Beraber Anne Olma Yolunda

genelde fiyatlar aynı civarda zaten.. şimdiden ayarlasak çok iyi gerçekten en büyük masraf o çünkü

günaydın cnm.ilk kullandıgın tesgtin tarihimi geçmiş acaba yumurtlamanın 8. Günü bugün benimde dün 7li normal ovülasyon testi aldım bu sabah da denedim koskoca bir tek çizgi çıktı şimdi kırdım dizimi adet günümü bekliyorum 10 gün sonra izne gşdiyoruz zaten 1 ay ilgilenmiycem ovüyle movüyle

e canım benimde öyle oldu korkma sonradan toplar o kendini inşallah doktor ne dedi peki ???benim kese 3.7 mm çıkmıştı düşün artık.ama şimdi önde gidiyor bile :) belki geç döllenmedir.sıkma canını tamam mı boll dua başka elden hiç bişe gelmiyor.inşallah hayırlısıyla kucağına aldığın günleri görürsün.haberdar et bizi..

Benim iki hafta önce yaptı çatı muayenesi seninde yapması gerekmez miydi 37.hafta ya bebek aniden gelirse bu arada maşallah kilo nuz iyi hayirlisiyla 3500 kiloyu geçmeden gelir inşallah afroditim:)
ayyyy kaygılımmm zaman iyice daralmışşşşşşşşşşşşşşş nasıl heyecan durumun hazırlıkların resimler at kız bebişin odası eşyalarıı

Kizlar gunaydin bugun kizimla bulusma gunumuz dr um icin kesin olsa da cinsiyet benim icin bugun kesinlesecek teyxeleri öpüyoruz hepinizi
hadi hayırlısı olsunn canım :) kız erkek ne olursa olsun yeter ki sağlık lı olsun

canımmm nasılsınnn ?? benim tlfn bozuk buarada serviste bikaç gündür aklımdasın yazacaktım.sonradan dedim şuaradan yazayım :)

Sagol canım iyiyim sen nasılsın iyi yaptın kuzum ağrıların nasıl oldu

Canim bende kurtajdan sonra benzer bisiy yasamistim.kanamam bayagi uzun surunce doktor panik yapmisti parca mi kaldi diye.sonra kontrol edince rahim tertemiz kanama alani da yok hatta yumurtlama bile var masallah demisti.3gundur suren sumuksu akinti varsa yumurta catlamis demek ki.doktorda bisiy demediyse degerlendir bugunleri canim.belki gec yumurtlama oldu.adet olacagini nasil anliyor ki acaba?

ayyyy kaygılımmm zaman iyice daralmışşşşşşşşşşşşşşş nasıl heyecan durumun hazırlıkların resimler at kız bebişin odası eşyalarıı

Canımmm bugün hastane çantami hazırlıyorum yarında annem eşyaları getirecek utulu yıkali dizecegim sonra çekip atacağım inşallah :) çok heyecanlıyım perşembe dr kontrolü var bebeğim asagida iyice hissediyorum çünkü midem çok rahatladı ultrasonda 1 hafta öndeyiz daha 1 ay olsada ben her gün bekliyorum1

Canım annem bundan 26 sene önce bana hamileyken paraya kıyıp özel gitmiş kaldıki o zamanlar herkes devlete gidiyormuş muayene olmuş kaç sefer doğumu devlette yapmış ve ben doğunca kan uyuşmazlığıni farketmisler düşün ne kadar umursamaz o zaman bile özel dr ama ilk çocuk olduğum için bir iğneyle sorunsuz hallolmus lütfen canını sıkma daha doğum olmadı genelde ikincilerde sorun oluyomus hem

inşallah olur bacım miniğinin kısmeti olur hem belli mi...peki bişey sorucam mesela sözleşmeli başvurun kabul oldu, sonra kadrolu için başvuru yaptın o da oldu...sözleşmeli memurken kadroluya geçişin nasıl olacak ya da olabilecek mi

Canım yaa şu sıpa hayırlısıyla doğsaydı da sende bu streslerden kurtulsaydın...Doktorun gerçekten çok ilgisiz ve sorumsuzca davranmış...Bizde de kan uyuşmazlığı var doktoruma hatırlattım 28 de iğneni yapıcaz dedi...acaba diyorum senin bebişin kan grubu anne karnındayken öğrenilmez mi çünkü eğer senin gibi negatif çıkarsa ikinci gebeliğini etkilemez...pozitif çıksa da zaten bu bebişini etkilemez (35 teki bebeği nasıl etkiliyormuş yahu) ikinciyi etkiler...yani sıkıntı ertelenmiş olacak... Allah nasıl biliyorsa öyle yapsın doktorunu umarım doğum için artık ona gitmeyi düşünmüyorsundur...Dilerim ilk test hatalı çıkar ama çokta umutlanma canım çünkü kan uyuşmazlığı olup iğne olunmadıysa bu mutlaka küçük bi sıkıntı yaratır yine de çaresi olduktan sonra bu kadar strese üzüntüye sokma kendini bebişinde içerde aynı duyguları paylaşıyor unutma onun üzülmesini istemezsin dimi annesi...Hayırlı haberlerini alırız inşallah canım benim dualarımdasın

sen bu iki üç günü değerlendir bence hatun...doktor kontrolünü anlatınca bende geçtiğimiz aralıktaki kontrolümü hatırladım evde sinirimden ağlamıştım hiçbişeyi düzgünce anlatmamıştı gıcık doktor...sen bakma dokttorlara ilişki aralığını 3 günü geçmeyecek şekilde ayarla gerisi Allaha kalmış

Sabırsız annişko seni :) Yarın çoook eğleneceksin eminim, her kıyafetini seve seve yerleştirirsin miniğinin :) O günleri görmek bize de nasip olsun inşallah.

Mogami işte onu bende bilmiyorum canım, araştırmalardayım ama kesin bir bilgiye ulaşamadım. Bir de olurda alınırsam, ücretsiz izne ayrılamazmışım sözleşmeli olduğum için. Doğumdan sonraki 6 hafta bitiminde işe dönmeliymişim. Merkezi alımların niye az yapıldığı öyle belli ki cidden!

Maaşallah minik erkeğine küçük bi tosuncuk olmuş annesi Rabbim sağlıklı hayırlı kolay bi doğum nasip etsin inşallah...Çatı muayenesini niye yapmadı yav 40. haftayı mı bekleyecekmiş!!!!

Hoşgeldin arkadaşım... inşallah miniğin gelip konmuştur göbüşe... olmazsa da tüp bebek diyorsun olsun kuzum tüpte belki ikiz bile olabilir ne şirin...bu ovulasyon testlerini yaklaşık 6 ay kullanmış biri olarak sana tavsiyem adet bitimine kadar yapma yani gebeliği ovü den anlamaya kalkma yoksa böyle kafan karışır...yum akıntısını görene kadar test yap pozitifi görünce iki gün daha yap sonra test işini bırak...şüphelerin varsa da geç mi yumurtluyorum diye o vakitte ilişki sıklığını 2-3 gün olarak ayarlarsan kaçırmazsın zaten...gerçi benim anlattıklarım biraz havaya oldu tüpe gidecekmişsin ama olsun söylemiş olayım ben yine Hayırlısıyla gelsin miniğin yolu önemli değil

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…