Beraber Anne Olma Yolunda

iyi araştor canım çünkü 85 ile kadrolu olarakta atanma ihtimalin var

Yok canım son kullanma tarihine daha 2.5 yıl vardı ve aynısından 3-4 kutu kullandım. Canım batı beklemekten başka çaremiz kalmadı hayırlısı Allahtan. İnş yüzümüz güler

Hoşbulduk canım tşk ederim cvp için. İnş sen de bebeğini sağlıkla kucağına alırsın

Çook güzel maaşallah kilo almış cnm zaten son haftalar iyi kilo alır bebekler. Sağlıklısıyla hayırlısıyla zamanında doğsun bebişin canım
Amin kuzum
Ma

Maşallah oglusuna epey tontis doğacak gibi şimdiden o kilo days a 4 kiloyu bulabilir sağlıkla dogsun minik
Ay valla normal olursa yirtina yirtina cikarcam heralde babasina cekecek o da dortbucuk kilo dogmus :) amin kuzum

Benim iki hafta önce yaptı çatı muayenesi seninde yapması gerekmez miydi 37.hafta ya bebek aniden gelirse bu arada maşallah kilo nuz iyi hayirlisiyla 3500 kiloyu geçmeden gelir inşallah afroditim:)
Valla bu hafta yapar dedim dogumla ilgili konusuruz dedi konustuk belirriler falan ama muaynee etmedi haftaya eder artk zira 4 kiloyu cikarabilecegimi sanmiyom
Maaşallah minik erkeğine küçük bi tosuncuk olmuş annesi Rabbim sağlıklı hayırlı kolay bi doğum nasip etsin inşallah...Çatı muayenesini niye yapmadı yav 40. haftayı mı bekleyecekmiş!!!!
Amin canm bnm.. Valla ben de anlamadim dogurmicagim gozuyle bakiyo sanirim nst sonuclarima gore rahat davraniyo diyorum ama haftaya yapar artik :)

Bende hep dusuk yaptigimi goruyordum bilinc alti iste kaybetme korkusu dua oku oyle uyu emi.
Okuyorum canm ama iste
Napiyon bakim sen ne alemdesin bizim telaselerr bitti nihayet bu haftasonunda kurcam besigi .. Baska herseyimz tamammm

Tek tek etiketleyemedim ama bana cevap yazan herkese teşekkürler sayenizde moralim düzeldi biraz inşallah dediğiniz gibi geç döllenmedir :) progestan çok kötü mide bulantısı yaptı ya çok fenayım yataktan hiç kalkmıyorum nerdeyse işler eşime kaldı garibim sesini çıkarmadan yapıyor napsın :) bir de çok koyu renkte sarı akıntı geliyor kızlar progestan yapar mı normalde yoktu çünkü .

hadi hayırlısı olsunn canım :) kız erkek ne olursa olsun yeter ki sağlık lı olsun
her şeyden önemli sağlıklı olması ama ya değişirse diyodm hep :)

geldin mi hatun hadi bi yaz yahu
geldimmm teyzoşşşş kızıma bi maşallah bi sorunmz yok biraz kanm düşük cıktı belimdeki ve bacagımdaki kasma srbebiyle ortopediye yönlendirdi yrn bakıcak dr inşallah bel fıtıgı falan yoktr

Selam kizlar nasilsiniz benim moralim sifir kizim hastanede yatiyor 2 gundur tsh yuksek cikti dua edin kizlar degerleri dussun yarin tekrar test yapilacak deger duserse cikacak kizim cok ozledim yavrumu ne zormus ayri kalmak

Selam kizlar nasilsiniz benim moralim sifir kizim hastanede yatiyor 2 gundur tsh yuksek cikti dua edin kizlar degerleri dussun yarin tekrar test yapilacak deger duserse cikacak kizim cok ozledim yavrumu ne zormus ayri kalmak

Sagol canım ıyıyım geçmıs olsun canım Rabbım acıl sıfalar versın inşalah değerleri düşmüştür normal çıkar evınıze donersınız

Canım benim kanamam 5 anca sürdü ve temizlendim.25 agustosta yumurtladm cnm onuda degerlendirdim dee dün doktor randevum vardı rutin kontrol işte.Taaa 2 hafta önceki beta degeri 10 muş ya ondan sonra betaya bakılmamıştı.bunlar olurken bu doktorum izindeydi başkasıyla idare edicektim zaten düşükoldu dün ögrendi düşügü takıldı 14 gün önceki beta ya. Vajinal ultrason yaptı iyi adet olacaksın gibi dedi yumurtalarında var dedi bide ekrandan bir yuvarlaklık görüp ölçekledi.Yarın beta sonucum çıkacak ona göre bir yol izliycez beni ara çarşamba günü dedi.Benim kafama takılan hem yumurta hem adet olcak olmsm nasıl oluyo normalmi yumurta adetle atılmayımı bekliyo

O 3 gün 25 agustostu cnm ve ben degerlendirdim o zaman şeffaftı bu haftada beyaz kırem rengi arası bişeydi galiba adet olcam ben.Bugün yumurtlamanın 8.günüydü ovü yaotım tek çizgi acaba döllenmedimi diyorum.

Yok canım son kullanma tarihine daha 2.5 yıl vardı ve aynısından 3-4 kutu kullandım. Canım batı beklemekten başka çaremiz kalmadı hayırlısı Allahtan. İnş yüzümüz güler
İnşaallah canım.Bu ay geç yumurtladım diğer aylara göre demekki geçte adet olcam

Son düzenleme:
Kızlar meraba biz bugün doktora gittik muayene etti. Nişan geldi doktor normal dedi gelmesi 2 cm açıklık var. Bebekte doğum kanalına girmiş dedi. Yarın tekrar gideceğiz. Dua edin bana Büyük ihtimalle doğum yarın olur gibi Allah on izniyle.

Nasıl heyecanlandım nasıl hadi az kaldı RAbbim su gibi doğum nasip etsin hemencecık saglıklı sekılde dogurursun ınsallah

Amin canım Rabbim seni de zamanı geldiğinde tek avazda kurtarsın inşallah :) hafif adet sancısı gibi bazen bende de oluyor ama daha yoğunlaşmadı. Senin daha erken canım inşallah bebişin yaramazlık yapıp bu haftalarda gelmez :)

Hayırlısıyla tek avazda kurtulursunuz canım inşallah ikinizde :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…