- 31 Temmuz 2015
- 457
- 346
- 53
Canım 6 yaşında bir kızım var 2 ayda plansız bir şekilde geldi meleğim. 2.yi 9 aydır istiyoruz olmadı henüz. Sağ tüpüm kapalı çıktı eşimin tetkikleri iyi sayılır. Bu ay da olmazsa tüp bebeğe başvurcaz doktorlar da öneriyor zaten. Sende durumlar nedir canım ilk mi olacak?
Hem adet olcak gibi hem yumurtalarımın olması çelişki gibi geldiCanım inş çrş günü güzel bir haber alırsın
Çook güzel maaşallah kilo almış cnm zaten son haftalar iyi kilo alır bebekler. Sağlıklısıyla hayırlısıyla zamanında doğsun bebişin canımKizlar iyi gecelr kimsecikler yok sankim :)
Bugunrutin kontrolumvardi oglus 3200 gram olmus ben de 300 gram almisim yani aslinda sadece oglus almis kiloyu ona yaramis yedigim gwcen hafta 2850gramdi.. Yine elini yuzune kapamis burnunun ucunu gorebildim 38. Haftaya cikabilirsek dogum seklimiZi belirlicez dedi dr cati muaynesi yapmadi korkuyodum nst de iyi cikti ama benm yalanci sancilar fena bastirdi bir haftadir sizlerde drmlar nedir :)
Canim.nasıl yapmaz o testi ben 9.haftada yaptırdım 15 te de aşısını oldum lekelenmeyle gidince..Kızlar kan uyuşmazlığı testimiz pozitif çıktı. Doktoruma 20. Haftadan itibaren hatırlatmama rağmen indirect coombs testini yapmamıştı. izinde olduğu için başka doçent bir doktora gittim. Test pozitif çıktı ve bebeğin kanını kordondan değiştirmekten yada 35. Haftada bebek zarar görmesin diye erken doğurtmaktan bahsetti. Çok kötüyüm dualarınızı bekliyorum. Yarın testi tekrarliycaz inş negatif çıkar ve bugünkü hatalıdır.
Epey Hareketlilik var senin içerde bacim senin ordaki doktorlari da bilmiyorum ki yorum yapayim☺ister misin bi suüprizdaha olsumHem adet olcak gibi hem yumurtalarımın olması çelişki gibi geldi
MaKizlar iyi gecelr kimsecikler yok sankim :)
Bugunrutin kontrolumvardi oglus 3200 gram olmus ben de 300 gram almisim yani aslinda sadece oglus almis kiloyu ona yaramis yedigim gwcen hafta 2850gramdi.. Yine elini yuzune kapamis burnunun ucunu gorebildim 38. Haftaya cikabilirsek dogum seklimiZi belirlicez dedi dr cati muaynesi yapmadi korkuyodum nst de iyi cikti ama benm yalanci sancilar fena bastirdi bir haftadir sizlerde drmlar nedir :)
Maşallah oglusuna epey tontis doğacak gibi şimdiden o kilo days a 4 kiloyu bulabilir sağlıkla dogsun minikKizlar iyi gecelr kimsecikler yok sankim :)
Akıl vetin yorum yapın çünkü şçinden çıkamadım düşük yapalı 23 gün olmuş ve 14 gün önce beta 10 muş. bir hafta öncede ben ovüde pozitifi gördüm.doktor hem yumurtalarım var diyo hem adet olacak gibisin iyi diyo.ve 3dür beyaz(şeffaf degil) sümüksü akıntı görüyorum ilki yumurtladığım gün dü.betiiiii benim kafa 1 milyonnEpey Hareketlilik var senin içerde bacim senin ordaki doktorlari da bilmiyorum ki yorum yapayim☺ister misin bi suüprizdaha olsum
Akıl vetin yorum yapın çünkü şçinden çıkamadım düşük yapalı 23 gün olmuş ve 14 gün önce beta 10 muş. bir hafta öncede ben ovüde pozitifi gördüm.doktor hem yumurtalarım var diyo hem adet olacak gibisin iyi diyo.ve 3dür beyaz(şeffaf degil) sümüksü akıntı görüyorum ilki yumurtladığım gün dü.betiiiii benim kafa 1 milyonn
Evet hoşgeldin kaçakkk nerelerdesin sen. İki hafta önce diyer doktor normal herşey içerde parça kalmamış kanamada yok dedi.Bu izindeydi yeni geldi ta 2 hafta önceki beta 10 a takıldı sıfırlanmışmı onu görmem lazım dedi tekrar kan aldıcanım bence adet olacak gibisin derken yani düşükten kalan olmamış normal süreçtesin demek istemiştir. ben öyle yorumladım..
