Beraber Anne Olma Yolunda

Selam kizlar nasilsiniz benim moralim sifir kizim hastanede yatiyor 2 gundur tsh yuksek cikti dua edin kizlar degerleri dussun yarin tekrar test yapilacak deger duserse cikacak kizim cok ozledim yavrumu ne zormus ayri kalmak
canım kuzum çok geçmiş olsun Rabbim acil şifalar versin dualarımız onuınla..

Olur yayapıyor canım ama yinede idrar tahlili Yaptir tatlim moralim yüksek olsun Allahin izniyle saglikla kavusucan yavruna kontrolun ne zaman bir daha canim

Selam kizlar nasilsiniz benim moralim sifir kizim hastanede yatiyor 2 gundur tsh yuksek cikti dua edin kizlar degerleri dussun yarin tekrar test yapilacak deger duserse cikacak kizim cok ozledim yavrumu ne zormus ayri kalmak
Çok geçmiş olsun canım hemencecik İylesir de kavusursun kızına tatlım

Şnşaallah bir çırpıda doğurma kolaylıgı versin rabbim hayırla sağlıkla inşaallahh

Geçmiş olsun canım inşaallah hemen iyileşir kuzun annesine kavuşur.

Amin canım zaten sürekli aşağıya baskı yapıyor. Doktor bol bol yürü ılık duş al dedi. Bende akşam yuruyecegim bir de ılık duş alacağım inşallah daha çok açılır
Hadi inşallah acilman hızla artar canim normal sağlıklı bir şekilde kucağına alırsın yavrunu muayeneden sonra mı nisan geldi senin?

Hadi inşallah acilman hızla artar canim normal sağlıklı bir şekilde kucağına alırsın yavrunu muayeneden sonra mı nisan geldi senin?
Amin canım inşallah. Aslında çatı muayenesi değildi bu açılma var mı diye bakacağım dedi ondan sonra nisan geldi. Zaten açılma da olmuş ondan muayenede yapınca geldi. Şu anda az az geliyor. Aşağı baskı da yapıyor

Ozele gidecegin canim tesekkur ederim anne karnindayken iyot eksikligi veya fazlaligindan olabilirmis

Benim de cuma günü nst de sancı çıkınca açılma var mı diye baktı 1 cm açıklık çıktı akşam üstü de pembe leke geldi başka gelmedi beklemedeyim bende senin sirani almayayim diye bekliyorum :) sen doğur da arkandan geleyim bende

Yumurtaliklari falan olceklemis olabilir.yumurtlama olduysa sagliksiz yada dollenmeyen yumurtalar adet ile birlikte atiliyr.buna bakarak mi yorum yapti acaba bilemiyorum.ben arastirmayi sevdigim icin.adet surecinin bu sekilde olustugunu okumustum.aciklamasini yapsaymis ya kadin.sinir oldum simdi.sorsaydin ya keske ne demek istiyorsunuz diye.bende senin gibiyim kafayi yer dururum ne demek istedi diye.arayip sor canim bari,aklin kalmasin

ayy masallahh en gec yarın hayırlı haberını alırız ozaman ınsallah D Tek avazda kurtul ınsallah canım

ayy masallahh en gec yarın hayırlı haberını alırız ozaman ınsallah D Tek avazda kurtul ınsallah canım
Inşallah rahiscim l. Endişe var korkmuyorum ama nasıl olacak diye bilmiyorum ya onun bilinmezligi var. Insani aklına hersey geliyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…