geldin mi hatun hadi bi yaz yahuKizlar gunaydin bugun kizimla bulusma gunumuz dr um icin kesin olsa da cinsiyet benim icin bugun kesinlesecekteyxeleri öpüyoruz hepinizi
iyi araştor canım çünkü 85 ile kadrolu olarakta atanma ihtimalin varSabırsız annişko seni :) Yarın çoook eğleneceksin eminim, her kıyafetini seve seve yerleştirirsin miniğinin :) O günleri görmek bize de nasip olsun inşallah.
Mogami işte onu bende bilmiyorum canım, araştırmalardayım ama kesin bir bilgiye ulaşamadım. Bir de olurda alınırsam, ücretsiz izne ayrılamazmışım sözleşmeli olduğum için. Doğumdan sonraki 6 hafta bitiminde işe dönmeliymişim. Merkezi alımların niye az yapıldığı öyle belli ki cidden!
Yok canım son kullanma tarihine daha 2.5 yıl vardı ve aynısından 3-4 kutu kullandım. Canım batı beklemekten başka çaremiz kalmadı hayırlısı Allahtan. İnş yüzümüz gülergünaydın cnm.ilk kullandıgın tesgtin tarihimi geçmiş acaba yumurtlamanın 8. Günü bugün benimde dün 7li normal ovülasyon testi aldım bu sabah da denedim koskoca bir tek çizgi çıktı şimdi kırdım dizimi adet günümü bekliyorum10 gün sonra izne gşdiyoruz zaten 1 ay ilgilenmiycem ovüyle movüyle
Hoşbulduk canım tşk ederim cvp için. İnş sen de bebeğini sağlıkla kucağına alırsınHoşgeldin arkadaşım... inşallah miniğin gelip konmuştur göbüşe... olmazsa da tüp bebek diyorsun olsun kuzum tüpte belki ikiz bile olabilir ne şirin...bu ovulasyon testlerini yaklaşık 6 ay kullanmış biri olarak sana tavsiyem adet bitimine kadar yapma yani gebeliği ovü den anlamaya kalkma yoksa böyle kafan karışır...yum akıntısını görene kadar test yap pozitifi görünce iki gün daha yap sonra test işini bırak...şüphelerin varsa da geç mi yumurtluyorum diye o vakitte ilişki sıklığını 2-3 gün olarak ayarlarsan kaçırmazsın zaten...gerçi benim anlattıklarım biraz havaya oldu tüpe gidecekmişsin ama olsun söylemiş olayım ben yineHayırlısıyla gelsin miniğin yolu önemli değil
Amin kuzumÇook güzel maaşallah kilo almış cnm zaten son haftalar iyi kilo alır bebekler. Sağlıklısıyla hayırlısıyla zamanında doğsun bebişin canım
Ay valla normal olursa yirtina yirtina cikarcam heralde babasina cekecek o da dortbucuk kilo dogmus :) amin kuzumMa
Maşallah oglusuna epey tontis doğacak gibi şimdiden o kilo days a 4 kiloyu bulabilir sağlıkla dogsun minik
Valla bu hafta yapar dedim dogumla ilgili konusuruz dedi konustuk belirriler falan ama muaynee etmedi haftaya eder artk zira 4 kiloyu cikarabilecegimi sanmiyomBenim iki hafta önce yaptı çatı muayenesi seninde yapması gerekmez miydi 37.hafta ya bebek aniden gelirse bu arada maşallah kilo nuz iyi hayirlisiyla 3500 kiloyu geçmeden gelir inşallah afroditim:)
Amin canm bnm.. Valla ben de anlamadim dogurmicagim gozuyle bakiyo sanirim nst sonuclarima gore rahat davraniyo diyorum ama haftaya yapar artik :)Maaşallah minik erkeğine küçük bi tosuncuk olmuş annesi Rabbim sağlıklı hayırlı kolay bi doğum nasip etsin inşallah...Çatı muayenesini niye yapmadı yav 40. haftayı mı bekleyecekmiş!!!!
Okuyorum canm ama isteBende hep dusuk yaptigimi goruyordum bilinc alti iste kaybetme korkusudua oku oyle uyu emi.