bu arada herkese merhaba uzun zamandır bakamıyordum son 2-3 gündür de sadece okudum yazıları..
Canım ovu testin silikleşmiş miydi? Sen çatlamış olduğunu düşünüyordun değil mi? Bence sonuç çıkıp doktorla tekrar görüşene kadar günaşırı ilişkiye devam et. Görüşmeye gidince de aklindaki tüm çelişkili noktaları sor öğren kafan rahatlasın canım benimAkıl vetin yorum yapın çünkü şçinden çıkamadım düşük yapalı 23 gün olmuş ve 14 gün önce beta 10 muş. bir hafta öncede ben ovüde pozitifi gördüm.doktor hem yumurtalarım var diyo hem adet olacak gibisin iyi diyo.ve 3dür beyaz(şeffaf degil) sümüksü akıntı görüyorum ilki yumurtladığım gün dü.betiiiii benim kafa 1 milyonn
İnş en kısa zamanda kavuşursun yavruna bitanemHep 2.ciler zor olur derlerdi de, pek inanmazdim. Allah yardimcin olsun arkadasim, en azindan bebis olusup tutunabiliyor sende, onu biliyosun
Benim ilk olacak Allah ne zaman nasip ederse... 2.ayimiz henuz, kismet bakalim...
Kizlar iyi gecelr kimsecikler yok sankim :)
Evet hoşgeldin kaçakkk nerelerdesin sen. İki hafta önce diyer doktor normal herşey içerde parça kalmamış kanamada yok dedi.Bu izindeydi yeni geldi ta 2 hafta önceki beta 10 a takıldı sıfırlanmışmı onu görmem lazım dedi tekrar kan aldı
Canim.nasıl yapmaz o testi ben 9.haftada yaptırdım 15 te de aşısını oldum lekelenmeyle gidince..
Çok şaşırdım nasıl atarlar neyse çok geçmiş olsun inşallah sorun olmaz 28 de aşı yapildigini biliyorum sen hiç olmadın mi yojsa negatif pozitif çelişkisi mi oldi?
Aaaaaa canicanım cok geçmiş olsun sakin stres yapma bizde de var o sıkıntı 20.hafta yapmislardi otesti birkez negatifti her ay tekrarlamak gerekiyor mu? Sen kalbini ferah tut allahın izniyse sorunsuz gecicekKızlar kan uyuşmazlığı testimiz pozitif çıktı. Doktoruma 20. Haftadan itibaren hatırlatmama rağmen indirect coombs testini yapmamıştı. izinde olduğu için başka doçent bir doktora gittim. Test pozitif çıktı ve bebeğin kanını kordondan değiştirmekten yada 35. Haftada bebek zarar görmesin diye erken doğurtmaktan bahsetti. Çok kötüyüm dualarınızı bekliyorum. Yarın testi tekrarliycaz inş negatif çıkar ve bugünkü hatalıdır.
geçmiş olsun düşük yapmşsın sanırım rabbim sağlıklı şekilde tekrar verir inşallah.Evet hoşgeldin kaçakkk nerelerdesin sen. İki hafta önce diyer doktor normal herşey içerde parça kalmamış kanamada yok dedi.Bu izindeydi yeni geldi ta 2 hafta önceki beta 10 a takıldı sıfırlanmışmı onu görmem lazım dedi tekrar kan aldı
Evet canım 23 gün geçti üstünden kısmetimizdeki böyleymiş allahın verdiğine razı olmaktan başka çaremiz yok mevlam neylerse güzel eylergeçmiş olsun düşük yapmşsın sanırım rabbim sağlıklı şekilde tekrar verir inşallah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?