genelde fiyatlar aynı civarda zaten.. şimdiden ayarlasak çok iyi gerçekten en büyük masraf o çünkücanım sormadım henüz ama sezeryanın fiyatıyla ilgili bilgim var şöyle ki bizim topikten bi arkadaş orda doğum yaptı...sezeryan zorunluysa 1350, isteğe bağlıysa 2200 müş... sanırım normalde 900- 1000 falandır... zaten ben her türlü orda yapacağım için şimdiden parasını ayarlamaya bakıyorum
günaydın cnm.ilk kullandıgın tesgtin tarihimi geçmiş acaba yumurtlamanın 8. Günü bugün benimde dün 7li normal ovülasyon testi aldım bu sabah da denedim koskoca bir tek çizgi çıktı şimdi kırdım dizimi adet günümü bekliyorumKızlar benim moral çöktü resmen. Dün ovu testim bitti diye aynı markadan (pyroclinic) getirtmiştim 10 gündür pozitif devamı nasıl olacak acaba bata kadar pozitif mi gidecek diye. Aynı marka ama içindeki kaset tipi farklı (önceki büyük kasetti kirli beyaz renkte şimdiki küçük kaset ve bembeyaz) ikisini de kullanan varsa deneyimini anlatabilir mi lütfen? önceki gün eskisi ile yapınca pozitifti dünkünde negatif hatta baya bi silik çıktı (foto ekledim). Ben şimdi hangisine güvenicem (bu arada önceki tipte olandan 3-4 kutu kullandım hep aynı çıkıyordu yenisinden ilk defa kullandım aynı anda yenisinden iki tane yaptım hatta ikisi arasında çok ciddi fark var hangisine inanıcam?) Çok düşük bir ihtimal acaba test pozitifti de dün mü siliğe döndü yeni mi yumurtladım desem pek ihtimal vermiyorum buna da çünkü dün adetin 23. Günüydü üstüne 14 eklesek bu ay 37. Günde adet olmam gerekir bu da başıma bugüne kadar hiç gelmedi ve de öyle olsa bile 10 gündür niye pozitif versin 2-3 gün pozitif verir silinir dimi? Koyu çıkıyor diye acaba bebek mi var diyordum umudum suya düştü. Dün akşam yine 7 saatlik idrarla gebelik testi yaptım üstünden 10 saat geçti sonradan bile silik çizgi falan çıkmadı (halbuki dün sabahkinde başta hiç çizgi yoktu ama 3 saat sonra bariz çizgi oluşmuştu). Galiba hamile değilim boşa umutlandım dokunsanız ağlıycam şu an. Bu ay tutmazsa tüp bebeğe gidecektik son umudumdu
e canım benimde öyle oldu korkma sonradan toplar o kendini inşallah doktor ne dedi peki ???benim kese 3.7 mm çıkmıştı düşün artık.ama şimdi önde gidiyor bile :) belki geç döllenmedir.sıkma canını tamam mı boll dua başka elden hiç bişe gelmiyor.inşallah hayırlısıyla kucağına aldığın günleri görürsün.haberdar et bizi..Canım bhcg 8404 çıktı ultrasonda baktı. Ben güya kalp atışı duyarım diyodum kese daha 6.3mm çıktı dr 4 yada 5 haftalık dedi o kadar moralim bozuldu ki. diğeri de böyle olmuştu çünkü. Normalde bugün 6+6 olmam lazımdı.
canımmm nasılsınnn ?? benim tlfn bozuk buarada servistesebastianderki canım nerelerdesin ya meraktan çatlayacağım valla naptın aşılama sonucu nedir ?
