Beraber Anne Olma Yolunda

Arkadasin kizini zorla alip ayaginda sallamisligi var ama bakalım valla dün gece az zorladi tirstim dedim evde isim bitmedi dur

Paşa yatağı kurulmuş, süslenmiş püslenmiş. İçi de hayırlı zamanda dolsun, sağlıkla büyüsün orda inşallah minnağın canım :)

Kızlarrr ben hastayım yatıyorum yataktan çıkamadım bugün hic kustum kaç kere fena usutnusum
bebeem sevsinlerrr yatağını kokusuyla doldursun yatağını inşallah

Geçmiş olsun canım benim. O kadar havuzlara gittin geldin hasta olmadın da, şimdi nerden çıktı bu üşütme Dinlen bugün de bol bol.

Eki Görüntüle 1619002 Kizlar buda bizim son halimiz rahis yeni yukledim canim

Maşallah, ısırmalık yemelik bi yavruymuş ya bu :)

Nasıl becerdiysem alintiyla senin yazını karistirdim canım ☺

Amin canim galiba sinyal bunlar evet bugn daha da siddetliydi hatta korkuyorum pzrtesi dr acilma var dicek dye :)
olsun balım açılma olsun pıt diye doğsun zaten en zor zamanları gebeliğin...tez zamanda hayırlı sağlıklı bi şekilde kavuş miniğine

tetanoz için biraz daha bekle evet 20 öncesi vurulma sakın...canan karatayın ne dediği pek umrumda değil benim açıkçası sevmiyorum o kadını...sağlık ocağında sordum hemşireme yaptır mutlaka dedi...bende tamam o vakit dedim... ayrıntılıyı yaptır bence ister devlet ister özel olsun ama olsun... ayrıntılı fiyatları özellerde ne yazık ki pahalı...doğunca totolarını ısırır alırız borcumuzu

Kızlarrr ben hastayım yatıyorum yataktan çıkamadım bugün hic kustum kaç kere fena usutnusum
bebeem sevsinlerrr yatağını kokusuyla doldursun yatağını inşallah
canım çok geçmiş olsun... nasıl üşüttün hatun bundan sonra dikkat et kuzum havalara aldanmamak lazım...dinlen bolca

Tünaydın hatunlaaaaaaar

Saat 10 da uyandım bugün ama oğluşum sağolsun sabah sabah karnımı tekmeye boğduğundan yerimden kalkmam 12 yi buldu onun tekmelerinin bitmesini bekledim ama 2 saat boyunca beni zımbaladı yerime bende büyük keyifle onu izledim

Hayat nasıl gidiyor deyin hele?????????

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…