her şeyden önemli sağlıklı olması ama ya değişirse diyodm hep :)hadi hayırlısı olsunn canım :) kız erkek ne olursa olsun yeter ki sağlık lı olsun
geldimmm teyzoşşşş kızıma bi maşallah bi sorunmz yok biraz kanm düşük cıktı belimdeki ve bacagımdaki kasma srbebiyle ortopediye yönlendirdi yrn bakıcak dr inşallah bel fıtıgı falan yoktrgeldin mi hatun hadi bi yaz yahu
Selam kizlar nasilsiniz benim moralim sifir kizim hastanede yatiyor 2 gundur tsh yuksek cikti dua edin kizlar degerleri dussun yarin tekrar test yapilacak deger duserse cikacak kizim cok ozledim yavrumu ne zormus ayri kalmak
Canım benim kanamam 5 anca sürdü ve temizlendim.25 agustosta yumurtladm cnm onuda degerlendirdim dee dün doktor randevum vardı rutin kontrol işte.Taaa 2 hafta önceki beta degeri 10 muş ya ondan sonra betaya bakılmamıştı.bunlar olurken bu doktorum izindeydi başkasıyla idare edicektim zaten düşükoldu dün ögrendi düşügü takıldı 14 gün önceki beta ya. Vajinal ultrason yaptı iyi adet olacaksın gibi dedi yumurtalarında var dedi bide ekrandan bir yuvarlaklık görüp ölçekledi.Yarın beta sonucum çıkacak ona göre bir yol izliycez beni ara çarşamba günü dedi.Benim kafama takılan hem yumurta hem adet olcak olmsm nasıl oluyo normalmi yumurta adetle atılmayımı bekliyoCanim bende kurtajdan sonra benzer bisiy yasamistim.kanamam bayagi uzun surunce doktor panik yapmisti parca mi kaldi diye.sonra kontrol edince rahim tertemiz kanama alani da yok hatta yumurtlama bile var masallah demisti.3gundur suren sumuksu akinti varsa yumurta catlamis demek ki.doktorda bisiy demediyse degerlendir bugunleri canim.belki gec yumurtlama oldu.adet olacagini nasil anliyor ki acaba?
O 3 gün 25 agustostu cnm ve ben degerlendirdim o zaman şeffaftı bu haftada beyaz kırem rengi arası bişeydi galiba adet olcam ben.Bugün yumurtlamanın 8.günüydü ovü yaotım tek çizgi acaba döllenmedimi diyorum.sen bu iki üç günü değerlendir bence hatun...doktor kontrolünü anlatınca bende geçtiğimiz aralıktaki kontrolümü hatırladım evde sinirimden ağlamıştım hiçbişeyi düzgünce anlatmamıştı gıcık doktor...sen bakma dokttorlara ilişki aralığını 3 günü geçmeyecek şekilde ayarla gerisi Allaha kalmış
İnşaallah canım.Bu ay geç yumurtladım diğer aylara göre demekki geçte adet olcamYok canım son kullanma tarihine daha 2.5 yıl vardı ve aynısından 3-4 kutu kullandım. Canım batı beklemekten başka çaremiz kalmadı hayırlısı Allahtan. İnş yüzümüz güler
Tesekkur ederim canim amin yarin cikarsa adanaya getirecegim kizi bildigin endekroloji dr u varmiSagol canım ıyıyım geçmıs olsun canım Rabbım acıl sıfalar versın inşalah değerleri düşmüştür normal çıkar evınıze donersınız
Tesekkur ederim canim amin yarin cikarsa adanaya getirecegim kizi bildigin endekroloji dr u varmi
Kızlar meraba biz bugün doktora gittik muayene etti. Nişan geldi doktor normal dedi gelmesi 2 cm açıklık var. Bebekte doğum kanalına girmiş dedi. Yarın tekrar gideceğiz. Dua edin bana Büyük ihtimalle doğum yarın olur gibi Allah on izniyle.
Amin canım Rabbim seni de zamanı geldiğinde tek avazda kurtarsın inşallah :) hafif adet sancısı gibi bazen bende de oluyor ama daha yoğunlaşmadı. Senin daha erken canım inşallah bebişin yaramazlık yapıp bu haftalarda gelmez :)Canım rabbim bir avazda kurtarsın sen ve bebis icin sağlıklı hayırlı hangi doğum olacaksa onu nasip etsin çok heyecanlı :) bende acaba ay sancim tuttu koş hastaneye modunu yaşayabilmek miyiz diye dusunuyorumiki gündür kaşık bel ağrım var hazırlık ağrıları dir diye dusunuyorum
Amin canım inşallah. Ağrım var zaten belki sabaha da kalmaz mi ki. Duakarinizi eksik etmeyinNasıl heyecanlandım nasıl hadi az kaldı RAbbim su gibi doğum nasip etsin hemencecık saglıklı sekılde dogurursun ınsallah
Hayırlısıyla tek avazda kurtulursunuz canım inşallah ikinizde :)Kızlar meraba biz bugün doktora gittik muayene etti. Nişan geldi doktor normal dedi gelmesi 2 cm açıklık var. Bebekte doğum kanalına girmiş dedi. Yarın tekrar gideceğiz. Dua edin bana Büyük ihtimalle doğum yarın olur gibi Allah on izniyle.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?