Eylül annelerinde profesyonel doktorlar uyarıyor kanama olabilir diye yazmıştı biri ama senin bir de 1 cm açıklik olunca acaba dedim. Benim de kasilmalar artti dün gece aşağıya aşağıya ittirdi kendini dedim dur daha var :)Sağol canim yok kuzum aramadım dünkü kadar agrım yok dün vajinal muayeneden herhalde çok agrım vardi bugün de var ama cok degil hastaneye gidip orda çekmek istemiyorum pembe leke de büyük ihtimal vajinal muayeneden oldu çarşamba nst için gideceğim zaten
Amin canım inşallah aslında iyi ki daha önce kurmamisiz çok heveslendim 23 gün gözümde büyüdü :)Güzel günlerde ağıZ tadıyla kullan canım benim minik prensin güzel gusel uyusun oynasın inşallah
Inşallah canım benim geçmiş olsun bende galiba biraz usuttum insan anlamıyor havalar birden sogudu çünküKızlarrr ben hastayım yatıyorum yataktan çıkamadım bugün hic kustum kaç kere fena usutnusum
bebeem sevsinlerrr yatağını kokusuyla doldursun yatağını inşallah
Ayyyy dimi gusel heyecanlar bbunlar benimde çevremde pitir pitir doguran var benimde hemen melegime kavuşma heyecani basiyo sizi dusunemiom zaten Ayyyy 23 gün sonra seninle oglusun Allahin ızniyleAmin canım inşallah aslında iyi ki daha önce kurmamisiz çok heveslendim 23 gün gözümde büyüdü :)
Öyle deyince de 23 gün kisa geldiAyyyy dimi gusel heyecanlar bbunlar benimde çevremde pitir pitir doguran var benimde hemen melegime kavuşma heyecani basiyo sizi dusunemiom zaten Ayyyy 23 gün sonra seninle oglusun Allahin ızniyle
Kızlarrr ben hastayım yatıyorum yataktan çıkamadım bugün hic kustum kaç kere fena usutnusum
bebeem sevsinlerrr yatağını kokusuyla doldursun yatağını inşallah
Amin canim insallah :) zor aldim benimkini basindan ya sallayacakmis
Hakkaten yabizimki bambu yu sallıyor aonra uyusana oğlum diyor olmayan çocuğa kızıyor alem bunlar
Hakkaten yaBakti bana bir iki salladı güldüm baktım devam ediyor e dedim dur da yok salla salla dur sonra resmini çekti falan e dogunca ilgilenmezse çekeceği var benden bu adamın
Sohbetiniz de pek şekermiş hatunlar
Taze annemiz sende şekerin nasıl gidiyor bulantilar baslamadan takıl bize sonra Ayyyyy oyyy yakınmalar gelir:):)
Tesekkur ederiz teyzesi Rabbim senin yavrunuda eline kacustursub insaAllahayyy maşallaahhh tam öpmelik ısırmalık uşşşşş nazar değmesin kuzuya :)
Tesekkur ederiz teyzesi Rabbim senin yavrunuda eline kacustursub insaAllah
öyle halsizim ki kaygılım sorma 12 saat uyku yetmiyor
bulantılarım hiç yoktu ama bugün kahvaltı ve yemekten sonra bulandı biraz, ya yediklerim dokundu ya da artık başlıyor mu bilemedim bugün 6+4 üz daha sata göre :)
sen ne yapıyorsun canım nasılsın ohhh siz doğum planları yaparken biz daha kalp duymayı bekleyeceğiz :)
Yorgunluk bi o zamanlar bi de son zamanlar oluyor inan kalp atışını duyun hayirlisiyla sonra bi anda 7 ay cabucak geçiyo bi hamile kaldım mi kısmı heyecanlı gecmiyo bi de ne zaman gelecek kısmıallahım sağlıklı bir bebis versin de zaman akıp gider :) bu ara çok dikkat et lutfen
pazartesi dr a gideceğiz canım inşallah duyarız da içim rahatlar, hiç kontrole gitmedim daha heyecandan öleceğim yaAllahım inşallah hemen duyarım da bidaha yok haftaya falan stres çekmem
Ayyy bakalım o zamanlar nasıl olacak çoheyecanlı Allah yardımcımız olsun :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?