Arkadaşin bebwgini salliyorum napim :) bi doğsun sağlığıyla inşallah da mis mis yatsin kuzum içinde :)İyiyim şekerim sen nasılsın
Bebişinizin yatağı çok tatlı olmuş canım ya sağlıkla büyüsün yavrucuk :)
Amiin :) dolabi beşiği hazir artık bi kendi kaldi yarın randevumuz var bakalım napiyormus kuzucuk :)olmaz mı çooook şirin olmuş bacım Allahım minik paşanın içinde uyuduğu günleri de göstersin kuzum
Tosun paşaaaaaaaaaaaamaaşallah küçük erkeğine elifim bal küpü olmuş bu sıpa
muhabbet kuşumuz hasta oldu diye gece kalkip kalkip bakmisigim var benimYine başından ayrılmazsın :)
Sağol kuzum Kaan Paşanın da yatagini bekliyoruzPaşa yatağı kurulmuş, süslenmiş püslenmiş. İçi de hayırlı zamanda dolsun, sağlıkla büyüsün orda inşallah minnağın canım :)
Geçmiş olsun canım benim. O kadar havuzlara gittin geldin hasta olmadın da, şimdi nerden çıktı bu üşütmeDinlen bugün de bol bol.
Maşallah, ısırmalık yemelik bi yavruymuş ya bu :)
napsın çıkmak için gün sayıyordur yavrucak...elleri kolları aça aça uyur artık o şirin yataktaAmiin :) dolabi beşiği hazir artık bi kendi kaldi yarın randevumuz var bakalım napiyormus kuzucuk :)
bakalım görücez bacım...ben yine de bebe yağı ve badem yağı süreyim de ne olur ne olmazohhh senin gobus catlamaz da ne guzel
tetanoz için biraz daha bekle evet 20 öncesi vurulma sakın...canan karatayın ne dediği pek umrumda değil benim açıkçası sevmiyorum o kadını...sağlık ocağında sordum hemşireme yaptır mutlaka dedi...bende tamam o vakit dedim... ayrıntılıyı yaptır bence ister devlet ister özel olsun ama olsun... ayrıntılı fiyatları özellerde ne yazık ki pahalı...doğunca totolarını ısırır alırız borcumuzu
Güzel güzel büyüsün minigin güzel canim iyi gunlerde kullanın inşallahBeşiğimiz bunun beyazı kızlar. 70× 140 sallanma özelliği yok. Sallanmaya alıştırmak istemiyorum. Biraz büyük aldık nasipse 5yaşına kadar vs kullansın diye. Tek tarafı sökülüp divan gibi oluyor büyüyünce geçip kendi yatsın diye :)
İki gecedir ittiriyor kendini zaten :) yolu bulsa cikacaknapsın çıkmak için gün sayıyordur yavrucak...elleri kolları aça aça uyur artık o şirin yatakta
Cok guzelmis :) saglikla uyusun insallah :) ahsap bende seviyorum ama iki tane tekli bazam var diye bakamadim :-/Beşiğimiz bunun beyazı kızlar. 70× 140 sallanma özelliği yok. Sallanmaya alıştırmak istemiyorum. Biraz büyük aldık nasipse 5yaşına kadar vs kullansın diye. Tek tarafı sökülüp divan gibi oluyor büyüyünce geçip kendi yatsın diye :)
Çok güzel bu tercih canım sallamaya alistirmamak en doğrusu aksi halde annenin geceleri zehir oluyo, Güle güle kullansın miniginBeşiğimiz bunun beyazı kızlar. 70× 140 sallanma özelliği yok. Sallanmaya alıştırmak istemiyorum. Biraz büyük aldık nasipse 5yaşına kadar vs kullansın diye. Tek tarafı sökülüp divan gibi oluyor büyüyünce geçip kendi yatsın diye :)
Valla fena usutmusum midem ağır di çıkarmaktan.. neyse ki iyiyim bugün yatış devam başka türlü geçmeyecekcanım çok geçmiş olsun... nasıl üşüttün hatun bundan sonra dikkat et kuzum havalara aldanmamak lazım...dinlen bolca
şekeri yaptırırım zaten canım ayrıntılıyıda bi şekilde halledicez artık olmazsa devlete giderim.. zaman geçsede hemencecik doğsalar insan sabredemiyor vallatetanoz için biraz daha bekle evet 20 öncesi vurulma sakın...canan karatayın ne dediği pek umrumda değil benim açıkçası sevmiyorum o kadını...sağlık ocağında sordum hemşireme yaptır mutlaka dedi...bende tamam o vakit dedim... ayrıntılıyı yaptır bence ister devlet ister özel olsun ama olsun... ayrıntılı fiyatları özellerde ne yazık ki pahalı...doğunca totolarını ısırır alırız borcumuzu
Canim geçti dum kötüyüm bişe yiyip icmedim kendime zar zor tarhana yapıp içtim kız kocis ne anlar yoğurt corbasindan ben de hiç yapmadım hayatimda ☺ annem yapar öyle şeyleri genelde ama mide bulantısı zamanında ilaç gibi gelirdi az icmedim valla :)zzzzynpppp güle oynaya büyüsüne beşiğinde bebisin canım :)
@betiboop canım söylemek aklıma gelmedi bak, bende her yıl bi defa mide usutmesi yaşarım. Yoğurt ye bolbol, hatta yoğurt çorbası yapsın sana kocisin. En iyi gelen şey yogurttu bana. Naneli naneli hem de :) bu arada size bisi sorcam. Doktorunuz test yapmadan direkt demir hapı verdi mi sizlere de? Bana yazdı, sağlık ocağı doktorumda degerlerine bakalım dedi. Değerlerde sknti yoksa her gün icmicem ben, bi de sabah AC karnına iccekmisim cesaret edemiyorum
O Ohh hadi kavusmussun evine ah o kv sonrası ev nasil iyi geliyo insana yaşasın özgürlük :))kızlarrr ben geldim hemde fındığı bitirdim de geldim ...ayy evimi çok özlemişim şuan çok huzurlu mutlu ve rahatım çok şükür...evimin yuvamın kıymetini anladım köyde kaynanamın yanında
İki senedir ayni duygularla ben eve donuyordum hadi gozun aydin insallah seneye sende yirtarsin bebis olur da amin :)kızlarrr ben geldim hemde fındığı bitirdim de geldim ...ayy evimi çok özlemişim şuan çok huzurlu mutlu ve rahatım çok şükür...evimin yuvamın kıymetini anladım köyde kaynanamın yanında
kızlarrr ben geldim hemde fındığı bitirdim de geldim ...ayy evimi çok özlemişim şuan çok huzurlu mutlu ve rahatım çok şükür...evimin yuvamın kıymetini anladım köyde kaynanamın yanında
Canim geçti dum kötüyüm bişe yiyip icmedim kendime zar zor tarhana yapıp içtim kız kocis ne anlar yoğurt corbasindan ben de hiç yapmadım hayatimda ☺ annem yapar öyle şeyleri genelde ama mide bulantısı zamanında ilaç gibi gelirdi az icmedim valla :)
Canim benim hastanenin sistemi farklı. Kanı veriyosun gerisinden haberin olmuyo sonucu sadece dr görüyo gerek.görürse seni ariyo; bu güne kadar hiç geri dönmedi sekreteri, demek ki demir eksikligi yok , elevit var baştan beri kullandığım, onda demir de varmis yetiyor demek ki..
Test yapmadan alma tabıki de canım demir depolarin iyiyse niye alasın yan etkileri de var o hapin bi arkadaşımda kaşıntı yapmıştı alerji yapmıştı sen kan değerlerine baktır önce
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?