Beraber Anne Olma Yolunda

napim canim yatiyorum kalkiyorum iki is yapiyorum :) haftaya sali cati muayenesi ve nst var bebisin besigi falan herseyi hazir bu hafta da temizligim biter sonra istedigi zaman gelsin :) basladi mi sirt agrin o zorluyor biraz ya
İlk mi girceksin canm benmde galiba catiya sali bakacak dr bu hafta bakar dedim bakmadi.. Ya bende diyorum twmizligi yapsak diye hazir kv de de yok karisamicakken ama erken gibi geldi napsam

önden pek anlaşılmıyor ki hatun yandan çek koy yarın...yine anladığım göbüş artık ben burdayım dedirtiyo maaşallah nazarlardan korusun Allahım hamile pantolonu dimi o giydiğin
Beli lastikli pantolonlardan canim, çok rahat oluyor bunlar. Düğmeli olanları oglum tepiyor,sevmiyor :)

maşallah gayet fitsin canım :)
yaa sizin göğüsler büuümüyo mu benim göbüş hala küçük ama göğüsler aldı gitti napcam beeenn
Saol canim benim.
Büyümez olur mu büyüdü ama benimkiler büyüdükçe normal boyuta anca gelenlerden boyle kalmalarını umuyorum emzirme sonrası eskiye dönüyormuş ama endişelenme. Ben endiseleneyim bence :)

Inşallah kaygilicim. Sanki daha dün gibi sıkıntılı günler geçti çok şükür. Hayirlisiyla şu doğum da olsaydı. Bakalım yarın erkenden gideceğiz. Dualarinizi eksik etmeyin

Rabbim herkesleri sağ salim yavrularına kavuştursun güzel müjdesi bekliyoruz nenumm

Canım inan çok sevindim uğraştım yıldık belki yeri geldi ama hiç bir zaman Rabbimiz e sitem etmedik sabrettik ve sonunda rabbim nasip etti sen çok sabırlı ve güçlüsun bebeğin de öyledir eminim:)temkinli ol ama allah izin verirse daha bebişin seninle artık güzel hayaller kurma vaktidir:)

Beli lastikli pantolonlardan canim, çok rahat oluyor bunlar. Düğmeli olanları oglum tepiyor,sevmiyor :)
tamam işte aynı şeyden bahsediyoruz bende lastikli aldım gerçekten çok rahat bişey

Evet canım 23 gün geçti üstünden kısmetimizdeki böyleymiş allahın verdiğine razı olmaktan başka çaremiz yok mevlam neylerse güzel eyler
aynen öyle cnm bnm bir kez veren yine verir inşallah sağlıklı şekilde tekrar nasip etsin hepimize.ben en son girdiğimde yeni öğrenmiştin.epey gelmedim topiğe.rabbim hayırlısnı versn

maşallah gayet fitsin canım :)
yaa sizin göğüsler büuümüyo mu benim göbüş hala küçük ama göğüsler aldı gitti napcam beeenn
betim benim göğüsler büyümedi hala 85 bedenle devam ediyorum çokta büyümesin yaaa zaten büyükler

canım çok sevindim senide merak ediyordm hep şükür ki vermiş rabbim sağlıkla kucağına almak nasip etsin

Saol canim benim.
Büyümez olur mu büyüdü ama benimkiler büyüdükçe normal boyuta anca gelenlerden boyle kalmalarını umuyorum emzirme sonrası eskiye dönüyormuş ama endişelenme. Ben endiseleneyim bence :)
benim ki de oldum olası kocaman olanlardan inan ablam diyo bugün senin göğüsler göbekten önde gidiyo diye ppofff normale dönene kadar daha çok var

canım aynı sütyen oluyo ama yanlardan taşkınlarla o doluluk hissi şişlik falan büyük hissettiryo işte kiloyu korudum ama bunlara dur diyemedim
memeler baş kaldırmış desene sıpalar doğsun da normale dönerler sanırsam
yarın ben de paylaşayım bi koca göğüs küçük göbek fotosu
paylaş bacım görelim göbüşü bende sabah paylaşıcam şayet unutmazsam

İlk mi girceksin canm benmde galiba catiya sali bakacak dr bu hafta bakar dedim bakmadi.. Ya bende diyorum twmizligi yapsak diye hazir kv de de yok karisamicakken ama erken gibi geldi napsam
Hersey normal diye sokmadi hic nstye haftaya ilk olacak bakalim haftaya hepsini cikaracak aradan :-/ ben kendim yapiyorum temizligimi yavas yavas zaten yardima gelmemeleri daha iyi hem hareket oluyor bana :)

@betiboop canım bolbol kremle öyleyse göğüslerini, onlarda catliyomus. Bi doktorun videosunu izlemistim, göbeğe, goguslere, kalcaya ve böbreklerin denk geldiği yere sürmek gerekiyormus bolbol.
Mogami kisin ne giycez acaba. Kazaklar zaten kilolu gösteriyo bi de üstüne gobekler. Pilates topu gibi oluruz mont, bot derken :) bu arada osmanlica antremanlarina başlıyorum yarin, okuyamadigm kelimeleri sana sorabilir miyim arada
Ben yatar hatunlar, haydi hayırlı geceler hepimizeee. Ruyanizda bebisler görün :)

tam adamına soruyon benim ünide en nefret ettiğim dersti osmanlıca ve biter bitmez unuttum zaten kendilerini rüya hoca sağolsun hem kendinden hem verdiği derslerden tiksindim sana kolay gelsin bacım

kazaklara kışlıklar çıkınca bakarız artık bacım ama çok sıkıntı olmaz yaa zaten çok dışarı çıkılmaz soğuklarda...çıktığımız zamanlarda da dökümlü kazak hırka derken mecbur şişik şişik dolanıcaz...ben şimdiden mont derdine düştüm hamileikte giyilecek bi mont alsam büyük beden almam lazım eee gebelik bitince napıcam ben o bol montu var mı bu konuda bi önerin

iyi uykular kuzum

Haydi iyi geceler canlar öperim
Canim gecensene zara dan bi mont almıştım ama tam.hamilelik gibi giyince de derdim ne güzel olur bundan hamile mont diye şimdi seviniyorum iyi ki vat onla çıkarıcam artık bi de ablamdan alırım yeter iki tane, ev çok kolay salas salas dolasiyodum okul basliyo ne giycem derdine düştüm perşembe sunum yapcam öğretmenlere gözler üstümde ne giysem ne yapsam poff takılıyoduk Tayt tshirt ne güzel

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…