ayyyy kaygılımmm zaman iyice daralmışşşşşşşşşşşşşşşBenim iki hafta önce yaptı çatı muayenesi seninde yapması gerekmez miydi 37.hafta ya bebek aniden gelirse bu arada maşallah kilo nuz iyi hayirlisiyla 3500 kiloyu geçmeden gelir inşallah afroditim:)
hadi hayırlısı olsunn canım :) kız erkek ne olursa olsun yeter ki sağlık lı olsunKizlar gunaydin bugun kizimla bulusma gunumuz dr um icin kesin olsa da cinsiyet benim icin bugun kesinlesecekteyxeleri öpüyoruz hepinizi
canımmm nasılsınnn ?? benim tlfn bozuk buarada servistebikaç gündür aklımdasın yazacaktım.sonradan dedim şuaradan yazayım :)
ağrılar tam gaz devam kuzumSagol canım iyiyim sen nasılsın iyi yaptın kuzum ağrıların nasıl oldu
ağrılar tam gaz devam kuzum
Canim bende kurtajdan sonra benzer bisiy yasamistim.kanamam bayagi uzun surunce doktor panik yapmisti parca mi kaldi diye.sonra kontrol edince rahim tertemiz kanama alani da yok hatta yumurtlama bile var masallah demisti.3gundur suren sumuksu akinti varsa yumurta catlamis demek ki.doktorda bisiy demediyse degerlendir bugunleri canim.belki gec yumurtlama oldu.adet olacagini nasil anliyor ki acaba?Akıl vetin yorum yapın çünkü şçinden çıkamadım düşük yapalı 23 gün olmuş ve 14 gün önce beta 10 muş. bir hafta öncede ben ovüde pozitifi gördüm.doktor hem yumurtalarım var diyo hem adet olacak gibisin iyi diyo.ve 3dür beyaz(şeffaf degil) sümüksü akıntı görüyorum ilki yumurtladığım gün dü.betiiiii benim kafa 1 milyonn
ayyyy kaygılımmm zaman iyice daralmışşşşşşşşşşşşşşşnasıl heyecan durumun hazırlıkların resimler at kız bebişin odası eşyalarıı
8.haftada negatifti test. Her kontrolde hatırlatmama rağmen yapmadılar. Tek sorduğu şey kanama yaşadın mıydı. Bende hiç yaşamadım deyince test yapma gereği duymadı. Halbuki negatif çıktığında vurulmalıymış asıl. 28. Hafyada hatırlattım yine yapmadı ilk çocuk diye önemsemedi. Ne yapıcağımı bilmiyorum aşı için geç kalınmış. Bu sabah testi tekrarladı iık. Bir mucize olsun ve test negatif çıksın diye dua ediyorum
inşallah olur bacım miniğinin kısmeti olur hem belli mi...peki bişey sorucam mesela sözleşmeli başvurun kabul oldu, sonra kadrolu için başvuru yaptın o da oldu...sözleşmeli memurken kadroluya geçişin nasıl olacak ya da olabilecek miSaolMogami mogisim, engel değilmiş evet buldum ilgili kanunu okudum rahatladim. Şansımı denicrm canım, sözleşmeli de olsa sonra ahh basvuraydim demrk istemiyorum. Ama rika okumayı unuttum nolcak bilmem :)
@zzzzynpppp canım benim uzulmen normal ama çok çok dert etme kendine, şükür ki dermani olan bir şey. Rabbim dermansız dert vermesin. İnşallah test yanlış çıkmıştır. Gel de diğer doktora kzma simdi, çok bisey söyleyince ukala, çok biliyorsan sen doktor olsaydın derler bi de.
Kızlar kan uyuşmazlığı testimiz pozitif çıktı. Doktoruma 20. Haftadan itibaren hatırlatmama rağmen indirect coombs testini yapmamıştı. izinde olduğu için başka doçent bir doktora gittim. Test pozitif çıktı ve bebeğin kanını kordondan değiştirmekten yada 35. Haftada bebek zarar görmesin diye erken doğurtmaktan bahsetti. Çok kötüyüm dualarınızı bekliyorum. Yarın testi tekrarliycaz inş negatif çıkar ve bugünkü hatalıdır.
8.haftada negatifti test. Her kontrolde hatırlatmama rağmen yapmadılar. Tek sorduğu şey kanama yaşadın mıydı. Bende hiç yaşamadım deyince test yapma gereği duymadı. Halbuki negatif çıktığında vurulmalıymış asıl. 28. Hafyada hatırlattım yine yapmadı ilk çocuk diye önemsemedi. Ne yapıcağımı bilmiyorum aşı için geç kalınmış. Bu sabah testi tekrarladı iık. Bir mucize olsun ve test negatif çıksın diye dua ediyorum
