8 günde döllenme olduysa daha yeni yeni rahme yerleşiyordur bacım sabırla bekle bakalım sürpriz yumurtadan ne çıkacak bu defaO 3 gün 25 agustostu cnm ve ben degerlendirdim o zaman şeffaftı bu haftada beyaz kırem rengi arası bişeydi galiba adet olcam ben.Bugün yumurtlamanın 8.günüydü ovü yaotım tek çizgi acaba döllenmedimi diyorum.
Benim bacım gelmiş yaaaaaaaaaaaa
İyiyiz canım ya tekmelerle devam ediyor hayat içerde siyah kuşak bi karatecim varhoşbulduk mogişim nasılsın bebişin nasıl ?
canım benim çok geçmiş olsun Allahım yavrunu esirgesin korusun tez zamanda evine kucağında bebişinle dön inşallah...çok üzmemeye çalış kendini sütünü düşün olur mu miniğin ihtiyacı var ona...dualarım küçük prensesleSelam kizlar nasilsiniz benim moralim sifir kizim hastanede yatiyor 2 gundur tsh yuksek cikti dua edin kizlar degerleri dussun yarin tekrar test yapilacak deger duserse cikacak kizim cok ozledim yavrumu ne zormus ayri kalmak
Canimm kesin kız değil mi? Ona gore dünür talipligine baslicam bak
hiçbir fikrim yok canım yapıp yapmadığı hakkında ama bi gidip tahlil yaptırsan enfeksiyon olma ihtimaline karşıTek tek etiketleyemedim ama bana cevap yazan herkese teşekkürler sayenizde moralim düzeldi biraz inşallah dediğiniz gibi geç döllenmedir :) progestan çok kötü mide bulantısı yaptı ya çok fenayım yataktan hiç kalkmıyorum nerdeyse işler eşime kaldı garibim sesini çıkarmadan yapıyor napsın :) bir de çok koyu renkte sarı akıntı geliyor kızlar progestan yapar mı normalde yoktu çünkü .
bebiş geliyooooo nenuuum hadi hayırlı sağlıklı kolay doğumun olsun inşallahKızlar meraba biz bugün doktora gittik muayene etti. Nişan geldi doktor normal dedi gelmesi 2 cm açıklık var. Bebekte doğum kanalına girmiş dedi. Yarın tekrar gideceğiz. Dua edin bana Büyük ihtimalle doğum yarın olur gibi Allah on izniyle.
ooooo sera hatun gelmiş hem de miniğiylemerhaba bayanlar uzunnnn bir aradan sonra ben geldim...iyi geldik iki kişi geldik bizdehatırlayan arkadaşlar vardır...çok bunalmıştım tedavi süreci falan derken...1. aşılama hüsranla sonuçlanınca 2. aşılamadan hiç umudum yokken bizim minnoş bize sürpriz yapıverdi...şu anda 13+2 günlüğüz en son 12+3 günlükken gitmiştim...buraya giremesemde herkesi takip ettim herkesten biraz haberim var yeni annelerin gözü aydın anne adaylarınında gözü aydın ve bebiş bekleyenlerinde Rabbim yardımcısı olsun...tek diyeceğim uzun süren bebek bekleyişinizi daha fazla kendinizi yıpratmadan bir an önce tedavi yolunuza bakın çünkü akılınıza hiç beklenmedik şeyler gelebiliyor...
sağol canım...aynen birden bire gittim herşeyden elimi ayağımı çekmiştim...toparlanmayı bekledim...nasıl bir ruh haliydi çok değişiktim o tedavi süresince eşimde bende yıprandık hastane hastane hastane hep maddi manevi gittik yani ama değdi şükür...tüp bebek ünitesini gördükçe o ameliyathanede acı çekenler falan halime şükretttim çok farklı atmosfer...kendi derdimi unuttum onlara baktıkça gözlerim yaşarıyordu...aynen ertanla devam ediyoz başka gideri yok artık...çok tebrik ederim snei bizleri aniden sesswizce terkettin ama dönüşün süper oldu
kimle devam ediyıosun ertan la mı hala?
