Beraber Anne Olma Yolunda

Kızlar rahim ağzım yine kısalmış 2.7 cm olmuş. 2ayda 4cmden düştü. Aman rahim ağzı uzunluğunuzu ölçtürün. Bu arada 1780gr olmuş paşam. Yüzünü çok göstermedi başı aşağıdoğru biraz. Sağlıkla gelsinler inş

Ay valla raziyim o sebeptense. Hastanede calisiyorum, arkadaslarim, esim dr.a gitmem icin israrlilar. Ama ben de gitmeme konusunda israrliyim. Gerci dr.a gebelik suphem var desem, ona gore ilac verebilir ya da kan testi isteyebilir. Kan testi isterse is vasat, cunku negatif cikti :/ hayirlisi bakalim.
Senin adina uzuldum arkadasim, nasipte kismetse yoksa olmuyor ama biz dayanamiyoruz sabirsiziz iste

vajinal muayeneyle mi ölçülüyo canım normal doğum için sanırım dimi... maşallah canım sağlıklı bi şekilde kavuşursun inşallah bebeğine

canım ne yaptın ne dedi doktor ?? önemli bişey yoktur inşallah

Canım bhcg 8404 çıktı ultrasonda baktı. Ben güya kalp atışı duyarım diyodum kese daha 6.3mm çıktı dr 4 yada 5 haftalık dedi o kadar moralim bozuldu ki. diğeri de böyle olmuştu çünkü. Normalde bugün 6+6 olmam lazımdı.

Bence olumsuz dusunme arkadasim, biz sat'a gore hesap yapiyoruz ama gec dollenme ile olusmus olabilir. Rabbim hayirlisini ve sagliklisini versin hepimize

Canim gec döllenmedir korkma benim de oyleydi sonra kapatıyorlar arayi

Evet cnm arkadaşlarında dedigi gibi geç yumurtlamışsındır geç döllenmiştir tutunmuş annesine bebişi stres yapma kendine cnm.İnşaallah kısa sürede arayı kapatırsın.

Önceliklere gebelik için müjde bekleyen heyecanlı yeni katılımcılar hosgelmiiiss :) inşallah hayırlı haber verirler tez zamanda. Sonraaa InFlames sakin oluyoruuuzz, gobusteki minigi uzmuyoruz. Eski kotu deneyimleri unutuyoruz. İnancını kuvvetli tut canım benim.

Birde aramizda sözleşmeli memuriyetlik hakkında danisabilecegim biri var mi? Mogami sözleşmeli alim var nüfus memurluğunda ama hamilelik durumum sözleşmeli alim olduğu için sözleşme iptaline neden olur mu? Var mi bi fikrin? Daha başvuruyu tamamlamadan kovulma derdine düştüm resmen, işsizlik insani dellendiriyor vallahi

Mogami canım pendik şifada doğum ücretlerini sordun mu hiç ne kadar acaba ben şimdiden araştırmaya başladımda
canım sormadım henüz ama sezeryanın fiyatıyla ilgili bilgim var şöyle ki bizim topikten bi arkadaş orda doğum yaptı...sezeryan zorunluysa 1350, isteğe bağlıysa 2200 müş... sanırım normalde 900- 1000 falandır... zaten ben her türlü orda yapacağım için şimdiden parasını ayarlamaya bakıyorum

hiçbir fikrim yok bacım ama sanmam hamileliğin engel olacağına...bide puanın yüksek aslında kasım atamasını bekleyip kadroluyu zorlasan bence olur gibi yaa yine de başvurmakla iyi edersin devlet babanın işi belli olmaz ne de olsa

kuzuuum bak arkadaşlarda demiş bence de geç döllenmedir hemen asma suratını bebişte hisseder annesi üzme bizim minik zigotumuzu

Canım 6 yaşında bir kızım var 2 ayda plansız bir şekilde geldi meleğim. 2.yi 9 aydır istiyoruz olmadı henüz. Sağ tüpüm kapalı çıktı eşimin tetkikleri iyi sayılır. Bu ay da olmazsa tüp bebeğe başvurcaz doktorlar da öneriyor zaten. Sende durumlar nedir canım ilk mi olacak?

Kızlar kan uyuşmazlığı testimiz pozitif çıktı. Doktoruma 20. Haftadan itibaren hatırlatmama rağmen indirect coombs testini yapmamıştı. izinde olduğu için başka doçent bir doktora gittim. Test pozitif çıktı ve bebeğin kanını kordondan değiştirmekten yada 35. Haftada bebek zarar görmesin diye erken doğurtmaktan bahsetti. Çok kötüyüm dualarınızı bekliyorum. Yarın testi tekrarliycaz inş negatif çıkar ve bugünkü hatalıdır.

Saol Mogami mogisim, engel değilmiş evet buldum ilgili kanunu okudum rahatladim. Şansımı denicrm canım, sözleşmeli de olsa sonra ahh basvuraydim demrk istemiyorum. Ama rika okumayı unuttum nolcak bilmem :)
zzzzynpppp canım benim uzulmen normal ama çok çok dert etme kendine, şükür ki dermani olan bir şey. Rabbim dermansız dert vermesin. İnşallah test yanlış çıkmıştır. Gel de diğer doktora kzma simdi, çok bisey söyleyince ukala, çok biliyorsan sen doktor olsaydın derler bi de.

Benimde bugün kontrolüm vardı kendi doktorum izne gitmişti dönmüş anlattım düşük yaptığmı.Bana korun denmedigi için korunmadım dedim kadının pek hoşuna gitmedi beta nın sıfırlandıgnı görseydik iyi olcaktı dedi bugün kan testini yeniledi en son 2 hafta önceki beta da 10 muş deger.10 muş sıfırlanmamış sıfırlandığından emin olmam lazım dedi.üstünden 2 hafta geçmiş hatta ovülasyonu pozitif gördüm 7 gün oldu dedim ya tekrar hamile kaldıysam beta arttıysa yeniden dedim. çarşamba günü beni ara testin çıkmış olur dedi konuşalım ona göre bir yol izliycez dedi.Çok sıkışık gitmişim ultrason zor görüntüyo dedi.İyi tekrar adet olcaksın gibi dedi yumurtalarında var dedi ben hiç bişey anlamadım bu işten

Canım inş çrş günü güzel bir haber alırsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…