Beraber Anne Olma Yolunda

Allah gönlüne göre versin canım benim...kaç kilo aldın hatun...ben 21. haftaya girdim 53 ile başladım şuan 57,5 oldum

Anladım canım Allahım kucagına almayı nasibetsin.rabbim hayırla sağlıkla dertsiz tasasız hamilelik geçirtsin inşaallah sana

Allah gönlüne göre versin canım benim...kaç kilo aldın hatun...ben 21. haftaya girdim 53 ile başladım şuan 57,5 oldum
amin canım önce sağlık ve hayırlısını diliyorum...valla kilo hesabına gelince ben kan testini adetten sonraki gün yaptırdım sağlık ocağında orda hemen kilo vs aldılar 59 çıktım...ama 7. hafta civarı doktoruma gittiğimde onu biz saymıyoruz biz şimdikini sayıyoruz deyince 61,5 tum en son gittiğimde 4 hafta içindede 1,5 daha almışım...ve 63 .8 falan ben böle gidersem nolurum ayyyy

Anladım canım Allahım kucagına almayı nasibetsin.rabbim hayırla sağlıkla dertsiz tasasız hamilelik geçirtsin inşaallah sana
amin canım sanada geçmiş olsun hayırlısı böyleymiş inşallah yeniden olur...doktor ihmal etme canım...

8 günde döllenme olduysa daha yeni yeni rahme yerleşiyordur bacım sabırla bekle bakalım sürpriz yumurtadan ne çıkacak bu defa
Sabredemedim bu sabah ovü testi yaptım tek çizgi çıktı zaten :))Dün beta aldı çıkmışmıdır bişey ki

ya aslında kan testini yaptırdığında ki kilo sayılmalı bence...sen gebeliğe 59 ile başlamışsın... bende 56 ile hamile kaldım ama bulantılar yüzünden ilk 10 hafta da 53 e düştüm...53 ü baz alıyorum ben ve totalde 4-5 kilo aldım... senin bulantılar olmamış eğer olsaydı biraz giderdi kilo bacım ama olsun yaa bulantı rezalet bişey yaşamamana sevindim

Sabredemedim bu sabah ovü testi yaptım tek çizgi çıktı zaten :))Dün beta aldı çıkmışmıdır bişey ki
valla bana sorarsan yapma artık test falan kuzum yaa boşa stres kaynağı...beta da hamilelik olsa bile belli olmama ihtimali çok yüksek

Mogami niyetimi çok açık dile getirmisim galiba ama blummmm maşallah güzel hatun, kızını kaçırmamak lazim anacim :) ayrica sen nerene kilo aldin acaba gobusunde cikmadi ki? Ben de tartilmaya korkuyorum gobusum artik cikti ortaya, ibre 60 vurabilir
hyb77 heyecan mi yapmış birileri birazcik :) yakindir inşallah güzel haberlerin ablam.

valla bana sorarsan yapma artık test falan kuzum yaa boşa stres kaynağı...beta da hamilelik olsa bile belli olmama ihtimali çok yüksek
Yok cnm zaten testim yoktu son iki testim vardı 24 agustosta kullanmıştım düşükten sonra ilk defa.Dün gittim test aldımda bu sabah deneyim nevar ne yok diye merak ettim vee negatif çıkınca söndümm:))

İnşaallah cnm inşaallah ne bileyim havalara girdim biraz doktorda çelişkili konuştu bugünde ovü yaptım meraktan tam söndü havamm:))

Sera ultrason resmin varsa bebişin boydan paylaşırmısın cinsiyet tahmini yapalım kemik yapısından belli oluyomuş :))

nereme kilo aldığımı pek anlayamıyorum valla ama artık pantolonlarım göbekten olmuyo bende bugün lcw ya gittim kendime bi tane hamile pantolonu aldım çok rahat bişey yahu yarın unutmayayım da bi göbüş resmi daha atayım ben 60 ı şöyle bi 27 lerde görsem fena olmaz yahu tartıl sende hatun bak geri dönülmeyecek noktalara gitmeden

oğlanı şimdiden kertiyon yani

Yok cnm zaten testim yoktu son iki testim vardı 24 agustosta kullanmıştım düşükten sonra ilk defa.Dün gittim test aldımda bu sabah deneyim nevar ne yok diye merak ettim vee negatif çıkınca söndümm:))
valla sen geçen ay ki durumdan da tecrübelisin ki bu işler ansızın oluyor söndürme umutları ama çok yükseltme de kendini en güzeli kafayı boşaltıp hayata devam etmek ve yeni bir sürpriz beklemek

en fazla 65 olayım diyorum kuzum yaa açılan iştahıma bir dur demem lazım yoksa bu güzel gidişi bozabilirim
Güzel gidiyosun cnm aman bozma iradeni devam ettir ama açta kalma hiç olmazsa tadına bak geçiştir cnm.

Güzel gidiyosun cnm aman bozma iradeni devam ettir ama açta kalma hiç olmazsa tadına bak geçiştir cnm.
valla bi ara kızartmaya deli gibi düşmüştüm ama şuan tutuyorum kendimi artık...tek düşkünlüğüm dondurma inşallah böyle gideriz kuzum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…