bende korkuyordum canım bi aksilik mi var diyeçok şanslısın ben neler çektim o bulantılardan kusmalardan
evettt biz geldik artıkkk:) sağol canım cümlemize burdaki herkese o günleri göstersin Allahım...cinsiyet tahmini yok daha direttim doktoruma ama kafaya çok odaklandı bizimki uykucu çıkınca uyandırıpta uygun pozisyonu bulmak 4 saatimizi aldı...artık 3lü teste giderken öğreniriz kurbandan sonra inşallah...hiçbir fikrim yok canım yapıp yapmadığı hakkında ama bi gidip tahlil yaptırsan enfeksiyon olma ihtimaline karşı
bebiş geliyooooo nenuuum hadi hayırlı sağlıklı kolay doğumun olsun inşallah
ooooo sera hatun gelmiş hem de miniğiyleGözün aydın canım Allahım sağlıkla kucağına aldığın günleri de göstersin inşallah maaşallah küçük meleğine var mı bi cinsiyet tahmine seni de ekliyim cinsiyet tablomuza
bi tahmin alınca haberdar et beni ekliyim listeye en küçük sıpamızıevettt biz geldik artıkkk:) sağol canım cümlemize burdaki herkese o günleri göstersin Allahım...cinsiyet tahmini yok daha direttim doktoruma ama kafaya çok odaklandı bizimki uykucu çıkınca uyandırıpta uygun pozisyonu bulmak 4 saatimizi aldı...artık 3lü teste giderken öğreniriz kurbandan sonra inşallah...
ederim canım etmem mi inşallah:) senin oğluş geliyor kaygılının oğluş geliyor betiboop un oğluş geliyor...sağlıkla gelsinlerde kız erkek inan hiç farketmiyor...bi tahmin alınca haberdar et beni ekliyim listeye en küçük sıpamızı
Inşallah kaygilicim. Sanki daha dün gibi sıkıntılı günler geçti çok şükür. Hayirlisiyla şu doğum da olsaydı. Bakalım yarın erkenden gideceğiz. Dualarinizi eksik etmeyinİnanmıyorum nenummm anne oluyor daha dün tutunacak mi telaslarimiz vardı rabbim bir avazda kurtarsın yardımcınız olsun
erkek senesi anacımederim canım etmem mi inşallah:) senin oğluş geliyor kaygılının oğluş geliyor betiboop un oğluş geliyor...sağlıkla gelsinlerde kız erkek inan hiç farketmiyor...
Ay o diş etkenler iyilik yapiyorum sanipta insanin canini sıkmıyorlar mi ??bizde biliyoruz neyin ne oldugunu?banada kurtajdan sonra yok mu bisiyler diye sorup dururlardi sinir oluyrdum.herkese bisiy aciklamaktan sıkılmıstim artik.kulak asmamaya calis canim.sen herseyin bilincindesin zaten.tedirgin oluyorum konusmayin diye uyar insanlari dasağol canım darısı tüm isteyenlere olsun inşallah...ama hala üstümde çevresel baskı var gibi dikkat et bişey olur düşer vs demeleri...çok can sıkıcı...bu döneme kadar geldik inşallah tamamına erdirsin rabbim...
evetttt hayırlısı bende rüyamda bugüne dek eşimle hep erkek gördük...kız çocuklarına karşı ayrı bir sempatim olmasına rağmen...hayırlısı diyorumm..evet fitt hamiş maşallah arkadaşımızda bizde tostombalak olma yolunda
bu zamana kadar çok yordular zaten elimi ayağımı çekmeme rağmen susmadı dedikodular..hamiş kaldık yine merak içinde herkes..o yüzden alıştım bu devran böyle sürüp gidermiş işte canım...sende umursama inan insan ne kadar da yıpranıyormuş ömürden ömür gitti sanki...Ay o diş etkenler iyilik yapiyorum sanipta insanin canini sıkmıyorlar mi ??bizde biliyoruz neyin ne oldugunu?banada kurtajdan sonra yok mu bisiyler diye sorup dururlardi sinir oluyrdum.herkese bisiy aciklamaktan sıkılmıstim artik.kulak asmamaya calis canim.sen herseyin bilincindesin zaten.tedirgin oluyorum konusmayin diye uyar insanlari da
Oyyyy yerim ben seniiiNolmus 37 ise tedavisiz cok ta gusel hamis kaldın inşallah yine kalican canım Kafan rahat tatilini yap gel
İyi çok şükür canım aman dağlıklı olun inşaallahKizlar telefondan yazdm ama sanirim gonderilmedi biz kizimla cok sukur iyiyiz buyumus kizcembiraz kanm dusuk cikti feramati 2 ye cikardi dr.erken dogum riskmfalanyokmus
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?