hemde ne güzel olmuşşş :) güle güle kullansın minnoş :)Eki Görüntüle 1618858 Eki Görüntüle 1618859 Olmus mu teyzeleri :)
anammm ıssırık ıssırık yaparım o kolları bacakları maşallahhh :)
Oo hoşgeldin şekercan nasılsın?Sohbetiniz de pek şekermiş hatunlar
Arkadasin kizini zorla alip ayaginda sallamisligi var ama bakalımAynen kurban olurum orasını burasını yerim diyo lafla olmaz diyorum bakalım ne yapacaklarinşallah çocuklarını çok severler ilgili baba olurlar :) bebeem az kaldı her an bekliyorsun dur bana bile şimdiden zaman gecmiyo her gün ne kadar kaldı diye sayiyorum
Oy maşallah minnak sumocuk :))
Üzerini örttük tozlanmasin diye gerçi basindan da ayrilmazdim yoksa ici dolunca napicam acabahemde ne güzel olmuşşş :) güle güle kullansın minnoş :)
İyiyim şekerim sen nasılsınOo hoşgeldin şekercan nasılsın?
Çokk geçmiş olsun betibop um çabucak iyileş inşaallahKızlarrr ben hastayım yatıyorum yataktan çıkamadım bugün hic kustum kaç kere fena usutnusum
bebeem sevsinlerrr yatağını kokusuyla doldursun yatağını inşallah
Oyyy yerim ben bu tontoşuuu maaşallah paşaya
Yine başından ayrılmazsın :)Üzerini örttük tozlanmasin diye gerçi basindan da ayrilmazdim yoksa ici dolunca napicam acaba
Eki Görüntüle 1618858 Eki Görüntüle 1618859 Olmus mu teyzeleri :)
Kızlarrr ben hastayım yatıyorum yataktan çıkamadım bugün hic kustum kaç kere fena usutnusum
Paşa yatağı kurulmuş, süslenmiş püslenmiş. İçi de hayırlı zamanda dolsun, sağlıkla büyüsün orda inşallah minnağın canım :)
Geçmiş olsun canım benim. O kadar havuzlara gittin geldin hasta olmadın da, şimdi nerden çıktı bu üşütmeDinlen bugün de bol bol.
Sorma canım yaa ankara nin kuru havası iste yatıyorum valla belim ağrıdı yatmaktan. . Hava değişimi falan vücut yeter dedi heralde evde de durmayınca hiç. .
Bana geçmiş olsun diyen fıstıklarim teşekkür ederim hepinize siz dikkat edin aman , seviyorum hepinizi :*
Paşa yatağı kurulmuş, süslenmiş püslenmiş. İçi de hayırlı zamanda dolsun, sağlıkla büyüsün orda inşallah minnağın canım :)
Geçmiş olsun canım benim. O kadar havuzlara gittin geldin hasta olmadın da, şimdi nerden çıktı bu üşütmeDinlen bugün de bol bol.
Maşallah, ısırmalık yemelik bi yavruymuş ya bu :)
olsun balım açılma olsun pıt diye doğsun zaten en zor zamanları gebeliğin...tez zamanda hayırlı sağlıklı bi şekilde kavuş miniğineAmin canim galiba sinyal bunlar evet bugn daha da siddetliydi hatta korkuyorum pzrtesi dr acilma var dicek dye :)
tetanoz için biraz daha bekle evet 20 öncesi vurulma sakın...canan karatayın ne dediği pek umrumda değil benim açıkçası sevmiyorum o kadını...sağlık ocağında sordum hemşireme yaptır mutlaka dedi...bende tamam o vakit dedim... ayrıntılıyı yaptır bence ister devlet ister özel olsun ama olsun... ayrıntılı fiyatları özellerde ne yazık ki pahalı...doğunca totolarını ısırır alırız borcumuzuevet canım ana kucağı yani hemde oto koltuğu olarak kullanılabiliyor... şimdiden baksam iyi olcak sanırım fikir için tşkler canım.. önceden müdahalesi varsa yaptırsam iyi olur tabikide fiyatı biraz fazla geldi ama dediğin gibi nelere vermiyorz ki.. ayrıca İstanbul çok pahalı ya kardeşim konyada özel hastaneye 20 liraya yaptırmıştım diyo şimdi bende kendi gittiğim hastaneye sorsam 300 den aşağı fiyat vermezler eminim.. aşı için biraz daha bekleyip gideyim o zaman çünkü beni çağırdıkları gün 19+0 oluyorum biraz erken sanırım.. ay şeker yüklemeside var demi canan karatayda bas bağırıyor yaptırmayın diye ama o da önemli sanırım hayırlısıyla bi doğursaydık :)
canım çok geçmiş olsun... nasıl üşüttün hatun bundan sonra dikkat et kuzum havalara aldanmamak lazım...dinlen bolcaKızlarrr ben hastayım yatıyorum yataktan çıkamadım bugün hic kustum kaç kere fena usutnusum
olmaz mı çooook şirin olmuş bacım Allahım minik paşanın içinde uyuduğu günleri de göstersin kuzumEki Görüntüle 1618858 Eki Görüntüle 1618859 Olmus mu teyzeleri :)
Tosun paşaaaaaaaaaaaa
ohhh senin gobus catlamaz da ne guzelannem sağolsun iç karın genişliği genini çarpmışım kadından
MasaAllah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?