Aminnn canım inşallah hepimiz kolay sağlıklı hayırlı digumlarimiz olsunHayırlısıyla tek avazda kurtulursunuz canım inşallah ikinizde :)
canım kuzum çok geçmiş olsun Rabbim acil şifalar versin dualarımız onuınla..Selam kizlar nasilsiniz benim moralim sifir kizim hastanede yatiyor 2 gundur tsh yuksek cikti dua edin kizlar degerleri dussun yarin tekrar test yapilacak deger duserse cikacak kizim cok ozledim yavrumu ne zormus ayri kalmak
Olur yayapıyor canım ama yinede idrar tahlili Yaptir tatlim moralim yüksek olsun Allahin izniyle saglikla kavusucan yavruna kontrolun ne zaman bir daha canimTek tek etiketleyemedim ama bana cevap yazan herkese teşekkürler sayenizde moralim düzeldi biraz inşallah dediğiniz gibi geç döllenmedir :) progestan çok kötü mide bulantısı yaptı ya çok fenayım yataktan hiç kalkmıyorum nerdeyse işler eşime kaldı garibim sesini çıkarmadan yapıyor napsın :) bir de çok koyu renkte sarı akıntı geliyor kızlar progestan yapar mı normalde yoktu çünkü .
Çok geçmiş olsun canım hemencecik İylesir de kavusursun kızına tatlımSelam kizlar nasilsiniz benim moralim sifir kizim hastanede yatiyor 2 gundur tsh yuksek cikti dua edin kizlar degerleri dussun yarin tekrar test yapilacak deger duserse cikacak kizim cok ozledim yavrumu ne zormus ayri kalmak
Şnşaallah bir çırpıda doğurma kolaylıgı versin rabbim hayırla sağlıkla inşaallahhKızlar meraba biz bugün doktora gittik muayene etti. Nişan geldi doktor normal dedi gelmesi 2 cm açıklık var. Bebekte doğum kanalına girmiş dedi. Yarın tekrar gideceğiz. Dua edin bana Büyük ihtimalle doğum yarın olur gibi Allah on izniyle.
Geçmiş olsun canım inşaallah hemen iyileşir kuzun annesine kavuşur.Selam kizlar nasilsiniz benim moralim sifir kizim hastanede yatiyor 2 gundur tsh yuksek cikti dua edin kizlar degerleri dussun yarin tekrar test yapilacak deger duserse cikacak kizim cok ozledim yavrumu ne zormus ayri kalmak
Dolaş sürekli açılma artar cnm belki buğün doğar kuzunAmin canım inşallah. Ağrım var zaten belki sabaha da kalmaz mi ki. Duakarinizi eksik etmeyin
Amin canım zaten sürekli aşağıya baskı yapıyor. Doktor bol bol yürü ılık duş al dedi. Bende akşam yuruyecegim bir de ılık duş alacağım inşallah daha çok açılırDolaş sürekli açılma artar cnm belki buğün doğar kuzun
Hadi inşallah acilman hızla artar canim normal sağlıklı bir şekilde kucağına alırsın yavrunu muayeneden sonra mı nisan geldi senin?Amin canım zaten sürekli aşağıya baskı yapıyor. Doktor bol bol yürü ılık duş al dedi. Bende akşam yuruyecegim bir de ılık duş alacağım inşallah daha çok açılır
Amin canım inşallah. Aslında çatı muayenesi değildi bu açılma var mı diye bakacağım dedi ondan sonra nisan geldi. Zaten açılma da olmuş ondan muayenede yapınca geldi. Şu anda az az geliyor. Aşağı baskı da yapıyorHadi inşallah acilman hızla artar canim normal sağlıklı bir şekilde kucağına alırsın yavrunu muayeneden sonra mı nisan geldi senin?
Ozele gidecegin canim tesekkur ederim anne karnindayken iyot eksikligi veya fazlaligindan olabilirmisBildiğim yok canım ama istersen araştırırım özelemi getiereceksin sebebi neymiş canım
http://www.eniyihekim.com/endokrinoloji-ve-metabolizma-hastaliklari/adana bak burda en ıyı hekımlerın lıstesı canım sınan bey de devletteymıs ozel ve devlet karısık lıstelı bır bak ıstersen
Bildiğim yok canım ama istersen araştırırım özelemi getiereceksin sebebi neymiş canım
http://www.eniyihekim.com/endokrinoloji-ve-metabolizma-hastaliklari/adana bak burda en ıyı hekımlerın lıstesı canım sınan bey de devletteymıs ozel ve devlet karısık lıstelı bır bak ıstersen
tatlım benim içinde sarıl kuzuna öp doya doya dualarımız seninle..Kizlar tesekkur ederim hepinize iyiki varsiniz simdi hazirlanip kizimi gormeye gidecegim optum hepinizi
Benim de cuma günü nst de sancı çıkınca açılma var mı diye baktı 1 cm açıklık çıktı akşam üstü de pembe leke geldi başka gelmedi beklemedeyim bende senin sirani almayayim diye bekliyorum :) sen doğur da arkandan geleyim bendeAmin canım inşallah. Aslında çatı muayenesi değildi bu açılma var mı diye bakacağım dedi ondan sonra nisan geldi. Zaten açılma da olmuş ondan muayenede yapınca geldi. Şu anda az az geliyor. Aşağı baskı da yapıyor
Canım geçmiş olsun inşallah bebeğin sağlıklı bir şekilde hastaneden çıkarırsinizKizlar tesekkur ederim hepinize iyiki varsiniz simdi hazirlanip kizimi gormeye gidecegim optum hepinizi
Yumurtaliklari falan olceklemis olabilir.yumurtlama olduysa sagliksiz yada dollenmeyen yumurtalar adet ile birlikte atiliyr.buna bakarak mi yorum yapti acaba bilemiyorum.ben arastirmayi sevdigim icin.adet surecinin bu sekilde olustugunu okumustum.aciklamasini yapsaymis ya kadin.sinir oldum simdi.sorsaydin ya keske ne demek istiyorsunuz diye.bende senin gibiyim kafayi yer dururum ne demek istedi diye.arayip sor canim bari,aklin kalmasinCanım benim kanamam 5 anca sürdü ve temizlendim.25 agustosta yumurtladm cnm onuda degerlendirdim dee dün doktor randevum vardı rutin kontrol işte.Taaa 2 hafta önceki beta degeri 10 muş ya ondan sonra betaya bakılmamıştı.bunlar olurken bu doktorum izindeydi başkasıyla idare edicektim zaten düşükoldu dün ögrendi düşügü takıldı 14 gün önceki beta ya. Vajinal ultrason yaptı iyi adet olacaksın gibi dedi yumurtalarında var dedi bide ekrandan bir yuvarlaklık görüp ölçekledi.Yarın beta sonucum çıkacak ona göre bir yol izliycez beni ara çarşamba günü dedi.Benim kafama takılan hem yumurta hem adet olcak olmsm nasıl oluyo normalmi yumurta adetle atılmayımı bekliyo
ayy masallahh en gec yarın hayırlı haberını alırız ozaman ınsallahAmin canım inşallah. Aslında çatı muayenesi değildi bu açılma var mı diye bakacağım dedi ondan sonra nisan geldi. Zaten açılma da olmuş ondan muayenede yapınca geldi. Şu anda az az geliyor. Aşağı baskı da yapıyor
Inşallah rahiscim l. Endişe var korkmuyorum ama nasıl olacak diye bilmiyorum ya onun bilinmezligi var. Insani aklına hersey geliyorayy masallahh en gec yarın hayırlı haberını alırız ozaman ınsallahD Tek avazda kurtul ınsallah canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?