Ala ala cok ilgincmis.bi arastirayim bakayim merak ettim.lh yuksekliginin baska nedenleri var mi diye.ins hamistir canim:)Bende sormuştum kullanmadım ilaç demişti
Canım benim de bata 7 gün varken yaptığım ovu testi çok belirgin pozitif çıktı. Gerçi bu ay 11. Günümden beri neredeyse her günkü ovu testim 10 gündür yani pozitif çıkıyor. Dünkü adete 7 gün kala ki ovu testimin fotosunu ekledim bak istersen. Senin ki de koyu gibi foto biraz bulanık gibi çıkmış koyuluğunu net anlamadım kontrol çizgisi kadar koyu mu? Eğer öyleyse gebelik belirtisi olabilir deniyor kesin olmamakla birlikte. İnş gebeliktendir ikimizinki de :) bu arada adetlerin düzenli mi? Kaç günde bir oluyor? Yumurtlaman kaçıncı gün oldu? Test pozitif olduktan sonra silişleşene kadar teste devam etmiş miydin? Kaç gündür test yapmıyordun? Bunlar da önemli bence. Bir ihtimal yeni yumurtluyor da olabilir misin acaba?Hayır canım bu ay hiç bir ilaç almadım iğne falan da olmadım. Şimdi bir idrar testi daha yaptım 10 dk geçti hiç çizgi yok. Kaldırcam sonra yine kontrol edicem. Aslında 10 dkdan sonra sonuçları değerlendirmek doğru değil ama merak ve umut işte. Belki çok erken diye böyle oluyordur diyorum bir yandan. Bakalım bekleyip görücez inş nüjdeli haber veririm size :) bu arada bata 6 gün kaldı.
Lh testleri gebelik mujdesi de verebiliyor canim.tabi umitlendirmek istemem ama.sen yine de garantili olan kan testini yaptir:)merhaba arkadaslar, ben de 2016 anne adaylarindan olmak istiyorum. İlk ay gelisiguzel denemelerle olmadı bebis, 2.ay ise ovulasyon testi alarak denedik ama onun da cok iyi takip ve degerlendirmesini yapamadik. Velhasil beklenen adet tarihime daha 1 hafta var. Dun aksam da epey bulanti ve kusmalarim oldu - muhtemelen usuttum. Bu sabah ovu.testi yaptim ve net cift cizgi cikti. Umitlendim tabi, cunku burda bazi forumlarda adete yakinken ovu.testinin tekrar pozitif verdigini okumustum.
Bu konuda bilgisi olan bana yardimci olabilir mi? Bu sabah yaptigim ovu.testi bu. Adetime de yaklasik 1 hafta var.
canım bir önceki mesajımı okur musun lütfen. O cevap sanaydı ama yanlışlıkla kendi mesajımı alıntı yapmışım :)merhaba arkadaslar, ben de 2016 anne adaylarindan olmak istiyorum. İlk ay gelisiguzel denemelerle olmadı bebis, 2.ay ise ovulasyon testi alarak denedik ama onun da cok iyi takip ve degerlendirmesini yapamadik. Velhasil beklenen adet tarihime daha 1 hafta var. Dun aksam da epey bulanti ve kusmalarim oldu - muhtemelen usuttum. Bu sabah ovu.testi yaptim ve net cift cizgi cikti. Umitlendim tabi, cunku burda bazi forumlarda adete yakinken ovu.testinin tekrar pozitif verdigini okumustum.
Bu konuda bilgisi olan bana yardimci olabilir mi? Bu sabah yaptigim ovu.testi bu. Adetime de yaklasik 1 hafta var.
Canım değerin tam olarak kaç çıktı? Acaba tekrar yumurtluyor olabilir misin? İstersen her ihtimale karşı ilişkiye devam et. Bu arada yine de belli olmaz daha bata 7 gün varmış sonradan değerin yükselebilir. Doktora gebelik ihtimalini gününün daha gelmediğini söyle. Gebeymişsin gibi ilaç yazsın yani. Özellikle belirtButun testler duruyor hala, su an iste oldugum icin fotograflama sansim yok ama siliklestikten sonra son birkac gundur koyulasmisti. Bu sabah da max koyulukta gordum hatta ovulasyonda bile o kadarini gormedim diyebilirim.
Sabah kan tahlili yaptim ama negatif. Dr.a gidicem halsizlik icin ama su ovu.testi kafami karistiriyor.
