Beraber Anne Olma Yolunda

olmaz mı çooook şirin olmuş bacım Allahım minik paşanın içinde uyuduğu günleri de göstersin kuzum

Tosun paşaaaaaaaaaaaa maaşallah küçük erkeğine elifim bal küpü olmuş bu sıpa
Amiin :) dolabi beşiği hazir artık bi kendi kaldi yarın randevumuz var bakalım napiyormus kuzucuk :)

Sağol kuzum Kaan Paşanın da yatagini bekliyoruz

Amiin :) dolabi beşiği hazir artık bi kendi kaldi yarın randevumuz var bakalım napiyormus kuzucuk :)
napsın çıkmak için gün sayıyordur yavrucak...elleri kolları aça aça uyur artık o şirin yatakta

Bende ikili yaptırdım üçlü yaptırmadim ama kan değerine bktirdim üçlü haftasında renkliyede girdim tetanoz ve şekerde yaptırdım Dr larim önerdi hepsini iyi yerlerde yaptırdım gebelikte şeker veya tiroid sorunumuz varsa tespit edilmeli aksi halde hayata şeker tiroid hastası olarak geliyorlar ama biz normal devam ediyoruz

Beşiğimiz bunun beyazı kızlar. 70× 140 sallanma özelliği yok. Sallanmaya alıştırmak istemiyorum. Biraz büyük aldık nasipse 5yaşına kadar vs kullansın diye. Tek tarafı sökülüp divan gibi oluyor büyüyünce geçip kendi yatsın diye :)

Eklentiler

• Screenshot_2015-08-24-00-14-39.webp
    20,2 KB · Görüntüleme: 54
Güzel güzel büyüsün minigin güzel canim iyi gunlerde kullanın inşallah

Cok guzelmis :) saglikla uyusun insallah :) ahsap bende seviyorum ama iki tane tekli bazam var diye bakamadim :-/

Çok güzel bu tercih canım sallamaya alistirmamak en doğrusu aksi halde annenin geceleri zehir oluyo, Güle güle kullansın minigin

canım çok geçmiş olsun... nasıl üşüttün hatun bundan sonra dikkat et kuzum havalara aldanmamak lazım...dinlen bolca
Valla fena usutmusum midem ağır di çıkarmaktan.. neyse ki iyiyim bugün yatış devam başka türlü geçmeyecek
Oh tekmelerle uyanmak gibisi var mı yaa çok seviyorlar uzanma pozisyonunu biraz da eleyip oksayinca direk karşılık geliyo ne hosss☺

zzzzynpppp güle oynaya büyüsüne beşiğinde bebisin canım :)
@betiboop canım söylemek aklıma gelmedi bak, bende her yıl bi defa mide usutmesi yaşarım. Yoğurt ye bolbol, hatta yoğurt çorbası yapsın sana kocisin. En iyi gelen şey yogurttu bana. Naneli naneli hem de :) bu arada size bisi sorcam. Doktorunuz test yapmadan direkt demir hapı verdi mi sizlere de? Bana yazdı, sağlık ocağı doktorumda degerlerine bakalım dedi. Değerlerde sknti yoksa her gün icmicem ben, bi de sabah AC karnına iccekmisim cesaret edemiyorum

şekeri yaptırırım zaten canım ayrıntılıyıda bi şekilde halledicez artık olmazsa devlete giderim.. zaman geçsede hemencecik doğsalar insan sabredemiyor valla

Canim geçti dum kötüyüm bişe yiyip icmedim kendime zar zor tarhana yapıp içtim kız kocis ne anlar yoğurt corbasindan ben de hiç yapmadım hayatimda ☺ annem yapar öyle şeyleri genelde ama mide bulantısı zamanında ilaç gibi gelirdi az icmedim valla :)
Canim benim hastanenin sistemi farklı. Kanı veriyosun gerisinden haberin olmuyo sonucu sadece dr görüyo gerek.görürse seni ariyo; bu güne kadar hiç geri dönmedi sekreteri, demek ki demir eksikligi yok , elevit var baştan beri kullandığım, onda demir de varmis yetiyor demek ki..
Test yapmadan alma tabıki de canım demir depolarin iyiyse niye alasın yan etkileri de var o hapin bi arkadaşımda kaşıntı yapmıştı alerji yapmıştı sen kan değerlerine baktır önce

kızlarrr ben geldim hemde fındığı bitirdim de geldim ...ayy evimi çok özlemişim şuan çok huzurlu mutlu ve rahatım çok şükür...evimin yuvamın kıymetini anladım köyde kaynanamın yanında
O Ohh hadi kavusmussun evine ah o kv sonrası ev nasil iyi geliyo insana yaşasın özgürlük :))

kızlarrr ben geldim hemde fındığı bitirdim de geldim ...ayy evimi çok özlemişim şuan çok huzurlu mutlu ve rahatım çok şükür...evimin yuvamın kıymetini anladım köyde kaynanamın yanında
İki senedir ayni duygularla ben eve donuyordum hadi gozun aydin insallah seneye sende yirtarsin bebis olur da amin :)

Hadi geçmiş olsuuun :) bi çuval fındığını alaydin, bende hasretle bekliyorum fındık gondersinler köyden diye :)

Ahh ahhh bazen çok hayalperest oluyorum galiba, çorba yapan kocalar falan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…