Beni ki haftadir ya nisan geldiyse dye beklemelerdeyim@nenuya bebis geliyoorr, Rabbin kolay doğum nasip etsin, sağlıkla kavuşum birbirinize inşallah. Ne heyecanlisindir simdi :) sırabebeem @afrodit26 sizde kizlaaar.
@wuslt Allah şifa versin yavruna, inşallah yarin çıkar hastaneden kuzun, herşey normale döner.
Ben esimsiz gitmedimde sen git o kalsin dedikleri oldu bende ollldu dedim. Gecen sene yagmur yagdi cok toplayamadik da ne lafetti kaynanam oturmaya mi gelmisiz? İnsallah artik bebis gelsin de bayram edelim:) ayy bide ilk defa kocamdan ayrı kaldım oralarda ...evlenmiş olduğumu anca anladım desem yeridir. inşallah canım bebeğim artık bekletmez de bizi gelecek yıl o sıkıntıyı çekmem
ya banada eşim birlikte gidelim dedi ama ben 1 haftalık yıllık iznini köylerde ziyan etmek istemedim önce tatil yaptık ardından beni köyde bıraktı sonra da sen istedin dedi ya :) yok ya ben işimi yaptım öle çok fazla da kimseyle muhattap olmadım yoksa kanlı bıçaklı olurduk biraz değişik bi kadın kv fazla sürünmedim ona anlıycan öle geçti gitti çok şükür .....evet yağmurlu oluyo çoğu zaman yağmurluk giydiler ben giymedim çadır yaptılar onun altına kaçıyodum yağmur yağınca valla beni beğenmiyosa gelecek yıl gitmemBen esimsiz gitmedimde sen git o kalsin dedikleri oldu bende ollldu dedim. Gecen sene yagmur yagdi cok toplayamadik da ne lafetti kaynanam oturmaya mi gelmisiz? İnsallah artik bebis gelsin de bayram edelim
seracim cok sevindim Allah sagsalim bebegini kucagina almayi nasip etsin insallahmerhaba bayanlar uzunnnn bir aradan sonra ben geldim...iyi geldik iki kişi geldik bizdehatırlayan arkadaşlar vardır...çok bunalmıştım tedavi süreci falan derken...1. aşılama hüsranla sonuçlanınca 2. aşılamadan hiç umudum yokken bizim minnoş bize sürpriz yapıverdi...şu anda 13+2 günlüğüz en son 12+3 günlükken gitmiştim...buraya giremesemde herkesi takip ettim herkesten biraz haberim var yeni annelerin gözü aydın anne adaylarınında gözü aydın ve bebiş bekleyenlerinde Rabbim yardımcısı olsun...tek diyeceğim uzun süren bebek bekleyişinizi daha fazla kendinizi yıpratmadan bir an önce tedavi yolunuza bakın çünkü akılınıza hiç beklenmedik şeyler gelebiliyor...
Kizlar telefondan yazdm ama sanirim gonderilmedi biz kizimla cok sukur iyiyiz buyumus kizcemgeldin mi hatun hadi bi yaz yahu
Canimm kesin kız değil mi? Ona gore dünür talipligine baslicam bakKizlar telefondan yazdm ama sanirim gonderilmedi biz kizimla cok sukur iyiyiz buyumus kizcembiraz kanm dusuk cikti feramati 2 ye cikardi dr.erken dogum riskmfalanyokmus
Hahahahevet canim kesin kizCanimm kesin kız değil mi? Ona gore dünür talipligine baslicam bak
her türlü esimi sürükleyeceklerinden biz beraber gittik iki sene. Ilk sene 5 kilo vermistim tek karim oyduya banada eşim birlikte gidelim dedi ama ben 1 haftalık yıllık iznini köylerde ziyan etmek istemedim önce tatil yaptık ardından beni köyde bıraktı sonra da sen istedin dedi ya :) yok ya ben işimi yaptım öle çok fazla da kimseyle muhattap olmadım yoksa kanlı bıçaklı olurduk biraz değişik bi kadın kv fazla sürünmedim ona anlıycan öle geçti gitti çok şükür .....evet yağmurlu oluyo çoğu zaman yağmurluk giydiler ben giymedim çadır yaptılar onun altına kaçıyodum yağmur yağınca valla beni beğenmiyosa gelecek yıl gitmem
amin canım çok sağol cümlemizin evladını rabbim sağ salim kucağına almayı nasip etsin onlara alışmışken acılarını göstermesin...yine zorlu bi süreç geçirdim ama atlattık şükür...herhangi düşük tehlikesine karşı yatışlar haplar derken büyüdük inşallah bu saatten sonrada birşey olmaz...seracim cok sevindim Allah sagsalim bebegini kucagina almayi nasip etsin insallah
amin canım bu mutluluğu sizlerle birgün paylaşacağım aklıma gelmezdi o kadar umutsuzdu ki herkes...Tebrikler canım sağlıklı bir şekilde Allahım kucağına almayı nasip etsin
