım maşallah senin doğumunada az kalmış hayırlısıyla kurtulursun inşallah.. sende normal doğum düşünüyosun sanırım valla bu topikte herkes çok cesaretli ben hayatta normal doğuramam :)
haklısın öyle oluyo ama normal doğum yapan insanlardanda hiç güzel şeyler duymuyoruz o yüzden şimdiden korku sardı beni hiç cesaretim yokKız cesaretlik nesi var ıkın ıkın çıksın işte narkozu yiyip bıçak altına yatmak dahamı iyi izle bir sezeryan dogumları gör bakalım nasıl çekiştiryolar bebegi dünyadan habersizken.normal doğum öylemi anneden çıkana kadar kimse değmiyo kendi istegiyle bütün aşamalardan geçiyo öyle dünyaya gözlerini açıyo zamanında doğmuş oluyo.Sezeryan erkenden çekip alıyolar yavrum noldum şoku yaşıyo.Sonrada 4 ay ağlıyo dünyaya uyum sorunu çekiyo bebek.
haklısın öyle oluyo ama normal doğum yapan insanlardanda hiç güzel şeyler duymuyoruz o yüzden şimdiden korku sardı beni hiç cesaretim yok
ahhh canım inan ki bende bu ağrıları ona yoruyorum inşallah dediğin gibi olur :) allah normal doğum nasip etsin hayırlısıysa :)Y ysmn1096 canım saol :)
Bi durgunluk var buralarda da, mevsim değişmeye başladı ondan mı nedir acaba.
Doğumu yaklaşan hamişlerin ağrıları başlamış,Rabbim sağlıkla kucağınıza alacağınız rahat doğumlar nasip etsin A afrodit26MINIKKUS1 bebeem
maysu senin erken başlamış ağrılar, vakti gelince bi ıkınmada doğurcan inşallah :)
aşılama sonucu bekleyen biri vardı aramızda, ses yok mu nerelerde ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?