Beraber Anne Olma Yolunda

Eylül annelerinde profesyonel doktorlar uyarıyor kanama olabilir diye yazmıştı biri ama senin bir de 1 cm açıklik olunca acaba dedim. Benim de kasilmalar artti dün gece aşağıya aşağıya ittirdi kendini dedim dur daha var :)

Kızlarrr ben hastayım yatıyorum yataktan çıkamadım bugün hic kustum kaç kere fena usutnusum
bebeem sevsinlerrr yatağını kokusuyla doldursun yatağını inşallah
Inşallah canım benim geçmiş olsun bende galiba biraz usuttum insan anlamıyor havalar birden sogudu çünkü

Amin canım inşallah aslında iyi ki daha önce kurmamisiz çok heveslendim 23 gün gözümde büyüdü :)
Ayyyy dimi gusel heyecanlar bbunlar benimde çevremde pitir pitir doguran var benimde hemen melegime kavuşma heyecani basiyo sizi dusunemiom zaten Ayyyy 23 gün sonra seninle oglusun Allahin ızniyle

Ayyyy dimi gusel heyecanlar bbunlar benimde çevremde pitir pitir doguran var benimde hemen melegime kavuşma heyecani basiyo sizi dusunemiom zaten Ayyyy 23 gün sonra seninle oglusun Allahin ızniyle
Öyle deyince de 23 gün kisa geldi arkadaşim geliyor şimdi en son o doğum yaptı 4 aylik oldu bile balkonda oturdum bekliyorum kac günün kaldi demiştim 35 demistim de yarin doğuracak gibi gelmisti heyecan yapmistim :)) şimdi benim 23 gün var enoom

bizimki bambu yu sallıyor aonra uyusana oğlum diyor olmayan çocuğa kızıyor alem bunlar
Hakkaten ya Bakti bana bir iki salladı güldüm baktım devam ediyor e dedim dur da yok salla salla dur sonra resmini çekti falan e dogunca ilgilenmezse çekeceği var benden bu adamın

Hakkaten ya Bakti bana bir iki salladı güldüm baktım devam ediyor e dedim dur da yok salla salla dur sonra resmini çekti falan e dogunca ilgilenmezse çekeceği var benden bu adamın

Aynen kurban olurum orasını burasını yerim diyo lafla olmaz diyorum bakalım ne yapacaklar inşallah çocuklarını çok severler ilgili baba olurlar :) bebeem az kaldı her an bekliyorsun dur bana bile şimdiden zaman gecmiyo her gün ne kadar kaldı diye sayiyorum

Taze annemiz sende şekerin nasıl gidiyor bulantilar baslamadan takıl bize sonra Ayyyyy oyyy yakınmalar gelir:):)

öyle halsizim ki kaygılım sorma 12 saat uyku yetmiyor
bulantılarım hiç yoktu ama bugün kahvaltı ve yemekten sonra bulandı biraz, ya yediklerim dokundu ya da artık başlıyor mu bilemedim bugün 6+4 üz daha sata göre :)
sen ne yapıyorsun canım nasılsın ohhh siz doğum planları yaparken biz daha kalp duymayı bekleyeceğiz :)

Yorgunluk bi o zamanlar bi de son zamanlar oluyor inan kalp atışını duyun hayirlisiyla sonra bi anda 7 ay cabucak geçiyo bi hamile kaldım mi kısmı heyecanlı gecmiyo bi de ne zaman gelecek kısmı allahım sağlıklı bir bebis versin de zaman akıp gider :) bu ara çok dikkat et lutfen

pazartesi dr a gideceğiz canım inşallah duyarız da içim rahatlar, hiç kontrole gitmedim daha heyecandan öleceğim ya Allahım inşallah hemen duyarım da bidaha yok haftaya falan stres çekmem

Ayyy bakalım o zamanlar nasıl olacak çok heyecanlı Allah yardımcımız olsun :)

Amin duyacaksınız allah izin verirse hiç bir an olumsuzluk düşünme risk her zaman her dönemde var hepimiz için rabbim e emanet yavrularımız :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…