Allah razı olsun canım ben o safhaları başarıyla atlatamadım işte boşu boşuna klomenle oyalanmışım bilmediğim neler varmış...inatçı yumlar iğnelere rağmen defalarca çatlamadı artık luf denildi boşu boşuna ilk aşılamaya yandım olmadığına yandım ama şükür ikincide biri inatçı çıksa da diğeri çatlamayı başardı eşimin değerleri çok çok iyiydi zaten 27 milyona % 98 hız ile bizim şampiyon kazandı :) o da olmasaydı direk tüp denildi Allah biliyor ya hiç olmak istemiyordum zaten rezervim azdı tüple de olsa iyce gitcek kaygılarına kalımıştım ama şükür 2 sene sonrası o kalp atışını ilk defa duyduk hareketlerini minicik elleri yeni yeni...testlerimizde iyi çıkıyor şükür...ama hala temkinliyim...Sera beraberdik sen aşılama bende iğne yaptirdigimda çok çok sevindim rabbim saglikla kucagina versin bebişini inşallah :)
korkuyordum canım hafif lekelenmem oldu çayın en açık rengi kadar...hiç beklemedim ertesi güne gittik dokorla sürekli irtibattaydık zaten...kese altında 2 cm kanama var dedi yatcak dinlenceksin dedi....zaten progestanı tedaviye başladığımdan beri yani aşılama safhasından beri hergün kullanır oldum...bu tehlikeden sonra dozunu ve miktarını yükseltti...haliyle çok şişkinlik yaptı göğüsler patlıcak gibiydi...şükür geçen gittik ilaçları bıraktırdı...tehlike kalmadı dedi...ben yine her an kaybetcem diye korktum...diyemedik kimseye...Kızz maaşallah nasıl dayandın bizle paylaşmadan ben çatlardım söylemeseydim yazardım hamileyiiiiimmmm diye:))))
sağol canım darısı tüm isteyenlere olsun inşallah...ama hala üstümde çevresel baskı var gibi dikkat et bişey olur düşer vs demeleri...çok can sıkıcı...bu döneme kadar geldik inşallah tamamına erdirsin rabbim...Canimm çok sevindim senin adina.masallah bayagi da olmus bebesin geleli.allah saglikla kucagina almayi nasip etsin.uzuntuleri gunleri unut gitsin zaten.o donemler cok zor geciyor.suanin tadini cikar bol bol:) cok sevindim vala yaaa
çok tebrik ederim snei bizleri aniden sesswizce terkettin ama dönüşün süper oldusağol canım darısı tüm isteyenlere olsun inşallah...ama hala üstümde çevresel baskı var gibi dikkat et bişey olur düşer vs demeleri...çok can sıkıcı...bu döneme kadar geldik inşallah tamamına erdirsin rabbim...
çok şanslısın ben neler çektim o bulantılardan kusmalardanbu arada kızlar pek kusmam olmadı benim toplasan 10 gün oldu aralıklı günlerle...11. haftanın başında da bulantı tiksinme kusma hepsi gitti bitti...doktoruma göre 1,5 kilo aldım sağlık ocağına göre de 4 kilo aldım onlar ilk kan verdiğim günden beri hesap ettiği için...
canım çokk geçmiş olsun neden oluyomus o sende de yüksek miydi ben de troid ilacı kullanıyroum da doğım sonrasınu hiç düşünmedim bebişler etkileniyo mu böyle kıyamam yaaSelam kizlar nasilsiniz benim moralim sifir kizim hastanede yatiyor 2 gundur tsh yuksek cikti dua edin kizlar degerleri dussun yarin tekrar test yapilacak deger duserse cikacak kizim cok ozledim yavrumu ne zormus ayri kalmak
Aaa oyle bisiy varsa cok iyimis.oyle bisiy varsa iyicene arastr canim.senin yararina ne guzel:)Yaşın 37 derken 35 yaş sonrası hamileliklerin masraflarını devlet karşılıyo galiba tüp ve aşılama yapılırsa diye galiba.Zaman kaybetmeyelim açısındanda drmiş olabilir
Amin canım İnşallahHoşbulduk canım tşk ederim cvp için. İnş sen de bebeğini sağlıkla kucağına alırsın
anneeeeeeeeeeeeeemmm kız mıymış kesin yesin teyzesi onun totosunu topiğimizin son kızı oldu cimcimeher şeyden önemli sağlıklı olması ama ya değişirse diyodm hep :)
geldimmm teyzoşşşş kızıma bi maşallah bi sorunmz yok biraz kanm düşük cıktı belimdeki ve bacagımdaki kasma srbebiyle ortopediye yönlendirdi yrn bakıcak dr inşallah bel fıtıgı falan yoktr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?