- 5 Haziran 2014
- 1.899
- 1.755
- 138
- 34
Bende öyle olmuştum idrarda yanma sık idrara gitme sırtım bögğrlerim kısacası heryerim grip olmuş gibi sızlıyodu 3 günlük amaliyatlıydım.Doktora bu şikayetlerle gittim enfeksiyon vardır dedi basit idrar testi yaptı 5 dakka sonra enfeksiyon varmış dedi antibiyotik yazdı ben o durumda gebelik testi yaptırmak aklıma gelmedi bir önceki ay yaptırmıştım negatif çıkmıştı umutsuzdum o yüzden.5 günlük antibiyotik ve arada ağrıkesici kullanımının sonunda adet günümdü gelmedi 3 daha bekledim ilaçlar geciktirdi diye ama gögüsler ağrı sinyalleri artınca ovu yaptım pozitif sonra gebelik testi pozitif şaşırdım ama uzun sürmedi sevincimiz. aynı gün üroljiyede idrar vermiştim onun sonucu 1 hafta sonra çıktı ve enfeksiyon yok muş.Yani ben 5 gün boşuboşuna antibiyotik kullanmış oldum.Eger gripsen antibiyotik ve agrı kesici kullanmadan atlatmaya çalış. Bir çok hamilelik hikayesi okudum ve çogunda ilk hafta grip benzeri şeyler yaşanıyo belki sende öyle olabilirsin
vajinal muayeneyle mi ölçülüyo canım normal doğum için sanırım dimi... maşallah canım sağlıklı bi şekilde kavuşursun inşallah bebeğineKızlar rahim ağzım yine kısalmış 2.7 cm olmuş. 2ayda 4cmden düştü. Aman rahim ağzı uzunluğunuzu ölçtürün. Bu arada 1780gr olmuş paşam. Yüzünü çok göstermedi başı aşağıdoğru biraz. Sağlıkla gelsinler inş
canım ne yaptın ne dedi doktor ?? önemli bişey yoktur inşallahDün kahverengi lekelenmem oldu sol tarafımda sürekli batma hissi oldu kızlar bugün doktora geldim çok korkuyorum
canım ne yaptın ne dedi doktor ?? önemli bişey yoktur inşallah
Canım bhcg 8404 çıktı ultrasonda baktı. Ben güya kalp atışı duyarım diyodum kese daha 6.3mm çıktı dr 4 yada 5 haftalık dedi o kadar moralim bozuldu ki. diğeri de böyle olmuştu çünkü. Normalde bugün 6+6 olmam lazımdı.
Canim gec döllenmedir korkma benim de oyleydi sonra kapatıyorlar arayiCanım bhcg 8404 çıktı ultrasonda baktı. Ben güya kalp atışı duyarım diyodum kese daha 6.3mm çıktı dr 4 yada 5 haftalık dedi o kadar moralim bozuldu ki. diğeri de böyle olmuştu çünkü. Normalde bugün 6+6 olmam lazımdı.
Evet cnm arkadaşlarında dedigi gibi geç yumurtlamışsındır geç döllenmiştir tutunmuş annesine bebişi stres yapma kendine cnm.İnşaallah kısa sürede arayı kapatırsın.Canım bhcg 8404 çıktı ultrasonda baktı. Ben güya kalp atışı duyarım diyodum kese daha 6.3mm çıktı dr 4 yada 5 haftalık dedi o kadar moralim bozuldu ki. diğeri de böyle olmuştu çünkü. Normalde bugün 6+6 olmam lazımdı.
