Beraber Anne Olma Yolunda

kimseyi karıştırtma bacım en güzeli böylesi...kendin yap et kimsede diyemesin ay ben büyüttüm ben yaptım ettim herşeyi diye...

Amin canim galiba sinyal bunlar evet bugn daha da siddetliydi hatta korkuyorum pzrtesi dr acilma var dicek dye :)

evet canım ana kucağı yani hemde oto koltuğu olarak kullanılabiliyor... şimdiden baksam iyi olcak sanırım fikir için tşkler canım.. önceden müdahalesi varsa yaptırsam iyi olur tabikide fiyatı biraz fazla geldi ama dediğin gibi nelere vermiyorz ki.. ayrıca İstanbul çok pahalı ya kardeşim konyada özel hastaneye 20 liraya yaptırmıştım diyo şimdi bende kendi gittiğim hastaneye sorsam 300 den aşağı fiyat vermezler eminim.. aşı için biraz daha bekleyip gideyim o zaman çünkü beni çağırdıkları gün 19+0 oluyorum biraz erken sanırım.. ay şeker yüklemeside var demi canan karatayda bas bağırıyor yaptırmayın diye ama o da önemli sanırım hayırlısıyla bi doğursaydık :)

Kızlar kızımızın adını değiştirdik Babamız esma olsun istemiyordu Sümeyye nur a karar verdik :)

Kzlar ben iyice doguma takmisim kafayi gun icinde bisi yok ama uyuyunca bilimcaltim cosuyo resmen hergun fatkli bi ruyayla uyaniyorum bugun de bebegim ozurluymus dra diyorum bu bebek bana bakmiyo hic tepki vermiyo diye yok cnm diyo ama o da biliyo offf cok kotu uyandim etkisinden cikamAdim bayaa

Bende hep dusuk yaptigimi goruyordum bilinc alti iste kaybetme korkusu dua oku oyle uyu emi.

Adiyla yasasin kuzucuk :) ne yaptin aradin mi doktorunu?
Sağol canim yok kuzum aramadım dünkü kadar agrım yok dün vajinal muayeneden herhalde çok agrım vardi bugün de var ama cok degil hastaneye gidip orda çekmek istemiyorum pembe leke de büyük ihtimal vajinal muayeneden oldu çarşamba nst için gideceğim zaten

Kızlarrr ben hastayım yatıyorum yataktan çıkamadım bugün hic kustum kaç kere fena usutnusum
bebeem sevsinlerrr yatağını kokusuyla doldursun yatağını inşallah

Kızlarrr ben hastayım yatıyorum yataktan çıkamadım bugün hic kustum kaç kere fena usutnusum
bebeem sevsinlerrr yatağını kokusuyla doldursun yatağını inşallah
Geçmiş olsun canım nasıl usuttun ya soğukta mi kaldın dikkat et çok canım benim meyveni eksik etme hemencik iylesirsiniz inşallah balisi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…