kimseyi karıştırtma bacım en güzeli böylesi...kendin yap et kimsede diyemesin ay ben büyüttüm ben yaptım ettim herşeyi diye...Söz konusu kendi evime müdahaleyse saygı duyulmuyosa tırnaklar çıkar her şeye saygı duyuyorum ama biraz fazla aşırıya kaçıyor biraksam çocuğun adını koyacak illa allahtan eşim hiç taviz vermiyor yoksa isim yaş :) annemden de kv dede alacağım ben odayı hazırlayacağım onlar gelip baksınlar madem öyle artık böyleahh heyecanımiz ne halde bizi bizden başkası anlamaz mogisimmm
MasaAllahEki Görüntüle 1617873 Kızlar biz kızımla 5. Ayımıza merhaba dedik
Amin canim galiba sinyal bunlar evet bugn daha da siddetliydi hatta korkuyorum pzrtesi dr acilma var dicek dye :)Kuzuuuuum sende aydınlattın beni sağolasın bende dikkat edeyim katlanma şekline artık...Bizde seni seviyoruz oğluşumla kaygılı teyzesikırmızı renklisi de çok güzel olur fotosunu çekte gönder bakayım nasılmış...çok güzel oldu yaa oto koltuğunun takılabilmesi acayip mutlu oldum...güzel araba aldık bacım benim çok içime sindi paşalarımızda güzelce kullansınlar artık
Bilgi için sağol bacım içimi rahatlattın..sizin sıpa da ufaktan gelme sinyalleri veriyo desene..sağlıkla gelsin inşallah
geçmiş çok şükür o sıkıntılar şimdi keyfini sürme zamanı bacım...beşiği bende park yatak aldım iyi yapmışsın daha kullanışlı oluyorlar...bi de hatun bak dolar günden güne artıyo alabiliyorsan hiç erteleme arabayı...al dursun evde...bu arada biz kaygılımla aldığımız arabayı çok sevdik sana da tavsiye ederim fiyatı da uygun üstelik kampanyada şuan 450 tl bi bak derim...ayrıntılı randevunu aldın mı bakayım...bi de tetanoz olacaksın 20. haftadan sonra unutma
Kizz Aliyi göremedik bu ay yoksa ben mi kaçırdımMasaAllah
kimseyi karıştırtma bacım en güzeli böylesi...kendin yap et kimsede diyemesin ay ben büyüttüm ben yaptım ettim
Enfeksiyonum vardı annem kötü olmasın daha çok yorulma yayım diye aldı ama şimdi iyiyim ve küçük küçük ütüler dizerim :) zevkle
evet canım ana kucağı yani hemde oto koltuğu olarak kullanılabiliyor... şimdiden baksam iyi olcak sanırım fikir için tşkler canım.. önceden müdahalesi varsa yaptırsam iyi olur tabikide fiyatı biraz fazla geldi ama dediğin gibi nelere vermiyorz ki.. ayrıca İstanbul çok pahalı ya kardeşim konyada özel hastaneye 20 liraya yaptırmıştım diyo şimdi bende kendi gittiğim hastaneye sorsam 300 den aşağı fiyat vermezler eminim.. aşı için biraz daha bekleyip gideyim o zaman çünkü beni çağırdıkları gün 19+0 oluyorum biraz erken sanırım.. ay şeker yüklemeside var demi canan karatayda bas bağırıyor yaptırmayın diye ama o da önemli sanırım hayırlısıyla bi doğursaydık :)puset dediğin şey oto koltuğu mu canım ben farklı şeyler diye biliyorum...araba çok güzel...yine aklında bulunsun kuzum bide oto koltuksuz bi araba istersende yine aynı markaya bakabilirsin iyi bi marka
ayrıntılı çok önemli kuzum...doktorlar taramayı yaptırmasanız bile ayrıntılıyı yaptırın diyorlar ki herhangi bi sıkıntı durumunda önceden bilgili olup müdahale edebilmek için...ben bütün testlerimi yaptırdım bunu da yaptırıcam randevumu aldım 7 eylüle...kendi hastanemde (pendik şifa) yapılıcak canım fiyatı da 210 tl....ikiye böldüler ilk taksiti 3 hafta önce verdim ikinci taksiti de ultrason günü vericem....aslında devlet bedava ama şimdi devlet bakacak 10 dk. özel bakacak 40 dk... nereye verilmiyor ki o para...bakılmışken uzun uzun ayrıntılı şekilde incelensin kuzum...tetanozu 20. hafta sonrası yaptır canım bana hem kendi doktorum hem sağlık ocağı hemşirem öyle dedi bende 23. hafta gibi ilk dozu vurulucam ikinci dozuda 27. hafta gibi vurulucam...daha bi de şeker yüklemem var... bunlar bitecek sonra doğum heyecanı
Hoşgeldin canim bebiş ve sen nasılsın?Selam biz geldik. 36. haftamızdan merhaba. Sağsalim bu haftayı da çıkarırsak artık prematürelikten çıkıyormuşuz.
Adiyla yasasin kuzucuk :) ne yaptin aradin mi doktorunu?Kızlar kızımızın adını değiştirdik Babamız esma olsun istemiyordu Sümeyye nur a karar verdik :)
Bende hep dusuk yaptigimi goruyordum bilinc alti iste kaybetme korkusuKzlar ben iyice doguma takmisim kafayi gun icinde bisi yok ama uyuyunca bilimcaltim cosuyo resmen hergun fatkli bi ruyayla uyaniyorum bugun de bebegim ozurluymus dra diyorum bu bebek bana bakmiyo hic tepki vermiyo diye yok cnm diyo ama o da biliyo offf cok kotu uyandim etkisinden cikamAdim bayaa
Eki Görüntüle 1618858 Eki Görüntüle 1618859 Olmus mu teyzeleri :)
Sağol canim yok kuzum aramadım dünkü kadar agrım yok dün vajinal muayeneden herhalde çok agrım vardi bugün de var ama cok degil hastaneye gidip orda çekmek istemiyorum pembe leke de büyük ihtimal vajinal muayeneden oldu çarşamba nst için gideceğim zatenAdiyla yasasin kuzucuk :) ne yaptin aradin mi doktorunu?
Güzel günlerde ağıZ tadıyla kullan canım benim minik prensin güzel gusel uyusun oynasın inşallahEki Görüntüle 1618858 Eki Görüntüle 1618859 Olmus mu teyzeleri :)
Hoşgeldin canim bebiş ve sen nasılsın?
Geçmiş olsun canım nasıl usuttun ya soğukta mi kaldın dikkat et çok canım benim meyveni eksik etme hemencik iylesirsiniz inşallah balisiKızlarrr ben hastayım yatıyorum yataktan çıkamadım bugün hic kustum kaç kere fena usutnusum
bebeem sevsinlerrr yatağını kokusuyla doldursun yatağını inşallah
Amin canim insallah :) zor aldim benimkini basindan ya sallayacakmisÇok sevimli olmuş sağlıklı günlerde kullanın insallah:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?