Beraber Anne Olma Yolunda

Canım benim de bata 7 gün varken yaptığım ovu testi çok belirgin pozitif çıktı. Gerçi bu ay 11. Günümden beri neredeyse her günkü ovu testim 10 gündür yani pozitif çıkıyor. Dünkü adete 7 gün kala ki ovu testimin fotosunu ekledim bak istersen. Senin ki de koyu gibi foto biraz bulanık gibi çıkmış koyuluğunu net anlamadım kontrol çizgisi kadar koyu mu? Eğer öyleyse gebelik belirtisi olabilir deniyor kesin olmamakla birlikte. İnş gebeliktendir ikimizinki de :) bu arada adetlerin düzenli mi? Kaç günde bir oluyor? Yumurtlaman kaçıncı gün oldu? Test pozitif olduktan sonra silişleşene kadar teste devam etmiş miydin? Kaç gündür test yapmıyordun? Bunlar da önemli bence. Bir ihtimal yeni yumurtluyor da olabilir misin acaba?

Eklentiler

• 20150830_202720.webp
    6,1 KB · Görüntüleme: 45
Lh testleri gebelik mujdesi de verebiliyor canim.tabi umitlendirmek istemem ama.sen yine de garantili olan kan testini yaptir:)

canım bir önceki mesajımı okur musun lütfen. O cevap sanaydı ama yanlışlıkla kendi mesajımı alıntı yapmışım :)

Canım değerin tam olarak kaç çıktı? Acaba tekrar yumurtluyor olabilir misin? İstersen her ihtimale karşı ilişkiye devam et. Bu arada yine de belli olmaz daha bata 7 gün varmış sonradan değerin yükselebilir. Doktora gebelik ihtimalini gününün daha gelmediğini söyle. Gebeymişsin gibi ilaç yazsın yani. Özellikle belirt

Tebrikler canım inş sağlıkla kucağına alırsın :) bize de dua et lütfen

inşallah canım 1 haftadır kanamam var nerdeyse leke şeklinde bi artıyor bir kesiliyor çok korkuttu bizi. doktorum proluton iğne falan yaptı ama yinede oldu kanama şimdide progestan verdi ama korktuk baya geçen yıl 1 kürtajım var
bugün keseyi görünce rahatladık biraz olsun
rabbim isteyen herkesin yüzünü güldürsün inşallahhh

Dün kahverengi lekelenmem oldu sol tarafımda sürekli batma hissi oldu kızlar bugün doktora geldim çok korkuyorum

Kızlar adetimin 23. Günündeyim bata 6 kaldı dün 7 gün vardı dün sabahki testte hiç çizgi yoktu atmıştım dün akşam 7 saatlik idrarla tekrar yapmıştım ilk 10 dk hiç çizgi yoktu kaldırmıştım 3 saat sonra baktığımda dikkatli bakılınca gözüken gri renkte çoook silik çizgi görmüştüm. Bu sabah tekrar gebelik testi yaptım ilk 40 dk hiç çizgi yoktu kaldırmıştım çalıştığım için bakamamıştım sonra. Öğle arasında eve gelince yani 3-4 saat sonrası bakmış oldum 2. Çizgi belirmiş baya rahat gözüküyor ve rengi de gri değil açık pembe. Fotosunu ekliyorum kızlar yorum yapın lütfen heyecanlandım :) bu arada buharlaşma çizgisi olsa dünkü gibi çoook silik olurdu bugünkü baya belirmiş sanki bişeyler var gibi güzel bişeyler :) Umarım boşa umutlanmıyorumdur. (Not: fotoda dünkü çoook silik çizgi pek belli olmamış ama eşim de ben de görebiliyorum hayal değil çoook silik de olsa var yani) ve bu arada ovulasyon testim de çok belirgin pozitif kontrolden daha koyu.

Eklentiler

• 20150831_121943.webp
    7,2 KB · Görüntüleme: 1.545
  • 20150831_121841.webp
    7,5 KB · Görüntüleme: 2.389
Bende öyle olmuştum idrarda yanma sık idrara gitme sırtım bögğrlerim kısacası heryerim grip olmuş gibi sızlıyodu 3 günlük amaliyatlıydım.Doktora bu şikayetlerle gittim enfeksiyon vardır dedi basit idrar testi yaptı 5 dakka sonra enfeksiyon varmış dedi antibiyotik yazdı ben o durumda gebelik testi yaptırmak aklıma gelmedi bir önceki ay yaptırmıştım negatif çıkmıştı umutsuzdum o yüzden.5 günlük antibiyotik ve arada ağrıkesici kullanımının sonunda adet günümdü gelmedi 3 daha bekledim ilaçlar geciktirdi diye ama gögüsler ağrı sinyalleri artınca ovu yaptım pozitif sonra gebelik testi pozitif şaşırdım ama uzun sürmedi sevincimiz. aynı gün üroljiyede idrar vermiştim onun sonucu 1 hafta sonra çıktı ve enfeksiyon yok muş.Yani ben 5 gün boşuboşuna antibiyotik kullanmış oldum.Eger gripsen antibiyotik ve agrı kesici kullanmadan atlatmaya çalış. Bir çok hamilelik hikayesi okudum ve çogunda ilk hafta grip benzeri şeyler yaşanıyo belki sende öyle olabilirsin

merhaba..çift çizginin 5 dk içinde çıkması gerekiyor.5 dk dan sonra çıkanlar geçersiz oluyor.prospektüsünü okursan oradada yazar.ama tabi bellide olmaz.istersen bitane daha yap 5 dk içinde çıkacak mı bi bak

Birinde var çizgi

Saol canım haklısın biliyorum ama umut işte :) bu akşam ve sabah tekrar yapıcam

Birinde var çizgi
Evet canım çizgi olan bu sabahki. Ama ilk 40 dk hiç çizgi yoktu. İşe gitmiştim bir daha bakamadım 3-4 saat sonra baktığımda o çizgi belirmiş (arada bakamadığım için tam olarak ne zaman belirdi bilmiyorum) yorumun peki????

Canim o kadar uzun sure beklediysen testi gecerliligi olmaz genelde.biraz daha bekle adetin gecsin ya da bi erken gebelik testi al canim.umit etmek guzel ama bu teste gore garanti degil.sonra hayal kirikligina ugramak daha kotu olur.sabret biraz daha bekle bence

Adetlerim eskiden duzenli sayilirdi, evlenince dogum kontrol hapina baslamistim o zaman tamamen duzendeydi 2 ay once biraktim haplari. Onun etkisiyle olsa gerek, normalde 28-30 gun arasi olan periyodum gecen ay 35 gun surdu.
Yani ovulasyon fikri daha olasi gibi ya da ilac ya da baska bir seyin etkisiyle de cift cizgi olmus olabilir. O kadar da umitlenmistim, kanda hcg:0.18
Hic ara vermedim teste ama iki kez gordum cift cizgiyi net olarak. Ama bu sabahki kadar bile net degildi.
Hala umitsizlige kapilmak istemiyorum ovulasyon yeniyse diye degerlendirmeye de caliscam bakalim.

Senin de gayet koyu cikmis, insallah gebelige isarettir. Ne kadar zamandir deniyorsunuz? Daha once gebelik gecirdin mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…