İnşaallah en kısa zamanda hamile kalırsın canım vakti zamanını bekliyo demekkiSadece 1 tane soğuk algınlığı hapı içmiştim ama dediğin gibi de etkilemiş olabilir. 0.18 çıktı değerim
Tebrikler canım inş sağlıkla kucağına alırsın :) bize de dua et lütfenmrb kızlarr bugün keseyi gördük çok şükür çok korkuyordum kanamadan dolayı inş sağlıklı bi şekilde ilerlerr
İnş canım inş. Bahsi geçen kişi benim de :)Ala ala cok ilgincmis.bi arastirayim bakayim merak ettim.lh yuksekliginin baska nedenleri var mi diye.ins hamistir canim:)
Çook şükür canım gözün aydın hayırlısıyla kucagına alırsın inşaallahmrb kızlarr bugün keseyi gördük çok şükür çok korkuyordum kanamadan dolayı inş sağlıklı bi şekilde ilerlerr
Tebrikler canım inş sağlıkla kucağına alırsın :) bize de dua et lütfen
Çook şükür canım gözün aydın hayırlısıyla kucagına alırsın inşaallah
Bende öyle olmuştum idrarda yanma sık idrara gitme sırtım bögğrlerim kısacası heryerim grip olmuş gibi sızlıyodu 3 günlük amaliyatlıydım.Doktora bu şikayetlerle gittim enfeksiyon vardır dedi basit idrar testi yaptı 5 dakka sonra enfeksiyon varmış dedi antibiyotik yazdı ben o durumda gebelik testi yaptırmak aklıma gelmedi bir önceki ay yaptırmıştım negatif çıkmıştı umutsuzdum o yüzden.5 günlük antibiyotik ve arada ağrıkesici kullanımının sonunda adet günümdü gelmedi 3 daha bekledim ilaçlar geciktirdi diye ama gögüsler ağrı sinyalleri artınca ovu yaptım pozitif sonra gebelik testi pozitif şaşırdım ama uzun sürmedi sevincimiz. aynı gün üroljiyede idrar vermiştim onun sonucu 1 hafta sonra çıktı ve enfeksiyon yok muş.Yani ben 5 gün boşuboşuna antibiyotik kullanmış oldum.Eger gripsen antibiyotik ve agrı kesici kullanmadan atlatmaya çalış. Bir çok hamilelik hikayesi okudum ve çogunda ilk hafta grip benzeri şeyler yaşanıyo belki sende öyle olabilirsinButun testler duruyor hala, su an iste oldugum icin fotograflama sansim yok ama siliklestikten sonra son birkac gundur koyulasmisti. Bu sabah da max koyulukta gordum hatta ovulasyonda bile o kadarini gormedim diyebilirim.
Sabah kan tahlili yaptim ama negatif. Dr.a gidicem halsizlik icin ama su ovu.testi kafami karistiriyor.
merhaba..çift çizginin 5 dk içinde çıkması gerekiyor.5 dk dan sonra çıkanlar geçersiz oluyor.prospektüsünü okursan oradada yazar.ama tabi bellide olmaz.istersen bitane daha yap 5 dk içinde çıkacak mı bi bakKızlar adetimin 23. Günündeyim bata 6 kaldı dün 7 gün vardı dün sabahki testte hiç çizgi yoktu atmıştım dün akşam 7 saatlik idrarla tekrar yapmıştım ilk 10 dk hiç çizgi yoktu kaldırmıştım 3 saat sonra baktığımda dikkatli bakılınca gözüken gri renkte çoook silik çizgi görmüştüm. Bu sabah tekrar gebelik testi yaptım ilk 40 dk hiç çizgi yoktu kaldırmıştım çalıştığım için bakamamıştım sonra. Öğle arasında eve gelince yani 3-4 saat sonrası bakmış oldum 2. Çizgi belirmiş baya rahat gözüküyor ve rengi de gri değil açık pembe. Fotosunu ekliyorum kızlar yorum yapın lütfen heyecanlandım :) bu arada buharlaşma çizgisi olsa dünkü gibi çoook silik olurdu bugünkü baya belirmiş sanki bişeyler var gibi güzel bişeyler :) Umarım boşa umutlanmıyorumdur. (Not: fotoda dünkü çoook silik çizgi pek belli olmamış ama eşim de ben de görebiliyorum hayal değil çoook silik de olsa var yani) ve bu arada ovulasyon testim de çok belirgin pozitif kontrolden daha koyu.
