Canimm çok sevindim senin adina.masallah bayagi da olmus bebesin geleli.allah saglikla kucagina almayi nasip etsin.uzuntuleri gunleri unut gitsin zaten.o donemler cok zor geciyor.suanin tadini cikar bol bol:) cok sevindim vala yaaamerhaba bayanlar uzunnnn bir aradan sonra ben geldim...iyi geldik iki kişi geldik bizdehatırlayan arkadaşlar vardır...çok bunalmıştım tedavi süreci falan derken...1. aşılama hüsranla sonuçlanınca 2. aşılamadan hiç umudum yokken bizim minnoş bize sürpriz yapıverdi...şu anda 13+2 günlüğüz en son 12+3 günlükken gitmiştim...buraya giremesemde herkesi takip ettim herkesten biraz haberim var yeni annelerin gözü aydın anne adaylarınında gözü aydın ve bebiş bekleyenlerinde Rabbim yardımcısı olsun...tek diyeceğim uzun süren bebek bekleyişinizi daha fazla kendinizi yıpratmadan bir an önce tedavi yolunuza bakın çünkü akılınıza hiç beklenmedik şeyler gelebiliyor...
Çarşamba ara dedi zaten cnm.Ona göre program çizicekmiş işin ucunu bırakmayalım sıkı tutalum bu defa dedi.Herşey normale dönmüşse yumurtalık takibi için seni bir profösöre sevkedicem o takibedicek yaşında zaten 37 miş dedi.Yumurtaliklari falan olceklemis olabilir.yumurtlama olduysa sagliksiz yada dollenmeyen yumurtalar adet ile birlikte atiliyr.buna bakarak mi yorum yapti acaba bilemiyorum.ben arastirmayi sevdigim icin.adet surecinin bu sekilde olustugunu okumustum.aciklamasini yapsaymis ya kadin.sinir oldum simdi.sorsaydin ya keske ne demek istiyorsunuz diye.bende senin gibiyim kafayi yer dururum ne demek istedi diye.arayip sor canim bari,aklin kalmasin
Hmm hakkinda hayirlisi o zaman canim.prof daha iyi olur herhalde.daha sıkı takip eder en azindan.burnu havada tiplerden degilse tabi.37ymis derken,o ne demekmis.daha yeni mi anlamis yasinin 37 oldugunu.cok uç bi yas degil ki.umutsuz degilsin yani.yumurtlama da oluyor mis gibi.hayirlisiyla kisa zamanda kavusacaksin bebisine bak gorursunÇarşamba ara dedi zaten cnm.Ona göre program çizicekmiş işin ucunu bırakmayalım sıkı tutalum bu defa dedi.Herşey normale dönmüşse yumurtalık takibi için seni bir profösöre sevkedicem o takibedicek yaşında zaten 37 miş dedi.
Kızz maaşallah nasıl dayandın bizle paylaşmadan ben çatlardım söylemeseydim yazardım hamileyiiiiimmmm diye:))))merhaba bayanlar uzunnnn bir aradan sonra ben geldim...iyi geldik iki kişi geldik bizdehatırlayan arkadaşlar vardır...çok bunalmıştım tedavi süreci falan derken...1. aşılama hüsranla sonuçlanınca 2. aşılamadan hiç umudum yokken bizim minnoş bize sürpriz yapıverdi...şu anda 13+2 günlüğüz en son 12+3 günlükken gitmiştim...buraya giremesemde herkesi takip ettim herkesten biraz haberim var yeni annelerin gözü aydın anne adaylarınında gözü aydın ve bebiş bekleyenlerinde Rabbim yardımcısı olsun...tek diyeceğim uzun süren bebek bekleyişinizi daha fazla kendinizi yıpratmadan bir an önce tedavi yolunuza bakın çünkü akılınıza hiç beklenmedik şeyler gelebiliyor...
Yaşın 37 derken 35 yaş sonrası hamileliklerin masraflarını devlet karşılıyo galiba tüp ve aşılama yapılırsa diye galiba.Zaman kaybetmeyelim açısındanda drmiş olabilirHmm hakkinda hayirlisi o zaman canim.prof daha iyi olur herhalde.daha sıkı takip eder en azindan.burnu havada tiplerden degilse tabi.37ymis derken,o ne demekmis.daha yeni mi anlamis yasinin 37 oldugunu.cok uç bi yas degil ki.umutsuz degilsin yani.yumurtlama da oluyor mis gibi.hayirlisiyla kisa zamanda kavusacaksin bebisine bak gorursun
İnşaallah gerek kalmadan hamiş olurum yine ama prof yumurtayı besleyici iğne ilaçta verir dediHmm hakkinda hayirlisi o zaman canim.prof daha iyi olur herhalde.daha sıkı takip eder en azindan.burnu havada tiplerden degilse tabi.37ymis derken,o ne demekmis.daha yeni mi anlamis yasinin 37 oldugunu.cok uç bi yas degil ki.umutsuz degilsin yani.yumurtlama da oluyor mis gibi.hayirlisiyla kisa zamanda kavusacaksin bebisine bak gorursun
ayy canım benim hiç sorma iki gündür evimde olduğm için her dakika şükrediyorum evimi sevmezdim hep kafamda taşınma meselesi olduğu için ama şimdi her köşesini seviyorum bi hafta durdum sevgili kayınvalidemle kulakları cınlasın ömrümden 7 sene gittiO Ohh hadi kavusmussun evine ah o kv sonrası ev nasil iyi geliyo insana yaşasın özgürlük :))
:) ayy bide ilk defa kocamdan ayrı kaldım oralarda ...evlenmiş olduğumu anca anladım desem yeridir. inşallah canım bebeğim artık bekletmez de bizi gelecek yıl o sıkıntıyı çekmemİki senedir ayni duygularla ben eve donuyordum hadi gozun aydin insallah seneye sende yirtarsin bebis olur da amin :)
Hadi geçmiş olsuuun :) bi çuval fındığını alaydin, bende hasretle bekliyorum fındık gondersinler köyden diye :)
fındığımı gönderirler şimdi kurumadan almam bide onlamı uğraşayım dimi amakayınvalidem bu işe yarıyo allah uzun ömür sağlık versinde yapsın ...imza kötü gelin
hoşbulduk mogişim nasılsın bebişin nasıl ?hoşgeldin evine hatun
Sabırsız annişko seni :) Yarın çoook eğleneceksin eminim, her kıyafetini seve seve yerleştirirsin miniğinin :) O günleri görmek bize de nasip olsun inşallah.
