Beraber Anne Olma Yolunda

demir hapı kullan bacım korkma bi sıkıntı yaratmıyor...bana da doktorum tahlil yapmadan verdi kullanıyorum 2 aydır en son geçen hafta tahlil yaptım demirim iyi çıktı muhtemelen ilaç fayda etti

Son düzenleme:
kızlarrr ben geldim hemde fındığı bitirdim de geldim ...ayy evimi çok özlemişim şuan çok huzurlu mutlu ve rahatım çok şükür...evimin yuvamın kıymetini anladım köyde kaynanamın yanında
hoşgeldin evine hatun

Allahım sağlıkla içinde uyuduğu günleri de göstersin canım

Kızlar iyigeceler kimler burda bakalım.Bir sorum var daha doğrusu bir arkadaşın yaşadığı bişey.Adetin 11.gününden her gün beri pozitif olan ovu testi ve bugün adetin 21. Günü hâlâ pozitif gidiyo sizce hamile olanilirmi bu hatun. Gerçi kendisini topigimize yönlendirdim deneyimli arkadaşlar yardımcı olur diye :))

Olabilir canm ya adetten hemen once kalmistir ya hemen sonra test yapsa ya

selam kızlar çoookk uzun oldu buraya gelmeyeli.bi topic var herkesin birbrine dua okuduğu oraya girip duamı okdm deyip çkıyorum hep. belkim dedim az ara verirsem müjdeyle dönerim ama hala bişi yok zaten tatile gideceğimz için bu ay ara verdk bebiş işlerine bayram sonrası tedaviye başlamayı düşünüyorum artık düşük yapalı 14 ay oldu.nasip bakalım umarım hepiniz iyisinzdir

Olabilir canm ya adetten hemen once kalmistir ya hemen sonra test yapsa ya
Adettede üstüne görsüm sanmış betaya baktırmış negatif çıkmış sonra adetin 11 günü ovü testi pozitif çıkmış bu gün 21. Günü hala pozitif ovü testi.Dün doktora gitmiş karından ultrasonla bişi görememiş doktor progesteron testi için kan almış yumurtlamışmı onu öğrenmek için betaya bakmamış galiba bu defa.yarın onun sonucunu alacak gebelik testi negatif çıktı bu sabah

Arkadaşımın bahsettiği kişi benim kızlar. Aynen dediği gibi. Geçen ay aşılama yaptırmıştım tutmamıştı bu ay da ovu testleri hep pozitif çıkınca acaba üstüne mi gördüm dedim 1 hafta önce bhcg negatif çıktı ama ovu testleri halen pozitif yani 10 gündür pozitif. Bata tahminen 7 gün var akşamleyin gebelik testi yapmıştım 7 saatlik idrarla 10 dk sonra hiç çizgi yoktu silik bile yoktu ben de kaldırmıştım 3 saat sonra bi baktım dikkatli bakınca gri renk çoook silik çizgi var. Ne derece güvenilir bilmiyorum ama inş bebiştendir. Bugün de ara ara adet olacakmış gibi ağrılarım oluyor daha 22. Gündeyim. İnş bebiş vardır ve tutunuyordur da onun ağrısıdır. Bu da bugünkü ovulasyon testimin fotosu kızlar. Sabah yine test yapıcam bakalım nasıl çıkacak. Yorumlarınızı bekliyorum şekerler :)

Eklentiler

• 20150830_202720.webp
    6,1 KB · Görüntüleme: 49
Gecen ay aşilama yaptirdin bu ay ara verdin sanirim.peki bu ay yumurtlamaya yardimci herhangi bi ilaç kullandin mi ya da çatlatma iğnesi benzeri bisiy?

Gecen ay aşilama yaptirdin bu ay ara verdin sanirim.peki bu ay yumurtlamaya yardimci herhangi bi ilaç kullandin mi ya da çatlatma iğnesi benzeri bisiy?
Hayır canım bu ay hiç bir ilaç almadım iğne falan da olmadım. Şimdi bir idrar testi daha yaptım 10 dk geçti hiç çizgi yok. Kaldırcam sonra yine kontrol edicem. Aslında 10 dkdan sonra sonuçları değerlendirmek doğru değil ama merak ve umut işte. Belki çok erken diye böyle oluyordur diyorum bir yandan. Bakalım bekleyip görücez inş nüjdeli haber veririm size :) bu arada bata 6 gün kaldı.

merhaba arkadaslar, ben de 2016 anne adaylarindan olmak istiyorum. İlk ay gelisiguzel denemelerle olmadı bebis, 2.ay ise ovulasyon testi alarak denedik ama onun da cok iyi takip ve degerlendirmesini yapamadik. Velhasil beklenen adet tarihime daha 1 hafta var. Dun aksam da epey bulanti ve kusmalarim oldu - muhtemelen usuttum. Bu sabah ovu.testi yaptim ve net cift cizgi cikti. Umitlendim tabi, cunku burda bazi forumlarda adete yakinken ovu.testinin tekrar pozitif verdigini okumustum.

Bu konuda bilgisi olan bana yardimci olabilir mi? Bu sabah yaptigim ovu.testi bu. Adetime de yaklasik 1 hafta var.

Eklentiler

• P_20150831_074044_LL.webp
    8,7 KB · Görüntüleme: 68
Günaydın cnm.Bende ovülasyon testi kullanıyorum ama sadece tahmini yumurtlama döneminde bir kaç günde pozitif i görünce yapmayı bırakıyorum.ama dijital olmayan testler genelde yoruma dayalı oldugu için adete kadar hergün yapan ve koyulugundan ne gün yumurtladığını anlayanlar var.çatlamadan sonra test silikleşim sonraki ilerleyen günlerde tekrar koyulaşmaya başlayınca o zaman döllenmeden şüpeleniliyo.Ben temmuz ayında ovülasyon yapmamıştım sağlık sorunlarıyla meşkuldüm adet günüm 3 gün geçince ovü testi yapmıştım direk gülen yüz çıkmıştı.Seger atmadıysan gününe göre sırala testlerini ve koyuluklarına bak silikleştikten sonra tekrar koyulaşmışmı testin

Butun testler duruyor hala, su an iste oldugum icin fotograflama sansim yok ama siliklestikten sonra son birkac gundur koyulasmisti. Bu sabah da max koyulukta gordum hatta ovulasyonda bile o kadarini gormedim diyebilirim.
Sabah kan tahlili yaptim ama negatif. Dr.a gidicem halsizlik icin ama su ovu.testi kafami karistiriyor.

Aldıgın ilaçların etkisiylede ovü koyu çıkabiliyo kan tahlilinde kaç çıktı

Adetin 21.gunu yapilan yumurtlama testleri var.yumurtlama olup olmadigini takip etmek icin.lh duzeyin surekli yuksek ise bi hormon testi yaptirsaydin keske canim.fsh lh duzeyini kontrol ettirseydin.cok ilginc geldi surekli yuksek olmasi.ins hamissindir canim.bati bekle bakalim.guzel haberler verirsin ins

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…