Canım geçmiş olsun Bisi olmamıştır içini ferah tut melegin seninle inşallahDün kahverengi lekelenmem oldu sol tarafımda sürekli batma hissi oldu kızlar bugün doktora geldim çok korkuyorum
canım sormadım henüz ama sezeryanın fiyatıyla ilgili bilgim var şöyle ki bizim topikten bi arkadaş orda doğum yaptı...sezeryan zorunluysa 1350, isteğe bağlıysa 2200 müş... sanırım normalde 900- 1000 falandır... zaten ben her türlü orda yapacağım için şimdiden parasını ayarlamaya bakıyorumMogami canım pendik şifada doğum ücretlerini sordun mu hiç ne kadar acaba ben şimdiden araştırmaya başladımda
hiçbir fikrim yok bacım ama sanmam hamileliğin engel olacağına...bide puanın yüksek aslında kasım atamasını bekleyip kadroluyu zorlasan bence olur gibi yaa yine de başvurmakla iyi edersin devlet babanın işi belli olmaz ne de olsaÖnceliklere gebelik için müjde bekleyen heyecanlı yeni katılımcılar hosgelmiiiss :) inşallah hayırlı haber verirler tez zamanda. SonraaaInFlames sakin oluyoruuuzz, gobusteki minigi uzmuyoruz. Eski kotu deneyimleri unutuyoruz. İnancını kuvvetli tut canım benim.
Birde aramizda sözleşmeli memuriyetlik hakkında danisabilecegim biri var mi?Mogami sözleşmeli alim var nüfus memurluğunda ama hamilelik durumum sözleşmeli alim olduğu için sözleşme iptaline neden olur mu? Var mi bi fikrin? Daha başvuruyu tamamlamadan kovulma derdine düştüm resmen, işsizlik insani dellendiriyor vallahi
kuzuuum bak arkadaşlarda demiş bence de geç döllenmedir hemen asma suratını bebişte hisseder annesi üzme bizim minik zigotumuzuCanım bhcg 8404 çıktı ultrasonda baktı. Ben güya kalp atışı duyarım diyodum kese daha 6.3mm çıktı dr 4 yada 5 haftalık dedi o kadar moralim bozuldu ki. diğeri de böyle olmuştu çünkü. Normalde bugün 6+6 olmam lazımdı.
Canım 6 yaşında bir kızım var 2 ayda plansız bir şekilde geldi meleğim. 2.yi 9 aydır istiyoruz olmadı henüz. Sağ tüpüm kapalı çıktı eşimin tetkikleri iyi sayılır. Bu ay da olmazsa tüp bebeğe başvurcaz doktorlar da öneriyor zaten. Sende durumlar nedir canım ilk mi olacak?Adetlerim eskiden duzenli sayilirdi, evlenince dogum kontrol hapina baslamistim o zaman tamamen duzendeydi 2 ay once biraktim haplari. Onun etkisiyle olsa gerek, normalde 28-30 gun arasi olan periyodum gecen ay 35 gun surdu.
Yani ovulasyon fikri daha olasi gibi ya da ilac ya da baska bir seyin etkisiyle de cift cizgi olmus olabilir. O kadar da umitlenmistim, kanda hcg:0.18
Hic ara vermedim teste ama iki kez gordum cift cizgiyi net olarak. Ama bu sabahki kadar bile net degildi.
Hala umitsizlige kapilmak istemiyorum ovulasyon yeniyse diye degerlendirmeye de caliscam bakalim.
Senin de gayet koyu cikmis, insallah gebelige isarettir.Ne kadar zamandir deniyorsunuz? Daha once gebelik gecirdin mi?
vajinal muayeneyle mi ölçülüyo canım normal doğum için sanırım dimi... maşallah canım sağlıklı bi şekilde kavuşursun inşallah bebeğine
Canım inş çrş günü güzel bir haber alırsınBenimde bugün kontrolüm vardı kendi doktorum izne gitmişti dönmüş anlattım düşük yaptığmı.Bana korun denmedigi için korunmadım dedim kadının pek hoşuna gitmedi beta nın sıfırlandıgnı görseydik iyi olcaktı dedi bugün kan testini yeniledi en son 2 hafta önceki beta da 10 muş deger.10 muş sıfırlanmamış sıfırlandığından emin olmam lazım dedi.üstünden 2 hafta geçmiş hatta ovülasyonu pozitif gördüm 7 gün oldu dedim ya tekrar hamile kaldıysam beta arttıysa yeniden dedim. çarşamba günü beni ara testin çıkmış olur dedi konuşalım ona göre bir yol izliycez dedi.Çok sıkışık gitmişim ultrason zor görüntüyo dedi.İyi tekrar adet olcaksın gibi dedi yumurtalarında var dedi ben hiç bişey anlamadım bu işten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?