Mogami işte onu bende bilmiyorum canım, araştırmalardayım ama kesin bir bilgiye ulaşamadım. Bir de olurda alınırsam, ücretsiz izne ayrılamazmışım sözleşmeli olduğum için. Doğumdan sonraki 6 hafta bitiminde işe dönmeliymişim. Merkezi alımların niye az yapıldığı öyle belli ki cidden!
Selam kizlar nasilsiniz benim moralim sifir kizim hastanede yatiyor 2 gundur tsh yuksek cikti dua edin kizlar degerleri dussun yarin tekrar test yapilacak deger duserse cikacak kizim cok ozledim yavrumu ne zormus ayri kalmak
Kızlar meraba biz bugün doktora gittik muayene etti. Nişan geldi doktor normal dedi gelmesi 2 cm açıklık var. Bebekte doğum kanalına girmiş dedi. Yarın tekrar gideceğiz. Dua edin bana Büyük ihtimalle doğum yarın olur gibi Allah on izniyle.
Amin canım Rabbim seni de zamanı geldiğinde tek avazda kurtarsın inşallah :) hafif adet sancısı gibi bazen bende de oluyor ama daha yoğunlaşmadı. Senin daha erken canım inşallah bebişin yaramazlık yapıp bu haftalarda gelmez :)
merhaba bayanlar uzunnnn bir aradan sonra ben geldim...iyi geldik iki kişi geldik bizdehatırlayan arkadaşlar vardır...çok bunalmıştım tedavi süreci falan derken...1. aşılama hüsranla sonuçlanınca 2. aşılamadan hiç umudum yokken bizim minnoş bize sürpriz yapıverdi...şu anda 13+2 günlüğüz en son 12+3 günlükken gitmiştim...buraya giremesemde herkesi takip ettim herkesten biraz haberim var yeni annelerin gözü aydın anne adaylarınında gözü aydın ve bebiş bekleyenlerinde Rabbim yardımcısı olsun...tek diyeceğim uzun süren bebek bekleyişinizi daha fazla kendinizi yıpratmadan bir an önce tedavi yolunuza bakın çünkü akılınıza hiç beklenmedik şeyler gelebiliyor...
Tebrikler canım sağlıklı bir şekilde Allahım kucağına almayı nasip etsinmerhaba bayanlar uzunnnn bir aradan sonra ben geldim...iyi geldik iki kişi geldik bizdehatırlayan arkadaşlar vardır...çok bunalmıştım tedavi süreci falan derken...1. aşılama hüsranla sonuçlanınca 2. aşılamadan hiç umudum yokken bizim minnoş bize sürpriz yapıverdi...şu anda 13+2 günlüğüz en son 12+3 günlükken gitmiştim...buraya giremesemde herkesi takip ettim herkesten biraz haberim var yeni annelerin gözü aydın anne adaylarınında gözü aydın ve bebiş bekleyenlerinde Rabbim yardımcısı olsun...tek diyeceğim uzun süren bebek bekleyişinizi daha fazla kendinizi yıpratmadan bir an önce tedavi yolunuza bakın çünkü akılınıza hiç beklenmedik şeyler gelebiliyor...
Nolmus 37 ise tedavisiz cok ta gusel hamis kaldın inşallah yine kalican canım Kafan rahat tatilini yap gelÇarşamba ara dedi zaten cnm.Ona göre program çizicekmiş işin ucunu bırakmayalım sıkı tutalum bu defa dedi.Herşey normale dönmüşse yumurtalık takibi için seni bir profösöre sevkedicem o takibedicek yaşında zaten 37 miş dedi.
napim canim yatiyorum kalkiyorum iki is yapiyorum :) haftaya sali cati muayenesi ve nst var bebisin besigi falan herseyi hazir bu hafta da temizligim biter sonra istedigi zaman gelsin :) basladi mi sirt agrin o zorluyor biraz yaOkuyorum canm ama iste
Napiyon bakim sen ne alemdesin bizim telaselerr bitti nihayet bu haftasonunda kurcam besigi .. Baska herseyimz tamammm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?