sen bu iki üç günü değerlendir bence hatun...doktor kontrolünü anlatınca bende geçtiğimiz aralıktaki kontrolümü hatırladım evde sinirimden ağlamıştım hiçbişeyi düzgünce anlatmamıştı gıcık doktor...sen bakma dokttorlara ilişki aralığını 3 günü geçmeyecek şekilde ayarla gerisi Allaha kalmışBenimde bugün kontrolüm vardı kendi doktorum izne gitmişti dönmüş anlattım düşük yaptığmı.Bana korun denmedigi için korunmadım dedim kadının pek hoşuna gitmedi beta nın sıfırlandıgnı görseydik iyi olcaktı dedi bugün kan testini yeniledi en son 2 hafta önceki beta da 10 muş deger.10 muş sıfırlanmamış sıfırlandığından emin olmam lazım dedi.üstünden 2 hafta geçmiş hatta ovülasyonu pozitif gördüm 7 gün oldu dedim ya tekrar hamile kaldıysam beta arttıysa yeniden dedim. çarşamba günü beni ara testin çıkmış olur dedi konuşalım ona göre bir yol izliycez dedi.Çok sıkışık gitmişim ultrason zor görüntüyo dedi.İyi tekrar adet olcaksın gibi dedi yumurtalarında var dedi ben hiç bişey anlamadım bu işten
Sabırsız annişko seni :) Yarın çoook eğleneceksin eminim, her kıyafetini seve seve yerleştirirsin miniğinin :) O günleri görmek bize de nasip olsun inşallah.Canımmm bugün hastane çantami hazırlıyorum yarında annem eşyaları getirecek utulu yıkali dizecegim sonra çekip atacağım inşallah :) çok heyecanlıyım perşembe dr kontrolü var bebeğim asagida iyice hissediyorum çünkü midem çok rahatladı ultrasonda 1 hafta öndeyiz daha 1 ay olsada ben her gün bekliyorum1
Maaşallah minik erkeğine küçük bi tosuncuk olmuş annesi Rabbim sağlıklı hayırlı kolay bi doğum nasip etsin inşallah...Çatı muayenesini niye yapmadı yav 40. haftayı mı bekleyecekmiş!!!!Kizlar iyi gecelr kimsecikler yok sankim :)
Bugunrutin kontrolumvardi oglus 3200 gram olmus ben de 300 gram almisim yani aslinda sadece oglus almis kiloyu ona yaramis yedigim gwcen hafta 2850gramdi.. Yine elini yuzune kapamis burnunun ucunu gorebildim 38. Haftaya cikabilirsek dogum seklimiZi belirlicez dedi dr cati muaynesi yapmadi korkuyodum nst de iyi cikti ama benm yalanci sancilar fena bastirdi bir haftadir sizlerde drmlar nedir :)
Hoşgeldin arkadaşım... inşallah miniğin gelip konmuştur göbüşe... olmazsa da tüp bebek diyorsun olsun kuzum tüpte belki ikiz bile olabilir ne şirin...bu ovulasyon testlerini yaklaşık 6 ay kullanmış biri olarak sana tavsiyem adet bitimine kadar yapma yani gebeliği ovü den anlamaya kalkma yoksa böyle kafan karışır...yum akıntısını görene kadar test yap pozitifi görünce iki gün daha yap sonra test işini bırak...şüphelerin varsa da geç mi yumurtluyorum diye o vakitte ilişki sıklığını 2-3 gün olarak ayarlarsan kaçırmazsın zaten...gerçi benim anlattıklarım biraz havaya oldu tüpe gidecekmişsin ama olsun söylemiş olayım ben yineKızlar benim moral çöktü resmen. Dün ovu testim bitti diye aynı markadan (pyroclinic) getirtmiştim 10 gündür pozitif devamı nasıl olacak acaba bata kadar pozitif mi gidecek diye. Aynı marka ama içindeki kaset tipi farklı (önceki büyük kasetti kirli beyaz renkte şimdiki küçük kaset ve bembeyaz) ikisini de kullanan varsa deneyimini anlatabilir mi lütfen? önceki gün eskisi ile yapınca pozitifti dünkünde negatif hatta baya bi silik çıktı (foto ekledim). Ben şimdi hangisine güvenicem (bu arada önceki tipte olandan 3-4 kutu kullandım hep aynı çıkıyordu yenisinden ilk defa kullandım aynı anda yenisinden iki tane yaptım hatta ikisi arasında çok ciddi fark var hangisine inanıcam?) Çok düşük bir ihtimal acaba test pozitifti de dün mü siliğe döndü yeni mi yumurtladım desem pek ihtimal vermiyorum buna da çünkü dün adetin 23. Günüydü üstüne 14 eklesek bu ay 37. Günde adet olmam gerekir bu da başıma bugüne kadar hiç gelmedi ve de öyle olsa bile 10 gündür niye pozitif versin 2-3 gün pozitif verir silinir dimi? Koyu çıkıyor diye acaba bebek mi var diyordum umudum suya düştü. Dün akşam yine 7 saatlik idrarla gebelik testi yaptım üstünden 10 saat geçti sonradan bile silik çizgi falan çıkmadı (halbuki dün sabahkinde başta hiç çizgi yoktu ama 3 saat sonra bariz çizgi oluşmuştu). Galiba hamile değilim boşa umutlandım dokunsanız ağlıycam şu an. Bu ay tutmazsa tüp bebeğe gidecektik son umudumdu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?