Birinde var çizgiKızlar adetimin 23. Günündeyim bata 6 kaldı dün 7 gün vardı dün sabahki testte hiç çizgi yoktu atmıştım dün akşam 7 saatlik idrarla tekrar yapmıştım ilk 10 dk hiç çizgi yoktu kaldırmıştım 3 saat sonra baktığımda dikkatli bakılınca gözüken gri renkte çoook silik çizgi görmüştüm. Bu sabah tekrar gebelik testi yaptım ilk 40 dk hiç çizgi yoktu kaldırmıştım çalıştığım için bakamamıştım sonra. Öğle arasında eve gelince yani 3-4 saat sonrası bakmış oldum 2. Çizgi belirmiş baya rahat gözüküyor ve rengi de gri değil açık pembe. Fotosunu ekliyorum kızlar yorum yapın lütfen heyecanlandım :) bu arada buharlaşma çizgisi olsa dünkü gibi çoook silik olurdu bugünkü baya belirmiş sanki bişeyler var gibi güzel bişeyler :) Umarım boşa umutlanmıyorumdur. (Not: fotoda dünkü çoook silik çizgi pek belli olmamış ama eşim de ben de görebiliyorum hayal değil çoook silik de olsa var yani) ve bu arada ovulasyon testim de çok belirgin pozitif kontrolden daha koyu.
Saol canım haklısın biliyorum ama umut işte :) bu akşam ve sabah tekrar yapıcammerhaba..çift çizginin 5 dk içinde çıkması gerekiyor.5 dk dan sonra çıkanlar geçersiz oluyor.prospektüsünü okursan oradada yazar.ama tabi bellide olmaz.istersen bitane daha yap 5 dk içinde çıkacak mı bi bak
Evet canım çizgi olan bu sabahki. Ama ilk 40 dk hiç çizgi yoktu. İşe gitmiştim bir daha bakamadım 3-4 saat sonra baktığımda o çizgi belirmiş (arada bakamadığım için tam olarak ne zaman belirdi bilmiyorum) yorumun peki????Birinde var çizgi
Canim o kadar uzun sure beklediysen testi gecerliligi olmaz genelde.biraz daha bekle adetin gecsin ya da bi erken gebelik testi al canim.umit etmek guzel ama bu teste gore garanti degil.sonra hayal kirikligina ugramak daha kotu olur.sabret biraz daha bekle benceKızlar adetimin 23. Günündeyim bata 6 kaldı dün 7 gün vardı dün sabahki testte hiç çizgi yoktu atmıştım dün akşam 7 saatlik idrarla tekrar yapmıştım ilk 10 dk hiç çizgi yoktu kaldırmıştım 3 saat sonra baktığımda dikkatli bakılınca gözüken gri renkte çoook silik çizgi görmüştüm. Bu sabah tekrar gebelik testi yaptım ilk 40 dk hiç çizgi yoktu kaldırmıştım çalıştığım için bakamamıştım sonra. Öğle arasında eve gelince yani 3-4 saat sonrası bakmış oldum 2. Çizgi belirmiş baya rahat gözüküyor ve rengi de gri değil açık pembe. Fotosunu ekliyorum kızlar yorum yapın lütfen heyecanlandım :) bu arada buharlaşma çizgisi olsa dünkü gibi çoook silik olurdu bugünkü baya belirmiş sanki bişeyler var gibi güzel bişeyler :) Umarım boşa umutlanmıyorumdur. (Not: fotoda dünkü çoook silik çizgi pek belli olmamış ama eşim de ben de görebiliyorum hayal değil çoook silik de olsa var yani) ve bu arada ovulasyon testim de çok belirgin pozitif kontrolden daha koyu.
Canım benim de bata 7 gün varken yaptığım ovu testi çok belirgin pozitif çıktı. Gerçi bu ay 11. Günümden beri neredeyse her günkü ovu testim 10 gündür yani pozitif çıkıyor. Dünkü adete 7 gün kala ki ovu testimin fotosunu ekledim bak istersen. Senin ki de koyu gibi foto biraz bulanık gibi çıkmış koyuluğunu net anlamadım kontrol çizgisi kadar koyu mu? Eğer öyleyse gebelik belirtisi olabilir deniyor kesin olmamakla birlikte. İnş gebeliktendir ikimizinki de :) bu arada adetlerin düzenli mi? Kaç günde bir oluyor? Yumurtlaman kaçıncı gün oldu? Test pozitif olduktan sonra silişleşene kadar teste devam etmiş miydin? Kaç gündür test yapmıyordun? Bunlar da önemli bence. Bir ihtimal yeni yumurtluyor da olabilir misin acaba?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?